Orijinalini görmek için tıklayınız : rover 216si vs yeni civic(fd2)
1.roll 2. vites 70 (mert arkadaşımızın isteği üzerine 70 de basıldı).
http://videos.streetfire.net/video/Rover-216Si-vs-FD2-Civic_717994.htm
drag
http://videos.streetfire.net/video/rover-216si-vs-fd2-civic_718064.htm
bonus:) 306 gti vs a3 1.8t camcar saxo vts
http://videos.streetfire.net/video/306-gti-vs-a3-18t_718068.htm
Dün akşam merakla bekledğimiz denememizi yaptık.2.vites 70 ve 60da,4.vitesin sonuna kadar basıldı. rover içinden çekilen diğer 2.vites 60 ve 1.vites 30 videolarıda onur yarın ekleyektir.
specler:fd2 aem shortram.Rover'da kat iptali ve filtre.Rover 1.6 111hp ve fd2 1.6 125hp.
yorum sizin..
renault_f1
08-11-2009, 23:32
yeni civic ilk çıktığında vooo 125 hp demiştim ama zamanla anladımki ı-ıhhh...
maşallah araçlara...
masalalh guzel deneme olmus
14 hp fark olmasına ragmen nasıl bu kadar hantal kaldı anlamadım..
CeM öZeR
09-11-2009, 07:18
Açık ama net honda teknolojiye zamanla yenik düşüyor.Her kasasında her motor seçeneğinde bunu açık ve net görüyoruz.Bu sevindirici bişey değil ama ne yazıkki öyle.125 hp hakkı gibi hiç gitmiyor hiççç...
onursoytam
09-11-2009, 07:48
göktürk kardeşime maşallah diyoruz .. Rover stock tur sadece hava filresi mevcuttur
mert kardeşime de maşallah
yeni kasa civic Fd2 de aynı şekilde hava filitresi mevcuttur.
çok zevkli denemeler oldu. rover veya honda kazanmadı, dostluk kazandı.. :)
1.6 katagorisinde Rover bende varım diyor..boy boy gidiyor...:icon_tup:
rOVER'daki motor hondanın ürettiği motordur... :)
216si&1.6 ies denemesi bekliyorum sizden bulursam 216si bende denerim merak ediyorum.. ;)
onursoytam
09-11-2009, 07:56
216si&1.6 ies denemesi bekliyorum sizden bulursam 216si bende denerim merak ediyorum.. ;)
1.6 ies ile denemelermizde mevcut aynı fark ile devam ediyor... hiç bir değişiklik yok
birde vtec2 ile denemk isteriz rover ı gerçekten güzel denemeler olmuş dostluk değil rover kazanmış :D :D
soner abı burda da hondaya bır pay cıkarmısın tebrikler ahushas :D
onursoytam
09-11-2009, 08:02
birde vtec2 ile denemk isteriz rover ı gerçekten güzel denemeler olmuş dostluk değil rover kazanmış :D :D
yeni kasa civic fd2 yi Vtec 2 ile denedik
1. viteste 40 ta basılıyor Vtec 2 1,5 araba önde gidiyor 180 e kadar basıldı
2.vites 70 te basıldığında 1 araba Fd2 önün de gidiyor
yalnız Fd2 de hava filitresi mevcut orginal jant çapında jantları vardı..
Vtec 2 de hava filitresi bile yoktu.17 jant vardı..
rover bu arabalar arasında ayrı bi dünya bir anda kopup gidiyor.
rover a maşallah çok iyi gitmiş.
yeni kasa civic fd2 yi Vtec 2 ile denedik
1. viteste 40 ta basılıyor Vtec 2 1,5 araba önde gidiyor 180 e kadar basıldı
2.vites 70 te basıldığında 1 araba Fd2 önün de gidiyor
yalnız Fd2 de hava filitresi mevcut orginal jant çapında jantları vardı..
Vtec 2 de hava filitresi bile yoktu.17 jant vardı..
rover bu arabalar arasında ayrı bi dünya bir anda kopup gidiyor.
valla bır rover bulup denıcem gercekten rover süper yürümüş, bu kadar göz önunde olmayan bır araba gercekten şaşırttı beni
onursoytam
09-11-2009, 08:28
valla bır rover bulup denıcem gercekten rover süper yürümüş, bu kadar göz önunde olmayan bır araba gercekten şaşırttı beni
14 jant,düz boru, güzel egzost yapıp Si lar ile deneme yapıcaz.. şuandaki lastik çapımız 17 jant 45 yanak lastikli araba ile aynı ebatlarda
bıde si larla deneyin bakalım sonuc ne olacak o denemelerin videolarınıda merakla beklıyoruz
onursoytam
09-11-2009, 08:31
Si rover ı 1,5 2 boy gibi geçiyordu daha önce de zaten kalkış videosu eklemiştik egzost ve jant ları Sİ ölçülerine alıcaz bide öle denicez en yakın zamanda inşallah güzel deneme olucağı kesin çok çekişmeli olur :)
1.6 ies ile denemelermizde mevcut aynı fark ile devam ediyor... hiç bir değişiklik yok
1.6 ies'le fd2 kafakafaya gidiyor o zaman öyle mi??:soru:
onursoytam
09-11-2009, 08:39
sağlıklı 1.6 ies 180 kadar önde gider
tüplü 1.6 ies ile fd2 yi denediğimiz de 1 araba ies önde idi. 4.vites e atıldığında fd2 ufaktan geçmeye başlıyor
215'e kadar önüne geçemez düzgün bir 1.6 ies'i..
