Orijinalini görmek için tıklayınız : eskişehir yolundaki radar muamması?
serhatayasli
14-11-2009, 10:40
bu radar çalışmaya başladımı? her defasında 50ye düşüyoruz millet yanımızdan 90 100le selektör ata ata geçiyor :hahaha: bilmediğimiz birşey mi var yoksa korkutma amaçlı mı sadece?
lucky Jackal
14-11-2009, 10:41
aynı durumdaym,bende merak ediyorum senin gibi
50 degıl 70 olucak ben 70 le gecıyorum..banada denk gelıyor bazen yanımda hızla gecenler ama genelde yabancı plakalar yada uygulamdan haberı olmayanlar oluyor...yada onde plakası olmayan arabalar:)
Ben 70'le geçiyorum, ne olur ne olmaz. :D
evet 50den 70 e yükselmişti en son
serhatayasli
14-11-2009, 16:16
70le en azından insafa gelmişler :)
49 ile geciyorum... Cunku tabelalar hala 50... :D
TolgaEsentepe
14-11-2009, 17:17
70 geçiyorum bende ama sıkıcı bir hal alıyor esk. yolu bu hızlarda :)
gambit49
14-11-2009, 19:21
55 :D le geciorm ne olr ne olmaz
her gun 60 la geçip 60 la dönüyorum 50 nun %19 u 60 :D
ne olur olmaz :D
kamerları gecince 2. vitesden gazlayarak çata pata yapmanın tabı paha biçilemez :D:D:D
Ahmet Saraçoğlu
14-11-2009, 19:45
bende her gelişte 50 ye düşüp öyle geçiyorum , ne olur ne olmaz , uzun yolda yemedik şehiriçi yemeyelim:D
hız sınırı 70 olduktan sonra 85 le geçtim daha bişey olmadı bekliyorum:D
turbo&quattro
14-11-2009, 20:05
Yaw Istanbul dada var bunlardan tonla.Atakoy sahilyolunda 70 yazan yerden 190la fln gectim.Ceza fln gelirmi dersiniz.
Armageddon
14-11-2009, 21:28
Ben Eskişehir yolundaki o kameralardan 260 TL ceza yedim 120 ile giderken. Hem de Temmuzda!!!
valla kameralarla ceza yazılıyor mudur yazılmıyor mudur bilmiyorum ama bildiğim şey şu; ankara acemi şoförle dolu.. her akşam yollarda arka arkaya 2-3 kaza var.. millete özel kurslarda bedavadan ehliyet vere vere trafiğin içine ettiler...
valla kameralarla ceza yazılıyor mudur yazılmıyor mudur bilmiyorum ama bildiğim şey şu; ankara acemi şoförle dolu.. her akşam yollarda arka arkaya 2-3 kaza var.. millete özel kurslarda bedavadan ehliyet vere vere trafiğin içine ettiler...
haklısın abi bak bu konuda
kamerlara yaklasınca herkes bir anda yavaslıyor
arkadan hızlı gelen şöforlere dıkkat etmek gerekli buyuk kazalar olabılır.
haklısın abi bak bu konuda
kamerlara yaklasınca herkes bir anda yavaslıyor
arkadan hızlı gelen şöforlere dıkkat etmek gerekli buyuk kazalar olabılır.
bu akşam ankamall kaşısından (ist yolundan) dolmuşla eryamana gideyim dedim. trafik sıkışmış durumdaydı.. 3-4 yerde kaza vardı. yuh dedim artık bu kadarda olamaz.. sağ şerit bomboş kazalar hep sol şeritte gerçekleşmiş.. ee acemilere öğretmişsiniz hep soldan gidin diye işte sonunda olacağı budur...
ben hep sağ şeriti kullanıyorum mıllet sol şeritte 40 la gıdıyor sağ bomboş :) tavsiye ederım
kamerları gecince 2. vitesden gazlayarak çata pata yapmanın tabı paha biçilemez :D:D:D
Aman abi. :o
Önden çektiğini sandığımız kameralaraların soldaki karşı şeritten gidenleri arkadan çekiyormuş,1 km menzil ile
diye duydum.
Doğruluğundan emin değilim.:)
Aman abi. :o
Önden çektiğini sandığımız kameralaraların soldaki karşı şeritten gidenleri arkadan çekiyormuş,1 km menzil ile
diye duydum.
Doğruluğundan emin değilim.:)
şimdiye kadar bişi gelmedi ama :)
zannetmıyorum
birde umıtkoy tarafından şehir tarafına giderken otobus yoluna girerseniz orada kamera yok
hatırlatmak isterim
ama oraya girince ancak bilkent koprusune gelmeden cıkabılıyorsunuz :D
1km gibi bi açıyı görmüyolar ama istanbul yolundakiler de diğer şerite bakıyo ikinci sıra ben karşıdan da 60 la geçiyorum
Ahmet Saraçoğlu
14-11-2009, 22:40
bi ara mesadan şehre girişte ümitköy köprünün altı acayip dolu oluyodu.polis , jandarma , sivil araç allah ne verdiyse doldurup çevirme yapıyolardı akşamları...orda işim olmasa bile ümitköyün içine girip çıkıyodum köprü üstünden geçebilmek için.
bi ara mesadan şehre girişte ümitköy köprünün altı acayip dolu oluyodu.polis , jandarma , sivil araç allah ne verdiyse doldurup çevirme yapıyolardı akşamları...orda işim olmasa bile ümitköyün içine girip çıkıyodum köprü üstünden geçebilmek için.
