PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mk3 GTI vs kia cerato superchips

CeM öZeR
12-11-2009, 16:38
Arkadaşlar geçen gün konu açılmıştı kaç gündür videoyu yükleyip foruma koyamıyordum sonunda izleme ve yükleme fırsatı buldum roll videolarında kamera arkadaş sağolsun ya tavana bakıyo yada paspaslara bakıyor ama drag videosu başarılı çıkmış.Yinede hafiften vites kaçırma deviri sona dayamadan kaldırıp 1. vites sonlarında 3 kişi yüzünden boğulma olsada fena sayılmaz.Deneme iddia vesaire söz konusu olmayıp arkadaşlık ortamında gerçekleştiği için birazda merak hat safhada olunca 3 kişiye 3 kişi denedik. Specleri yazıyım;
Kia cerato=superchips,katalizör iptali,kutu içi filtre = +- 150 hp,300-310 nm tork (Şoför dışındaki ekstra 2 kişinin ağırlığı 130 kilo)
Mk3 GTI=4-2-1 headers,All car racing chip,düz boru egzoz,cold air intake /teknik verilerim mevcut değil Kayseri halkına sesleniyorum dyno istiyoruz. :Deli: :hahaha: (Benim dışımdaki diğer arkadaşlarımın ağırlıkları 165 kilo ) :D
Yorumlarınızı bekliyorum. :) İyi seyirler.

http://www.youtube.com/watch?v=0Q61QPRvWTo

TaGo
12-11-2009, 16:44
teke tek olsa dahada fazla fark olurdu.

3rk4n
12-11-2009, 17:00
Ne güzel bi yol o öyle yaw.

CeM öZeR
12-11-2009, 17:03
Ne güzel bi yol o öyle yaw.

Kayseride 2-3 denemeye müsait yoldan sadece biri orası aslında. Durum o kadar vahim adam akıllı bi asvaltımız bile yok. :) Bizim hiç asvaltımız olmadı ki abi. :o :D

Dayı2
12-11-2009, 17:17
sonuc beklenen olmus tebrkler iki aracada

oxygen
12-11-2009, 17:19
teke teke daha farklı bi rakip bulsanız daha verimli olur bence yorumlar ;)

CeM öZeR
12-11-2009, 17:42
Hatırlanması açısından Cerato'nun katalizör iptali olmadan önceki gidişi...Yanlış olmasın ama burda kutu içi filtresi var mı yok mu bilmiyorum. 00:40 saniyeden itibaren drag videosu var 1.9 Z3 e göre gidişi.Bu zemin biraz eğim yukarı galiba birazda o yüzden fazla patiye yatmış gibi görünüyor.Aracı kötümsemiyorum yanlış olmasın aracın sahibi bi abim bi arkadaşım sadece keyfe denedik.Aracının maşallahı var.Mmpower'da videolarını gördüm yüklemiyorlar ama sedan beyaz bir VTI'a (38 DL plakaydı) 3 kişiye 3 kişi denemede hem dragda hem rollde çektiriyordu.Dragda 2-3 boy kadar açıyordu cerato,rollde ise 2. vite vtec devrinde denemeye başladıklarında cerato yine 1.5 boy kadar önde gidiyordu.Bunları bişey ispatlamak için değil sizinde aracın gidişini bilmeniz ve maşallah demeniz için diyorum. :)

Bu da Z3 le deneme;
http://www.youtube.com/watch?v=dX72bbD2J9c

Dayı2
12-11-2009, 18:03
walla z3 videosuna maşallahda ben benzinlisiyle denemiştm ceratonun oyüzden öle yorum yaptım yanlıs anlasılmasn dizelle denemedm zaten iki aracada tebrikler dedm

elpadre
12-11-2009, 19:23
Kayseride 2-3 denemeye müsait yoldan sadece biri orası aslında. Durum o kadar vahim adam akıllı bi asvaltımız bile yok. :) Bizim hiç asvaltımız olmadı ki abi. :o :D

masallahh bı nato caddesınde bır resım cekte kac arabalık drag olur gorsunlerr :D:D:D:D yada havalımanı yoluu :D:D:D:D:D

CeM öZeR
12-11-2009, 19:34
masallahh bı nato caddesınde bır resım cekte kac arabalık drag olur gorsunlerr :D:D:D:D yada havalımanı yoluu :D:D:D:D:D

Abi valla nato caddesi son köprülü halini aldığından beri sadece 2 arabalık drag yapılabilir :o Havaalanı yoluda ancak tren yolu geçitinden sonra basılabilir orasıda yamalık vesaire hiç hayrı yok sayılır ve oldukca şehir içi kalıyor.Ben denemelik yerleri yazıyım. :) Komando caddesi (Üniversite karşısından Ali dağa doğru ayrılan yol),Kampüsün içinden geçen yeni Talas yolu,Organize sanayii her zamanki gibi :D ve ceratoyla denediğimiz yeni terminalin olduğu arayoldan yeni Kuzey çevreyola geçiş :D Belediye BaşGanı Sayın Özhaseki boş boş oturma asvalt attır :Deli: :D

SONE-R
12-11-2009, 19:37
cümbür cemaat bir rolling olmuş.. bir dahakine 5e 5 yapın :D :D

FaBeRgE
12-11-2009, 19:37
walla z3 videosuna maşallahda ben benzinlisiyle denemiştm ceratonun oyüzden öle yorum yaptım yanlıs anlasılmasn dizelle denemedm zaten iki aracada tebrikler dedm

sanırım dizel cerato, benzinli modelinden daha iyi gidiyor

Selman
12-11-2009, 19:40
Beklenen olmuş bencede normal sonuç.