ben civic sport'la denedim 2. viteste basıyoruz 5000 rpm 2 sonu çıkıyorum 3.-4. vites hep öndeyim ve mesafe açılıyor.. bilmiyorum denemek lazım bir 216si bulayım en iyisi..
evet miss gibi denedik.iyide eğlendik:)
kesin Honda diyordun Soner:)
onursoytam
09-11-2009, 09:09
215'e kadar önüne geçemez düzgün bir 1.6 ies'i..
ben civic sport'la denedim 2. viteste basıyoruz 5000 rpm 2 sonu çıkıyorum 3.-4. vites hep öndeyim ve mesafe açılıyor.. bilmiyorum denemek lazım bir 216si bulayım en iyisi..
bence 1.6 ies 200 e kadar hep önde olur diye düşünüyorum 200 den sonra yeni kasa çıtırdan geçer gibi tam olarak denemek lazım
burda ki yeni kasa civic te tüp yoktu denediğimiz Vtec 2 ve 1.6 ies de tüp vardır..
Si rover ı 1,5 2 boy gibi geçiyordu daha önce de zaten kalkış videosu eklemiştik egzost ve jant ları Sİ ölçülerine alıcaz bide öle denicez en yakın zamanda inşallah güzel deneme olucağı kesin çok çekişmeli olur :)
benim aracım stoc denecek kadar bişey yokken filtre ve sadece son susturucu orj borular orta susturucu kat iptal değil :)
si : filtre + 51 lik borular + kat iptal + spor son susturucu :)
stock denebilecek bi vtec2 ile si denemesi
http://videos.streetfire.net/video/civic-si-vtec2_169826.htm
bence 1.6 ies 200 e kadar hep önde olur diye düşünüyorum 200 den sonra yeni kasa çıtırdan geçer gibi tam olarak denemek lazım
burda ki yeni kasa civic te tüp yoktu denediğimiz Vtec 2 ve 1.6 ies de tüp vardır..
eyvallah denemek lazım tüpsüz merak ediyorum sonucunu.. ;)
lpg icat oldu mertlik bozuldu :D
Göktürkm
09-11-2009, 11:28
98 216si deki motorun hondayla yakından uzaktan bi alakası yoktur.
Construction
Sump
Compression ratio 9.50:1
Fuel system Honda PGM fuel inj.
Maximum power
(DIN) 123.7 PS (122.0 bhp) (91 kW)
@ 6800 rpm
Specific output 76.7 bhp/litre
1.26 bhp/cu in
Maximum torque
(DIN) 140.0 Nm (103 ft·lb) (14.3 kgm)
@ 5700 rpm
bmep 1106.5 kPa (160.5 psi)
Specific torque 88.05 Nm/litre
Maximum rpm
Manufacturer Honda
ogunozcan
09-11-2009, 12:08
honda 125 dıe gecıyo r ama 125 hp gıbı bı alet dııl zaten kılo farkıda var.
98 216si deki motorun hondayla yakından uzaktan bi alakası yoktur.
:eek: :eek:
Construction
Sump
Maximum power
@ 6800 rpm
1.26 bhp/cu in
Maximum torque
@ 5700 rpm
Maximum rpm
Manufacturer Honda
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
Göktürkm
09-11-2009, 12:37
Construction
Sump
Maximum power
@ 6800 rpm
1.26 bhp/cu in
Maximum torque
@ 5700 rpm
Maximum rpm
Manufacturer Honda
bu nedir ?
dragon07
09-11-2009, 12:38
honda motoru ile rover motoru kardes hacı :D
_muhaRRem
09-11-2009, 12:41
herşey bir yana boy ölçer arkadaş iyimiş :) her arabaya lazım..
bu nedir ?
acı gerçekler :D
Göktürkm
09-11-2009, 12:49
honda motoru ile rover motoru kardes hacı :D
cem yılmazın bi lafı vardır götünüzden element uydurmayın diye tuğralın yaptıgı biraz öyle olmuş :D 6 yıldır rover kullanıyorum bana roverı anlatmaya çalışıyolar galiba. tmm honda motorlu roverlar var ama 92-96 yılları arasında çıkan 200 lerde var onlarda sayılı benim aracımda ve benim kasa bütün roverlarda roverın kendi ürettiği k serisi motor vardır.
Göktürkm
09-11-2009, 12:51
acı gerçekler :D
acı gerçekleri görüyoruz zaten 1. sayfada. önce biraz araştırın sonra yazın.
honda dan başka araç ilgi alanıma girmiyor :) acı veya değil zaten videoyu izleyip tebrik ettim abicim ;)
Göktürkm
09-11-2009, 12:56
honda dan başka araç ilgi alanıma girmiyor :) acı veya değil zaten videoyu izleyip tebrik ettim abicim ;)
bende teşekkür ederim abicimm.
cem yılmazın bi lafı vardır götünüzden element uydurmayın diye tuğralın yaptıgı biraz öyle olmuş :D 6 yıldır rover kullanıyorum bana roverı anlatmaya çalışıyolar galiba. tmm honda motorlu roverlar var ama 92-96 yılları arasında çıkan 200 lerde var onlarda sayılı benim aracımda ve benim kasa bütün roverlarda roverın kendi ürettiği k serisi motor vardır.
