Orijinalini görmek için tıklayınız : VTS pompa sorunu
saxo vts 98 model pompa bozuldu.başka aracın v.s pompası uyarmı yada orjınal bulabilirmiyiz.
iyi pompalayamıyormu diyosun:D
benzın pompasından bahsediyor sanırım.
BEnzin pompası. (aynen iyi pompalamıyo:D )
aynı sorun bende de war ama sasırtıcı olan 1 ci vites de hic kesme yapmıo diger vites lerde benzin kesilip duruyor.. 2-3 yere götürdüm biri benzin pombası dedi biri benzin filtresi biride şamandıradan dedi ne oldugunu anlayamadım...
hehehehehehehe....106 saxo fix problem....e 20 ytl lik benzinle gezerseniz bozulur :D:D 220 lira yada 240 lıra sıfırı bolca mevcut heryerde...2.el pompa falan alınmaz walbro alın takın dicem ama gerek yok orjınalı walbrodan daha saglam
aynı sorun bende de war ama sasırtıcı olan 1 ci vites de hic kesme yapmıo diger vites lerde benzin kesilip duruyor.. 2-3 yere götürdüm biri benzin pombası dedi biri benzin filtresi biride şamandıradan dedi ne oldugunu anlayamadım...
pompa bozulurken ilk başlarda 4.vitesın sonlarında kesmeye başlar..ondan sonra 2 3 de kesmeye başlar...en son 1.viteste bile kesmeye başlar :D yani dip gaz yaptıgın her an keser bide chıp varsa 7500 civarında inanılmaz keser pommm eder yıgılır kalır araba ..deişecek o pompa tamir mamir hikaye
Ahmet_28
20-11-2009, 21:26
şamandıradan diyen ustaya bi sorsaydın şamandıra ne işe yarıyormuş.hey allahım arabalarımız ne ustaların ellerine kalmış :o
Sefa_vts
21-11-2009, 00:51
pompa bozulurken ilk başlarda 4.vitesın sonlarında kesmeye başlar..ondan sonra 2 3 de kesmeye başlar...en son 1.viteste bile kesmeye başlar :D yani dip gaz yaptıgın her an keser bide chıp varsa 7500 civarında inanılmaz keser pommm eder yıgılır kalır araba ..deişecek o pompa tamir mamir hikaye
Sana öyle denk gelmiş.. Vites ayırt etmez pompa :) Aklı yok sonuçta..
Ayrıca şunu belirteyim.. Az benzinle gezmemeye çalış.. Çok ısınan bir pompaya sahip bizim araçlar.. Anlıcağın az benzin oldukça daha çok ısınıyorlar.. Hem motora sıcak benzin gidio ki bu fark edilir derecede kötü bişi değil ama benzinini buzluğa koyan motorcular var ve sonrasında ne kadar fark ettiğini anlatıp duran.. Sen anla cem :)
Işık yakmamaya çalış.. Ne olur dersen pek fark etmez ama öle..
slowmotion
21-11-2009, 00:55
Ayrıca şunu belirteyim.. Az benzinle gezmemeye çalış.. Çok ısınan bir pompaya sahip bizim araçlar.. Anlıcağın az benzin oldukça daha çok ısınıyorlar.. Hem motora sıcak benzin gidio ki bu fark edilir derecede kötü bişi değil ama benzinini buzluğa koyan motorcular var ve sonrasında ne kadar fark ettiğini anlatıp duran.. Sen anla cem :)
%100 katılıyorum, aynısı 205 içinde geçerli
slowmotion
21-11-2009, 00:56
ayrıca afr fakire düşüyor, motorda kırabilirsiniz haberiniz olsun. kesiklik anında afr değer göstermiyor --- yazıyor...
