Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara - İstanbul
Arkadaşlar herkese selam :) acil karar değişikliğinden dolayı kendi aracımla birazdan yola çıkıyorum. İstanbulda beylikdüzüne gidecem. Nerelerde uygulama var hangi yollardan gitmemi tavsiye edersiniz. İstanbuldan Ankaraya gelicek küçük eşyası olanlarda haber versinler :)
gır ankara otobanından ıstanbul yonune sıkıntısız kopruye kadar gelırısn sonra kopruyu gectıkten sonra dumduz devam et mahmutbey gıselerıne gelıceksın gıselere gırdıkten sonra ılk cıkıs deyıl ıkıncı cıkıs haramıdereden cıkıcaksın beylıkduzune gelmıs oluyorusn en sıkıntısız bu ama bugun cuma trafık olabılır bılgın ollsun ne adres tarıf edrmısım yaww :)
Ahmet_28
13-11-2009, 19:06
yaw meli ankardan gelene kadar trafikmi kalır :D
aynen anlattığı gibi gel.fsm köprüsünü kullanki direkt m.bey gişelere çıkabilesin
gır ankara otobanından ıstanbul yonune sıkıntısız kopruye kadar gelırısn sonra kopruyu gectıkten sonra dumduz devam et mahmutbey gıselerıne gelıceksın gıselere gırdıkten sonra ılk cıkıs deyıl ıkıncı cıkıs haramıdereden cıkıcaksın beylıkduzune gelmıs oluyorusn en sıkıntısız bu ama bugun cuma trafık olabılır bılgın ollsun ne adres tarıf edrmısım yaww :)
Bence bikaç saat bekle, ben de o tarafa yakın sayılırım ve arabamı bırakıp otobüsle (metrobüs) eve geldim :)
mgnPower
13-11-2009, 19:13
bende sabah erken gideyim diyordum ama bilemiyorum
yaw meli ankardan gelene kadar trafikmi kalır :D
aynen anlattığı gibi gel.fsm köprüsünü kullanki direkt m.bey gişelere çıkabilesin
o da doğru :)
Cihan Çizmeci
13-11-2009, 20:31
Bolu tünele dikkat et :) Çalşışma vardı ben geçerken bikaç ay oldu 50 ile girip 220 ile bitirdim Ankara'ya gelirken meğersem radar varmış tünel içinde :) Ama ceza yok hala piyasada yinede aklında bulunsun :) Yanına birini almanı tavsiye ederim Adapazarına gelene akdar çok sıkıcı oluyor normal tempo geliceksen :)
burası ıstanbul her an bellı olmaz ne zaman ne oluıcagıı :D:D:D:D
turbo&quattro
13-11-2009, 20:59
Ankara'dan Istanbul'a 3 saatte gelirsin..Kopruden Beylikduzune 4 saatte anca gidersin:D
Hayirli yolculuklar.
Ahmet Saraçoğlu
13-11-2009, 21:02
Ankara'dan Istanbul'a 3 saatte gelirsin..Kopruden Beylikduzune 4 saatte anca gidersin:D
Hayirli yolculuklar.
:D:D ,, Abartmıyorum iki hafta önceki giDişte beylikdüzünden kartal 3.5 saat , kartal ankara 3 saatti:D
Hayirli yolculuklar.
:icon_tup:
35dk Merter - Ataköy gittim
4dk Ataköy - Merter şuan geri geldim :D
turbo&quattro
13-11-2009, 21:52
Umraniye-Sefakoy rekorum oglen vakti 2.5saat dolaylarind:D
trafıkte yarım depo benzınımın bıttıgını ıyı bılırım :D
Cihan Çizmeci
13-11-2009, 22:02
20 dk ya İzmit batı gişelerden Çamlıca gişeler.2.55 dk da çamlıca gişelerden köprüye gidememiştim :) Ve İzmit'ten İst.e yaktığım benzinin 2 katını gişelerden Beşiktaş'a inene kadar yaktığım çok oldu :)
turbo&quattro
13-11-2009, 22:12
Benzin demeyin bana.1 aylik periyodda acim cok buyuk:D
mgnPower
13-11-2009, 22:36
benzin bi kenara ben integrayi almaya geldigimde 5 saat koprude beklemisdim. cikiyorum birazdan diye konusup izmite vardigimda 7 saat gecmisdi daha 3 saatlik yolum vardi daha hanim bosayacakdi beni neredeyse...
bir digerinde yeni olan bi olayda araba almaya gelmisdim yine gece mesaisinde calisirken ise yetisemeyecem diye arabayi birakip ucakla geri donmusdum cok koymusdu bu olayda...
mavinin reklamindada dedigi gibi orasi istanbul :D