Orijinalini görmek için tıklayınız : domuz gribi oldum (((
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 17:12
Domuz gribi oldum..... Herkes kendine dikkat etsin...
Acilde benimle beraber 5 vaka vardı ((( geberiyorum
geçmiş olsun
şu an grip olanlar nerdeyse tamamı domuz gribi galiba ama insandan insana seyri değişiyor
Ahmet_28
08-11-2009, 17:14
geçmiş olsun allah şifa versin.dikkat etmek lazım çok hızlı yayılıyor
Vts_Power
08-11-2009, 17:14
geçmiş olsunn nasıl belirtiler var ?
Ahmet Saraçoğlu
08-11-2009, 17:16
geçmiş olsun , allah şifa versin ,,, gerçekten önlem almadan gidip geliyoruz heryere , en azından ben gribin ankarada bi hafta tatile sebep olduğu ilk zamanlar ankaraya gidip gelmek gibi bi cahillik bile yaptım.Dikkatli olmamız lazım
Gecmis olsun.
Ben de 2 hafta ardarda hasta oldum, Allaha sükür su an iyiyim.
Herkes cok dikkat etsin, özellikle bulusmalarda dikkatli olun bi kisiden anında herkese bulasabiliyor.
abi kesin teşhis mi bu yoksa grip misin sadece :(
Allah şifa versin bu arada
1 haftadır bende griptim ama soğuk algınlığı benimki dikkat etmek şart...
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 17:17
Aynen öyle... Direk domuz gribi deniyor...
Ama ben böyle halsizlik, eklem ağrısı, ateş görmedim bu yaşıma kadar.
::ZaFeR::
08-11-2009, 17:17
Geçmiş olsun...
geçmiş olsun,şu sıralar dikkat etmekte fayda var.inşallah en kısa sürede iyileşirsiniz.
PROMINENT
08-11-2009, 17:18
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
cok gecmıs olsun ALLAH acıl sıfalar versın :(
cok gecmiş olsun...dikkatli olmak lazım,şu sıralar herkezle opusmemek lazım tokalasmak bile sakatta aslında genede o bi nebze daha iyidir.
cok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 17:20
Kesin teşhis. Şu an validedeyim. ***** 2 yaşından küçük oglum.
3 gün rapor verdiler.
abi bu fiberoptik kablolardan falan geçer mi...
Şaka bi yana peki tedavi nedir abi ne bileyim karantina gibi bişi yok mu haberlerde hep öyle gördükte ?
VteC_MaNiaC
08-11-2009, 17:21
abi bol su hafif terletecek hareketler şart ;) büyük geçmiş olsn
çok geçmiş olsun.
nişanlım da domuz gribi oldu.
herhangi bir ilaç verdiler mi antibiyotik ve vitamin dışında?
VolcanoS
08-11-2009, 17:22
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim :(
bora1311
08-11-2009, 17:22
cok gecmıs olsun, acil sifalar...
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 17:24
Allah hepinizden razı olsun...
Annemde şeker oldugu, oğlumda 2 yaş altı oldugundan, risk grubundalar.
Onlarla aynı ortamda bulunmamam lazımmış. Allahtan oglau normal.
Ama acil bi felaketti (((
dragonflydesing
08-11-2009, 17:24
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin,korktum şimdi çünkü bu belirtiler bendede var ama aşırı ateşlenmedim :soru:
Geçmiş olsun... :( pki suanda herhangi bi tedavi falan goruyormusunuz?
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 17:26
Bol sıvı tüketimi
C vitamini en onemlisi de ateşi çıkartmamak ((
Kerem abi çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
dikkat etmemiz gerekli
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 17:27
maske vitamin antibiyotik )
geçmiş olsun kerem abi Allah acil şifaler versin.
Geçmiş olsun acil şifalar
Ferhat_V
08-11-2009, 17:29
geçmiş olsun Kerem abi acil şifalar dilerim.
VeNoM_35
08-11-2009, 17:30
geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Kerem abi , geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin , çok dikkat et iyi beslen.
çok geçmiş olsun abi allah acil şifalar versin...
Geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin , karantina olayi falan yok sanirim ..
cok gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın
geçmiş olsun allah acil şifalar versin aklıma birşey takıldı yanlış anlamayın kesınlıkle karantina durumu söz konusu değilmi çevrenızdekı kişilere geçme riskinden dolayı
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
rısk grubu 25 yas ustu ve 60 yas altında rısk azmıs.
BlackEmperor
08-11-2009, 17:43
geçmiş olsun bol bol meyve ye
HarunToprak
08-11-2009, 17:50
Çok geçmiş olsun.
