Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok komik ya :) Tufan görünümlü Cemal :))

overblack
19-11-2009, 15:16
Hani eskiden doğan görünümlü şahinler vardı..
Sanırım gs'de bundan esinlenip Tufan görünümlü Cemal'i çıkarmış.. :D :D
Çok tutar bu model çooook :D
Ayıp ya sahtekarlıkta son nokta......

http://www.hurriyet.com.tr/_np/2226/9282226.jpg

Galatasaray Cafe Crown'ın, cezalı oyuncusu Cemal Nalga'yı hazırlık maçlarında Tufan Ersöz'ün formasıyla oynattığı ortaya çıktı.
Galatasaraylı Cemal Nalga'nın, Basketbol Federasyonu'nun, "Şu maçlarda oynamadı, cezasını doldurdu" dediği karşılaşmaların ikisinde takım arkadaşı Tufan'ın formasını giyerek oynadığı belirlendi.
Galatasaray Cafe Crown’lı Cemal Nalga, 16 Eylül tarihinde Cibona Zagreb ile oynanan hazırlık maçında rakibine yumruk attığı gerekçesiyle beş maç ceza almıştı. Oyak Renault, 17 Ekim'de Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki maçın ardından Basketbol Federasyonu'na Cemal Nalga'nın cezasını tamamlamadığına dair bir itirazda bulunmuştu.
Basketbol Federasyonu ise "Cemal Nalga'nın aldığı 5 maçlık men cezasının, takımının sonraki tarihte oynadığı 'beş hazırlık maçında' yer almaması suretiyle infaz edildiğine” kanaat getirmişti.
Basketbol Federasyonu'nun resmi sitesinden Cemal Nalga'nın oynamadığı beş maç listelenmiş ve 24 Eylül 2009 tarihindeki Skyliners ve 26 Eylül 2009 tarihindeki EnBW Ludwigsburg maçları da Cemal'in ceza aldığı maçlar arasında gösterilmişti. Ludwigsburg takımının resmi internet sitesinde bulunan istatistik kağıdında, Cemal Nalga'nın adı sarı-kırmızılı takımın kadrosunda görünmüyordu. Ancak Skyliners ve Ludwigsburg maçlarıyla ilgili internet üzerindeki fotoğraf ve videolarda Nalga'nın 7 numaralı 'Tufan Ersöz' formasıyla oynadığı ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine Fenerbahçe Ülker ve Oyak Renault itirazda bulunurken, Pınar Karşıyaka da Cemal'in cezasına itiraz edeceğini açıkladı. NTV Spor

mgnPower
19-11-2009, 15:58
terbiyesiz insan bu konu ne boyle

cem
19-11-2009, 16:01
Ligten çekebilirler.

overblack
19-11-2009, 16:04
terbiyesiz insan bu konu ne boyle

özür dilerim kanka senin gs'li olduğunu unutmuşum ;)

ps:gs'li arkadaşları rencide etmek için açmadım yanlış anlaşılmasın.4-5 tane dallamanın yaptığı birşey elbetteki koca kulubun tarihine maledilemez

mgnPower
19-11-2009, 16:05
seviyom nan seni kanka :D

cem
19-11-2009, 16:05
TEknik heyeti attılar zaten.

brv
19-11-2009, 16:06
Hiç bir klüp bile bile böyle bir salaklık yapmaz tamamen antrentörün yardımcılarının *** yemesi...2 maç oynasa ne olur oynamasa ne olur...Cemal Nalga'nın da klübten yollanması gerekir bence...O da biliyodu cezası olduğunu...

Day Walker
19-11-2009, 16:41
18.11.2009 22:06
KAMUOYU AÇIKLAMASI

Galatasaray Spor Kulübü Erkek basketbol şubesinde yurtdışındaki hazırlık maçlarında maalesef spor ahlakı ve Galatasaraylılık Ruhu’yla taban tabana zıt bir olay meydana gelmiş, bir Galatasaray basketbolcusu başka bir kimlikle sahaya sürülmüş ve oynatılmıştır. Kulüpte çalışan bazı profesyonellerin isteği ve izniyle gerçekleştiğini yeni öğrendiğimiz bu olay Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Camiası ve bütün Galatasaraylılar adına büyük bir utançtır. Bizlere bu utancı yaşatanlar adına Galatasaray Spor Kulübü olarak tüm spor kamuoyundan ve Türkiye’den özür diliyoruz.