rover 416 si kullandım zannediyorsam aynı makina var ama hiç sağlıklı bir motor değil..
silindir kapağı başa bela.. çok sıkmaya gelmiyor.. otomatik şanzumanlı olanları honda motorlu diye biliyorum ben.. ;)
onursoytam
09-11-2009, 13:25
herşey bir yana boy ölçer arkadaş iyimiş :) her arabaya lazım..
esaz sana lazım muharrem :) boyları ben ölçtüm, dedim ama göktürk e yavaş gazla boyları daha net sayalım dedim dinlemedi :D
Göktürkm
09-11-2009, 13:25
rover 416 si kullandım zannediyorsam aynı makina var ama hiç sağlıklı bir motor değil..
silindir kapağı başa bela.. çok sıkmaya gelmiyor.. otomatik şanzumanlı olanları honda motorlu diye biliyorum ben.. ;)
evet 416 si ile aynı motor var 400 lerin otomatikleri honda motorlu.
3. vıdeodakı yorumlar fena:):S.. demekkı 3 boy gecıcez:)
onursoytam
09-11-2009, 14:21
3. vıdeodakı yorumlar fena:):S.. demekkı 3 boy gecıcez:)
ordaki beyaz saxo ben değilim yanlış anlaşılmasın :D
turkerrr
09-11-2009, 14:30
rover iyi gider ama bu beklediğimden iyi gitmiş...
serdar_07
09-11-2009, 15:38
fd2 yle deneyen benm o gece hep 2.vites 70 de başladık...1 boy öne çıkıyorum 3. vitesin sonunda 4 e atıp 160 170 civarlarında beni yakalıo....
http://www.youtube.com/watch?v=RWYnL-tpWK0 buda videosu
ordaki beyaz saxo ben değilim yanlış anlaşılmasın :D
yok sesten bellı ztnde yorum ınanılmaz olmuş anında matematık hesabını cakmıs arkadas bayıldım:hahaha::Deli:
serdar_07
09-11-2009, 16:06
onur süperisn 7 boy oldu 8 boy 9 boy oldu 10 boy oldu ...... göktürk tamam bırak hahahahahah:D:D:D:D:D:
Göktürkm
09-11-2009, 17:44
onur süperisn 7 boy oldu 8 boy 9 boy oldu 10 boy oldu ...... göktürk tamam bırak hahahahahah:D:D:D:D:D:
bırakmam kanka :D
serdar_07
09-11-2009, 18:52
ben demiştim sana zaten 2 veya 3 tır boyu :)))
maşallah araçlara. göktürk sana da ayrıca tebrikler :)
Göktürkm
09-11-2009, 22:36
ben demiştim sana zaten 2 veya 3 tır boyu :)))
abartma kanka :D
maşallah araçlara. göktürk sana da ayrıca tebrikler :)
eyw sağol ahmet sen nerelerdesin napıyosun?
Antalyalogy
09-11-2009, 22:37
Böyle stock a yakın araçların denemelerine bayılıyorum yaa..
Göktürk tebrikler..Mert in jantları çok ağır ve gemiş onu söyliyeyim o araca göre..
Tüm araçlara MaşAllah..:icon_tup:
Şimdi siz o yolda habire gazlıyorsunuz br b.k olmuyor biz kırk yılda bir çıkıyoruz polis kovalıyor ya :D:D:D
merak ettim abi antalyada hangi yol bu
dr.destan
09-11-2009, 22:50
Gokturkum ellerine ayaklarina ve benzinine saglik.. Ihtiyar delikanli neler yapmis neler ;)
10 yıldır neye bindiğini bilmeyen ne adamlar gördüm ben sen merak etme neremden ne uydurdugumu biliyorum. Beni gecip gecmende ırgalamıyor, ettiğin laflar ırgalıyor. Bir ara neremden ne uydurdugumu bi bulusmada hatırlatırım :cool:
onursoytam
10-11-2009, 08:55
10 yıldır neye bindiğini bilmeyen ne adamlar gördüm ben sen merak etme neremden ne uydurdugumu biliyorum. Beni gecip gecmende ırgalamıyor, ettiğin laflar ırgalıyor. Bir ara neremden ne uydurdugumu bi bulusmada hatırlatırım :cool:
tuğral kimse kimse ye hiç bir şeyi hatırlatamaz, kimse biyerinden hiç bişey uydurmuyor,kimsenin kimseden öğreniceğide hiç bir şey yok,kimse kimse ye bişey anlatmasın,herkez kendi aracanı bilir söyler ve konuşur,herkezin kendi bildiği doğrudur.hepimiz kendi arabalarımız hakkında konuşalım.uzatmayalım bol bol arabaları deneyelim video koyalım izleyelim izletelim,herkeze boll Rolling ler boll Drag lar. :) polemikler ile gündemde olmayalım videolar ile gündem de olalım.:icon_tup:
serdar_07
10-11-2009, 09:38
tuğral kimse kimse ye hiç bir şeyi hatırlatamaz, kimse biyerinden hiç bişey uydurmuyor,kimsenin kimseden öğreniceğide hiç bir şey yok,kimse kimse ye bişey anlatmasın,herkez kendi aracanı bilir söyler ve konuşur,herkezin kendi bildiği doğrudur.hepimiz kendi arabalarımız hakkında konuşalım.uzatmayalım bol bol arabaları deneyelim video koyalım izleyelim izletelim,herkeze boll Rolling ler boll Drag lar. :) polemikler ile gündemde olmayalım videolar ile gündem de olalım.:icon_tup:
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Onur uslüp vardır, saygı vardır. Bunların olduğu yerde oturur muhabbet eder, dostluk içinde araba denersin. Ne yarıslar hatırlarım Antalyada 50 arabadan fazlası toplanır Yeni sanayide, Mazıda yarısırdı neyin nasıl oldugunu iyi hatırlıyorum. Adama aracıyla ilgili yazılmış bir sitedeki teknik verileri veriyorum verdiği cevap hoşmu? Yüzyüze herkes güler muhabbet eder, Önemli olan şu sanal ortamda yazdığı kişinin gercek ortamda etli kanlı bir insan olduğununun unutulması. Ne samimiyetimiz varda bana "gtünden elemen uydurur gibi uydurma" yazıyor? Kim veriyor o hakkı? Evren büfede hiç duymadım kimseden bu lafları. Foruma girince herkes bir değişiyor
Roverın motor özelliklerini yazman zaten yanlış olmuş.Almış bi japon sevdası gidiyor.Aradaki fark zaten helal demeye yetiyor.:hahaha:
Roverın motor özelliklerini yazman zaten yanlış olmuş.Almış bi japon sevdası gidiyor.Aradaki fark zaten helal demeye yetiyor.:hahaha:
Arada roverın motoru hakkında bir konu olmus bende teknik veriyi yazdım yarıs beni ilgilendirmiyor. Japon sevdalısıda değilim. Hiç ilgilendirmeyen bir yarıs beni. Diğer forumdada yazdım zaten yeni kasa civiclerin hiç yürüyemediğini aptal bir sanzumana sahip olduğunu ve gereksiz ağırlıklarını. Ben bana yapılan yorumla ilgileniyorum o kadar... İki aile arabası yarısmıs birbirini gecmiş beni alakadar etmiyor
Göktürkm
10-11-2009, 12:47
Onur uslüp vardır, saygı vardır. Bunların olduğu yerde oturur muhabbet eder, dostluk içinde araba denersin. Ne yarıslar hatırlarım Antalyada 50 arabadan fazlası toplanır Yeni sanayide, Mazıda yarısırdı neyin nasıl oldugunu iyi hatırlıyorum.Adama aracıyla ilgili yazılmış bir sitedeki teknik verileri veriyorum.verdiği cevap hoşmu? Yüzyüze herkes güler muhabbet eder, Önemli olan şu sanal ortamda yazdığı kişinin gercek ortamda etli kanlı bir insan olduğununun unutulması. Ne samimiyetimiz varda bana "gtünden elemen uydurur gibi uydurma" yazıyor? Kim veriyor o hakkı? Evren büfede hiç duymadım kimseden bu lafları. Foruma girince herkes bir değişiyor
ben aracımıda roverı da hondayıda iyi bilirim ama ben honda motoru değil dedikçe gitmişsin oraya alakasız bi motorun teknik verilerini yazmış halada adamın aracıyla ilgili teknik bilgi verdim yazıyosun. biraz anlasan zaten o veriyi koymazdın nerenden uydurdugun belli.o mesajında motorun bilgilerini verdikten sonra bu motor olabilir roverlarda kullanıldı desen neyse.
fazlada uzatmayalım bu konuyu onur çok güzel cevabını vermiş.
Göktürkm
10-11-2009, 12:51
Göktürk tebrikler..Mert in jantları çok ağır ve gemiş onu söyliyeyim o araca göre..
Şimdi siz o yolda habire gazlıyorsunuz br b.k olmuyor biz kırk yılda bir çıkıyoruz polis kovalıyor ya :D:D:D
teşekkürler özgür abi.
O da sizin şansınız kimbilir nerden geliyodu o polis size denk geldi :D
onursoytam
10-11-2009, 13:20
abicim taktik ile çıkıyoruz denemeye :D ince ayar gerekiyor :)
onursoytam
10-11-2009, 13:26
Onur uslüp vardır, saygı vardır. Bunların olduğu yerde oturur muhabbet eder, dostluk içinde araba denersin. Ne yarıslar hatırlarım Antalyada 50 arabadan fazlası toplanır Yeni sanayide, Mazıda yarısırdı neyin nasıl oldugunu iyi hatırlıyorum. Adama aracıyla ilgili yazılmış bir sitedeki teknik verileri veriyorum verdiği cevap hoşmu? Yüzyüze herkes güler muhabbet eder, Önemli olan şu sanal ortamda yazdığı kişinin gercek ortamda etli kanlı bir insan olduğununun unutulması. Ne samimiyetimiz varda bana "gtünden elemen uydurur gibi uydurma" yazıyor? Kim veriyor o hakkı? Evren büfede hiç duymadım kimseden bu lafları. Foruma girince herkes bir değişiyortamam kanka sende haklısın göktürk te haklı bu konuyu kapatalım. senin drift video larını bekliyoruz çok uzak kaldın.. seni göremiyoruz, bazen tuğral arabayı sattımı acaba filan diyoruz yani o kadar :)
Satmadım ama farklı bir işle ugrasıyorum su sıralar. Olursa herkes mutlu olucak arabacı takımından
onursoytam
10-11-2009, 15:51
Satmadım ama farklı bir işle ugrasıyorum su sıralar. Olursa herkes mutlu olucak arabacı takımından
arabaya proje mi var
ocean0636
10-11-2009, 16:18
Rover baya ıyı gıdıyor:)
Benım vtecII ve 1.6iesle denemelerim:
http://videos.streetfire.net/video/New-CiviC-Vs-Vtec-2_716838.htm
http://www.youtube.com/watch?v=RWYnL-tpWK0
onursoytam
10-11-2009, 16:23
Vtec 2 ile 1. vites te yapılan rolling leri de atsaydın..
ocean0636
10-11-2009, 16:37
O vıdeolar otekı makınede ekleme fırsatı bulamadım bu var..