ErmanArseven
08-11-2009, 17:53
abi cok geçmiş olsn Allah acil şifalar versin
Ateş iyidir vücudunda ki mikroplar ölüyor işte
Geçmiş olsun. Güzel dinlen biraz uzun sürebilir
Gecmi olsun abi,iyilesmen dilegimle..
yasintezcan
08-11-2009, 18:05
abi çok geçmiş olsun:S
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 18:05
çok ilginçtir karantina filan yok (((
maskemi bile eczaneden kendim aldım.
risk oluşturacağım insanlardan kendim uzaklaştım.
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 18:07
2 gün daha sürer ve ateşim düşmez ise Cerrahpaşa yada Çapa'ya
sevkedecekler (
Ateş kaçlarda hocam? Ben de üşütmüşüm çok fena ateşim 37 lerde. Seninki kaçlarda? Bu arada çok çok geçmiş olsun.
M_PROJECT
08-11-2009, 18:11
gecmis olsun , karantinalik ve korkacak bisi yok kendi moralinizi bozmayin , normal gripten bir farkida yok . dinlenin vitaminlerinizi alin kaldiginiz odayi gunde bir kac kez havalandirin . atesinizi arttiricak seyler yapmayin .
Çok geçmiş olsun. bende gribim şu anda ama Allah şükür domuz gribi belirtileri yok. Allah şifa versin abi.
Geçmiş olsun Kerem abi bende 5 gündür aynı dertten hergün hastaneye gittim serum üstüne serum sıvı ilaçla beraber ama Allaha şükür kurtuldum.Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun Acil şifalar dilerim .
kerem abi geçmiş olsun, koray geçmiş olsun. doğal aşılı olunuyor geçince :) vitamnleri ve ilaç tedavisiyle rahatça atlatırsınız inşllh.
Cok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin..
Bütün grip vakalarını domuz gribi olarak göz önünde bulunduruyolarmıs..Gecende haberlerde söylediler..
Geçmiş olsun.
Bende Tonsilit + faranjit geçiriyorum. 3 gündür 39 derece ateş, nefes darlığı ile uğraştım, iğne ile ateşimi zor düşürdüler.
500 mg'lık çok ağır bir antibiyotik ile bugün kendime geldim, o kadar iltihap dolmuş ki sinüslerime, ağzımdan burnumdan kan geldi, ölüyorum sandım.
kerem abi geçmiş olsun, koray geçmiş olsun. doğal aşılı olunuyor geçince :) vitamnleri ve ilaç tedavisiyle rahatça atlatırsınız inşllh.
Sorma ya berbat bişey.6 gündür raporluyum bütün işler sekteye uğradı otelde.
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 18:19
38.8 ile girdim acile... 37 ye düşürdüler.
2 şişe serum buz filan anca gözlerimi açtım.
Herkese teşekkür ederim...
Eray Yümsel
08-11-2009, 18:20
geçmiş olsun kerem abi
çok gecmiş olsun kerem abi
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 18:27
herkes çok dikkat etsin...
100 vaka gelmiş saat 13 e kadar... show tv ye bakın
kerem abi büyük geçmiş olsun abi
kerem abi geçmiş olsun, bağışıklık sistemini sağlam tutmamız gerekir, bol bol meyve sebze yiyelim.aman dikkat.
Allah acil şifalar versin ;)
R_Kaptan
08-11-2009, 18:36
çok geçmiş olsun
8.000rpm
08-11-2009, 18:39
çok çok geçmiş olsun
en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum...
cok gecmis olsun, allah acil sifalar versin :(
gambit49
08-11-2009, 18:41
bende domuz gribi oldum normal grip ilaclariyla atlattim gribe uygulanan ayni onlemlerle iyilesirsin gecmıs olsn
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 18:49
tedavi yöntemi bilindik yöntem işte... doğru...
SekoLive
08-11-2009, 18:49
abi geçmiş olsn
çok geçmiş olsun acil şifalar..
Simdi konustum. Evde yatiyormus durumu iyi cok sukur. Tekrardan cok gecmis osun abicim
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim..
abı acıl sıfalar dılerım dıkkat et kendıne bol meyve c vıtamını yıyelım:(
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 19:00
Allah razı olsun herkesten... Yalnız küçümsenecek bir olay değilmiş
dragstar
08-11-2009, 19:01
herkese geçmiş olsun özellikle bu aralar çok dikkat etmek gerekiyor,
bağışıklık sisteminizin çok güçlü olması lazım, ben her sabah portakal suyu filan içiyorum akşamları meyve yiyorum üşümemeye dikkat ediiyorum filan, mümkün olduğunca sık sık ellerimi yıkıyorum
kardeşim grip oldu bayağı korktuk domuz gribimi diye eklem ağrısı olmayınca normal grip olduğunu anladık
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 19:05
eklem ağrısı, halsizlik, ateş belirtileri
gambit49
08-11-2009, 19:10
kusma ishal de gorune bilio
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 19:12
kusma ishal de gorune bilio
Onlar olmadıda iştahsızlık var
ygtkrmdnz
08-11-2009, 19:19
Kardeşim geçmiş olsun gerçekten acil şifalar.. Dikkatli olmak gerekiyor ülkemizin her yerine yayılıyor Gaziantep'te görülmüş bir kaç öğrencide..
geçmiş olsun abi dikkat et bundan sonra
SOMEONESPECIAL
08-11-2009, 19:24
Kardeşim geçmiş olsun gerçekten acil şifalar.. Dikkatli olmak gerekiyor ülkemizin her yerine yayılıyor Gaziantep'te görülmüş bir kaç öğrencide..
