Orijinalini görmek için tıklayınız : sulhi subaru V.S m5
http://videos.streetfire.net/video/sulhi-subaru-m5-deneme_718802.htm
küfür var sonlarda uyarım şimdiden
Day Walker
11-11-2009, 19:36
ohaaaa diyorum sadece beygir patlaması olmuş maşallah sulhi :D
cem bey kamera sizin elinizdemiydi öyle geldide bana :D
_cAgdAsH_
11-11-2009, 19:37
bu demek oluyoki typeR'la yakın gidersin :P
tabii yaa ben bu denemede geride kalmıştım siz polisten kaçarken çalışmamıştı araba :D
ya bu arada hiç mi kenarından kıyısından tekenin göründüğü video yok be yaw :D
Day Walker
11-11-2009, 19:44
aahahahaha mustu nerdesin sen yaa :D kaçak köçek giriyon :D
aahahahaha mustu nerdesin sen yaa :D kaçak köçek giriyon :D
muştu şişşşştttt ben kardeşiyim :D
maşallah aracın yürürü çok güzel
kazasız belasız gazlamak nasip olsun sulhi abi
Kardesi o kardesi:D
cepten video izleyemyorum umarim yarina kadar silinmez
bu demek oluyoki typeR'la yakın gidersin :P
:D :D :D :hahaha: :icon_tup:
Day Walker
11-11-2009, 19:50
muştu şişşşştttt ben kardeşiyim :D
memnun oldum bende oğuz :D
Kardesi o kardesi:D
cepten video izleyemyorum umarim yarina kadar silinmez
:D
bu konu hit olur merak etme silinmez
Stock ama m5e karsi onyargi var. Agir araba gitmez vs. Ben o aksam gozumle gordum mermi gibi gidiyor.
Sulucum masallah kardesim
Sulhi maşallah ne güzel sesi var ole :)
nitrO_Oxide
11-11-2009, 20:05
Maşallah :D
kickboxer
11-11-2009, 20:06
masllh ya:D:D
ha maşllah m5 erken basmış huahuahauaua:D
ya bu arada hiç mi kenarından kıyısından tekenin göründüğü video yok be yaw :D
var varda çok küfürlü muştu hemde fena var :)
Şaka makinası aramıza hoşgeldin.
Ses adamı azdırır .
m5 stock mu?
stock 507 hp :)
600hp de olsa sulhi gecerdi heralde masallah arabasi iyi gidiyor :)
sadece yazilmadigi icin sordum stock mu diye yoksa farkli bi niyetim yok
Day Walker
11-11-2009, 21:02
subi 800 + oldumu cem abi
600hp de olsa sulhi gecerdi heralde masallah arabasi iyi gidiyor :)
sadece yazilmadigi icin sordum stock mu diye yoksa farkli bi niyetim yok
yok alakası yok sana demedim kardeş devamlı insanlarda bu m5 leri küçümseme varda güzel giden makina inanılmaz zevkli m5..:)
subi 800 + oldumu cem abi
malzemeler yolda kanka yakındır..:)
Day Walker
11-11-2009, 21:10
malzemeler yolda kanka yakındır..:)
daha takmadınızmı yeni malzemelerle varya off diyorum :D
MR.GADGET
11-11-2009, 21:23
http://videos.streetfire.net/video/sulhi-subaru-m5-deneme_718802.htm
küfür var sonlarda uyarım şimdiden
:icon_tup: HEHEHE MAŞALLAH GC8 EJ20
deneyen araçlar m5 ve AC camcar eke o çektiğiniz kamera ne Allah aşkına ya utanın be kardeşim :D böyle güzel bi denemenin görüntüsü bumu olmalı:)
deneyen araçlar m5 ve AC camcar eke o çektiğiniz kamera ne Allah aşkına ya utanın be kardeşim :D böyle güzel bi denemenin görüntüsü bumu olmalı:)
kanka bir dahikine eray kankamda gelicek onda var cam..gelicek olanlarda vardı gelmediler onlarda vardı cam..:)