Antalyalogy
10-11-2009, 16:39
Suyla çalışan drift arabası yapıyon deemi çakkallll ?:D:D:D:D
Pis proje insanı seni :hahaha::hahaha:
onursoytam
10-11-2009, 16:41
Suyla çalışan drift arabası yapıyon deemi çakkallll ?:D:D:D:D
Pis proje insanı seni :hahaha::hahaha:
suyla çalışan araba bende istiyorum :D 0-400 bile yürüsün kafi :)
Göktürkm
10-11-2009, 16:48
bu bizim gökselle denediğin video değil sanırım.
onursoytam
10-11-2009, 16:54
bu bizim gökselle denediğin video değil sanırım.
değildir zaten
Göktürkm
10-11-2009, 16:56
benim arkadan çektiklerim var onları koyuyorum birazdan.
onursoytam
10-11-2009, 16:57
koy koy kanka izleyelim
ocean0636
10-11-2009, 17:33
Koy beklıyorum..
Göktürkm
10-11-2009, 17:35
http://videos.streetfire.net/video/vtecII-vs-civic-fd2_718523.htm
http://videos.streetfire.net/video/vtecII-vs-civic-fd2_718544.htm
http://videos.streetfire.net/video/vtecII-vs-civic-fd2_718562.htm
ocean0636
10-11-2009, 17:42
Vıdeolarda da gozuktugu gıbı goksel'ın vtec2 de 3e kadar vtec2 yarım boy -1 boy onde 3 sonu 4 de one cıkıyorum. 180de falan 2 boy cıvarı ondeyım. Dragda vtec2 zaten guzel 1-2-3 cok ıyı..
onursoytam
10-11-2009, 17:50
Vıdeolarda da gozuktugu gıbı goksel'ın vtec2 de 3e kadar vtec2 yarım boy -1 boy onde 3 sonu 4 de one cıkıyorum. 180de falan 2 boy cıvarı ondeyım. Dragda vtec2 zaten guzel 1-2-3 cok ıyı..
1.vites rolling Vtec2 1,5 araba önde 180 e kadar basıldı
2.vites rolling Fd2 3.vites orataların da 2 araba hep önde 180 e kadar
ocean0636
10-11-2009, 17:55
1.vites rolling Vtec2 1,5 araba önde 180 e kadar basıldı
2.vites rolling Fd2 3.vites orataların da 2 araba hep önde 180 e kadar
vtec2 nın 1.5 boy onde oldugu drag'dı ;)
onursoytam
10-11-2009, 17:56
vtec2 nın 1.5 boy onde oldugu drag'dı ;)
1.vites roll basıldığındada aynı şekilde
ocean0636
10-11-2009, 17:57
1.vites roll basıldığındada aynı şekilde
1. vitesde yarım boy civarı ondeydı sonradan yakalıyordum baya ama ılerde trafık vardı..
ocean0636
10-11-2009, 18:00
Dragda o şekılde olmuştu..
onursoytam
10-11-2009, 18:09
cumartesi yine zevkli denemeler olur ben sana sölüyeyim rollde 70 te basma kim demişse sana yanlış demiş abi tavsiyesi... arabanın devir bandını iyi tanı bi daha gözden geçir.:icon_tup:
Göktürkm
10-11-2009, 21:30
cumartesi yine zevkli denemeler olur ben sana sölüyeyim rollde 70 te basma kim demişse sana yanlış demiş abi tavsiyesi... arabanın devir bandını iyi tanı bi daha gözden geçir.:icon_tup:
:icon_tup: haftaya serdarda tekrar gelecek cumartesi hem vtecII hemde serdarın iesle denersiniz.
ocean0636
10-11-2009, 21:46
İyi olur aksilik çıkmazsa benimde cumartesiye 1-2 sürprizim var ;)
Göktürkm
10-11-2009, 22:17
düz boru jant galiba :D ama sana pazar günü dediğim gibi yaptır manifolttan filanş yaptır kestirip kaynak felan yaptırma.
onursoytam
10-11-2009, 22:21
süprizleri severiz bizimde sana bi süpriz yumurtamız var.bakalım içinden ne çıkacak.
serdar_07
10-11-2009, 22:38
benimde bi süprizim olacak elbet:D
ocean0636
11-11-2009, 06:59
düz boru jant galiba :D ama sana pazar günü dediğim gibi yaptır manifolttan filanş yaptır kestirip kaynak felan yaptırma.
