Orijinalini görmek için tıklayınız : Corvette C6 vs 335i vs Turbo VTI
coolvtec
21-11-2009, 20:00
"yol bomboştu, arabalar çok hoştu ama en güzeli dostlar çok çok dosttu. " demiş Mehmet(335i) başka bir forumda konuyu açarken, ekliyecek başka bir şey bulamadım ben de .........
Bu güzel gece için hepsine teşekkür ediyorum. :icon_tup:
(2 araçtan çekim yaptık, ekleyecek başka videolar da var. Hafta içi eklemeleri yapacağız...)
http://videos.streetfire.net/video/335i-vs-Corvette-C6-vs_720835.htm
bu ne güzel bişeydir 41 kere MAŞALLAH
KSK-VTEC
21-11-2009, 20:08
Bol alevli bi gece olmuş örtmen
dR.selim
21-11-2009, 20:12
masallah kazasız belasız,böyle guzel denemeler hiç beni bulmaz zaten ya kimse gelmiyor yada gecilenler kavga cıkartıyor siz assmıssınız olayı:)
güzel denemeler olmuş. civic ezmiş
Shadow_Dancer
21-11-2009, 20:13
maşallahhh :)
masallah cok guzel video olmus
bütün araclara maşşallah vtec e ayrıca kocaman bi maşşallah..
BlackEmperor
21-11-2009, 20:16
mükemmel
wunderschön
fantastic :icon_tup:
videonun son 3 sn deki gülüşe dikkat :D
kimse kimseyi ezmedi...tam tersi herkez birbirini el üstünde baş üstünde taşıdı....ve nefis bir gece yaşandı.....bu gecede orada olan ve emeği geçen tüm dostlara binlerce kez teşekkürler......
MutluAy Abi tebrik ederim..Kocaman bi maşallah.En son gülenin Özdin Abi olduğundan şüpheleniyorum:D:D
Özdin abi mehmet yakın arkadaşım :D ezdi dediysek kişiselleştirme anlamında değil. Honda ii olmuş, bu arabalara fazla gelmiş anlamında söledim.
araçlara maşallah. güzel denemeler olmuş. kazasız belasız hepsine bravo.
EvrenCan_RS
21-11-2009, 20:22
Maşallah araçlara kazasız binin vtece tebrikler :)
MutluAy Abi tebrik ederim..Kocaman bi maşallah.En son gülenin Özdin Abi olduğundan şüpheleniyorum:D:D
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Özdin abi mehmet yakın arkadaşım :D ezdi dediysek kişiselleştirme anlamında değil. Honda ii olmuş, bu arabalara fazla gelmiş anlamında söledim.
maşallah hepsine.....allah motorlarına zeval vermesin.... :icon_tup:
Maşallah kazasız belasız video çok güzel olmuş elinize sağlık :)
Burak Kasim
21-11-2009, 20:29
Masallah, cok guzel bi gece olmus.
Eray Yümsel
21-11-2009, 20:29
süper video hepinize maşallah. bu 335i ye bişeymi yapıldı c6 ile yürümüş ? typer geçemiyodu
Jam da Joker
21-11-2009, 20:30
Civice maşallah çok güzel gidiyor..
Ama 3.35 beni şaşırttı Evotech iyi bir firma o yazılım ile Corvette'e daha iyi tutunmasını beklerdim. Corvetteteki parçalar hakkını vermiş gerçekten iyi gidiyor..
bırsey sormak ıstıyorum c6 ıle 335 ne oluyo_?
süper video hepinize maşallah. bu 335i ye bişeymi yapıldı c6 ile yürümüş ? typer geçemiyodu
evo yazılım yükleniyor ...bir kaç adımda max performansa çıkacaklar bildiğim...şu anda bütün işlemleri tamamlanmadı...mehmet her iyileştirme sonrası getiriyor arabasını deniyoruz....tayparla denedikleri güne kıyasla baya bir gelişti diyebilirim...