Sağolasın abicim ;)
geçmiş olsn.
bnde hayvan gbi gribim yatak döşek yatıyorum ama domuz momuz diil onu iyi ayırd etmek lzm..
kerem abi çok üzüldüm çok geçmiş olsun..
inşallah kısa zamanda atlatırsın
geçmiş olsun keremim aman kendine dikkat et yat iyice dinlen....evdekilerdende uzak durmaya çalış
acil şifalar.......
çok geçmiş olsn abicim acil sifalar
cok gecmis olsun acil sifalar
GökhanAk
08-11-2009, 20:03
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
Low-Rider
08-11-2009, 20:07
geçmiş olsun
1haftadır sabah akşam metro-tramvay kullandım mecburen , hastalık kapıcam falan diye tırstım cidden
gokhan07
08-11-2009, 20:11
çok geçmiş olsun
utkuselamoglu
08-11-2009, 20:29
çok geçmiş olsun .
Antalyalogy
08-11-2009, 20:59
Geçmiş olsun acil şifalar..
Çok geçmiş olsun gerçekten. Allah acil şifalar versin.
gokhan035
08-11-2009, 21:02
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
ALPER-VNS
08-11-2009, 21:04
aynen bende oldum yeni yeni atlatıyorum.. hatta başım döndü bi ara düştüm bayıldım falan yüzümü wurmuşum wüzüm ağrıyo :o ama bişey olmuyo kan testi falan yaptılar risk yoktu.. nefes darlığı vs. olursa hemen hastaneye git. geçmiş olsun
çok geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin
likedead
08-11-2009, 21:19
çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım bu aralar...
nitrO_Oxide
08-11-2009, 21:25
Çok geçmiş olsun..
mechanıcer
08-11-2009, 21:25
cok gecmıs olsun..
onurdemir
08-11-2009, 21:40
Çok geçmiş olsun. Ülkemizde malesef bir çok kişi bu hastalığı sonucu kesin ölüm olarak biliyor. Yok öyle bir şey. Allah hepimize bir beden ve o bedene iyi bakmamız için bir beyin vermiş. Vücuda iyi gelebilecek besinleri bu dönemde bol tüketmek gerek. Ben yakın zaman önce spora başladım. İş yoğunluğuna rağmen eksiksiz spora gidiyorum. Bu dönemde herkese spor yapmasını öneriyorum. Günde en az 1 bardak C vitamini içeren meyvelerin suyunu da için. Sporla birlikte sağlıklı beslenirseniz vücut domuz gribi filen dinlemez. Vücudunuzun bağışıklık oranını yükseltmeniz gerekli. Güne uyandığınızda zımba gibi olun. Ben sabah 8 - akşam 9 çalışıyorum. Sonrasında da gidip sporumu yapıyorum. Günde en az 6 km yürüyorum, bir de fitness aletlerinde yaptıklarım var. Gün içindeki koşuşturma da cabası. Ama inanın yatağıma yatarken en ufak yorgunluk hissetmiyorum. Lütfen sizlerde kendinize iyi bakın dostlar.
Tekrar çok geçmiş olsun. Kendi gibi gribi de pis olan bu hayvanın ismini duymak bile midemi kaldırıyor.
ozturk_e
08-11-2009, 21:42
çok geçmiş olsun acil şifalar....
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Çok geçmiş olsun. Ülkemizde malesef bir çok kişi bu hastalığı sonucu kesin ölüm olarak biliyor. Yok öyle bir şey. Allah hepimize bir beden ve o bedene iyi bakmamız için bir beyin vermiş. Vücuda iyi gelebilecek besinleri bu dönemde bol tüketmek gerek. Ben yakın zaman önce spora başladım. İş yoğunluğuna rağmen eksiksiz spora gidiyorum. Bu dönemde herkese spor yapmasını öneriyorum. Günde en az 1 bardak C vitamini içeren meyvelerin suyunu da için. Sporla birlikte sağlıklı beslenirseniz vücut domuz gribi filen dinlemez. Vücudunuzun bağışıklık oranını yükseltmeniz gerekli. Güne uyandığınızda zımba gibi olun. Ben sabah 8 - akşam 9 çalışıyorum. Sonrasında da gidip sporumu yapıyorum. Günde en az 6 km yürüyorum, bir de fitness aletlerinde yaptıklarım var. Gün içindeki koşuşturma da cabası. Ama inanın yatağıma yatarken en ufak yorgunluk hissetmiyorum. Lütfen sizlerde kendinize iyi bakın dostlar.