Sürprizi bozdun :D saka bı yana bakalım bı aksilik çıkmazsa dediğin gibi yaptircaz güzel olcak ins. :)
ocean0636
11-11-2009, 07:00
süprizleri severiz bizimde sana bi süpriz yumurtamız var.bakalım içinden ne çıkacak.
Tahmin edebiliyorum :)
Açık ama net honda teknolojiye zamanla yenik düşüyor.Her kasasında her motor seçeneğinde bunu açık ve net görüyoruz.Bu sevindirici bişey değil ama ne yazıkki öyle.125 hp hakkı gibi hiç gitmiyor hiççç...
Honda mı teknolojiye yenik düşüyor ? :)
CeM öZeR
11-11-2009, 07:34
Honda mı teknolojiye yenik düşüyor ? :)
Evet zamanla fazla ağırlık fazla elektronik fazla herşey eskiye göre fazla.Ben bunu en basit örnek konuyla alakalı olmayacak ama ep3-fn2 kasa gibi değerlendirdim.Biri efsane diğeri ona göre nal topluyor.Yeterince açık.Ama 125 hp yeni civicte bence hiç hakkı gibi gitmiyor ve yakıyor...
dragon07
11-11-2009, 07:40
adama verdik haftasonu gazı :D içinizden geçicek demedi deme : göktürk hahah
Göktürkm
11-11-2009, 08:08
adama verdik haftasonu gazı :D içinizden geçicek demedi deme : göktürk hahah
geçsin efe nolcak oda bizim bi kardeşimiz.
onursoytam
11-11-2009, 08:18
geçsin efe nolcak oda bizim bi kardeşimiz.
efe çıkart şu eg sguad artık ta Rover ile deneyelim :)
civic ci arkadas kullanamamış bence bnde rover ı bu spec lerle denemiştim 3 boy önündeydm 10 boy falan imkansız
efe çıkart şu eg sguad artık ta Rover ile deneyelim :)
onur abi bu rover kaç model ? birde 216 1.6 mı yoksa 216 SI mı ,SI 16V mi bu araç ? teknik verileri değişiyorda ondan sordum
ben geliom cumartesi mert çaktırma sen :D
onursoytam
11-11-2009, 13:40
onur abi bu rover kaç model ? birde 216 1.6 mı yoksa 216 SI mı ,SI 16V mi bu araç ? teknik verileri değişiyorda ondan sordum
216 Sİ ciyerim fazla araştırmana gerek yok zevkine deniyoruz zaten :)
ocean0636
11-11-2009, 14:23
ben geliom cumartesi mert çaktırma sen :D
Oooooo kardesim gel gel her zaman :D
serdar_07
11-11-2009, 14:23
216 Sİ ciyerim fazla araştırmana gerek yok zevkine deniyoruz zaten :)
evet fazla araştırmaya gerek yok :D:icon_tup:
ocean0636
11-11-2009, 14:27
civic ci arkadas kullanamamış bence bnde rover ı bu spec lerle denemiştim 3 boy önündeydm 10 boy falan imkansız
Gel birde göktürkün roverla dene gor yol uzun olsa o fark katlanır resmen duruyomusum gibi yanımdan geçiyor vtec2 ve ies videolarimida izle
hala kullanamadigimi dusunursen söyle Cumartesi daha net bir kamerayla bir daha çekelim bnm veya arabamın sucu yok sadece rover çok güzel uzuyor...
evet fazla araştırmaya gerek yok :D:icon_tup:
birini tanımak için onu araştırmalısın :D
Gel birde göktürkün roverla dene gor yol uzun olsa o fark katlanır resmen duruyomusum gibi yanımdan geçiyor vtec2 ve ies videolarimida izle
hala kullanamadigimi dusunursen söyle Cumartesi daha net bir kamerayla bir daha çekelim bnm veya arabamın sucu yok sadece rover çok güzel uzuyor...
egzoz şart dimi kanka :D
ocean0636
11-11-2009, 14:35
egzoz şart dimi kanka :D
Araba ağır egzoz yetmez aem beyin zage turbo kit falan da lazım ama para yok :D :D
Araba ağır egzoz yetmez aem beyin zage turbo kit falan da lazım ama para yok :D :D
atmosferikten usandın mı kanka :D
ben camcar e takıldım vtr olmasın o rover ı nasıl geçemiyo :) maşallah hepsine.
ocean0636
11-11-2009, 14:47
atmosferikten usandın mı kanka :D
Gitmiyo kanka yaa :D
ocean0636
11-11-2009, 14:48
Vtr deseler inanırım :D
:eek: :eek:
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
D16A6
Also known as D16Z2.
Found in:
1988-1991 Honda Civic Si, CRX Si, Civic Wagon RT4WD
1990-1991 Honda Civic EX Sedan
1988-1995 Honda Civic Shuttle RT4WD (UK/Europe/Asia/AU/NZ)
1989-1996 Rover 216/416 GSi/Tourer (UK/Europe)
Displacement : 1,590 cc (97 cu in)
Bore and Stroke : 75 mm × 90 mm (3.0 in × 3.5 in)
Rod Length : 137 mm
Rod/Stroke : 1.52
Compression : 9.1:1
Power : 108 hp (80.5 kW, 110 ps) @ 5600 rpm
Note: 1988 engines were 105 hp (78.3 kW, 107 ps)
Torque : 100 ft·lbf (13.9 kg/m, 136 Nm) @ 4,800 rpm
Redline : 6500 rpm (USA)
Rev limited to : 7200 rpm
Valvetrain : SOHC (4 valves per cylinder)
Fuel Control : OBD-0 MPFI
Head Code : PM3
ECU Code : PM6
96 ya kadar olanları Honda :icon_tup:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rover_200_Series
bu arada maşallah rover a , amcamda 200 vardı 1.4 tek kapı olanlardan 98 model çok güzel giderdi o da :)
Göktürkm
11-11-2009, 17:34
kısa + chip te var bildiğim kadarıyla o saxoda ama yürümüyo :)
Göktürkm
11-11-2009, 17:37
96 ya kadar olanları Honda :icon_tup:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rover_200_Series
bu arada maşallah rover a , amcamda 200 vardı 1.4 tek kapı olanlardan 98 model çok güzel giderdi o da :)
89-96 yılları arasında olanların 4-5 motor seçeneği var biride honda motoru.