Eray Yümsel
21-11-2009, 20:34
2 deneme sağlıklı geldi bana 1inde c6 1-2 boy önündeydi 335in diğerinde yanyanaydılar son denemede
coolvtec
21-11-2009, 20:35
İyi dilekler için hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. Ne kadar eğlendik anlatamam. :D:D Konuyu açarken eklediğim Metmetin yazısı zaten aramızdaki yakınlığı gayet açık bir şekilde anlatıyor. Yorumlarda sorun olacağını sanmıyorum. Video capture, edit, senaryo, yazı ekleme olayına da baya bi alıştım, umarım beğenmişsinizdir. :icon_tup: egzantrik, emme ve bobin vs ateşleme aksaklılarını da hallettik mi daha iyi olacak inşallah arabam. :icon_tup:
kazasız belasız cümleten...
Eray Yümsel
21-11-2009, 20:36
evo yazılım yükleniyor ...bir kaç adımda max performansa çıkacaklar bildiğim...şu anda bütün işlemleri tamamlanmadı...mehmet her iyileştirme sonrası getiriyor arabasını deniyoruz....tayparla denedikleri güne kıyasla baya bir gelişti diyebilirim...
videoda yazmayınca yazılım oldugu şaşırdım birden :) süper olmuş maşallah
video avrupa birliği kreterlerine uygun hazırlanmış tebrik ederim :D ehauehea şaka bi yana çok kalite gerçekten eline sağlık abi tekrardan maşallah
c6 alıyor......ancak c6 nın çok verimsiz olduğu devirler var...eğer o devirde yürümeye başlarlarsa 3.35 baya baya tutunuyor......ancak c6 nın ölümcül bir devri var...orda yürüdüğümüz denemelerde civice baya direniyor :icon_tup:
c6 alıyor......ancak c6 nın çok verimsiz olduğu devirler var...eğer o devirde yürümeye başlarlarsa 3.35 baya baya tutunuyor......ancak c6 nın ölümcül bir devri var...orda yürüdüğümüz denemelerde civice baya direniyor :icon_tup:
tesekkurler abı ;)
bundanda güzel anlatılmazdı :) :)
tolga kardeşimsin :) :)
coolvtec
21-11-2009, 20:39
c6 vs 335 videoları da var, onaları da ekleyeceğim bilahere.
mehmet şu arabaya eksoz vede cooler artık yapalım... başka bişi demiom ;)
coolvtec
21-11-2009, 20:56
Bol alevli bi gece olmuş örtmen
artık seni de bekliyore aramıza
ortmen tebrıkler masallah...kameremana ve tum araclara da tsk ler...gercekten tam anlamıyla keyıflı bır aksam oldu :icon_tup: beklıyore tolga senıde :heyoo:
Mz3turbo
21-11-2009, 21:07
mutluay maşallah güzel gidiyor CAR'ın.... hayırsızlar kendi aranızda eğlenmişsiniz haber vermiyorsunuz.
Video çekenden ALLAH razı olsun çok güzel çekimler, küfürsüz dostane, helal olsun,yürüyen araçlarında benzini eksik olmasın inşallah .
Boost Up
21-11-2009, 21:11
Maşallah Öğretmenim:) Çok güzel:icon_tup:
Maşallah tertemiz bir deneme olmuş :)
coolvtec
21-11-2009, 21:25
mutluay maşallah güzel gidiyor CAR'ın.... hayırsızlar kendi aranızda eğlenmişsiniz haber vermiyorsunuz.
saolasın ayhan, seninkinin yanında idare ediyoruz işte :) bu arada haklısın, heyecandan unutuvermişiz, açığı kapatalım en kısa zamanda :icon_tup:
Maşallah hocam güsel video olmuş
araçlarda iyi yürümüşler ben daha fazla fark olur diye tahmin etmiştim
çünkü benim araç NA iken c6 6 ileri ile denemiştik gürselin aracla 200 e kadar baya yakın gidiyodum
Ahmet_28
21-11-2009, 22:23
maşallah allah kaza bela vermesin
maşallah hocam :):):)cok guzel gıdıyor
ayhancım sen onlara biraz büyük gelirsin niye çagırsınlar:hahaha:
WhiteCupra
21-11-2009, 22:35
hocamm maşşallah car çok fena olmuşş keyifli gazlamalara inşallah....