Tekrar çok geçmiş olsun. Kendi gibi gribi de pis olan bu hayvanın ismini duymak bile midemi kaldırıyor.
buna rağmen maşallah tosun gibisin :hehe:
H.bilgili
08-11-2009, 21:45
Kerem çok çok gecmıs olsun ,acıl sıfalar dılerım.insallah en kısa zamanda saglıgına kavusursun
onursumer
08-11-2009, 21:54
çok geçmiş olsun
bende çok dikkat etmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmek lazım ;)
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin :(
Geçmiş olsun, ben 2 hafta önce domuz gribi olmuştum. (Test yaptırdım ve pozitif çıktı). Yüksek ateş ve yüksek tansiyon şikayetiyle gittim, solunum güçlüğü-kusma vs. yoktu.
Öyle milletin abartacağı kadar büyük bir durum yok, önlemini önceden aldığın vakit.
Basın-yayın organları çok abartıyor durumu, evet ölümler oluyor ülkede ama 2 hafta sonra solunum şikayeti ile hastaneye gidilirse oluyor.
Yalnız hastalıktan sonra 1 hafta kuluçka dönemi bittikten sonra, insan içine çıkınca problem oluyor. Millet aidsliymişin gibi davranmaya başlayınca anlıyorsun durumu :)
Tekrar geçmiş olsun.
Geçmiş olsun kerem abi ...
Vtec-SEDAN
08-11-2009, 22:16
geçmiş olsun Kerem abi.. facebook da yazmışsın ama ben şaka sandım, acil şifalar..
Çok geçmiş olsun,acil şifalar.
onurdemir
08-11-2009, 22:38
buna rağmen maşallah tosun gibisin :hehe:
İşte gittikçe veriyorum kiloyu. Senide görücez beyfendi. Kulağımıza geliyor hakkında bilgiler. Araca oturunca egzoz filen takılıyormuş bariyere :) Neyse bu konuları başka zaman konuşuruz. Konunun içine etmeyelim.
Umarım çabuk iyilleşirsin . Peki iyileşme süresine dair bir zaman söylediler mi ? Bir de uygulanan tedaviler neler ?
geçmiş olsun , allah şifa versin ,,, gerçekten önlem almadan gidip geliyoruz heryere , en azından ben gribin ankarada bi hafta tatile sebep olduğu ilk zamanlar ankaraya gidip gelmek gibi bi cahillik bile yaptım.Dikkatli olmamız lazım
o kadar abartma lutfen bu ankarada 4mılyon ınsan yaşıyo sanki karantina bölgesi gibi knuştun yani...bak sen geldın gıttın ben o gunden bugune burda yaşıyorum bn grıp falan dıılım
edit: çok geçmiş olsun inş bir an önce iyileşirsiniz
Maxiboost
08-11-2009, 23:23
abi büyük geçmiş olsun, biran önce sağlığına kavuşursun işallah
Allah acil şifasını versin Kerem Ağabey çoluk coçukta var aman dikkatli ol
CeM öZeR
08-11-2009, 23:31
Abi çok geçmiş olsun. :( Allah en kısa zamanda düzelmeniz için acil şifalar versin.
Abim cok gecmis olsun yarin aricam allaha emanet
Geçmiş olsun,acil şifalar...
gçmiş olsun abi acil şifalar
olcay_bora
09-11-2009, 00:16
abi geçmiş olsun ya :s allah şifa versin bende hasta oldum da neseki hafiften atlatıorm dmuzluk momuzluk yok vay be buralara da geldi demek meşhur virüs :S allah cümleten korusun
ahmetbaha-drs
09-11-2009, 00:23
Geçmiş Olsun Kerem abi,Allah acil şifa versin inşallah..
SULTANOGLU
09-11-2009, 00:26
geçmiş olsun
geçmiş olsun abicim.. yat iice dinlen biran önce iyileş =)
gsi_club
09-11-2009, 00:45
büyük geçmis olsun en kisa zamanda atlatmanizi dilerim...
Oldschool
09-11-2009, 01:59
geçmiş olsun kardeş Allah acil şifalar versin...
aspava983
09-11-2009, 02:49
geçmiş olsun, allah acil şifa versin..
geçmiş olsun..
bu arada hekim arkadaşımın dediğine göre bu dönemdeki vakaların %99 u domuz gribi ama normal gripten daha rahat atlatırsınız sadece zatürreye çevirmesi sıkıntılı. rahat olun yani sadece bol su .. bol derken 3 litreye yakın diyor ve azar azar ve sık sık. yani yaklaşık 15 bardağı güne yaymak gerekiyor.
