PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio RS 182 vs 206 RC

BoraRS
13-11-2009, 10:36
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BrJjaNRNE0Q&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BrJjaNRNE0Q&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Bu kasayı ve bu rengi beğeniyorum. Çok güzel araç.

Cem.B
13-11-2009, 10:41
clio arkadan basıp gelmiş ama :)

BoraRS
13-11-2009, 10:54
Doğrudur :) Yoksa geçemezdi RC yi :p

Utkucum hadi durma sat sen de al şu maviden birtane :) Bak nekadar da yakışmış beyaz beyaz jantları :)

BAHADIR24
13-11-2009, 10:55
182 lik rs in rc den azda olsa hızlı olduğu otomobil dergilerinin yaptığı testlerde de ortaya konmuştu;)

RCkid
13-11-2009, 10:57
başlangıç belli değil
rs geçer stock vs. stock ama bu kadar imkansız denk başlangıçta

ukku
13-11-2009, 11:02
Doğrudur :) Yoksa geçemezdi RC yi :p

Utkucum hadi durma sat sen de al şu maviden birtane :) Bak nekadar da yakışmış beyaz beyaz jantları :)

mavinin güzelliği aşikar canım.. laf yok.. racing blue favorim :)
ama sen 1 adım öndesin, hazır satmışsın :) al da bi deneyelim, alem 172 182 denemesi görsün :)

3rk4n
13-11-2009, 11:09
mavinin güzelliği aşikar canım.. laf yok.. racing blue favorim :)
ama sen 1 adım öndesin, hazır satmışsın :) al da bi deneyelim, alem 172 182 denemesi görsün :)

Gözüne kestirdi utku seni borars :)

SONE-R
13-11-2009, 11:24
bi Clio da ben mi alsam ha Bora The Hunter :D :D

BoraRS
13-11-2009, 11:28
bi Clio da ben mi alsam ha Bora The Hunter :D :D

Sen RS aldığın gün ben kafayı sıfıra vurdururum :D

BoraRS
13-11-2009, 11:29

Ben yaşlandım artık :D Uzaktan izlemeyi tercih ediyorum :p Soner gibi artık sadece yorum yapıyorum :D

BoraRS
13-11-2009, 11:58
Utkucum bu arada haberini şimdi aldım. PNR Autodaki Mavi 182 liği dün bir arkadaşım almış. Filtresinden egzozuna kadar herşeyi orijinal. Hafiften yüklesin bir deneyin onunla da.

SONE-R
13-11-2009, 11:59
Sen RS aldığın gün ben kafayı sıfıra vurdururum :D

saçların mı dökülüyo da bahane arıyosun kazıtmaya :D :D

ukku
13-11-2009, 12:03
Utkucum bu arada haberini şimdi aldım. PNR Autodaki Mavi 182 liği dün bir arkadaşım almış. Filtresinden egzozuna kadar herşeyi orijinal. Hafiften yüklesin bir deneyin onunla da.

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. Müsait olunca çıkalım uyar bana :)

biz zaten en başından beri devamlı Bora abi ile deniyorduk.
50 farklı speclerde 1000 farklı denememiz oldu.
Kah geçtik kah geçildik. Göz dikme, bilenme gibi şeyler olmaz bizde.
Değil mi Bora abi :)

BoraRS
13-11-2009, 12:03
saçların mı dökülüyo da bahane arıyosun kazıtmaya :D :D

Denizde kum bende saç Soner hahaha:hahaha:

BoraRS
13-11-2009, 12:06
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. Müsait olunca çıkalım uyar bana :)

biz zaten en başından beri devamlı Bora abi ile deniyorduk.
50 farklı speclerde 1000 farklı denememiz oldu.
Kah geçtik kah geçildik. Göz dikme, bilenme gibi şeyler olmaz bizde.
Değil mi Bora abi :)

Aynen kardeşim. Zaten efendiliğin ile taa arabayı aldığın ilk günden beri gönlümüzde yerin ayrıdır Utkucum.

Haa bir de Batu kardeşim vardır. Gönlümüzün ikinci RS' i :) İkinci derken diğer RS 'i demek istedim yani :D Batuuu yine suskunsun :D

SONE-R
13-11-2009, 12:10
Denizde kum bende saç Soner hahaha:hahaha:

saçları da denizle ilişkilendirdin ya :D :D ne işin var denizde, otur pc başında denizi netten izle :D :D

ukku
13-11-2009, 12:11
Aynen kardeşim. Zaten efendiliğin ile taa arabayı aldığın ilk günden beri gönlümüzde yerin ayrıdır Utkucum.