kısa + chip te var bildiğim kadarıyla o saxoda ama yürümüyo :)
yani yürümezde bu kadarmı yürümez anlamadım kimin o saxo ?
Göktürkm
11-11-2009, 18:06
mehmet diye bi arkadaşın açıkcası çokta iyi tanımıyorum.
yorgun 106 saxo kıvamında gidiyoruz yiit napalım :D
onursoytam
11-11-2009, 18:28
yani yürümezde bu kadarmı yürümez anlamadım kimin o saxo ?
:) yiit alem adamsın kanka he valla akşam akşam güldürdün beni :)
Mert cumartesi bi aksilik çıkmazsa bende geleceğim ...burdaki vtec2ler iesler beni sıkmaya başladı geçe geçe :D
ocean0636
11-11-2009, 18:52
Mert cumartesi bi aksilik çıkmazsa bende geleceğim ...burdaki vtec2ler iesler beni sıkmaya başladı geçe geçe :D
Gel kanka gel bi de benı gecersın tam olur :D
ocean0636
11-11-2009, 18:53
Kanka gırmısken egzoz ıslerıne bırde super sprınt alıyım dıyorum nasıl olur :D
olur olmasınada ara boru işini ve o jantlari hallet ilk önce
mert cumartesi erken gelirsem bnm ara borulari bi elden geçirelim :D orta 2 susturucuyuda sökeriz son susturucu orjinal kalir gene :D
Göktürkm
11-11-2009, 19:18
vtec II ve ies i ne kadar farkla geçiyosun ?
vtec II ve ies i ne kadar farkla geçiyosun ?
specler:D clioda sadece simota hava filitresi var oda acayip sıcak çekiyor yer sorunu var motorda...gerisi full stock artı bagajda 80 kg geçgin sağlam bi ses sistemi var....
sıfırdan ies ile denediğimizde 180 e kadar 4-5 boy 180den sonra yaklaşıyor ...
ies tek kisi
clio:tek kişi + kabin
ies'in specler: cai,48 mm ara boru,otto son susturucu...
gene sıfırdan kaltığımızda vtec 2 ile onada 7-8 boy felan belki daha fazladır tam dikkat edemedim
vtec2nin specler sadece short ram....
clio 2 kişi artı kabin
vtec2: 1 kişi....
onursoytam
12-11-2009, 09:57
specler:D clioda sadece simota hava filitresi var oda acayip sıcak çekiyor yer sorunu var motorda...gerisi full stock artı bagajda 80 kg geçgin sağlam bi ses sistemi var....
ies tek kisi
gene sıfırdan kaltığımızda vtec 2 ile onada 7-8 boy felan belki daha fazladır tam dikkat edemedim
clio 2 kişi artı kabin
gel gel senin dişine göre çok araba var burda Sİ lar ilede denersin
ies tek kisi
clio 2 kişi artı kabin
clio eski kasa olanlardan mı ? yani demek istediğim bi 1070 kg olanları var birde 990 kg olanları var galiba ?
bu video 2. vites 60 km de rolling :)
http://videos.streetfire.net/video/Vtec2-vs-Clio-Sport16-2_644580.htm
ies tek kisi
clio 2 kişi artı kabin
sen gel 0danda deneriz 5in sonuna kadarda:)
ankarada clio var mı 1.6 16V? veya rover da olur...
yeni Civic te olur...
serdar_07
12-11-2009, 11:24
bu video 2. vites 60 km de rolling :)
http://videos.streetfire.net/video/Vtec2-vs-Clio-Sport16-2_644580.htm
bu videoda vtec2 yi mi ayırıyosunuz anlayamadım..
onursoytam
12-11-2009, 11:34
yeni Civic te olur...
ciyerli Clio,Rover,yeni civic aranıyor :)
bu videoda vtec2 yi mi ayırıyosunuz anlayamadım..
vtec2 nin sahibi zaten benim :) videoda yanda specler yazıyor. roll sonucuda clio bir boy kadar önde bitiriyor. yani clio vtec2 için referans alınabilir :)
yeni Civic te olur...
abi sende koskoca ankarada denicek adam bulamadın :hahaha:
serdar_07
12-11-2009, 11:49
vtec2 nin sahibi zaten benim :) videoda yanda specler yazıyor. roll sonucuda clio bir boy kadar önde bitiriyor. yani clio vtec2 için referans alınabilir :)
ciliolu arkadaş vtec2 yi 7-8 boy ayırıyorum deyince bende onu zannettimde göremedim o kadar fark dicektim:D
hehe valla bende işte görmedim öyle hayatımda boy o yüzden koydum videoyu :)
emre 7-8 boyu sıfırdan kalkıp denedikleri zaman görmüşler.. şöför becerisinden olabilir bu boylar...