Çok büyük geçmiş olsun. Bu aralar çok dikkatli olmak lazım. Bende olmuştum hafif bi şekilde atlattım ben Allahtan...
Acil şifalar dilerim..
vtecburhan
09-11-2009, 07:30
3 gundur bende hastanedeydım domuz grıbı teşhısı koydular ne illet bı hastalıkmıs 3 gunde iligimi kuruttu :S
CeM öZeR
09-11-2009, 07:42
Tekrar tekrar geçmiş olsun durum gitgitde ciddiye biniyor biran önce atlatırsınız umarım.İnsanlarla tokalaşmaya korkar olduk valla. :(
tuner faruk
09-11-2009, 07:44
Çok geçmiş olsun abi bendede belirtileri var 2 gündür doktora gitmeye korkuyorum ama bugün gidicem sürekli ateşim var..
by_hayali
09-11-2009, 08:40
Geçmiş olsun abi Allah acil şifalar versin :(
geçmiş olsun kerem,acil şifalar...:(
asmisinsan
09-11-2009, 08:57
çok geçmiş olsun berbat bi hastalık bi haftadır canıma okudu resmen belimin ve bacaklarımdaki agrıdan yatamadım resmen normal gripden bayagı bi ağır
Çok gecömiş olsun Allaha cil şifalar versin
SOMEONESPECIAL
09-11-2009, 09:52
Allah herkesten razı olsun. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
Ama eklem ağrılarım azda olsa var, şükür ateşim düştü
Allah herkesten razı olsun. Bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
Ama eklem ağrılarım azda olsa var, şükür ateşim düştü
kerem herhangi bir özel tedavi uygulandımı ilaç olsun başka bir şey olsun birde bebğin var senin nasıl bir yol izledin..
allah acil şifalar versin kerem abi inş. sapasaglim saglıgına tekrar kavuşursun..
Cimmeria
09-11-2009, 10:13
çok geçmiş olsun
TURBO CİVİC
09-11-2009, 10:17
aman abi ne diyorsun ne domuz gribi yav.cok dikkat et abi gecmis olsun.
SOMEONESPECIAL
09-11-2009, 10:23
Valla annemlerde kalıyorum şu an çocuktan ayrıyım.
Antibiyotik, vitamin ve bol sıvı tüketip dinlenme lazımmış.
bu hastalığın adı neden domuz gribi çözmüş değilim ne iğrenç isimdir DOMUZ gribi. bence insanı psikolojik baskı yapıyor. bence normal grip gibi düşün kerem abi moralini bozma gemiş olsun. şu an hastalıkdan çok sarp dan ayrı kalmak üzüyordur seni
SOMEONESPECIAL
09-11-2009, 10:29
bu hastalığın adı neden domuz gribi çözmüş değilim ne iğrenç isimdir DOMUZ gribi. bence insanı psikolojik baskı yapıyor. bence normal grip gibi düşün kerem abi moralini bozma gemiş olsun. şu an hastalıkdan çok sarp dan ayrı kalmak üzüyordur seni
Hiç sorma... Çok zoruma gitti ayrılırken ama herşey onun için Göki...
akbaba78
09-11-2009, 10:32
gecmis olsun:(
sportinger
09-11-2009, 11:57
geçmiş olsun acil şifalar dilerim...
Shadow_Dancer
09-11-2009, 13:05
acil sifalar
Çok geçmiş olsun . ALLAH acil şifa versin.
Ya diyorum sana H1N1 bu seneki virüs bünyen sağlam bişey olmaz sana. Benim yanıma geldiğinde belki bende kaptım grip ama şuana kadar bi sorun görmedim. Vitaminleri düzenli alıyorum zaten.
normal grip diye bişey yok bu sene grip virisü h1n1 olarak geldi memlekete.
3 gün yat sen şimdi bişeyin kalmaz.
Cok gecmiş olsun Allah acil şifa versin...
Geçmiş olsun, acil şifalar.
İyileşmeden önce meclise gitsen, sağa sola hapşursan, her bir yere dokunsan ne büyük sevaba girersin....