:icon_tup: HEHEHE MAŞALLAH GC8 EJ20
elllerine sağlık serdarım :D
kanka kurcalıyorusn yıne bır seyler :)
Eray Yümsel
11-11-2009, 21:30
öncelikle sulhi maşallah mermi fena. m5 stock olduğu için ona maşallah yok :D gitmesi gerektiği kadar gitmiş. zaten fedai ustanın son sanıyedeki yorumu beni bitirdi :D
şimdi benım merak ettiğim bişey var ICE gc8 ile sulhinin gc8 i arasında dünya fark yok. geçende ICE gc8 vs m6 konusu vardı sonuç ne oldu dedik. aradaki tır ları sayamadım dedi :D yanlıs anlamayın merakımdan söylüyorum sulhi bu denemede 100shot nos basmasına rağmen 230 240 a kadar zor tutunmuş önde sonra m5 geliyo. ama ICE gc8 denemesınde hiç yanıma yaklasamadı 10+boy lafları geçti. m6 ile m5 arasındaki tek fark bu videoda gördüğümüz m5 ten 70kg sanırım daha hafif m6. soruyorum şimdi ICE gc8 m6 yı nası 10boy ayırdı ? videoları koymicam diye sözleşmiştiniz abi ama rica etsem koyabilirmisiniz m5 vaaar m5 var mı dicez yok sa :D
MR.GADGET
11-11-2009, 21:33
:icon_tup: SAOL CEM ABİ GÖREVİMİZ :)
Maşallah kankacım bunları düğünde projeksyon'dan yayınlamak lazım :D damat rallicidir diye :p
öncelikle sulhi maşallah mermi fena. m5 stock olduğu için ona maşallah yok :D gitmesi gerektiği kadar gitmiş. zaten fedai ustanın son sanıyedeki yorumu beni bitirdi :D
şimdi benım merak ettiğim bişey var ICE gc8 ile sulhinin gc8 i arasında dünya fark yok. geçende ICE gc8 vs m6 konusu vardı sonuç ne oldu dedik. aradaki tır ları sayamadım dedi :D yanlıs anlamayın merakımdan söylüyorum sulhi bu denemede 100shot nos basmasına rağmen 230 240 a kadar zor tutunmuş önde sonra m5 geliyo. ama ICE gc8 denemesınde hiç yanıma yaklasamadı 10+boy lafları geçti. m6 ile m5 arasındaki tek fark bu videoda gördüğümüz m5 ten 70kg sanırım daha hafif m6. soruyorum şimdi ICE gc8 m6 yı nası 10boy ayırdı ? videoları koymicam diye sözleşmiştiniz abi ama rica etsem koyabilirmisiniz m5 vaaar m5 var mı dicez yok sa :D
bende eray nerde diyordum valla :) kanka ice karıştırmasaydın ölesine koyduk biz videoyu tartışma çıkmasın ..en kötü icele sulhi denerler isterlerse oda bize düşmez araba sahipleri karar versin..
Maşallah kankacım bunları düğünde projeksyon'dan yayınlamak lazım :D damat rallicidir diye :p
bende senin düğünde before and after diye söktüğün turboyu koyucam :D
Eray Yümsel
11-11-2009, 21:35
illaki abide sonuçta forum ortamında bazı şeyler paylaşılıyorsa tofaşçısıda yorum yapar bmwciside en doğal hakkımız sormak :) denesinler falan lafı tabki bize düşmez
ben oyle bır araba yapıcamkıı cem aga senı gecıcem :D:D:D:D:D:D:D:D:D
maşallah sulhi harika yürümüş aracın ilk gazlama sesi çok fena videonun
bende senin düğünde before and after diye söktüğün turboyu koyucam :D
hahahahah hiştttt ses etme :D
cam car EKE değil morukcum JOP tayyar :D
eke o ara polisle uğraşıyodu :D
ne zmndır böyle hızlı gc8 gormemiştik çok guzel deneme...o m5 te yani akıllara zarar bi araba olmasına ragmen bu kadar farka sadece harika denilir..
