Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarsıntılı çalışma sorunu ?
mrb , aracımda bi süredir ilk çalıştırmada ve ani gaza basmada normalden fazla bi sarsıntı oluyo , aracım peugeot 307 1.6 benzinli , bunun sebebi ne olabilir , benim aklıma gelen motor kulağının kopması , başka ne olabilir veya motor kulağı kopmuşsa çok sorun oluştururmu :D bide kendim kesin olarak sorunu tespit edebilirmiyim ?
bı lıfte cıkar baktır ustana kulakları kontrol ettır kulaklar saglamsa baska bır sorun vardır
kulak olsa devamlı bir gürültü olmazmı yanlışmı biliyorum
nicomedia
11-11-2009, 16:08
kendin tesbit etsen kendin onarabilcenmi :D yine ustaya gidecek ;) oyüzden baştan götür sen sorun büyümeden
aracın on tarafı sallanıyormu tıtrıyormu bence kulak dıyorum
teşekkür ederim , kendim tesip etme sorusuda ***** öğrenciyim hemen tahmini maliyet hesaplamaktı , zaten akü değişicek , balatalarında değişmesi lazım , motor kulağıda değişirse offf sevmiyorum peugeotları :D
devilboy
11-11-2009, 22:24
kulakların kırılması çok zor saxo ve 106lara sağlamlığı bilinen 307 kulakları takılıyor şu olabilir kulakların içindeki yuvalar gevşerse sallama yapıyor 25tlye sorun hallediliyor yada okadar para veremem diyorsan içine iç lastikle takviye yaptığın zaman sorun kalmıyor 2 gün önce yaşadığım ve bunları yaptığım için biliyorum :):):)
yok yav 25ytk sorun değil , inşallah dediğin gibi gevşemiştir , bide kırılmış ise kırılmasının sebebi nedir ?
kulakların kırılması çok zor saxo ve 106lara sağlamlığı bilinen 307 kulakları takılıyor şu olabilir kulakların içindeki yuvalar gevşerse sallama yapıyor 25tlye sorun hallediliyor yada okadar para veremem diyorsan içine iç lastikle takviye yaptığın zaman sorun kalmıyor 2 gün önce yaşadığım ve bunları yaptığım için biliyorum :):):)
saxo ve 106 motor kulagı encok bozulan bı parcadır..genelde lastıkler çatlayarak parcalanıyor
devilboy
11-11-2009, 22:35
bende aksini idda etmedim zatn sağlamlığıyla bilinen 307 motor kulakları takılıyor dedim sadece
nicomedia
11-11-2009, 22:53
aracın on tarafı sallanıyormu tıtrıyormu bence kulak dıyorum
senin arabanın önündeki consol mu granadamı nese işte o daha sorunsuzdur hee:D
barışbazan
16-11-2009, 23:48
307 de sarsıntlı motor calışması genel sorun sanırım bende de var 2.0 ı kışın öyle ısınana kadar 40 45 saniye:)sanmam kulaklarda birşey olsun
depresif
18-11-2009, 22:51
soğuklardan kesinlikle. ısınınca düzelir :)
barışbazan
19-11-2009, 16:38
evet düzeliyor sıcakta=)
dragstar
19-11-2009, 20:28
valla ben peugeot sport kulak aldım çok güzel odu
saxo ve 106 motor kulagı encok bozulan bı parcadır..genelde lastıkler çatlayarak parcalanıyor
aynn
206 HDI,
vites geçişlerinde aşırı bir sarsıntı var. araba resmen yıkılıyor. KÜt diye vuruyor. kulaklar serivste 2 kez kontrol edildi sağlam dendi.
Sorunu çözemediler.
İyi bir usta arayışındayım ..
.::EmrE::.
19-11-2009, 22:26
Aynı sorun bende de var..Ancak araç ısındıktan sonra oluyor,yani şöyle,ilk çalıştırmada normal çalışıyor,gazlayıp gelip 5 dk stop edip tekrar çalıştırırsam sarsıntılı çalısıyor :S
barışbazan
20-11-2009, 00:37
206 HDI,
vites geçişlerinde aşırı bir sarsıntı var. araba resmen yıkılıyor. KÜt diye vuruyor. kulaklar serivste 2 kez kontrol edildi sağlam dendi.
Sorunu çözemediler.
sanzıman kulağı ya catlak ya kırık baktırın:)
barışbazan
20-11-2009, 00:40
Aynı sorun bende de var..Ancak araç ısındıktan sonra oluyor,yani şöyle,ilk çalıştırmada normal çalışıyor,gazlayıp gelip 5 dk stop edip tekrar çalıştırırsam sarsıntılı çalısıyor :S
sizinki daha farklı sanırım sizde ısıdan kaynaklanan birsey olabilir atıyorum ısı sensörü falan belki.bizde sabah araç ısınana kadar titreme var sonra hiç olmuyr..
206 HDI,
Sorunu çözemediler.
sanzıman kulağı ya catlak ya kırık baktırın:)
Çok ilginçtir,
Aküyü değiştirdim dün ve düzeldi ..
barışbazan
20-11-2009, 17:47
Çok ilginçtir,
Aküyü değiştirdim dün ve düzeldi ..
Aküyle halledilmesine sevindim geçmişler olsun:)