Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil Nöbetçi Lastikçi
Ankarada nöbetçi lastikçi falan bişi var mı, açık bir yer. Ankara Gişelere 11 km kala arkadaşımın aracının lastiği yarıldı, stepne yok. Çekiciyle geliyor, kasko Pazartesi günü Doğuş otodan lastik ayarlanabilir ancak demiş. Sabaha geri İstanbula dönmemiz gerekiyor napılır?
stepne bulmak lazım bıjon aralıgı neyse ankaradakı arkdaşlar ödunc versın:)
stepne bulmak lazım bıjon aralıgı neyse ankaradakı arkdaşlar ödunc versın:)
Küçük stepne ile (max 80kmh) uzun yol sakat olur. Diğer lastikler ile aynı ebatta varsa stepne takmak gerekir.
cvp verılmedıgıne gore cok da acil deil galiba...nyse cıkmak zorundayım ii geceler.
Araç Golf 4
Stepne var bende 5x100 ama onla geri İstanbula dönülmez.
Bridgestone ın nöbetçi lastikçi uygulaması varmış sanırım bi numaraya LASTIK 06 yazıp yolladım biton numara geldi, onları arıyorum şimdi.
Hey allahım, biri kullanılmıyo, diğeri reddediyo. Ne nöbetçiymiş.
Bijon aralığı ne olm. Bir söylesen veya lastik ebadı nedir?
konu açarken detaylar neden gereklidir ?
Çünkü Açtığın konunun cevabını bu konuda verdiğin detaylar sayesinde alırsın.
çünkü insanlar okur ve geçer yada okur ve ''evet bende var bi el atıyım '' der
yada okur bakar kapar uyur ...
ilk mesajını detaylarını tam yazarak açmış olsan ankaradaki arkadaşlarımızdan biri mutlaka yardımcı olurdu ...
Kazım Karabekir caddesine e bak belki vardır çıkma uygun bişey..
konu açarken detaylar neden gereklidir ?
Çünkü Açtığın konunun cevabını bu konuda verdiğin detaylar sayesinde alırsın.
çünkü insanlar okur ve geçer yada okur ve ''evet bende var bi el atıyım '' der
yada okur bakar kapar uyur ...
ilk mesajını detaylarını tam yazarak açmış olsan ankaradaki arkadaşlarımızdan biri mutlaka yardımcı olurdu ...
Detaylık bir konu yoktuki, açık lastikçi aradık bulduk gecenin 3 ünde Allaha şükür. Uyandırana kadar canımız çıktı :D.. Çıkma bir lastik taktırdık şimdi yola çıkıcaz inşallah.
Böyle birsey buldum ;)
Çağdaş Rot Balans&Oto Lastik
Adres: Ayaş yolu 18. Km. No: 158 Aslanlar Petrol Eryaman ANKARA
YOL YARDIM 7/24
0535 395 04 25
* EDIT: Halledilmis.
Detaylık bir konu yoktuki, açık lastikçi aradık bulduk gecenin 3 ünde Allaha şükür. Uyandırana kadar canımız çıktı :D.. Çıkma bir lastik taktırdık şimdi yola çıkıcaz inşallah.
Geçmiş olsun .
Hallolduğuna sevindim yolda kalmak kötü olay ...
Ancak Detaylık konu yoksa konu açılmaya gerek te yoktur bu forumda ...
Kendi adıma düşünüyorum istanbulda bir yerde bir arkadaşımız kalsa garajda bulunan yedekler aklımdan geçer .
o nedenle konu açarken acil bile olsa detay vermekte fayda var ki çabuk çözülsün sıkıntı sorun ...