ben oyle bır araba yapıcamkıı cem aga senı gecıcem :D:D:D:D:D:D:D:D:D
niye aklınıza ilk ben geliom :D
normal sonuc sulhi tebrikler,
bizle artik m5 m6 hicbiri denemiyor, ankarali olarak hizli gc8 gormediysen roz bence ilginc:)
normal sonuc sulhi tebrikler,
bizle artik m5 m6 hicbiri denemiyor, ankarali olarak hizli gc8 gormediysen roz bence ilginc:)
sen cıkardın mı abi arabanı ? çöp varili gibi bi intercooler boyum kadar turbosu olan gri subaruyu :D
goruyorum hergun turbo zone aydının ordaym önündne gecıyo bi çat pat diye de sulhi nin arabasının onlardan daha hızlı oldguunu dusunuorum :D ama yakın zmnda evo gormustum motorla denedik 220den sonra motoru kaybediyo :D
peki tamam senin dedigin gibi olsun, osman abinin evosu hizli evet haklisin 6.5-7 saniye civari 100-200 u var;) 100-200 konusunu tekrar bir gozden gecir istersen.
ben daha cikarmadim kendi arabami su an subaru-evo klasmanina zn yetiyor:)
peki tamam senin dedigin gibi olsun, osman abinin evosu hizli evet haklisin 6.5-7 saniye civari 100-200 u var;) 100-200 konusunu tekrar bir gozden gecir istersen.
ben daha cikarmadim kendi arabami su an subaru-evo klasmanina zn yetiyor:)
ben zaten ne zmndır gormemıstık dedıgim vıdeodan dı yoksa draglarda zaten goruyoruz bunun dışında herhangi bi subaru denemesi ankarada oluyosa haberim olmadı....senin arabanı sabırsızlıkla beklıyoruz uzun bekleyişin ardında bi sır kesınlıkle yatıyodur :)
osman abı istedigimiz devirde istedigimiz viteste bastı ona ragmen 220 gıbı motoru yakaladı geçti 1.vites 60 la motorla bastı yani...bnce hiç kimse arabasını o viteste motorla denemez osman abi bizi kırmadı denedi...ondan sonra yarışırken gordugum en hızlı subaru da sulhinin subarusu tekrar tebrik ederim..
dogrudur sen gormemis olabilirsin, subarular genelde bizim oraya geliyor.
benim arabam biraz degisik, benimkine gelene kadar daha cok araba var zaten arada, bir suru denemede yapiliyor ama videolar paylasilmiyor, bizde huy degil video yayinlamak pek.
konu sapmasin sulhicim tebrik ederim masallah allah nazardan saklasin ben zaten farkli bir sonuc beklemiyordum;)
masallah tecavüz spec olmuş :)
M///maniac
11-11-2009, 23:48
massallah çok sıkı gidio daha net videolar bekliorz....
arkadaşlarım cok teşekkür ederim gayet rahat gectım 1 2 aksılık oldu mesela ilkinde gectımde 240 tım viraja geldım ayağımı gazdan cektım ve bov yerınden cıktı tekrar taktık dierinde de nossuz bastım hlade gene gectım ve bujılerın azizliğne uğradım..ben de bu durumu cok normal karsılıorum gecmem benı cok sevındırmedi normal karsıladım..sana gelince eray sen ac karnını doyurda bana yetişsin o m5..düğün den sora hanımda izin alcam daha yenı evli adam olarak dicem ki M5 e 300 e kadar sıkalım....saygılar gc8 lerde derneği kolu baskanı
SULHİ SERİNDERE.
Eray Yümsel
11-11-2009, 23:50
adamın parası var konuşuyo abi düğünde doyurcam aç karnımı yemeklimiydi düğün ?
