Orijinalini görmek için tıklayınız : Coaxial Hoparlör Tavsiyesi
lucky Jackal
20-11-2009, 17:12
Arkadaşlar aracıma 2 adet coaxial hoparlör almam lazm önlerde ve arkalarda Hertz Ecx 165 kullanıyordum,ancak arkadaki takımı kaybettiğim bir iddaa sonrası arkadaşıma verip onun dandik Jvc leri almak zorunda kaldım :D şimdi arkaya yeni bir takım alacağım,gerçi Hertz lerden çok çok memnunum ancak gidipde yine Hertz ECx 165 alacağına şundan alabilirsin şeklinde bana sunabileceğiniz bir alternatif var mı? (100-150 TL arası) birde lütfen component anfi falan tavsiyesi yapmayın,bu şekilde anfi takmadan kullanacağım.
Ana ünite:4x50 gücünde Kenwood KDC-W5141
8.000rpm
21-11-2009, 13:40
alpine bak bence
BlackStone
21-11-2009, 21:32
Bulabilirsen MB Quartz derim. Eski bile olsa ses kalitesine hayran kalırsın. Alternatif olarak Focal veya Alpine olabilir.
lucky Jackal
22-11-2009, 00:11
Bulabilirsen MB Quartz derim. Eski bile olsa ses kalitesine hayran kalırsın. Alternatif olarak Focal veya Alpine olabilir.
focaller pahalı gibi biraz daha,aslında bende focal düşünmüor deilim ama fiyatları frenliyor beni.alpine kınusunda ise bi önyargım var kıramadım bir türlü,hiç kullanmadığım halde alpine içime sinmiyor
Aynı dert bendede var..
max. güç çıkışı 4*50W olan pioneer teybin, amfisiz devamlı güç çıkışı 4*22W..
o yüzden 60Wlık 70Wlık çıkışı olan hoparlörlerin (+)sı olacağını düşünmüyorum:)
Alpine nın SXE-6925S modeli var,2 yollu koaksiyal.. 45W rsm.. fiyatıda 100-120 arası..
bence yeterli gelir gibi..kendimede almayı düşünüyorum,fikir olsun diye yazıyım dedim:)
lucky Jackal
22-11-2009, 10:41
Aynı dert bendede var..
max. güç çıkışı 4*50W olan pioneer teybin, amfisiz devamlı güç çıkışı 4*22W..
o yüzden 60Wlık 70Wlık çıkışı olan hoparlörlerin (+)sı olacağını düşünmüyorum:)
Alpine nın SXE-6925S modeli var,2 yollu koaksiyal.. 45W rsm.. fiyatıda 100-120 arası..
bence yeterli gelir gibi..kendimede almayı düşünüyorum,fikir olsun diye yazıyım dedim:)ben şimdi bugün üşenmicem Forum Ankaraya gidicem mediamarkt e bakıcam,güzel bi şey yakalarsam alıcam sanada bi emsal olur belki :) pioneer ve alpine dışında bi şey bakıcam,yazarım yine buradan
Valla çok iyi olur:)
bugun son vizeme girdikten sonra,bende rahat rahat bakıcam bişiler