Göktürkm
12-11-2009, 11:58
boylar havalarda uçuşuyor:D
serdar_07
12-11-2009, 12:00
hehe valla bende işte görmedim öyle hayatımda boy o yüzden koydum videoyu :)
:):):):icon_tup:
serdar_07
12-11-2009, 12:01
boylar havalarda uçuşuyor:D
ahahzhauhazuhzauazhuaz:D az kaldı görcen boyları kanka 200 vi diyorum başkada bi şey demiyorum hahahah...
emre 7-8 boyu sıfırdan kalkıp denedikleri zaman görmüşler.. şöför becerisinden olabilir bu boylar...
abi bırak sıfırı - den kalksalar 7-8 boy çüş yani ayıp denen bişey var bide tesisatlı araba. boy kavramı farklı arkadaşın o tespiti koydum ben :D
yaw boylara fazla takılma.. vtec2 ci geçileceğini anlayınca ayağını gazdan kesmiştir.. ben olsam ben de öyle yaparım boşuna benzin harcamaya gerek yok :D
hee bak o olabilir :D o cliocu arkadaşla aynı şehirde olsaydık keşke denemek isterdim. bakalım geçilince boy kavramı değişcekmi :D
Göktürkm
12-11-2009, 12:14
abi bırak sıfırı - den kalksalar 7-8 boy çüş yani ayıp denen bişey var bide tesisatlı araba. boy kavramı farklı arkadaşın o tespiti koydum ben :D
vtec II de 18" krom jant felan varsa olabilir:D
ies tek kisi
clio 2 kişi artı kabin
ben varken iese geçildiğini ne çabuk unuttun lan :p
ben varken iese geçildiğini ne çabuk unuttun lan :p
burak yukarda allah var dogruyu söyle ezik corollaci :D
yazmayi unutmuşum vtec2 de 17 jant vardi bide...
ocean0636
12-11-2009, 15:36
Ben Alper'in clio'ya bındım valla cok guzel yuruyor 1-2-3-4 muhtesem 180 e kadar cok guzel 180 den sonra 5 e atınca kotu cok uzun..
O ies meselesınıde bılıyorum ıes alperın yanından gectı sonra alper 4 e attı bastı yakaladı ama yol dardı ve adam yol vermedı sıkıştırdı, eger bu durumda ıes gecmıs sayılıyorsa bende cok 2.0 gecmıs sayılırım :D
serdar_07
12-11-2009, 16:13
Ben Alper'in clio'ya bındım valla cok guzel yuruyor 1-2-3-4 muhtesem 180 e kadar cok guzel 180 den sonra 5 e atınca kotu cok uzun..
O ies meselesınıde bılıyorum ıes alperın yanından gectı sonra alper 4 e attı bastı yakaladı ama yol dardı ve adam yol vermedı sıkıştırdı, eger bu durumda ıes gecmıs sayılıyorsa bende cok 2.0 gecmıs sayılırım :D
geçmiş olabilir geçemez diye bi şey yok ama biraz abartı var 7-8 boy fazla değil mi sence??
ocean0636
12-11-2009, 16:34
geçmiş olabilir geçemez diye bi şey yok ama biraz abartı var 7-8 boy fazla değil mi sence??
Cumartesı bır aksılık cıkmazsa gelıcek geldıgınde dener goruruz:icon_tup:
burak yukarda allah var dogruyu söyle ezik corollaci :D
şaka yaptım dostum ayıpsın.adam baktı bu beni geçicek yol vermedi korkak :D
ahh Honda ahh ne işler açtın başımıza:rolleyes:
Göktürkm
12-11-2009, 23:25
öyle trafikte gazlamayla doğru bi karşılaştırma olmaz.denemek lazım.
ocean0636
12-11-2009, 23:38
öyle trafikte gazlamayla doğru bi karşılaştırma olmaz.denemek lazım.
Yaşa :D iste bende bunu diyorum trafikte yol vermediği için clio ies' i geçememiş sayılmaz duzgunce denemek gerek..
clio eski kasa olanlardan mı ? yani demek istediğim bi 1070 kg olanları var birde 990 kg olanları var galiba ?
mk2 clio.fabrika çıkışı 935 kg ;) arkadaki wooferlar acayip ağırlık yapıyor yarın için sökülecek
mk2 clio.fabrika çıkışı 935 kg ;) arkadaki wooferlar acayip ağırlık yapıyor yarın için sökülecek
doğrudur. çünkü 2 arkadaşımda clio var hepimiz aynı speclerdeyken 1070 kg olanına 2 boy atıyordum. 935 kg dediğiniz bana 2 boy atıyordu :)
935 kg dediğiniz bana 2 boy atıyordu :)
şimdi sen atarsın ona 2 boy :D 7200 rpm'ci seni... nasıl oluyo bu 7200 rpm :p
eheh şu en son speclerimle deneme fırsatı olmadı abi ama geçerim gibime geliyor :D
nakayama
13-11-2009, 11:03
Cumartesi günü birde 3. vitesde basalım zaten civicin 1-2 ölü 3 den sonra başlıyo yürümeye.