Orijinalini görmek için tıklayınız : oil press oil temp gösterge montajı
kickboxer
10-11-2009, 22:31
merhabalar hks mekanık oil press oil temp gostergelerı nasıl baglıyacagımı bılmıyorm yag fıltresıyle sogutucu arasaına sanwıch gelıyomus ebaydan sıparıs ettım satan adamla sorun yasadım odeme konusunda adam yollamadı parcayı ne yapmalıyım
-tornacıda sanwıche benzer bı sey yaptıra bılrmym yaptırırsam malzemesı ne olmalı
-yag musurunun ordan 3 tane gırıs cıkıp burune yag basınc bırıne yag sıcaklık dıgerınede yağ musur gostergesnımı takmalıyım
hangısı daha mantıklı bu arada arabanın motor parcaları forget cosworth yag pompası var alakalımı bılmıyorm ama yazdım saygılar
edo typer
11-11-2009, 12:37
yag basıncı ve yag sıcaklıgını ben yag musurunun ordan aldım. bazılarıda yag sıcaklıgı basınc olan yerden alımaz dıyorlar fakat ben bı sıkıntı yasamadım:D
bnimde az once oil pressim geldi. hayret çinden buraya sadece 4 is gunu..
icinden sadece sensor, gosterge, kablolar ve ufak vidalar cıktı.
montajı zor mudur? sanwich de nedir? gerekir mi? gerekirse tornacı da is uzun surer mi?
kaça geldi nerden aldın?
pompadan sonraki bir yere, genelde arabanın orjn yağ basınç sensörünün araya T yaparak bağlanır.
by_hayali
31-10-2011, 11:42
dilerseniz elimde oil sandwich var subaru için evo ve honda için..
hazır oil sandwich alıp yolunuza devam etmek en mantıklısı bu..
http://www.eskimo.com/~hwang/images/mx6/GReddy12002801_01.JPG
boosted_pug
31-10-2011, 14:48
bnimde az once oil pressim geldi. hayret çinden buraya sadece 4 is gunu..
icinden sadece sensor, gosterge, kablolar ve ufak vidalar cıktı.
montajı zor mudur? sanwich de nedir? gerekir mi? gerekirse tornacı da is uzun surer mi?
dostum bı lınk verebılırmısın
bLackModeL
04-11-2011, 18:55
hazır oil sandwich alıp yolunuza devam etmek en mantıklısı bu..
http://www.eskimo.com/~hwang/images/mx6/GReddy12002801_01.JPG
direk yag filitresinin oraya sandivicle baglanıyo sıkıntısız dımı
New Smoke Len 52mm Car Gauge Oil Press Pressure Gauge | eBay (http://www.ebay.com/itm/New-Smoke-Len-52mm-Car-Gauge-Oil-Press-Pressure-Gauge-/260886473771?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26o tn%3D5%26pmod%3D260879133582%26ps%3D63%26clkid%3D3 963922630350923274#ht_500wt_1287) link bu. kutusunda sıfır geliyo.
montajını da yaptık. gayet saglıklı..
direk yag filitresinin oraya sandivicle baglanıyo sıkıntısız dımı
sıkıntısız evet
bLackModeL
05-11-2011, 15:15
sıkıntısız evet
tsklerr ;)
bLackModeL
05-11-2011, 15:17
konuyla alakalı degil ama egt neriye baglıcam aracım turbolu deil ama görsel amaclı swoosh marka egt alıcam header da ıkı tane delık var bırısıne arabanın orjınal olan eksoz sensorunu bagladık hata lambası felan yabmadı ıkıncı delıkte afr ıcın galıba egt yı nasıl baglıcamm ?
konuyla alakalı degil ama egt neriye baglıcam aracım turbolu deil ama görsel amaclı swoosh marka egt alıcam header da ıkı tane delık var bırısıne arabanın orjınal olan eksoz sensorunu bagladık hata lambası felan yabmadı ıkıncı delıkte afr ıcın galıba egt yı nasıl baglıcamm ?
benim bildigim egt icin, up pipe ye bi delik acılıyor. sensör oraya geliyo.
afr sensoru de down pipe ye takılıyo.
bLackModeL
05-11-2011, 15:29
anladım tsklerr
Aranel Ciryatan
26-11-2013, 15:09
konuyu hortlatayım. Türkiye'de bu sandwichlerden nerede bulabilirim citroen aracım için.
forever_eg6
27-11-2013, 08:01
konuyu hortlatayım. Türkiye'de bu sandwichlerden nerede bulabilirim citroen aracım için.
Hemen hemen her tuning malzemesi satan yerlerde vardır diye düşünüyorum yada buraya arananlara konu açabilirsen bi çok arkadaşın elinde hazırda oluyor. Bu şekilde ürünü bulabilirsin.
oil temp sensorunuu nereye takmlıyım her kafadan farklı ses cıkıyor kafam karıısyor :D
Kartere delik delip uygun olcude somun kaynatarak uygun maliyetli bir cozum olarak kullanilabilir
Somun yerine kalin sac lama da olabilir