Orijinalini görmek için tıklayınız : alttan gelen cikleme sesi
barışbazan
08-11-2009, 23:06
arkadaşlar iyi akşamlar:)
bugün öğlen aracımı calıştırdım ilk defa katalizör veya o bölgeden bi kuş sesi gibi
yada diske sürten balata sesi gibi bir sesle karşılaştım 69000 km de araç.demin bakiyim dedim aşağıya indim hala var aralıklarla gidip geliyor ses.
fikri olan varsa paylaşabilirmi??
teşekkürler:)
Katalizör sogurken ses gelir ama çıt çıt şeklinde daha cok ,
barışbazan
08-11-2009, 23:09
yok hayır soğuma sesi değil baya cik cik ses
Fan çalışıyor olabilirmi ?
Ahmet_28
08-11-2009, 23:11
egsozun başlangıcında flanşın dibinde 2 tane yaylı vida var onlardan olabilir
barışbazan
08-11-2009, 23:12
bana egzosun içindeki spiral yada katalizör tıkallılığı gibi geldi belki civata gevşemesi bile olabilir ama fan sesi de sanmıyorum ilk çalıştırıldğında oldu soğuma durumu yok
barışbazan
08-11-2009, 23:14
egsozun başlangıcında flanşın dibinde 2 tane yaylı vida var onlardan olabilir
bir arkdasım daha öyle bir durumdan bahsetti umarım öyledir
Ahmet_28
08-11-2009, 23:14
bana egzosun içindeki spiral yada katalizör tıkallılığı gibi geldi belki civata gevşemesi bile olabilir ama fan sesi de sanmıyorum ilk çalıştırıldğında oldu soğuma durumu yok
bence o yaylı vidaları (ismi her neyse):D kontrol et onlar gevşemiş olabilir
barışbazan
08-11-2009, 23:16
evet yarın götürcem bide takıntılıyım böyle olunca iyice deli oluyorum böle seslere:D:)teşekkürler
barışbazan
16-11-2009, 22:08
arkadaşlar debrijay bilyeleri yapıyormuş sesi, set değişçek komple aklınızda bulunsun diye söliyim dedim:)
sadece bilya satılmıyormuymuş ? yazık değilmi komple set
tabi bitikse debriyaj o ayrı ama ben hiç hayatımda söktükten sonra aaa sağlammış balata hadi yerine takalım diyen servis görmedim .
depresif
17-11-2009, 07:47
bnmde debriyaj bilyelerinde de sıkıntı war ama cik cik die çıkmıolar genelde :D daha çok ayağımı debriyajdan çektiğimde çok az bi şangırtı sesi war yinede umarım oradandır sorun.
bu arada bnm araçta 307
barışbazan
17-11-2009, 14:45
sadece bilya satılmıyormuymuş ? yazık değilmi komple set
tabi bitikse debriyaj o ayrı ama ben hiç hayatımda söktükten sonra aaa sağlammış balata hadi yerine takalım diyen servis görmedim .
bende sordum komple set halindeymiş hem debriyaj da baya sertleşti artık:)kalkışta titreşimli
barışbazan
17-11-2009, 14:46
bnmde debriyaj bilyelerinde de sıkıntı war ama cik cik die çıkmıolar genelde :D daha çok ayağımı debriyajdan çektiğimde çok az bi şangırtı sesi war yinede umarım oradandır sorun.
bu arada bnm araçta 307
bi baktırın bakalım ondan mı kaç km de?