Orijinalini görmek için tıklayınız : sv astta fsi um saxo.....!!!
arkadaşlar meraktan bugun denedim astra sahipleri için
um saxo
chip,filre,egzoz,14.60 ayna
sv astra (fsi)
egzoz,chip oldugunu düşünüyoruz arac 7.2 kesici yapıyor
sahibi yok diyo...?
http://videos.streetfire.net/video/um-saxo-astra-fsi_718354.htm
http://videos.streetfire.net/video/astra-um-saxo-fsi2-deneme_718361.htm
aLperTunga
09-11-2009, 22:24
valla kanka stok astra 6800 de keser ama ben baktım arac 7200 civarı kesiyor..bence chipli sahibide bilmiyor.. :D
kimn gectigi anlasılmıyo ama ileride saxo'nun onde oldugu gozukuyo.keske arac icinden video olsaydı daha net bise solenirdi..
Ahmet_28
09-11-2009, 22:29
maşallah
2.video nasıl bi video çekimi öyle. ferrari ,m6 ,gt-r roll yaparken ben arkalarından meganle bundan daha iyi çektim :D
iyi gzlde sanki düşmanla denenmiş gibi olmuş s...filan
kimn gectigi anlasılmıyo ama ileride saxo'nun onde oldugu gozukuyo.keske arac icinden video olsaydı daha net bise solenirdi..
arabayı süren bendim kimseile tartışmak istemiyorum geçildim bu işin bahanesi çok olur zakkum videodadioya iboya bak şimdi benzinkesiyo diecek orda yalan payıyok zakkum ilkdenediğimiz 3videoyuda koy ozaman sizin arabadan çekilen orda daha net görüntüler var benim size geçtiklerim araba şişti benzin yokmuş tekledi pompa yetiştirmedi neyse tatrışmaya gerek yok siz geçtiniz diecek teksey maşallah kazasız belasız bin
denınele gore arabadan vıdeolar cekılmıs onlarıda ızlesek
cam car tofas' tı herhalde:D
iyi gzlde sanki düşmanla denenmiş gibi olmuş s...filan
:icon_tup:
denınele gore arabadan vıdeolar cekılmıs onlarıda ızlesek
saol abi teşekkür ederim denendi ve sende sonucu gördüm 225 kadar gittim gittikçede far açıldı bunu sende biliyorsun arabadn çekilen video yok zakkum dagları taşları çekmiş birinde sen vites kaçırıyon birinde benim bagaj açıldı :D birinde farları karıştırdım bıraktım ve orda 2 ye tek denemeydi biz teke tek ve saglıklı denememizn sonucunu yazarsan abi beni memnun edersin sonuçta hepsi bizim arabamız gebze darıca fark etmez
sız denemden oncede ben yazmıstım sonucunu bıldıgım halde sız yıen denedınız ıyı yurumusun masallah top speede kadar yuruseydınız uzundan gelırdı arkandan gecerdı
aLperTunga
09-11-2009, 22:39
cam car tofas' tı herhalde:D
cam CAR ts 106(gırtlagına kadar stock) :D
cam CAR ts 106(gırtlagına kadar stock) :D
aynen stock oldugu belli oluyo:Dne kadar stock olsada dha iyi bi video cıkarablirdi bence..:D
aLperTunga
09-11-2009, 22:43
aynen stock oldugu belli oluyo:Dne kadar stock olsada dha iyi bi video cıkarablirdi bence..:D
arabayı ercan kullanınca o kadar oluyor :D sen dua et adamları kaybetmedik otobanda muahahahahahahah
sız denemden oncede ben yazmıstım sonucunu bıldıgım halde sız yıen denedınız ıyı yurumusun masallah top speede kadar yuruseydınız uzundan gelırdı arkandan gecerdı
ya melli sence hiç bukadar fark olacağını sanıyormusun gerçekten araba tekliyor gitmedi benzin bitmeden önce denendiğindede baris geçtiğimde görüldü 3denemede neolursa olsun ben geçildim bahane bulmaya gerek yok tebrikederim
aLperTunga
09-11-2009, 22:44
yaa kardeşim sen iyimisinn?saxoda 14/60 kısa ve 7800 chip var aracın topspeedi 225 zaten araba 225de da da dat yapıyor kesiyor..oldu saxo 225de kesicide beklesinn astrayıı..allah aşkına biraz mantıklı yorumlar yazın!!!