Mutluay abi videoyu seyrederken temiz bi 10 kere falan ma$allah demi$imdir ama dayanamayip burayada yaziyorum.. :D
41 yetmez binlerce kez masallah.. cok güzel, cok keyifli bir civic oldu car.. uzun yillar mutlu mesut binersin insallah.. :)
serdargoksu
21-11-2009, 22:46
Güzel denemeler olmuş maşallah
mşllh. araclara..çok iyiler:icon_tup:
biraz erken kaçmısız..:o
M_PROJECT
21-11-2009, 23:09
tebrik ederim cok guzel bir video olmus . ayrica olgunlugunuz diger kisilerede ornek olur sanirim .
Evet gerçekten çok dosthane bir deneme olmus. 3 aracada tebrikler :)
Vtec-SEDAN
21-11-2009, 23:36
uzun zamandır seyrettiğim en güzel videolardan.. hepinizin araçlarına sağlık :icon_tup:
ancak turbo vtec için ayrıca maşallah :)
JumboAli
22-11-2009, 00:37
abı on kere bınkere masallah :) Cok guzel bır vıdeo Dıer arabalarada defalarca masallah :)
olması gerektıgı gıbı bır gece olmus...masallah tum araclara...
tum araclara masallah kazasız belasız on numara vıdeo olmus cıvıc e tebrıkler
devilboy
22-11-2009, 00:56
ne söylenebilirki hep istediğim kareler sevgi saygı ve güzel denemeler ilk önce tşk ediyorum ve sonsuz kere maşallah diyorum
gsi_club
22-11-2009, 01:00
hepinize masallah.çekimlerde güzel çekenin ellerine saglik.turbo vti güzel ayiriyor bu arada...
nitrO_Oxide
22-11-2009, 01:00
Söylencek hiç birsey yok super gercekten..
masallah güzel deneme olmuş.Tüm araclara tebrikler.
fsunnetci
22-11-2009, 02:10
Gerçekten izlediğim güzel video lardan biri diyebilrim çekimler gayet güzel arabalarda maşallah diyelim ama Civic turbo nasıl oyle gidiyor çok şaşırdım yani olurda bu kadarı olmaz diyorum her türlü yarıyor aga yaa bu ne boleee...
maşallah civic mest etti beni :)
hepsine maşallah mutluay abinin egsozu çok güzel görünüyor arkadan ama :)
oretmenım maşallah kazasız belasız car ı sevıyoruz ...
çok zevklı denemeler olmus elınıze sağlık :)
güzel denemeler olmuş kazasız belasız
maşallah tüm araçlara car12 yine sahnede :)
civicsi_r
22-11-2009, 09:48
konu başlığını okuyunca yurt dışımı acaba dedim..gerçekten görsel bi şölen olmuş..gerek çekimler gerek ortamdaki saygı olsun herşey mükemmel...hepsine maşallah ama vtı resmen geceyi aydınlatmış...
maşallah civic'e çok güzel gitmiş... Bunlar sahalarda görmek istedigimiz hareketler ;) tekrardan maşallah allah kaza bela göstermesin arabalarınıza...
valla maşallah abi
bu işin güzelliği burada zaten eğlenmesini bileceksin.
maşallah çok güzel gidiyor ... turbo vtec'in uzunda geçmesi bir başka güzel :)
masallah guzel denemeler olmus
mükemmel olmuş tebrik ederim abi , emeklerinize deymiş ;)
dragstar
22-11-2009, 12:23
civice maşallah
Maşallah hepsine güzel deneme olmuş.
VtecDream
22-11-2009, 13:18
Kırk kere maşallah :)
Bulut Y.