JumboAli
09-11-2009, 13:38
gecmıs olsun abı :S Acıl sıfalar Versın allah ınsallah. Allah ogluna bagıslasın senı
Ya diyorum sana H1N1 bu seneki virüs bünyen sağlam bişey olmaz sana. Benim yanıma geldiğinde belki bende kaptım grip ama şuana kadar bi sorun görmedim. Vitaminleri düzenli alıyorum zaten.
nerdesin bro sen kayboldun gene ?
cok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
tolga900
09-11-2009, 13:40
Geçmiş olsun geçen haftada ben oldum 3 4 günde atlattım ama 2 gün hastanede yattım
geçmiş olsun acil şifalar.inş eski saglıgına kovuşursun erkenden
acaba domuz gribi olup da atlattıysak bile test ettirip ogrenme sansımız olur mu acaba. Yani mesela evet siz atlatmışsınız diyebilirler mi acaba..
cunku bir kere olup da yırtınca , komple yırtıyormuşunuz :)
SOMEONESPECIAL
09-11-2009, 13:53
Doktorunda söylediği aynı. Her sene farklı mutasyonla karşımıza çıkıyor dedi.
Grip aynı grip ama etkileri farklılaşıyor
Çok Çok geçmiş olsun bi an önce düzelirsin umarım abi..
Yiğit G.
09-11-2009, 16:50
Geçmiş olsun, acil şifalar.
İyileşmeden önce meclise gitsen, sağa sola hapşursan, her bir yere dokunsan ne büyük sevaba girersin....
LOL :D Geçmiş olsun kardeşim , acil şifalar diliyorum.
abi geçmiş olsun dikkat et
s.alican
09-11-2009, 17:41
VTec_king
09-11-2009, 18:10
gecmis olsun acil şifalar ben yaklasık 1 aydır gribal sekilde hastayım ama hiç ateşim cıkmadı
Aynısı su anda bende de var.. Ölüyorum resmen.. Ama bana sünizit ve gribal enfeksiyon teshisi koydular..
Gecmis olsun.. :(
onurdemir
09-11-2009, 22:40
Bugün televizyonda izledim. 250 bin kişi ayakta tedaviyle domuz gribini atlatmış. Yani bu hastalık sıradan bir hastalık. Sadece önlem alıp, yapılması gerekenleri yapmak en mantıklısı. Bu arada ağrılar azaldı mı? Durumunuzdan bizi haberdar edin, yapabileceğimiz bir şey olursa her zaman buradayız.
SOMEONESPECIAL
09-11-2009, 22:41
iyiyim çok şükür burnum akmaya başladı ))
ama bu iyileşme belirtisiymiş ?
jdm-fuat
09-11-2009, 22:45
gecmıs olsun abı ...
abi çok büyük geçmiş olsun.. kısa sürede atlatırsın inşallah..
bende oldum ya ewde yatıom kaç gundur :(
Sierra Rs
10-11-2009, 07:06
Çok geçmiş olsun.
coolvtec
10-11-2009, 10:54
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, inşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun.
SOMEONESPECIAL
10-11-2009, 12:01
Arkadaşlar maalesef korktuğumuz başımıza geldi (((
Oğlumda aynı tanı ile 48 saat süre ile müşahade altında (((
Hastaneler mahşer yeri gibi Allah kimseyi düşürmesin...
Gece saat 00.00'dan itibaren saat 12.00 ye kadar gözlerimle
şahit olduğum vakka 300'ü geçti resmen.....
Sizlerden ricam oğlum için dualarınızı esirgemeyin.
Bir an önce atlatsın şu belayı (((
:(:(:(:(:( çok üzüldüm. geçmiş olsun. umarım baba-oğul bir an önce kurtulursunuz bu hastalıktan.:(
SOMEONESPECIAL
10-11-2009, 12:06
İnşallah ... Moralim çok bozuk ((( Herkes harbiden dikkatli olsun...
Ben ciddi ciddi tırsmaya başladım !
Allah yardımcınız olsun abi,
Dualarımızı sizinle, Allah acil şifalar versinn.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.
Türkiyenin ciddi bir sorunu hastaneler ,eczaneler çok kalabalık bi yakınımın çocuğunu 3 hastane yer yok die almamış.çok ama çok dikkat etmek gerekiyor.
HERKES ÇOK DİKKATLİ OLSUN.HAYATIMIZ CİDDEN TEHLİKEDE !
moralini iyi tutmalisin moral en etkili ilac bence atlatan bir usru insan var tekrar gecmis olsun;)
çok dikkat etmek gerekli...oğluna ayrıca çok üzüldük :( :( :( çocuk çok daha kıymetli,Allah yardımcınız olsun bir an önce şifalar versin...moralde çok önemli...
darksideİmpreza
10-11-2009, 12:12
geçmiş olsun....
geçmiş olsun acil şifalar.
Arkadaşlar maalesef korktuğumuz başımıza geldi (((
Oğlumda aynı tanı ile 48 saat süre ile müşahade altında (((
Hastaneler mahşer yeri gibi Allah kimseyi düşürmesin...
Gece saat 00.00'dan itibaren saat 12.00 ye kadar gözlerimle
şahit olduğum vakka 300'ü geçti resmen.....
Sizlerden ricam oğlum için dualarınızı esirgemeyin.
