Orijinalini görmek için tıklayınız : Ibıza Cupra TDI, E46 M3, CTR, M6 rolling
ll2H_1bgvjQ&
umarım daha önce verilmemiştir.
kara tren buradada işe başında :D
depresif
09-11-2009, 08:27
yakın zamanlarda bir konunun içinde verilmişti yanlış hatırlamıyorsam..
CeM öZeR
09-11-2009, 08:39
harbi kara tren spec ya bunun arkasından rüzgar tüneli nede yapılmaz frene bassa içindesin :hahaha: :D
harbi kara tren spec ya bunun arkasından rüzgar tüneli nede yapılmaz frene bassa içindesin :hahaha: :D
stopları görünmüyor ki :Deli: filtre,intercooler,radyatör olduğu gibi eksoz dumanı, arabanın dış kısmınında eksoz dumanından nasip almaması mümkün değil :D
bir akşam otobanda izmit adapazarı dönüşü sanırım geçen yıl bir bayram arifesiydi almancı e39 525TDS ve vectra gt ile oynaştık yol 3 şerit ilerliyor yalnız...525tds önümde yalnızca bi ara 10 sn kaldı ama silecekler ve cam pertti mecburen sağa çekip kuru bezle silmek zorunda kalmıştım...çok geçmemiş az ileride gt de aynı şeklide camını siliyordu sanırım 525 te chip vardı iyi hızlanıyordu ama bu videodaki gibi dumanı salıyordu bmw siyahtı o tam kara trendi :D
ecz_murat
09-11-2009, 12:55
eğzoslu typer'den çekim yapılmış 260'ı iyi çevirmesine rağmen izleyemedik malesef!!!!
onursoytam
09-11-2009, 14:56
tayyar nasıl yetişemiyor kara trene garip
salla kara trene yetişemediğini. Bu tayyar o m3 ü zoomda bile nasıl göremez yaaa.. alla alla
cembozbey
09-11-2009, 15:15
salla kara trene yetişemediğini. Bu tayyar o m3 ü zoomda bile nasıl göremez yaaa.. alla alla
ayarsızdır abicim
aynen dediğin gibi ayarı kaçıktır, yoksa cart diye ayırması lazımdı :D
_muhaRRem
09-11-2009, 15:45
k-pro yok galiba typeR da ..
olsun muharrem
ctr>m3
kproda neymiş :D
_muhaRRem
09-11-2009, 15:51
olsun muharrem
ctr>m3
kproda neymiş :D
yoo ben öyle birşey demiyorumki ? m3>ctr derim herzaman..
muharrem senin içine cin kaçmış kanka, ben seni böle sevmiyorum :D
_muhaRRem
09-11-2009, 15:53
muharrem senin içine cin kaçmış kanka, ben seni böle sevmiyorum :D
gribim belki ondandır.. ben sadece k20 motorunu ve şanzımanını överim..Zaten bunuda herkes kabul ediyor.Haricinde M makinesinde herşey var ctr de sadece motor şanzıman..
tayyar cılar bu konuya hiçbirşey yazmaz bakın gorun şimdi :)
Kara trenın baska vıdeosu var mı dıe baktımda adam R8 le sıdık yarıstıryo :D
http://www.youtube.com/user/saxomaniacos#p/u/7/L1wsjIEwPYk
aynen dediğin gibi ayarı kaçıktır, yoksa cart diye ayırması lazımdı :D
olabilitesi yüksek:D