CeM öZeR
12-11-2009, 19:41
cümbür cemaat bir rolling olmuş.. bir dahakine 5e 5 yapın :D :D:hahaha: :D

Abi gülmekten öldürdün beni. :D Daha hareket yerinde yetmez hacı 3 e 3 az olur yoldan bi kaç adam daha çevirelim dedim. :D

elpadre
12-11-2009, 19:42
Abi valla nato caddesi son köprülü halini aldığından beri sadece 2 arabalık drag yapılabilir :o Havaalanı yoluda ancak tren yolu geçitinden sonra basılabilir orasıda yamalık vesaire hiç hayrı yok sayılır ve oldukca şehir içi kalıyor.Ben denemelik yerleri yazıyım. :) Komando caddesi (Üniversite karşısından Ali dağa doğru ayrılan yol),Kampüsün içinden geçen yeni Talas yolu,Organize sanayii her zamanki gibi :D ve ceratoyla denediğimiz yeni terminalin olduğu arayoldan yeni Kuzey çevreyola geçiş :D Belediye BaşGanı Sayın Özhaseki boş boş oturma asvalt attır :Deli: :D

ben en son geldıgım zaman tramvay yolu yenı yapılıyordu sıvas caddesıne :D
sahıl yolunda varmı bır deyısıklık ?

CeM öZeR
12-11-2009, 19:46
ben en son geldıgım zaman tramvay yolu yenı yapılıyordu sıvas caddesıne :D
sahıl yolunda varmı bır deyısıklık ?

Abi Sivas caddesi Hisar pastanesinin olduğu kısımdaki 300 metrelik düzlük dışında tamamen 2 şerit gidiş 2 şerit gelişe düştü berbat durumda.Görüntü güzel ışık yok trafik akıyor ama en ufak bi kaza vesairede olduğu gibi tıkanıyor.Sahil aynı sahil ama eski forsu kalmadı abi.Kayseriparkın oradaki cafeler caddesi dediğimiz yer şu an rövaşta baya güzel. :icon_tup: Askere gitmeden gelirsen valla bekliyorum he. :D

tılsım
12-11-2009, 21:26
Beklenen sonuç olmuş..iki araçada maşallah..

renault_f1
12-11-2009, 21:38
superchips değilde daha afresif bir yazılımda dahada ii olur cerato maşşalah araçlara

elpadre
12-11-2009, 23:22
bakalım hersey kısmet gelırım belkıı
ama gelırsem daga cıkarım ınmem sehıree bıraz dagdakıler deli gorsunler tabı kovulmazsak ıyıdır :D

VtecDream
12-11-2009, 23:54
aga sen gelde buranın yollarına bak 1 arabalık bile yol yok bırak 4 arabayı kayserinin yollarına hastayım :)

Edit : Asıl yorumu unutmuşum yol bende bir acı olmuştu... Moruk teke tek olsaydı cerato hiç tutunamazdı... tork sayesinde okadar agırlıgı rahat rahat götürüp tutundu başka bir sebebi yok.

fsunnetci
13-11-2009, 08:48
hehe ilginç bir video:) araçlar iyi gidiyor ama Serato CRDİ yazılım ile biraz daha güçlenebilir..

CeM öZeR
13-11-2009, 09:18
hehe ilginç bir video:) araçlar iyi gidiyor ama Serato CRDİ yazılım ile biraz daha güçlenebilir..

Araçta superchips,katalizör iptali,kutu içi hava filtresi var zaten. :)

cerato44
12-08-2014, 16:30
merhabalar cem bey o video daki yarıştığınız araç ahmet abinin aracı siyah cerato .
mmpower videolarında bir tane video gördüm senin dediğin gibi beyaz VTİ ile yarışıyor fark atıyor vti ya hatta sonrsın da turbo puffffluyor felan herneyse o beyaz honda vti gibi gelmedi bana çünkü o kasa vti larda sunruf olması lazım o araçda ben göremedim . geçenlerde dikkatimi çekti bu konuda ?

BARR
12-08-2014, 16:35
2009>2014

5 senelik konuya hort..

yusuf yılmaz
12-08-2014, 16:50
biz kia yı 200 hp 450 tork yaptıgımızda stock cav cupra ile başabaş gidiyordu

CeM öZeR
12-08-2014, 19:11
Ohaaaa askere gittim geldim 3.5 sene gecti. Bu zaman içerisinde. :D :D bu arada o beyaz araç vti'dı :D offf ne hortlamış be :hahaha:

Onur Fatih
12-08-2014, 21:55
Ben izlememistim eski roller daha zevkli hort icin tesekkurler : ))