genelikle Esk tarafından geleni durduruyorlar bende denk geldim bi kere.ama senın yaptıgın en mantıklısı konutkentte gırıp hatta beyazgul sitesinin icinden geri esk yoluna cıkabılırsın dolanmana gerek yok
:)
Ahmet Saraçoğlu
14-11-2009, 22:59
genelikle Esk tarafından geleni durduruyorlar bende denk geldim bi kere.ama senın yaptıgın en mantıklısı konutkentte gırıp hatta beyazgul sitesinin icinden geri esk yoluna cıkabılırsın dolanmana gerek yok
:)
bikeresinde köprüden tam yola katılırken sisleri açmak gibi bi hata yapıp kucaklarına düşmüştüm.Sonrası standart Ankara memurunun "avrakları goriym" diyaloğu ve cam filimi için verilen onca uğraş....
o gün bu gündür köprüden bi önceki sağdan giriyodum , kimsenin gitmediği bi pajas gibi bişey var , onun yolundan sola dönüp direk köprü üstünden temiz temiz çıkıyodum:D
ogunozcan
14-11-2009, 23:28
yaw ben turan gunestekı aynı radarlardan gecerken kenarlarında bıkırmızı ısık yanıyo dıkkaet ettım ama bu eskısehır yolundakınde hıc bısı yanmıyo?
Cihan Çizmeci
14-11-2009, 23:37
Esk. yolundaki kameralar çalışıyor kesinlikle çünkü kardeşim Bilkent'te Knauf'ta çalışıyor onların şirket arabalarına fazlasıyla ceza geldi :) Bende Ank.a geldiğimde o taraflarda yavaşım ama şunu belirtiyim sizin o dümdüz 3 şeritli yollarınızda düzgün akan o güzel trafiğinizde nası duruyorsunuz orasına şaşırıyorum mükemmel yollar :)
sınır 50 iken resmi bir yazı gelmişti 80 ile geçişe izin veriliyor diye ve sabah 10.00 ile akşam 16.00 arası çalıştığına dair.
şimdi limit 70 e yukseldi ama 100 e kadar izin veriliyor diye bir yazı yok henüz. diyeceğim bu.
akşam 16.00 dan sonra ceza yiyen var mı ?
serhatayasli
15-11-2009, 02:30
kameralar bile neredeyse memuriyete uymuş 10.00-16.00
gambit49
15-11-2009, 10:19
yaw ben turan gunestekı aynı radarlardan gecerken kenarlarında bıkırmızı ısık yanıyo dıkkaet ettım ama bu eskısehır yolundakınde hıc bısı yanmıyo? turan gunesteki radar nerede kardesim
turan gunesteki radar nerede kardesim
panroya dogru çıkarken z otomatıvı geçince hemen :)
yaw ben turan gunestekı aynı radarlardan gecerken kenarlarında bıkırmızı ısık yanıyo dıkkaet ettım ama bu eskısehır yolundakınde hıc bısı yanmıyo?
Evet hocam dogru tespit... Eskisehir yolundakilerde yanmiyor... Sebebi ise muamma...
eşşegı saglam kazıga baglamak lazım :)
gambit49
15-11-2009, 18:32
panroya dogru çıkarken z otomatıvı geçince hemen :)
cok tesekkur ettim
ecthelion
16-11-2009, 03:14
Evet hocam dogru tespit... Eskisehir yolundakilerde yanmiyor... Sebebi ise muamma...
Muamma değil, marka farkı. Her infrared panelin kırmızı power ışığı olacak diye bir kural yok :)
Turan Güneş'teki yalnızca test amaçlı, bilginize.
Muamma değil, marka farkı. Her infrared panelin kırmızı power ışığı olacak diye bir kural yok :)
Turan Güneş'teki yalnızca test amaçlı, bilginize.
Sağol hocam aydınlattın bizi...Teşekkürler...
hız aşım limiti %10 degilmi?:beuj:
benim bildigim öle çünkü uzun yolda 100 yada 101 le radara girince ceza yazıyolar max 99 a tölerans var diye biliyorum.
gambit49
16-11-2009, 07:52
hız asimi %10 mercan sakata gelme :D devlet cezayi yigmasin bak sonra kapıya :)
bu tam bir muamma :( ben en son hürriyet ankarada 70-80 arası 50tl 80-100 vs. falan die gidiyordu saatleride var die yazmıştı ama tam bilemiyorum ;)
%10 Evet ben yanlıs yazmısım :)
hız aşım limiti %10 degilmi?:beuj:
benim bildigim öle çünkü uzun yolda 100 yada 101 le radara girince ceza yazıyolar max 99 a tölerans var diye biliyorum.
hacettepe(beytepe) köprüsünün orası fatih. yani şehiri içi ve 50 görünüyor tabelada (luk et di tabila:))
ama hız sınırının 50 olduğunu varsayarsak şuan ankarada 300.000 kişi ceza yiyormuş :) o yüzden şuan sınır 77.. yani 70+7..
benim oradan geçiş hızım hep 70. şuan gelen giden yok. ama şu 16.00 dan sonra çalışmama olayı ne onu bi kesinleştirsek iyi olacak. cunku trafik 16.00 dan sonra tıkanıyor zaten. 16.00 dan sonra çalışmaması mantıklı yani.