Orijinalini görmek için tıklayınız : corolla 1.6 gl motoruna NE UYGULARIZ
bnm arabaya 1.6 motor koydurcamda performans için naparız ex olaraktan.aklımda weber ve dereceli var ama başka ne yaparız..
Toyota Ts
21-11-2006, 15:51
Weber,dereceli,güzel bir egsos sistemi biraz avans birazda zengin karışım işini görür :) Yada weber + turbo yaparsan tadından yenmez.
Yada imkansızı denemek istersen 4age kapak,agenin forget pistonlarını kollarını al 4 bogaz throlte body buda ayrı bir seçenek.
diyelimki o imkansızı yabtıkk tahmni kaç hp olur..vee gereken neler tam olarakk..gerçekten acele yabmam lasım bişiler..motor arıyom sağda solda şimdi.yada başka motor ne uydururus bunaa ..
herşey yapılır ama en önemli olan bu konular asla aceleyle olmaz...olursa tadında olmaz....sabırlı olmak şart....yavaş yavaş araştıra araştıra :)
bana ne motoru önerirsiniz peki koduyla sölerseniz ona göre sorcam ...:)
maşşallah iki dakikada motor koyup çıkarıyosun ne güzel
ilk başta şasenin hangi motorlara müsade ediceni biliyomusun ?
gl motoru koyablirsin ama yüksek dereceli egzantrik bulabiliceni zannetmem onun yerine aşırı besleme belki iş görebilir
fakat swapte artık çok zor bilmiyorum ruhsata işlenebilirmi
işleten kim yaa boşver hacı.bana napabiliriz bi kaç tavsiye verebilirsenizz ii olurr arabanın kasasını bitirdik 10 numara olduu ama yürümüo iştee midem bulandı artık bi çözümm..
M U R A T
22-11-2006, 14:02
bence en kolayı çıkma 4afe bulmak çünkü piyasada çok var.
ondan sonra kullanım amacına göre turbo yada atmosferik devam edersin.
en kısa cozum turbo uygulamandır arkadasım
turbocorolla
22-11-2006, 14:29
bana ulaş hallederiz merak etme sen
valla çok ii olur kardeşimm bi an önce başlamam lasımm..
Toyota Ts
24-11-2006, 08:44
Ozy Murata ulaş hemen turbonu taksın uzman oldu bu konuda :)
abi turbo şart deil aşırı yükleme yabmıcam.weber ile headers sadece.muratada ulaşamadımki..
aspava983
24-11-2006, 10:50
maşallah bu ne hız bu ne imkan:soru:
hayırlısı olsun bakalım..kolay gelsin
murattan gereken bilgiyi aldım arkadaşlar herkse teşekkür.ilk işimiz şimdi corona motoru bulmak yarından itibaren başlıomm..
merttepe
24-11-2006, 23:03
hayırlı olsun o zaman.. 4age bul dicektim ama olsa biz takcaz..
4 age hanginin motoru oluyo şunların ismini bi öğrenemedim yaa..
mechanicer
11-12-2006, 23:04
Gl Motoru 4a-f Ben Senin Yerinde Olsam 4af-e Alirdim Enjeksiyon Daha Iyi Die Dusunuom.motorun Kaliteside Ortada Zaten.nos Disinda Herseyi Uygula.eskiden Bi Musterim Baglamisti.emme Manifoldu Kaynaklari Erimeye Baslamisti:)