Orijinalini görmek için tıklayınız : Gran Turismo 5 vs. Forza Motorsport 2
Serhat Y.
18-11-2009, 09:11
İki ezeli rakip oyunun grafik ve oynanabilirlik açısından testi, göründüğü üzere gt5 teki araçlar oyun sırasında daha stabil ve gerçekçi forzada ise kıçtan takmalı su motoru gibi maşallah:D
http://www.youtube.com/watch?v=6UMyBQAWVAk
forza 3 le kıyaslamak daha doğru olur bence :)
omercanilica
18-11-2009, 09:30
forzayı hıc oynamadım valla hıcte gormemıstım takı paylasana kadar:S
konu sılınene kadar MUGENPOWER ve CeM banlansın:D:D:D:D
Video olarak bakmak cok basit. Acik soyleyeyim ya ps3 alacaktim GT icin yada xbox ve forza günlerce arastirdim tamam dedim ps3 aliyorum. Satın almaya gittigim yerde ikiside kuruluydu, saolsunlar ikisinide denettiler. Forza nin fizik yapisina hayran oldum sesler vs hersey cok daha gercekciydi goruntu disinda. Kaldi ki arabayi modifiye edebilme vs icerik olarak arac olarak eksik kalsada geri kalan kısımlar telafi ediyor..
Eger sadece guzel bir ekrana bakmak istemeyip gercekten araba simulasyonu oynamak istiyorsaniz kesinlikle xbox ve forza alin. Ayrica internetten oynamak istiyorsaniz inanilmaz bir alt yapisi, turnuvalari vs bir suru sey var gercekten birakamazsiniz.
Gerci GT5 cikmadi daha ve hakkinda bir suru spekulasyon var, eger dediklerini yapabilirlerse GT5 evrim gecirecek prologue a gore. Fakat GT4 de prologue la ayni ciktigini farz edersek cok bir degisim olmayacak ama bekleyip gormek lazm.
not: forza3 e en son eklenen ozellik lastiklerin esnemesi ve katlanmasi hem goruntu olarak hem fizik olarak : )
İki ezeli rakip oyunun grafik ve oynanabilirlik açısından testi, göründüğü üzere gt5 teki araçlar oyun sırasında daha stabil ve gerçekçi forzada ise kıçtan takmalı su motoru gibi maşallah:D
http://www.youtube.com/watch?v=6UMyBQAWVAk
kanka onu geçceksin gt5 in sadece görüntüsü biraz daha ii,forza 3 e görede araba içleri ii gt5 te ama ben forza motorsport 3 konusu var oraya birkaç video koydum onları gt5 de yapamazsın,bu arada kıçtan takmalı su motoru dionda 500-600-1000 hp arkadan itişler öle oluyor tahmin edersinki :)
bu arada gt4 ü senelerce bunun üstüne başka oyun olmaz diye oynadım :) ama forzayı görünce dedimki gt5 de bu işler olmaz
konu sılınene kadar MUGENPOWER ve CeM banlansın:D:D:D:D
kanka xbox yandı oynayamıom ztn forza 3 darallardayım üstüme gelme :)
jackal_JAZZ
18-11-2009, 12:38
:icon_tup:
Serhat Y.
18-11-2009, 13:44
haklısın ama bu videodaki gt5 de sonuçta prolouge versiyonu, forza 3 ile kıyaslamak için gt5 in tam sürümünün çıkmasını bekliycez.. ve görücez:icon_tup:
[QUOTE=.CeM.;983021]kanka onu geçceksin gt5 in sadece görüntüsü biraz daha ii,forza 3 e görede araba içleri ii gt5 te ama ben forza motorsport 3 konusu var oraya birkaç video koydum onları gt5 de yapamazsın,bu arada kıçtan takmalı su motoru dionda 500-600-1000 hp arkadan itişler öle oluyor tahmin edersinki :)
cem kankacım benim yapma lütfen hiçmi oynamadık sanki 500-600 hp.lik araçlarla gt5 de, sağ-sol kırmalarda bariz kötü arabanın verdiği tepki benmi yanlış görüyorum yoksa, sanada biraz komik gelmiyormu abi izlesene şu videoyu bidaha kafa sabit sadece arabanın kıçı oynuyor;) forza 3 heralde böyle değildir ama dimi??
BlackEmperor
18-11-2009, 13:49
forza sanki daha iyi simule edilmiş gibi
MUGENPOWE®
18-11-2009, 15:12
abı senelerdır gt de aynı lastık gıcırtısı bı onu deıtrısnler sora tarsıtısalım forzamı gt mı dıe saygılar sewgıler mprocekı bu konudan uzak tutun yanlı dawranıoo oooo :D
haklısın ama bu videodaki gt5 de sonuçta prolouge versiyonu, forza 3 ile kıyaslamak için gt5 in tam sürümünün çıkmasını bekliycez.. ve görücez:icon_tup:
[QUOTE=.CeM.;983021]kanka onu geçceksin gt5 in sadece görüntüsü biraz daha ii,forza 3 e görede araba içleri ii gt5 te ama ben forza motorsport 3 konusu var oraya birkaç video koydum onları gt5 de yapamazsın,bu arada kıçtan takmalı su motoru dionda 500-600-1000 hp arkadan itişler öle oluyor tahmin edersinki :)
cem kankacım benim yapma lütfen hiçmi oynamadık sanki 500-600 hp.lik araçlarla gt5 de, sağ-sol kırmalarda bariz kötü arabanın verdiği tepki benmi yanlış görüyorum yoksa, sanada biraz komik gelmiyormu abi izlesene şu videoyu bidaha kafa sabit sadece arabanın kıçı oynuyor;) forza 3 heralde böyle değildir ama dimi??
arac onden kaymiyorsa arkadan kaymalar normal olabilir. Ben hic arkadan kamera ile oynamadigim icin video yu cok anlayamadim fakat haftasonu eger becerebilirsem hem f430 hemde gundelik hayatta cok daha fazla gordugumuz arabalarin videolarini eklemeye calisacagim hem forza 2 hem forza 3. Bu sekilde anlayabiliriz sanirim.
Fakat f430unda limitlerde arkadan kaymasini dogal karsiliyorum :) gerci aramizda kullananlar varsa daha guvenilir bilgiler verebilir.
MUGENPOWE®
18-11-2009, 15:17
f430 forza 2 de tek ayarını tuturamadm araba uyuzz edıo adamı dusun 800 kg 1000 kusur hp gt40 ayar yaptk ole bole kulanılır hale geldı 430 olmadı forza 2 de