22-11-2009, 13:24
Kırk kere maşallah :)
+1 41 kere olsun
VTec_king
22-11-2009, 13:52
kazasız belasız 3 ünüzede çok güzel denemeler orda olmuş kadar zevk aldım nerdeyse
mükemmel hepsi de maşallah civic vites yetiştirememiş çok sağlam kesiciye giriyo
8.000rpm
22-11-2009, 14:27
muhteşem
harika
kusursuz
doyumsuz
mükemmel
allah nazardan kazadan beladan saklasın :):):):)
paylaşım için teşekkürler cok guzel bir video olmuş araçlarada maşallah
vtec 1,5 olmuş hayırlı olsun :)
maşallah gerçekten mükemmel :)
masallah vtec super otesi allah kaza bela vermesin
Kamera Civic e gecince daha mı iyi yürümüs ne.. :D
Masallah bu arada hepsine.. Cekimlerde bi okadar güzel ve izlenesi olmus..
Tebrikler..
CİVİC Sİ mi? VTİmi_?
si diye yazılmış arac civic vti...
edo typer
22-11-2009, 16:26
abı masallah cok cok ıyı olmus kazasız belasız.
KSK-VTEC
22-11-2009, 16:29
Erdem sen nezaman getirecen arabayı konulu bi video çekseydik ;)
edo typer
22-11-2009, 16:40
Erdem sen nezaman getirecen arabayı konulu bi video çekseydik ;)
:D cekerız abı ne zmn hyr dedım:D konulu ıyıdır;) alt takımda skıntım var arac terakkıde parca belcıkadan gelıo 10 gune hzır olur buyuk ıhtımal. denk gelemedık bende cok ıstıyorum denemek mutluay abı hastaydı sımdı benım arac hasta nasıp dıyelım:D
Masallah :)
VTI mükemmel gidiyor, tüm otomobillere de masallah ;)
Video cekimi de ayrı bir güzel olmus, hazırlayanın eline saglık :)
KSK-VTEC
22-11-2009, 17:11
:D cekerız abı ne zmn hyr dedım:D konulu ıyıdır;) alt takımda skıntım var arac terakkıde parca belcıkadan gelıo 10 gune hzır olur buyuk ıhtımal. denk gelemedık bende cok ıstıyorum denemek mutluay abı hastaydı sımdı benım arac hasta nasıp dıyelım:D
10 GÜNE Benimkide çıkar grup yaparız ozaman
10 GÜNE Benimkide çıkar grup yaparız ozaman
:))))))))))))))
bütün arabalar 10 numara maşallah
puhahahah :D:D grup heeee iyiyidi :icon_tup:
chn_typer
22-11-2009, 19:24
gruba bende gelırım:D edoyu almayın ortaya:D masallah bu arada. c6 kd plakalı olan mı?
34 fz y di galiba o olması lzm
Mz3turbo
22-11-2009, 20:10
hadi hadi elinizi çabuk tutun guruba dayanamam :D
kimse kimseyi ezmedi...tam tersi herkez birbirini el üstünde baş üstünde taşıdı....ve nefis bir gece yaşandı.....bu gecede orada olan ve emeği geçen tüm dostlara binlerce kez teşekkürler......
:icon_tup: ezmiş vs. gibi sözlerden zaten ne çıkıyorsa çıkıyor.geçiyorsa geçmiştir.
KSK-VTEC
22-11-2009, 20:17
hadi hadi elinizi çabuk tutun guruba dayanamam :D
Ayhan abi çok karuşuk olmazmı sayazlı yengen kumru gibi oluruz valla :D
Mz3turbo
22-11-2009, 20:45
Ayhan abi çok karuşuk olmazmı sayazlı yengen kumru gibi oluruz valla :D
tolga bizde karışıklık olmaz araya girenler düşünsün :D
KSK-VTEC
22-11-2009, 20:50
Ben+erdem+cihan+örtmen+mz3turbo
hehehehe beşi biryerde gibi oldu. :D
karayollarıyla konuşalımda 1 saat liğine otobanı kapattıralım:D
arkadan gelıyorum :)
Mz3turbo
22-11-2009, 21:00
arkadan gelıyorum :)
gel sende gel kim olursan ol geeellll :D
gel sende gel kim olursan ol geeellll :D
mevlana mı :) abı arkadan bır ıp atarsın sen bana yaparsın krdesıne kıyak :)
Deneyen herkese KAzasız Belasız sürüşler dilerim vallahi 10 10 10 olmuş Maşallah böyle videolar görmek çok güzel.
edo typer
22-11-2009, 21:34
masallah baslıkta herkes dımdık;)
coolvtec
22-11-2009, 21:40
O güzel yorumlarınız için ne kadar teşekkür etsem az arkadaşlar.