Bir an önce atlatsın şu belayı (((
ağabey Allah acil şifasını versin İnşallah korkulan birşey olmaz elimizden gelicek ne varsa lütfen çekinme tanıdık doktor v.s.
SOMEONESPECIAL
10-11-2009, 12:19
Ben kendimden geçtim şu an tekendişem oğlum (((
Bana kollarını uzatıyor onu kucağıma alamıyorum ya (
dÜN gece acilde serum bağlamak için damarlarını patlattılar şerefsizler zaten
allah acil şifalar versin allah yardımcınız olsun
Acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun
abımm allah alcıl sıfalar versın ınsallah oglunda eskı saglına kavusur cok uzucu bır durum tekrar gecmıs olsun
Ben kendimden geçtim şu an tekendişem oğlum (((
Bana kollarını uzatıyor onu kucağıma alamıyorum ya (
dÜN gece acilde serum bağlamak için damarlarını patlattılar şerefsizler zaten
:(:(:(:( diyecek bişey bulamıyorum
deeperblack
10-11-2009, 12:28
Allah acil şifalar versin. Çok çok geçmiş olsun...
serhat_R
10-11-2009, 12:35
çoook geçmiş olsun.... Dİkkat et kendine...
Kerem abim geçmiş olsun Allah Sarp yeğenimize acil şifalar versin inşAllah.
Abi yapabileceğim bişey varsa lütfen ara beni 0533 669 55 44
Saat 15:00 işten çıkıyorum elimden ne gelirse yaparım aynı şeyi yaşadığım için durumunu çok iyi anlıyorum
Cihan Çizmeci
10-11-2009, 12:49
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin elimizden gelecek herhangi bişey varsa her türlü yardımcı olmaya çalışırız
SOMEONESPECIAL
10-11-2009, 12:52
Teşekkürler arkadaşlar... İnanın şu manevi desteğiniz bile yetiyor
SerdaR A.
10-11-2009, 12:57
çok çok geçmiş olsun abi eğer bi isteğin bi durum olursa abi bildirmen yeter.
Büyük geçmiş olsun abicim :(
Talih.b16
10-11-2009, 13:11
kardes cok buyuk gecmıs olsun
emrah type-r
10-11-2009, 13:13
buyuk gecmıs olsun..talıh sankı gecen gun sende domuz grıbıydın ole hatırlıyomda..nasıl atlattın knka:)
off abı yegenımız ıcın en kısa zamanda ıyılesmesı ıcın dua edıyoruz zaten...merak etme her sey yoluna gırer..serın tut kendını...
geçmiş olsun dostum dikkat et kendine
haydaaaa , abi dualarımız sızınle rabbim kolaylık versin. sarp ve sen en kısa suretle atlatıcaksınız bu belayı.. bişeye ihtıyacın olursa cebimi biliyosun 24 saat açık ara abi.
ulasstoprak
10-11-2009, 13:48
Abi büyük geçmiş olsun ...
Ahmet Saraçoğlu
10-11-2009, 13:59
abi allah sanada yeğenimize de acil şifalar versin , ek kısa zamanda atlatırsınız inşallah
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
abi moralini yuksek tut..ufaklik icinde senin icinde dua ediyor herkes emin ol..Allah acil sifa versin insallah.
nicomedia
10-11-2009, 17:40
abi büyük geçmiş olsun sana da yegenimize de :((:((
SOMEONESPECIAL
10-11-2009, 18:59
haydaaaa , abi dualarımız sızınle rabbim kolaylık versin. sarp ve sen en kısa suretle atlatıcaksınız bu belayı.. bişeye ihtıyacın olursa cebimi biliyosun 24 saat açık ara abi.
Özgür'üm aramışsın sessizdeydi cep... bende ulaşamadım sana :confused:
acil şifalar diliyorum. İyileşeceğine inanıyorum sürecin sıkıntılı gecmesin yeterki
Serkan.S
10-11-2009, 20:59
Acil şifalar hiç merak etmeyin zamanında hastanedesiniz normal bir grip gibi atlatıcaksınız.
Geçmiş Olsun abi Allah Acil Şifalar Versin
orhansah
10-11-2009, 23:07
yeni gördüm konuyu çok üzüldüm ya :( geçmiş olsun umarım baba oğul en kısa zamanda toplarlarsınız kendinizi.
SOMEONESPECIAL
10-11-2009, 23:08
şimdi yanından geldim 38.5 ateşi
gökh@n_gr
10-11-2009, 23:17
allah yardımcınız olsun en kısa zamanda sağlına kavuşur inş. çok kötü oldum okuyunca:(
çok geçmiş olsun,baba ogul en kısa zamanda sağlıgınıza kavuşmanız dileğiyle.
abi geçmişş olsun vala ..acil sifa versin allah..