ya melli sence hiç bukadar fark olacağını sanıyormusun gerçekten araba tekliyor gitmedi benzin bitmeden önce denendiğindede baris geçtiğimde görüldü 3denemede neolursa olsun ben geçildim bahane bulmaya gerek yok tebrikederim
abi gözünü sevem ya geçtigim deme bagaz açıldı bıraktım ve gazı bırakınca geçmem normal zaten neyse abi konuyu uzatmaya gerek ve ben orda 2 kişiyim ve bıraktım ordada söyledik sana bence teke tek denenin yorumu yap kimsenin kafası karışmasın sorun degil yine denerim ben
yaa kardeşim sen iyimisinn?saxoda 14/60 kısa ve 7800 chip var aracın topspeedi 225 zaten araba 225de da da dat yapıyor kesiyor..oldu saxo 225de kesicide beklesinn astrayıı..allah aşkına biraz mantıklı yorumlar yazın!!!
ben cok ıyıyım sen nasılsın eskı bır gsicı kullanıcısı olarak sence top speede kadar yurusuler bırısı 225 de kesıyor dıgerı gıdıyor 250 lere kadar ben bunu soylemeye calısyrum hala benı anlamıyorusnuz yanı
alperımm bak burda yazmısım
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40388&page=7
KA®ANLIK
10-11-2009, 11:00
ben dedim saxo geçer diye :D
myredline
10-11-2009, 11:14
orcun kardes bı ara deneyelım oyuncakları ne dersın
Gsi nin sahibi benim ama bu tarz işlerle alakam olmadığından dolayısıyla
denemesi için aracımı ibrahim arkadaşıma verdim
ilk denemelerde neyin ne olduğunu gördüm
ayrıca akşam orçun seni tebrik edemedim
cani gönülden tebrikederim
sen sus karanlık adam :)
KA®ANLIK
10-11-2009, 12:02
GSI var, GSI var arkadaşlar...
elpadre nin GSI ı ile deneyin bir de ;)
orcun kardes bı ara deneyelım oyuncakları ne dersın
bu hafta paslaşırız deneriz tabi zevkine sana bi iddam olamaz ama deneriz sorun degil
bende dedim ama dinletemedim :D
arkadaşım çok saol bende tebrik ederim astranan çok güzel bi araç;)
kardeşim ilk denemerin videolarını nie koymuyorsunuz ?
kardeşim ilk denemerin videolarını nie koymuyorsunuz ?
ya sen neyin peşindesin canım 2 ye tek roll mu olur artı ben gaz kestim istersen onuda gösterim ama yine öndeyim merak etme 2 tek stok typerl gelsin bana o kadar ilginç bi durum yani bu işden anlamadıgın belli ;)
ya sen neyin peşindesin canım 2 ye tek roll mu olur artı ben gaz kestim istersen onuda gösterim ama yine öndeyim merak etme 2 tek stok typerl gelsin bana o kadar ilginç bi durum yani bu işden anlamadıgın belli ;)
orcun bn sana bişy demiyorum kardeş bn bişeyin peşinde deyilim...Diyorum diyer videoları nie koymuyorsunuz ilk 3 denemede gsi gzl yürümüş videoları izlesek diyorum
sende keşke indirseydin yanındaki arkadaşı teke tek deneseydinizz.bn senin aracına bişy demiyorm maş gzl yürüyor.
AMA SEN TAKMIŞSIN TYPAR LARA GSİ NE GELİR SANAA :)
orcun bn sana bişy demiyorum kardeş bn bişeyin peşinde deyilim...Diyorum diyer videoları nie koymuyorsunuz ilk 3 denemede gsi gzl yürümüş videoları izlesek diyorum
sende keşke indirseydin yanındaki arkadaşı teke tek deneseydinizz.bn senin aracına bişy demiyorm maş gzl yürüyor.