çekimleri özdin ve baserin arkadaşı yaptı, her ikisi de çok iyiler, capture, edit vs bana ait. 335 de ufak bir upgrade yapılacak artı chip güncelleme, çok daha iyi olacak, bindik çok keyifli araba, c6nin sesi muhteşem, videoyu kaliteli ses sistemi ile dinleyenler anlamıştır.
bu arada dostuluğu ve saygıyı herşeyden önde tutabilen bütün arkadaşlara kapımız açık.
arabalar geçici, dostluk baki.........
çok güzel vıdeo ALLAH araçlara zeval vermesin
moruk 4 u bır yerde atmosferlerı denemıstık ( vıdeoyu hatırlayanlar vardır ) 5 ın 1 turbolar fecı olur cıdden emnıyet serıdı bıle kapanır yaw :D
chn_typer
22-11-2009, 22:56
aynen vtec varken hatırlıyorumm super oluyorduu ardından polıs kovalamacasııı narlıdere otoban :)
maşallah hocam. tebrik ederim..
1- oaraba hala atrdıyor igniter diorum başka bişey demiorum
2- bişey demiorum
3- :) güzel video
B.Aktepe
23-11-2009, 09:40
video gerçekten çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık güzel denemeler olmuş:)
Maşallah çok güzel yürümüş civic
maşallah çok güzel video olmuş çeken ellerinize sağlık 41.bin kere maşallah
Onurkk06
23-11-2009, 10:54
maşallah vtec çok güzel patlatıyor sesi fln herşeyiyle maşallah
Videonun sonundaki gülme sesi çok güzel olmuş hahahah :)
Maşallah çok güzel yürüyor
harika bi gece olmuş ayagınıza saglık ayrıca araçta cok güzel yürüyo allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. emegi geçen herkesin eline saglık ..
Bu ne yaa Maşşallahh Turbom geldi walla ya :)
bu arada dostuluğu ve saygıyı herşeyden önde tutabilen bütün arkadaşlara kapımız açık.
şapka çıkarılır.:icon_wack
Maşallah cok sahanee yolu kazıyolar :)
Caglar_VTH
23-11-2009, 14:04
hoca bizim z3 videosumuda koyun.cekımler sızde kaldı.araba bıtelı 1 sene oldu arabanın fotografı yok.MZ3 24 SAAT HERYERDE HAZIR
var lem video varrrr orçunla bmw yürürüken yanlarından uçan bişey geçiyor O işte mz3 :D:D
izmirdeki ortamımızı bu yuzden seviyorum işte.hiç kimse hırsını ortaya koymadan rolling ini yapıor sonra muhabbete devam...araca soylencek soz yok zaten örtmenim cekimde super olmus ;)
Caglar_VTH
23-11-2009, 14:12
Koc onuda alalımda bıde c06 ile denemiştik
var lem video varrrr orçunla bmw yürürüken yanlarından uçan bişey geçiyor O işte mz3 :D:D
http://videos.streetfire.net/video/Honda-Civic-TypeR-vs-Bmw_706046.htm
guzel geceydı ah ah ayhan abı yıne yaptı yapacagını :)
onursumer
23-11-2009, 14:27
maşallah araçlara çok keyifli deneme olmuş
Ne güzel bir videodur bu süper civic 41 kere maaşallah.
maşallah abi,video'yu 3 kere falan izledim,olgunluğunuz gerçekten çok güzel.
civic'e ayrı maşallah :) Allah kaza bela vermesin,mutlu mesut nice yıllara inşallah öğretmen bey :)
racing3000
25-11-2009, 00:54
roll bu olsa gerek, tek kelimeyle şahane..