Acil şifalar dilerim, umarım bir an önce kurtulursunuz bu hastalıktan.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin moralinizi yüksek tutun..
Allah acil şifalar versin
Çok üzüldüm:(
JumboAli
11-11-2009, 01:19
Haydaa:S Abı cok cok gecmıs olsun Oglun ınsallah ıyılesır hemencıcık :)
çok geçmiş olsun.acil şifalar ikinizede
ufaklık hayırlısıyla ıyılesır. tosuncuk o yener hemen :)
büyük geçmiş olsun abi umarım ufaklık ve sen bi an önce atlatır eskisinden daha da sağlıklı olursunuz. :(
bende önceki hafta 3-4 gün sürekli akıntı, öksürük yaşadım grip şeklinde, ayakta öyle geçirdim ist a geldiğimdede çıkmayıp dinlendim toparladı vücut, bol bol c vitamini bu gribin ilacı. tıbbi ilaçlar etki etmez çünkü grip virüsü anında mutasyona uğrayabilen bi yapıya sahiptir diğer hastalıklar gibi değil yani, herkeste farklı bi çeşidi çıkabilir malesef :(
abi cok gecmiş olsun umarım bir an önce iyileşir biz dualarımızı esirgemeyiz senden de, yegenimizden de.. Rabbim bu illet hastalıktan hepimizi korusun, yakalanana acil sifalar versin..
dragstar
11-11-2009, 08:59
abi yokmu gelişme yaa ne zn düzelirsin diyorlar
Özgür'üm aramışsın sessizdeydi cep... bende ulaşamadım sana :confused:
bir ara batuhanın elindeydı telefon kurcalamış dokunmatık olunca parmakla heryerı kurcalıyor
Geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatırsın. Son zamanlarda grip olan herkese direk olarak "DOMUZ GRIBI" damgası vuruluyor.
Ellerimizi bol bol yıkamayı ve mandalina yemeyi unutmayalım. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun ... Allah acil şifalar versin :(
abi ne oldu yok mu hiç1 gelişme ?
Bu aralar bendede Grip var gitmeye korkuyorum hastaneye yaa.
ama atlattım gibi bişey.ilk zamanlar gibi degil.
cok buyuk gecmıs olsun..
dırek mandelına portakal nar
ye ye dur bende aynıydım dırek duzeldım vıtamınlerle
DaRkNeSs-
11-11-2009, 21:57
abi geçmiş olsun acil şifalar :(
Geçmiş olsun..üzüldüm acil şifalar dilerim..protein+vitamin mutlaka bol bol almayı ihmal etmeyin..
@deniz
Portakal,Mandalina,Nar iyi güzel vitamin filan ama verdikleri vitamin gerçekten dozaj olarak çok çok az..
Portakal'da 90mg,Nar'da 60mg,Mandalina'da 45mg C vitamini var..FDA'ya göre 50-60 mg yeter deniyor ama gerçekten günü hareketli geçen ve birşeylerle uğraşan insanlar için çok çok az..
Tavsiyem eczaneden supradyn multi-vitamin ve ester-vit C vitamini almaktır..her gün ikisinden de bir tane almak immun sistemi,sindirimi,dolaşımı her şekilde düzenleyecektir..Bende 2 hafta önce hasta oldum günde 4 gram C vitamini alıyordum etkili oluyordu..Ayrıca Protein'de önemli..iskelet-kas sisteminin temel yapıtaşlarından..Sabahları mutlaka 1 tane yumurta yiyin(bioyararlılık bakımından en değerli proteindir ve mineral bakımından da zengindir) en azından(sağlıklı bireylerde) ayrıca ızgara tavuk gibi hem yağsız hemde protein bakımından oldukça zengin ürünler tüketin bu sayede vücuttaki aminoasit havuzu boş kalmamış olucak bu sayede her daim kaslara aminoasit gitmiş olucak..FDA'ya göre günlük gereken protein miktarı 50 gram..eminim çoğu kişi günde 30-40 gram bile almıyordur :) Düzenli olarak yeterli gramaj protein alımı olursa birey eskisinden daha zinde ve güçlü olur kanıtlanmış şeyler..
Düzenli uyku,iyi beslenme ve risk faktörlerine karşı mikro tedbirler sayesinde hastalıklardan ciddi ölçüde korunursunuz..hasta olsanız bile hastalık sırasında çok hırpalanmazsınız çabuk atlatırsınız..
Allah acil şifalar versin. :(
Jön Türk
11-11-2009, 22:06
Öncelikle geçmiş olsun.
Bendede pazartesi gününden beri üzerimde bi ağırlık,hafiften ateş,burun akması, 1 2 saattirde öksürme başladı.
Burdur da olucağını sanmıyorum ama üniversitede her ilden insan var olurmu olur diyor insan.