AMA SEN TAKMIŞSIN TYPAR LARA GSİ NE GELİR SANAA :)
o zaman http://www.streetfire.net/r uxo fn2 typer yaz nasıl gittigimi gör 2 ye 2 yiz hemde anladım tek 2 rool sonuç göstermez beni 2 ye tek heçse astra yinde zoruma gitmez amladın 1 kişi nelere deger :) biliyonmu
o zaman http://www.streetfire.net/r uxo fn2 typer yaz nasıl gittigimi gör 2 ye 2 yiz hemde anladım tek 2 rool sonuç göstermez beni 2 ye tek heçse astra yinde zoruma gitmez amladın 1 kişi nelere deger :) biliyonmu
VİDEOYU KOYMANA GEREK YOK ORCUN BN O GECE ORDAYDIM ZATEN ;)
ama burda sizin gsi ile denediginz tam bir deneme olmamış anladıgım kadarı ile birinizin bagaj açılmış biriniz bnzin azmış...sonuçta 2 araçta gbz de daha cok deneme olur;)
önemli olan dostluk kazansın gerisi boş...
[QUOTE=wanted442;968393]VİDEOYU KOYMANA GEREK YOK ORCUN BN O GECE ORDAYDIM ZATEN ;)
ama burda sizin gsi ile denediginz tam bir deneme olmamış anladıgım kadarı ile birinizin bagaj açılmış biriniz bnzin azmış...sonuçta 2 araçta gbz de daha cok deneme olur;)
orası öyle zaten ama sonuç yine aynı keşke çok saglam geçsede beni dolu vteclere götürsek arabayı hepsi bizim arabamız boşver deneriz yine sıkıntı yok:icon_tup:
[QUOTE=wanted442;968393]VİDEOYU KOYMANA GEREK YOK ORCUN BN O GECE ORDAYDIM ZATEN ;)
orası öyle zaten ama sonuç yine aynı keşke çok saglam geçsede beni dolu vteclere götürsek arabayı hepsi bizim arabamız boşver deneriz yine sıkıntı yok:icon_tup:
:icon_tup:aynen
orcn varmı yenı vıdeolar :D
yok dinlesin azcık bakalım ercanla deneyecem clio rshafta sonu
KA®ANLIK
11-11-2009, 09:32
Clio RS iddialı biraz saxo için :D
Orcunnn bence sen Elpadre ile dene ;)
bence geçer seni :)
Ceketimin kolu yok bu alemin sonu yok vırt orda vırt burda ............................
Eskiler bilir ;)
Videolardaki arkadaşları küfür etmedikleri saniyeler için tebrik ediyorum .
hadı bakalımm
engın bu arada beım araba yurumuyor :) bıraz ezmem gerekıcek uzun yol yapmam gerekıcekkı motorunu guzel acıyım saxo zaten gecer bızı stock araba bızımkısı sımdı baska bır arac yapıyrum onu bıtırıyımm onla derız ama brı turbo bırı atmosferık yanı sacma sapan bır rolıng olur onun kısaca yargısız ınfaz olur anlıcagın bosver bız boyle ıyıyız stock mtoc devam :)
kimin geçtiği de cok belli oluyor maaşallah :D
KA®ANLIK
11-11-2009, 15:19
arkadaşlar meraktan bugun denedim astra sahipleri için
um saxo
sv astra (fsi)
egzoz,chip oldugunu düşünüyoruz arac 7.2 kesici yapıyor
sahibi yok diyo...?
valla siz bir de SFI GSI ile deneyin...
FSI lar pek iyi gitmiyormuş arkadaşlar :D
+1
plaka da yanlış zaten
Öyle konuşmakla olmuyor arkadaşım git bi saxoya geçilde aklın başına gelsin:D
KA®ANLIK
11-11-2009, 15:40
arkadaşım,
SAXO var SAXO var...
