Orijinalini görmek için tıklayınız : caprice classic
bende ufak bi videomu paylaşmak istedim
0Lmd5Gk1JM0
http://www.youtube.com/watch?v=0Lmd5Gk1JM0
http://www.dailymotion.com/video/xb85u6_caprice-sanayi-spec_auto
dragstar
22-11-2009, 12:29
maşallah egzost biraz daha açılabilir:D
ekzostun sesi yeterli bence canlısı çok daha güzel esasında sesi rolantisi bile arabaların alarmlarını çaldrmaya yetiyo:D
koldan vites mi o :D
64 impala kullandım bi süre acayip zevkli oluyor :)
evet koldan otomatik
gerçekten zevkli bir araba hiç 64 impala kullanmadım ama eminim bundan daha zevklidir.
otomatik bide :D bendeki düz dü :D arasırada karışıyodu vitesler hahah
5700 cc otomatik:D
şanzıman onlarda sorun bakımının düzenli yapılması gerek ama otomatigin zevki başka
dragstar
22-11-2009, 23:21
ekzostun sesi yeterli bence canlısı çok daha güzel esasında sesi rolantisi bile arabaların alarmlarını çaldrmaya yetiyo:D
kaç model motorda oynama varmı?
bende 1976 pontiac grand lemans 350motor, otomatik var böyle şeyler yapmaya gücü yetmiyor ***** 76:mad:
yazın orjinal tek çıkış ortadaki büyük sondaki küçük susturucuyu iptal edip komple çift çıkış ortalarada 2şer tane egzsot koydum gemi spec oldu:D
80 model motor orjinal oynama yok 4 barrel karbüratör benzinli lgp yok monifoldadan itibaren normal ekzost var.geçen seneye kadar doru düzgün patinaj bile çekmiyordu vizeye sokmak için alt takımı kontrol ederken ortaya çıktı o zamana kadar 1 sene kadar yattı.ustam avans vuruyor dedi bu arada ustam dedigim adam şaseci ama pek çok ustayım diyen amerikancıdan bilgili elinden pek çok iş geliyor.bujileri fln kontrol ederken ortaya çıktı bujilerden biri sıkılmamış hepsi nerdeyse bitmiş vaziyetteydi bojileri degiştirip karbüratörü ayarlattıktan sonra kendine geldi.sizin arabanızında bunları yapması lazım ve pontiac motoru chevy motorundan daha cigerli makinelerdir.motorunuzu kontrol ettirmenizi tavsiye ederim
arnawood omer
23-11-2009, 14:23
Aziz Allah celle celaluhu:D
cembozbey
23-11-2009, 14:27
aziz allah celle celaluhu:d
:):):):):):)