Orijinalini görmek için tıklayınız : 60 lık düz boru için yardım ?
arkadaşalar vti aracımda 51 lık düz boru var borular tamamen özlligini kaybetmiş ve aracı çok sıkıyor birde zırıttı yapıyor şimdi yeniden yaptırmak isitiyorum ama bugun bir egsozcuya gitim ve orta sus turucu ıvırı zıvırı borularla beraber 400 tl fiyat cekti daha uygun yaptırabileceyim bir yer varmıdır ist anadolu yaksı tarafındada olabilr...
60 lık yaptırmayı düşünüyorm.
ilgilenen arakdaşlara şimdiden tşkler..
Ahmet_28
11-11-2009, 18:52
400 mü? yuh be
iskender usta bile daha ucuza yapar
400 mü? yuh be
iskender ustayamı gitsek yoksa
51 lıgı satarmısın
yenisini yaptırınca olabilir ama hedears tan sonrası 3 5 karış kadar mesafedeki boruda bozulma var işine yararmı bilmem ordan sonrasını kulanabilirsin
orta susturucu varmı 51lıgın ustunde
orji orta susturucu yok ama 51 likten biraz daha kalın spor bi susturucu var
Yokmu bir usta önericekkkk
400 mü? yuh be
sormuştum bikere egzozum ve borum war demiştim tanıdık ismi ile sormama rağmen işçilik için 250 lira ve bir hafta sonra gelirsen anca yaparım demişti :)
ogünden beri bitane egzozcu ile tanıştım topkapıda ne istersek o abiye yaptırıoruz
bizde elimizi atıoruz belki oda bizi üzmüyor :)
onurdestan
11-11-2009, 20:28
maslak dizayn egzozda savaş ustada 300 tl kaynaksız galvaniz 60 mm ara boru yapımı iskender abi kaça yapar bilmiyorum ama savaş ustada çoğu turbo arabanın 911 turbo nun bile egzozunu komple yapan biri gerçekten işçiliği muhteşem
400 lira oda iyiymiş yanında rusdamı veriyor
8.000rpm
11-11-2009, 20:32
kıvrımsız bükümsüz 60 lık rus :D:D:D
DaRkNeSs-
11-11-2009, 20:34
yuh be istanbulda iş yapmak ölümmüş :D
ben 60lık egzosu 160 liraya yaptırdım dirsekli olarak ( kıvrım yerleri dirsekli kıvrırken kayıp olmasın diye)
yuh be istanbulda iş yapmak ölümmüş :D
ben 60lık egzosu 160 liraya yaptırdım dirsekli olarak ( kıvrım yerleri dirsekli kıvrırken kayıp olmasın diye)
:) aynen öyle...bnm bahsaettigim ustada 4 tane dirsek takıcaktı zaten ama onlarda oakdar apra etmiyor 10 tl den 40 tl:) ama mazeme pahalı kırımmudur yarı altınmıdır nedir burular :)
bu boruları üretenler toptan çalıştıkları için bizim gibi egzoz yapanların halinden çok anlamıolar
o anki atmosfere gore fiyat çekiolar :)
ben 3 mt boru ve 6 tane yada 5 yalan olmasın dirseği ebat 63.5 1.5 kalınlık
110 120 lira gibi bi rakama almıştım
valla rusmu veriyor romenmi veriyor onu sormadım :D
:icon_tup:
bu boruları üretenler toptan çalıştıkları için bizim gibi egzoz yapanların halinden çok anlamıolar
o anki atmosfere gore fiyat çekiolar :)
ben 3 mt boru ve 6 tane yada 5 yalan olmasın dirseği ebat 63.5 1.5 kalınlık
110 120 lira gibi bi rakama almıştım
bilgi için saol normalde de fiyat öyle olması gerek :)
306 gti ye yaptırmıştım 80 tl :)
DaRkNeSs-
11-11-2009, 23:47
:) aynen öyle...bnm bahsaettigim ustada 4 tane dirsek takıcaktı zaten ama onlarda oakdar apra etmiyor 10 tl den 40 tl:) ama mazeme pahalı kırımmudur yarı altınmıdır nedir burular :)
aaa bi dakka
eğer krom boru olcaksa fiyat çok da uçuk değil,hatta normal denebilir.. kromun metresi çok para çünkü :)
benim söylediğim rakam normal egzos borusu bildiğin galvanizli boru
bende 7 tane dirsek var yanlız fiyat biraz yükseliyo o yüzden :D