ışık hiç sönmedi ki:D bozulcaı belliydi:D alıcaz artık bi pompa
ewet chip war üst devirlerde bi anda kafa indirior hondadan sonra vts dayanamadı gazlamalarıma... artık gazlarken korkar oldum acaba yine neresi bozulcak die
boosted_pug
21-11-2009, 09:57
pompanın aklı tabiki yok ama 4. vitesdeki load ile 2. vitesdeki load aynı olmadığı için 2. vitesde araba benzini yetiştirebilirken 4. 5. viteslerde yetiştiremez olay bundan ibaret komple şamandıra ile beaber assy. olarak değiştiriceğinize içindeki pompayı değiştirin daha ucuza gelir şekil çap olarak aynı olan başka pompaları orjinalin yerine oturtabilirsiniz ama 3 bardan aşşağı olmucak basıncı
emreekin
21-11-2009, 12:22
eger bozuksa ve degiştireceksen orjinalden şaşma derim...;)
Orjinali pahalı gelirse Universal 3 bar işini görür...
Orjinali pahalı gelirse Universal 3 bar işini görür...
orjinali kaç bar_?
slowmotion
23-11-2009, 23:21
205in 6 bar orjinal, bence bununda 6 bardır. regülatörden fazlası geri dönüyor. 3barlık pompa iş görmez
6 bar olmasının ımkanı yok 3 veya 4 bardır 3 tur hatta 4 deil 6 7 bar cıddı bı rakam
slowmotion
23-11-2009, 23:56
6 bar olmasının ımkanı yok 3 veya 4 bardır 3 tur hatta 4 deil 6 7 bar cıddı bı rakam
benim 205 orj 6bar, ben 8lik takmıştım bir ara
dogrudur kardeş bilmiyorum 205 i hani 1.9 motor eski tip falan belki ondandır ama 106 deıldır yani demir ısımlı arkadaşın yukarda yazdıgı gıbı 3 barlık falan yeter heralde
banada 3 bar gibi geliyor.
slowmotion
24-11-2009, 01:27
evet 3müş 106lar
http://www.sahibinden.com/universal_3_bar_5_bar_benzin_pompasi-87WQQaXQQ13441125WQQpXQQdisplayitem?keyword=pompa
bu pompa uyarmı acaba_?
slowmotion
24-11-2009, 01:58
fiyat çok iyi uyarsa alın
vtsburak
09-12-2009, 15:28
Yok arkadaslar unuversal falan hikaye ben özellikle denedim olmuo bilgiyardan 3,8 bar gözüküo 5 bar aldım ama gene olmadı büyük ihtimal orjinalden baskası yalan ama onunda fiyatı pahalı aynı sorun bendede var cem le durmadan aynı sorunlarla ugrasıoz :)
dragstar
09-12-2009, 18:52
205in 6 bar orjinal, bence bununda 6 bardır. regülatörden fazlası geri dönüyor. 3barlık pompa iş görmez
o zmn benzin pompamız yetmediğinde 205 pompası kullanabiliriz:D
arkadaşlar ben yenibosnada citroen yetkili servisinde çalışıyorum(www.citroenserhan.com).. eğer orjinaline ihtiyacınız olursa fiyattada yardımcı olabilirim.. pompanın fiyatını bilemem çünkü şase numarasına göredir aracın ama dediğim gibi yardımcı olurum.. ihtiyacı olan arkadaşlar telefon numarasını p.m atarsa geri dönüş yaparım...
arkadaşlar ben yenibosnada citroen yetkili servisinde çalışıyorum(www.citroenserhan.com).. eğer orjinaline ihtiyacınız olursa fiyattada yardımcı olabilirim.. pompanın fiyatını bilemem çünkü şase numarasına göredir aracın ama dediğim gibi yardımcı olurum.. ihtiyacı olan arkadaşlar telefon numarasını p.m atarsa geri dönüş yaparım...
c-mon_18@hotmail.com eklersin burdan paslaşırız.
ORjinal pompa aldım arkdaşlar saolun.konu silinebilir.
fsunnetci
20-12-2009, 21:14
en iyisini etmissin orjinalden şaşma.sıfır walbro aldım 2 hafta dayandı:) bu 3.pompam
orjinal dışındakiler 5 para etmez.fiyat yüksek olsada dedğin gibi orjinalden şaşmamak lazım.