M///maniac
12-11-2009, 00:05
adamın parası var konuşuyo abi düğünde doyurcam aç karnımı yemeklimiydi düğün ?
aynen:D:D:D
arkadaşlarım cok teşekkür ederim gayet rahat gectım 1 2 aksılık oldu mesela ilkinde gectımde 240 tım viraja geldım ayağımı gazdan cektım ve bov yerınden cıktı tekrar taktık dierinde de nossuz bastım hlade gene gectım ve bujılerın azizliğne uğradım..ben de bu durumu cok normal karsılıorum gecmem benı cok sevındırmedi normal karsıladım..sana gelince eray sen ac karnını doyurda bana yetişsin o m5..düğün den sora hanımda izin alcam daha yenı evli adam olarak dicem ki M5 e 300 e kadar sıkalım....saygılar gc8 lerde derneği kolu baskanı
SULHİ SERİNDERE.
Hastayim senin tavrina tarzina suli..;) 5 yil once istanbulda oldugumu duyup beni gormek icin ta karsidan bostanciya gelmistin beee..
masallah kardesım cok dogal bır sonuc olmus...
Hastayim senin tavrina tarzina suli..;) 5 yil once istanbulda oldugumu duyup beni gormek icin ta karsidan bostanciya gelmistin beee..
ankarayada geldiğimizde ilk aklımıza sen geldin dükkanına koştuk ama göremedik seni :) kısmet değilmiş..
senın araban hızlıı ondan sana saldıryurm :D:D:D:D:D:D
by_hayali
12-11-2009, 08:13
maşallah AC ye yeni setup fena ötesi olacak inaşallah :)
onursoytam
12-11-2009, 09:47
maşallah araçlara subaru çok iyi yürümüş
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=34937&page=11
"280"e kadar deneme yaptık stok M6"yla çok büyük farkla geçtim.Şimdi M6 sahibi arkadaşım chip ve komple egzos yaptıracak ondan sonra bir daha deneme yapacağız arada ki farkı görmek için.Onun isteği üzerine iki videoyu da aynı anda koyacağım"
Dedim kardeşim tır falan demedim :) Denediğim M6 ve sulhinin denediği M5 denerse ne olur bilemiyorum ama icabında benim denediğim M6 ben M5 ve sulhi bir deneme yapabiliriz sorun olmaz benim için...
bende eray nerde diyordum valla :) kanka ice karıştırmasaydın ölesine koyduk biz videoyu tartışma çıkmasın ..en kötü icele sulhi denerler isterlerse oda bize düşmez araba sahipleri karar versin..
Yok dostum ne tartışması öyle bir durum söz konusu değil
Bu arada sulhi maşallah tebrikler
Eray Yümsel
12-11-2009, 10:29
süper olur abi sabırsızlıkla bekliyoruz :)
dragstar
12-11-2009, 10:31
bize maşallah demek kalmış veyronla denersin yakında:D
süper olur abi sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Yeni turbom ve bir iki parçam gelsin deneriz kardeşim..Hatta sende gelirsin
utkuselamoglu
12-11-2009, 10:40
tebrikler maşallahh.. araba baya geçmiş m5 i.... m5 stock mu?
Yok dostum ne tartışması öyle bir durum söz konusu değil
dürüstlüğün için teşekkürler yanlış anlaşılmasından çekindim videoyu koyan olarak bir elin parmaklarıyız kimse kimseye araba için küsmesin isterim ben hep ..
tebrikler maşallahh.. araba baya geçmiş m5 i.... m5 stock mu?
m5 stock 507 hp utku..
dürüstlüğün için teşekkürler yanlış anlaşılmasından çekindim videoyu koyan olarak bir elin parmaklarıyız kimse kimseye araba için küsmesin isterim ben hep ..
Ben teşekkür ederim bir demir parçası için kalp kırmaya tartısmaya değmez
tuner faruk
12-11-2009, 10:53
Maşallah hardcore olmuş:D
estafuruLLah korhancım dostlumuz ayrıdır bilirsin..
ayrıyetten tekrar teşekkür ederim arkadaşlar...
Eray Yümsel
12-11-2009, 11:41
sulhi reportaj vermişsin haberımız yok :D
http://www.youtube.com/watch?v=EaeF3hyA-7A
EaeF3hyA-7A
DogukanB
12-11-2009, 11:42
iltediki gibi m5 killer:D
eray gevezelik etme adam gibi yorumyap konuma yoksa kalabalık kirliliği yapma.