EMG ile SVU yu
elma ile de armutu karıştırma.
en sonunda söktüreceksiniz ağırlıklarımı :D
arkadaşım,
SAXO var SAXO var...
EMG ile SVU yu
elma ile de armutu karıştırma.
en sonunda söktüreceksiniz ağırlıklarımı :D
Sen git astra g al ne işin var sfi'la falan:D
KA®ANLIK
11-11-2009, 15:45
Sen git astra g al ne işin var sfi'la falan:D
bi satsam,
kralını alacam da...
SATILIK GSI var.. :D
ben anlamam sfi fsi doch ecotec ben geçerim abi :) fark etmez rsi baya iddalı olacak olsun hep geçtigimiz video olacak birazda geçilelim dimi yani??? bakalım kısmet
ben anlamam sfi fsi doch ecotec ben geçerim abi :) fark etmez rsi baya iddalı olacak olsun hep geçtigimiz video olacak birazda geçilelim dimi yani??? bakalım kısmet
ehehe sen geçmeye devam et:)
ehehe sen geçmeye devam et:)
makara bi yanada arkadaşlar aracım allaha şükür speclere göre gerçekten iyi gidiyor illaki geçdigimzde olacak geçildigimzde bu bir zevk sonuçta ;)
makara bi yanada arkadaşlar aracım allaha şükür speclere göre gerçekten iyi gidiyor illaki geçdigimzde olacak geçildigimzde bu bir zevk sonuçta ;)
Kimse aracına kötü gidiyor demiyor zaten ama bilmediğin araçları bu kadar küçümseme bence.
katıl orcunnn:hahaha::hahaha:
ben hiçbir aracı kötülemedim kötülenmemde en başından beri astra var astra var diyorum giden araca saygım sonsuz
orcun varya cok tehlıkelısın :D
tehlikeliken kastın ne çözemedim :P
saxo nun speclerı nelerdır
um saxo
demiş bu arada bişi soracağım 14,60 uzun mu oluyo kısa mı oluyo ?
um saxo
demiş bu arada bişi soracağım 14,60 uzun mu oluyo kısa mı oluyo ?
kısa oluo mustu
13,59 yada 13,61 ne peki yani hangisi daha kısa
hepsı kısa mustu :D
kucuk ama sevımlı
VeNoM_35
12-11-2009, 18:11
13,59 yada 13,61 ne peki yani hangisi daha kısa
büyük sayıyı küçük olana bölersniz oranlar ortaya çıkar, daha sonra bu çıkan oranlardan değeri yüksek olan daha kısa demektir, mesela;
4.1 uzun 4.4 kısa fln..
büyük sayıyı küçük olana bölersniz oranlar ortaya çıkar, daha sonra bu çıkan oranlardan değeri yüksek olan daha kısa demektir, mesela;
4.1 uzun 4.4 kısa fln..
teşekkürler 13,61 en kısası o zaman :icon_tup:
peki bmw lerde 3,46-3,64-3,73-4,10 gibi oranlar var bundada aynı şeymi geçerli acaba ?
VeNoM_35
12-11-2009, 18:14
teşekkürler 13,61 en kısası o zaman :icon_tup:
peki bmw lerde 3,46-3,64-3,73-4,10 gibi oranlar var bundada aynı şeymi geçerli acaba ?
evet hep aynıdır.
çok fark yok aslında 13 59 13 61 son surat degısıyor o kadar
um saxo nun sahıbı daha detaylı anlatır bıze mustu sıkıstırma oranlarını sanzıman oranlarını vs
çok fark yok aslında 13 59 13 61 son surat degısıyor o kadar
um saxo nun sahıbı daha detaylı anlatır bıze mustu sıkıstırma oranlarını sanzıman oranlarını vs
ben özelden biraz anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olmuştur kendisine :icon_tup:
yenı vıdeoo ısteeerıııızzzz
CeM öZeR
12-11-2009, 19:48
yenı vıdeoo ısteeerıııızzzz
Evet 106+saxo açılımı istiyoruz. :rolleyes:
saxo nun speclerı nelerdır
gebze spec olması yeterlidir sanırım onurcum