Tüm camiamızı büyük bir üzüntüye boğan bu olaya neden olan ve Galatasaraylılık’tan nasibini alamamış sorumlu tüm idari ve teknik kadronun kulübümüzle ilişkisi hemen kesilmiştir.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

KA®ANLIK
19-11-2009, 16:43
çok enterasan bir fantezi teknik heyetin bu yaptığı...

chevy_Boy
20-11-2009, 02:51
GS taraftarlıgımı bi yana bırakıyorum profesyonel bi kulüpte böyle bi saçmalık kesinlikle olmamalı bölgesel ligde oynamıyo bu takım koskoca Galatasaray'sın sen ya. teknik heyet atıldı ama bi defa oldu bu olay özürü affı olmaz bence

Göki,ZD
20-11-2009, 03:17
galatasaray yönetimi bilmeden teknik heyetin böyle bişey yapmaya büzüğü yemez geçicekler o işi

ahk
20-11-2009, 09:24
tamamen teknik kadronun yaptığına inanıyorum nasıl olsa ülkeden uzağız nasıl olsa hazırlık maçı VEEE en önemlisi türk'e bişi olmaz :D mantığı ile oynatmışlardır. yönetimin haberi olsa bu kadar kısa zamanda teknik kadroyu harcayamazlardı.

elpadre
20-11-2009, 09:29
durumlarıı cok krıtıcc

searock///
20-11-2009, 11:35
ya bıraksınlar bu ıslerı !! kımse salak deıl . hıcbır yonetıcı macları ızlememısmı yanı ? yonetım bılmeden oyle ıslerın olması ımkansız ... cocuk yok karsılarında salak deıl kımse ....

Berkan
20-11-2009, 12:27
oynattın bari doru dürüst bir nba dünya starını falan cıkarsaydıda 3 kagıt yaptıklarına degseymiş :D

Dragger
20-11-2009, 12:47
GS yönetimi gerekeni yapmıs, hala GS karalanmaya calısılıyor.

Olaya karısan herkes atılmıs, görevine son verilmis daha ne yapsınlar?

Fenerbahce yersen mantıgıyla 6 yabancı futbolcuyu aynı anda oynatmaya calısmamıs mıydı? O zaman neden Aziz Yıldırım ve Yöneticiler suclanmadı da sadece teknik heyet suclandı?

Bırakın bu isleri...

ZeoN
20-11-2009, 13:17
galatasaray yönetimi bilmeden teknik heyetin böyle bişey yapmaya büzüğü yemez geçicekler o işi

Heh tamda üstüne bastın.. Doğru söze daha ne denirki.. ;)

Yiğit G.
20-11-2009, 13:29
İnş ihraç edilirler http://forum.jerryc.tw/images/smiles/nnAdd_kick.gif .. :D

buraek4
20-11-2009, 13:44
GS yönetimi gerekeni yapmıs, hala GS karalanmaya calısılıyor.

Olaya karısan herkes atılmıs, görevine son verilmis daha ne yapsınlar?

Fenerbahce yersen mantıgıyla 6 yabancı futbolcuyu aynı anda oynatmaya calısmamıs mıydı? O zaman neden Aziz Yıldırım ve Yöneticiler suclanmadı da sadece teknik heyet suclandı?

Bırakın bu isleri...

aziz yıldırımı eleştirmeye bu ülkede kimsenin büzüğü yemez ondan fenerin yaptığı herşey örtbas edilir...

emr_
20-11-2009, 13:49
Hahayt Kop :D

_sinan_
20-11-2009, 13:55
herşeyi geçtimde niye ahzırlık maçı için böyle bişey yapmışlar ben onu anlamadım , komik geliyo bana :D

!KO
20-11-2009, 17:17
Bende transporterla rollinge çıkıcam

transporter gorunumlu hulk :D