Bırak şimdi Eray'ı buraya bak napıcaz plan nedir cumartesi için ?
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=40252
Eray Yümsel
12-11-2009, 13:25
oraya yazdım ztn hayin planlarım var ;)
Day Walker
12-11-2009, 13:26
ben 18:00 a kadar çalışıyorum çıkıp gelicem beyler
tatlı yemiş olabilirlermi ağabey :p
kavgada söylenmez :hehe:
kızıştırma yarın düğünde dayak yemek istemiyorum :D
bu arada sulhi abi ayırsaymış M5 i
sende az değilsin varya :D
sende az değilsin varya :D
Altıma işiycem şimdi az kaldı :D :D
nıe yavrum sizin otelde wc yokmu:D
:D yok yok espriler ard arda geliyo bannn kokusu varrr havada bannnn kokusu varr :D
varya ben sıramı savdım bi daha banlarsanız çıkışta bi kamyon adam yığarım buraya :hehe:
Lobby'e saldım gitti :D
Cimmeria
12-11-2009, 14:03
muhteşem gitmiş subaru tebrik ederim
emrah type-r
12-11-2009, 14:07
tebrıkler sulhı kanka:)
:D yok yok espriler ard arda geliyo bannn kokusu varrr havada bannnn kokusu varr :D
varya ben sıramı savdım bi daha banlarsanız çıkışta bi kamyon adam yığarım buraya :hehe:
hauahua cem yok nasıl olsa yardırın :D:D
vazoya salsyadın:D
AHMET1907
12-11-2009, 14:10
Maşallahhh
olum konuya yazık olcak yapmayın :) konu bırakmadınız kapanmadık :)
abi konuya bişi olmaz birazdan temizlenir rica ederiz.
Sulhi maşallah canavar gibi yürümüş..seste fenalarda
chiefkadir
12-11-2009, 15:24
Maşallah Sulhi gitmişin:icon_tup:
JumboAli
12-11-2009, 15:38
massallah abı ıyısın :)
Day Walker
12-11-2009, 16:34
yanınada yaklaşılmaz şimdi senin nasılda buğday kokuyodur :D
abi konuya bişi olmaz birazdan temizlenir rica ederiz.
boyle manasiz geyiklere devam edilirse hangi birini temizleyecegiz?
boyle manasiz geyiklere devam edilirse hangi birini temizleyecegiz?
geyik konusunda haklısınız ama iyi niyetli olarak konu sıkıntılı olmasın diye rica ederiz dedim.
Cok güzel yürümüş gercekten...Maşallah.:)
Shadow_Dancer
13-11-2009, 15:19
Maşallah gc8'e yakışan olmuş ;)
BMK TypeR
13-11-2009, 17:40
Maşallah kankam, m5 de ıyı gıtmıs ama
bmv deilmi a.k sakın *** sürdür me gecersin iyi gitmiş yararsın iyi gitmiş kaybolursun iyi gitmiş ..iyi gittyse gecerdi.. iyi gitmedi cunku gucu yetmedi saygılar :)
Day Walker
14-11-2009, 14:49
abijim boş ver m5 i falan akşam düğün var göbek atcaz daha :D
bmv deilmi a.k sakın *** sürdür me gecersin iyi gitmiş yararsın iyi gitmiş kaybolursun iyi gitmiş ..iyi gittyse gecerdi.. iyi gitmedi cunku gucu yetmedi saygılar :)
geçmedinmi sulhi neyin peşindesin ???
Day Walker
14-11-2009, 15:01
geçmedinmi sulhi neyin peşindesin ???
intikam peşinde :D
intikAM peşinde:)
ALLAH gözünü doyursun :
Day Walker
15-11-2009, 17:08
ALLAH gözünü doyursun :
aahahaahah :D
TYPERHAKAN
15-11-2009, 18:21
böyle güzel bir deneme ,bu kadar kötü bir kamera .sulhi maşaallah.çok güzel gitmişsin.