Orijinalini görmek için tıklayınız : Dyno Adana-Mersin
By_FresH
21-11-2009, 12:35
arkadaşlar merhaba ben mersin yada adana civarında dogru dürüst bir dyno makinası olan bir yer varmı merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim
mersınde varda adam cıkarmıor sadece arkadan itişli araçları cıkarıordu daha dogrusu bmwlerı. antepte acılmıs bıde. adanada tekbaşta vardı orda bıa raba ucunca kapattılar.
slowmotion
21-11-2009, 16:42
yakında project01 getirecek diye duydum...
By_FresH
22-11-2009, 11:31
yine kaldı yani adana mersin de yok hay şansıma diecem olmıyacak neyse duyarsanız falan bilgimiz olsun lazımda :D
mersinde varsa bende olcturmek isterim yha
BAHADIR24
22-11-2009, 12:40
kardeşim sen parça taktıkça deneriz kafa çıkarabilirsen bilki +hp lerdesin:D:D:D
BAHADIR24
22-11-2009, 12:41
mersinde varsa bende olcturmek isterim yha
sizin 1.4 de baya iddialıydı bir ara yakından görmek isteriz;)
kardeşim sen parça taktıkça deneriz kafa çıkarabilirsen bilki +hp lerdesin:D:D:D
Yok mudur bugün bir atraksiyon. :D
Mesela Gaziantep'e dyno buluşması yapmaya filan gidelim. :p
BAHADIR24
22-11-2009, 12:47
galiba h1n1 olmuşuz:( kimsedende ses soluk yok haftaya yaparız birşeyler:)
galiba h1n1 olmuşuz:( kimsedende ses soluk yok haftaya yaparız birşeyler:)
yapma yav. geçmiş olsun Bahadır
Geçmiş olsun Bahadır. Vitamin takviyesi, dinlenme ile atlatılmayacak bir şey değilmiş sanırım.
sizin 1.4 de baya iddialıydı bir ara yakından görmek isteriz;)
hehe deneyelim vallaha bugun izin gunum ama mersini hiç bilmiyorum kaybolup duruyorum 1.4 fena degıl ıste arac denerız ıstersen
By_FresH
23-11-2009, 07:28
kimsecikler yok arayan soran yok neyse ayarlıyalım haftaya bu hafta olmaz ***** vardiyam tutmaz :D
antepte var kardeş dogru da ölçüyo..
BAHADIR24
23-11-2009, 11:48
geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler timuçin kardeşim ve dr059 h1n1 değilde hafiften üşütmüşüz:)
aslan 87 bir ara müsait olunca deneyelim merak ediyorum powerboxlı lı corsayı;)
geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler timuçin kardeşim ve dr059 h1n1 değilde hafiften üşütmüşüz:)
aslan 87 bir ara müsait olunca deneyelim merak ediyorum powerboxlı lı corsayı;)
bende bende:)
BAHADIR24
23-11-2009, 15:14
bende bende:)
kardeşim bende derken hastaysan benim gibi geçmiş olsun:o yok corsayla deneyeyim diyorsan bahsi geçen corsanın yanlış hatırlamıyorsam sporttrendle videoları vardı ağır gelir bize:D
aralııgn basında ızne ayrılıorum ozgurum :D gidelim bırlıkte antepe dyno day yapalım
kardeşim bende derken hastaysan benim gibi geçmiş olsun:o yok corsayla deneyeyim diyorsan bahsi geçen corsanın yanlış hatırlamıyorsam sporttrendle videoları vardı ağır gelir bize:D
gecmis olsun bahadr;)
kimsecikler yok arayan soran yok neyse ayarlıyalım haftaya bu hafta olmaz ***** vardiyam tutmaz :D
bayramin son gunleri adana yapalim
bızde mersıne gelıcektık sok gunu mangal yapalım dedık
By_FresH
24-11-2009, 08:24
walla bayramda çalışma progmamımız belli olsun adana mersin fark etmez yelliyelim :D:D
BAHADIR24
24-11-2009, 21:35
walla bayramda çalışma progmamımız belli olsun adana mersin fark etmez yelliyelim :D:D
yellensinnnn:D
ayakkabı numaranızdan baska numaranız yok:D:D