Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : terminatör 5 the fucking machines 2011 .

serkan6606
20-11-2009, 04:16
terminatör hayranları 2 güzel haber buldum :D

1) terminatör 5 çekikliyor 2011 de vizyona giricekmiş

2) Arnold Schwarzenegger bizzat kendi agzıyla bu filmde oynayacagını soylemiş son filmde yani terminatör 4 de yokdu ama 5 de olacakmıs su an için bi konusu belli degil 1 saat kadardır araşdırıyorum nette ama can connor günümüze dönecekmiş skyneti aktif hale gelmeden durdurmaya calıscakmıs . kök hücre tedavisi gelişecekmiş ve insanların sonsuza kadar yaşayacakmıs felan filmin adı bu sekilde cıkıyor nerde aratsam

film bi yana şimdi bide gerçegi düşünün ? sizce bunlar gerçekleşebilirmi ? su son 50 yılda teknolojinin gelişimini gördükten sonra ben gerçek olabilecegini dusunuyorum honda asimoyu gelişdirip eline silah verirse o zaman ayvayı yedik demekdir :D şaka bi yana 50 yılda bu kadar gelişdiysek bi 50 yıl sonra ne olacak bilmiyorum

CallMeInsane
20-11-2009, 04:47
dümyanın yaşıyacagı bi 50 yıl daha varsa illaki robot diye tabir ettigimiz sanal zekası olan makineler yapılacaktır illaki ama ben bu 2012 olayına fena takıldım ından dolayı 2012 ye kadar yaptılar yaptılar yapamadılar asimo suana kadar yapabildikleriyle kalır gibime geliyo

stlegal
20-11-2009, 07:44
terminator 5 eke yaw :D

elpadre
20-11-2009, 07:59
terminator 5 eke yaw :D

cem aga senıde oynatalım flımde :)

Yiğit G.
20-11-2009, 09:31
Zaten son çıkan üçlemenin ilk filmidir.Yani 3 seriden oluşacak.Mcg bunu açıklamıstı.3 filimde Mcg nin olucak.Serinin ikinci filmi 2011 de , 3 cüsü ise 2013-14 de vizyona girecek.

McG:

I strongly suspect the next movie is going to take place in a 2011. John Connor is going to travel back in time and he’s going to have to galvanize the militaries of the world for an impending Skynet invasion. They’ve figured out time travel to the degree where they can send more than one naked entity. So you’re going to have hunter killers and transports and harvesters and everything arriving in our time and Connor fighting back with conventional military warfare, which I think is going to be fucking awesome.

sinan-s
20-11-2009, 09:43
Severim terminatör serisini...