emreekin
25-11-2009, 01:13
http://videos.streetfire.net/video/Honda-Civic-TypeR-vs-Bmw_706046.htm
guzel geceydı ah ah ayhan abı yıne yaptı yapacagını :)
hocam masaallah valla,güzel olmuş civic.....(bu mz3 biz denerkende böle geçiyodu yanımızdan.abi sıkılmadın mı geçmekten insanlar denerken herkesi geçmeyi) :D :D :D
focus musty35
25-11-2009, 01:30
çok başarılı süper bir video merak ettıım bırsey var civic 2 aracıda gecıyor sorunsuz sekılde pekı eger top spedde uzun süreli yol alsalar cıvıc c6 yada 3.35 kadar motorda kasmadan yada şişmeden gidebilirmi sonucta hacım olarak diğer aracların yarısı kadar bı motora sahıp
şişmesi için hiç bir sebep yok....şanzımanı değiştirmediğimiz sürece...civic son süratine ulaştıktan sonra 245km civarı... o hızda sabit kalabilmek için çok fazla turbo desteğine ihtiyaç hissetmez....tahminime göre 0.4 barlık bir basınç civic i son süratte tutmaya yeter...belkide daha azı....ama şanzıman uzatılırda 300 km gibi süratlere çıkmaya zorlarsanız o zaman durum değişebilir emin değilim....280 gibi yüksek süratte kalabilmek için daha fazla basınca ihtiyaç hissedecektir bu da belki egt ile sorun yaşatabilir......
CLİORSLBGZ
25-11-2009, 08:11
çat pat kut yürrüü be hondaa:D
moruk 4 u bır yerde atmosferlerı denemıstık ( vıdeoyu hatırlayanlar vardır ) 5 ın 1 turbolar fecı olur cıdden emnıyet serıdı bıle kapanır yaw :D
umtluay abi ne dediğimi ne düşündüğümü biliyosun bişi yazmıcam :p:D
öff öff 4 x vtec olay bi geceydi:D şimdide 5 x turbo; heralde havaalanında denemesi olur :hahaha:
Cihan Çizmeci
04-12-2009, 16:09
Çok güzel video ayağınıza sağlık.Çekimlerde çok güzel olmuş
firat_07
04-12-2009, 16:27
maşallah kardeşim heb güselligi hemde gideriyle konuşuyor
gerçi bazı arkadaşlar arab agitmio benim 1 barım bile değil dio ama Mutluayım kaç km oldu ?
vay be maşallah. boost un seside zevkide bambaşka :D
coolvtec
05-12-2009, 02:23
gerçi bazı arkadaşlar arab agitmio benim 1 barım bile değil dio ama Mutluayım kaç km oldu ?
maşallah 11.000km oldu özgünüm tunerım :icon_tup:
Araçlara Maşallah çekimde çok güzel olmuş takrardan tebrikler kazasız belasız sürüşler :)
Dostluk kazanır, bizde böyle:p
allah tekerinize taş değdirmesin...
bybmw(ss)
05-12-2009, 13:39
izmir hızlanıyor bütün araçlara kocaman maşallah ..
KSK-VTEC
05-12-2009, 13:56
maşallah 11.000km oldu özgünüm tunerım :icon_tup:
HEHEHEH dandik tunerım benumda 10 bin km sürekli 1.6 bar yatak ve segamnlar cillop tekara aynı takıp gazlamaya devam.
masallah harika denemeler..
TURBO CİVİC
05-12-2009, 16:11
yuh be abicim nası bi gidistir yav o 41 kere masallah.
Bütün araclara msallah :)
coolvtec
05-12-2009, 18:03
Teşekkerler arkadaşlar tekrardan. :p
Evet İzmir hızlanıyor, rakipler daha da hızlanıyor, aldık başımıza belayı :) ama bu bela tatlı bela :D
Tüm techtr ailesine kazasız, belasız, arızasız sürüşler ... :icon_tup:
ses 10 numara vti'ın ya maşallah hepsine çatarapatara:)