Haa bir de Batu kardeşim vardır. Gönlümüzün ikinci RS' i :) İkinci derken diğer RS 'i demek istedim yani :D Batuuu yine suskunsun :D

Ağır adamları görünce sesi çıkmıyor onun.. Kendisi ***** 40ar kg hafif bizden. Jokey RS :D

Hoop Batu abi :) duy sesimizi :D

BoraRS
13-11-2009, 12:13
Jokey mokey ama draglarda 93 kiloma rağmen fena harcamıştım genci huahuahuahua :hahaha::hahaha:

Batum jokeyim :D

renault_f1
13-11-2009, 12:42
aynı anda basalarda 1 boy fark ederdi bence...

brutal
13-11-2009, 15:46
İki aracada maşallah, 182 lerin makyajını güzel yaptılar, benimde gönlümde yatsada 172 nin tadı başka.

Ağır adamları görünce sesi çıkmıyor onun.. Kendisi ***** 40ar kg hafif bizden. Jokey RS :D

Hoop Batu abi :) duy sesimizi :D

Terbiyesiz gençlik, öncelikle utku, motul'u koymadan önce mta ya inceleme gönder bence içine kimbilir kim ne koydu yada koyacak belli olmaz :eek:

Jokey mokey ama draglarda 93 kiloma rağmen fena harcamıştım genci huahuahuahua :hahaha::hahaha:

Batum jokeyim :D

Terbiyesiz ihtiyara gelirsek, rövanşa gelmedin şimdi çıkmış konuşyorsun, ayip ayip yaşından başından bide teknenden bide Megane'nından utan. Tabi olay kedi ciğere de benzetilebilir de uzatmayım :Deli:

seko
13-11-2009, 15:55
İki aracada maşallah, 182 lerin makyajını güzel yaptılar, benimde gönlümde yatsada 172 nin tadı başka.

Terbiyesiz gençlik, öncelikle utku, motul'u koymadan önce mta ya inceleme gönder bence içine kimbilir kim ne koydu yada koyacak belli olmaz :eek:

Terbiyesiz ihtiyara gelirsek, rövanşa gelmedin şimdi çıkmış konuşyorsun, ayip ayip yaşından başından bide teknenden bide Megane'nından utan. Tabi olay kedi ciğere de benzetilebilir de uzatmayım :Deli:

motul olayı nedir ?

brutal
13-11-2009, 16:39
motul olayı nedir ?

Utkuya burdan motul yağ göndericemde içine ufak taş parçacıkları da koymayı düşünüyorum :)

seko
13-11-2009, 16:47
Utkuya burdan motul yağ göndericemde içine ufak taş parçacıkları da koymayı düşünüyorum :)

merak ettim bende motul kullanıyoruda birsey var sandım :D

ygtkrmdnz
13-11-2009, 16:56
Clıo rs ler gerçekten çok güzel koşturuyor ama işte yol tutuş problemi var.. Bu videoda geriden gelip gelmesine rağmen bir ara 206 askıda kalıyor ama yinede açıyor arayı rs :)

brutal
13-11-2009, 17:04
merak ettim bende motul kullanıyoruda birsey var sandım :D

Yok yok bir katekulli :) uygun fiyata alıyorum, uygun fiyata veriyorum hepsi bu, sadece beni kızdıran olursa içine taş, demir gibi materyaller ekleyebilirim ;)

BoraRS
13-11-2009, 17:48
Yok yok bir katekulli :) uygun fiyata alıyorum, uygun fiyata veriyorum hepsi bu, sadece beni kızdıran olursa içine taş, demir gibi materyaller ekleyebilirim ;)

Vay kardeşim benim :) Senin elinden Motul olsa bile içilir salataya atar içeriz:D

Dookan
13-11-2009, 17:55
206 rc 130 hp gibi hahahaha

yavuz364
13-11-2009, 18:01
Sen de bundan sonra kimyasalları inceleterek koy Batu Abi..
Belki benim de sana göndereceklerim vardır.. :)

Clio RS'in yol tutuş problemi var diyenler için de iyi amortisörlü ve iyi lastikli bi RS görmemiş derim, başka bişey demem.. :)

//Utku :)

ALİ_OSMAN
14-11-2009, 00:18
Clio RS'in yol tutuş problemi var diyenler için de iyi amortisörlü ve iyi lastikli bi RS görmemiş derim, başka bişey demem..
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:

aynen katılıyorum ben diger rs leri bilmiyorum ama yol tutuşu açısından gayet güzel.

brutal
14-11-2009, 07:47
Sen de bundan sonra kimyasalları inceleterek koy Batu Abi..
Belki benim de sana göndereceklerim vardır.. :)

Clio RS'in yol tutuş problemi var diyenler için de iyi amortisörlü ve iyi lastikli bi RS görmemiş derim, başka bişey demem.. :)

//Utku :)

:rolleyes: yavuzun içine ruhun mi girdi hop, noluyor orda? ben motora atıcağım şeyi buldum merak etme, sürtünmeyi neredeyse "0" a indiriyor :heyoo: kadıköyde de bikaç yer varmış satılan gönderiyim istersen seni :D