Orijinalini görmek için tıklayınız : araç sorgu
SERHATCAN
22-11-2009, 16:47
http://www.sahibinden.com/kazasiz_cok_temiz_vti-53WQQaXQQ17250493WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlar aracı tanıyan bilen varsa yazsın lütfen
Alicanrs
22-11-2009, 16:58
---------------
SERHATCAN
22-11-2009, 17:07
saol kardeşim eyvallah
Yanlış bilgi vermeyin sorunu varsa söyleyin, emin olmadığınız muallakda kaldığınız şeyi nasıl almayın diyorsun üstadım ?
Arabanın fiyatı uygun..Değerlendirilmeli bence..
SERHATCAN
22-11-2009, 17:27
arkadaşlar rize uzak bir yer birde orada nerede gösteririz arabayı bilgisi olan yazarsa sevinirim
overblack
22-11-2009, 17:29
yaklaşık 1,5 senedir duruyor bu ilan.rizede güvenebileceğin bir servis varsa işini garantiye alıp git bence
SERHATCAN
22-11-2009, 17:32
temiz vtı bulmak çok zor var temizi ama çok para istiyolar okadar parada verilşmez ki
overblack
22-11-2009, 17:37
temiz vtı bulmak çok zor var temizi ama çok para istiyolar okadar parada verilşmez ki
18 lirada az para değil.eli yüzü düzgün,sıkıştığında hemen elinden çıkarabileceğin tarzda güzel vti'lar var 20-21 liraya.3 lira az verip dökük almaktansa temiz birşeyler bak
18 lirada az para değil.eli yüzü düzgün,sıkıştığında hemen elinden çıkarabileceğin tarzda güzel vti'lar var 20-21 liraya.3 lira az verip dökük almaktansa temiz birşeyler bak
Sonuna kadar katılıyorum araç alırken ucuz diye düşünüp aldığınız araçları elinizden çıkarmak çok zor olur, bin kere düşünüp bir kere karar vereceğiniz bir durum:icon_tup:
Araç 1 değil 2 yıldır netde nerdeyse,rizede bir fotografçının aracı olması lazım 3.yada 2.. vti nin olduğunusöylemişti telefonda görüşmüştüm 20 000 lira vermiştim kabul etmemişti.
Alicanrs
22-11-2009, 18:16
---------------
bu aracı bende çok uzun zamandır satılıkta görüyorum ..çok diri ve güzel bi duruşu var..neden satılmıyor anlamadım..
TolgaEsentepe
22-11-2009, 18:32
resimlerden diri gibi gözüküyor ama detaylı inceletmek gerek..
Ahmet_28
22-11-2009, 18:34
ben 2 araç değiştirdim hala nette 2 yıl oldu nerdeyse .neden satılmıyor anlamadım rize uzak ondan olabilirmi acaba .rizede yetkili servis varmı yoksa trabzonda var sanırım rize-trabzon 60 km .adamla görüş bence aracın neyi var neyi yok öğren.söylediklerinin dışında bişey çıkarsa yol masraflarını ekspertiz ücretini kendin ödersin ona göre dersin arabasına güveniyorsa tamam der zaten güvenmiyorsa başlar kekelemeye :)
2 senedir nette olunca ne oluyor pert patlak mı oluyor.:icon_wack kaç kişi istanbul-ankara-izmir(genelde vteclerin oldugu iller) kalkıp 1800 km yolu teper zaten benzine gider o para.
Alicanrs
22-11-2009, 19:18
nede satılmadığını söledim ama bazı kişiler hemn bilmeden yazma diyor diorumki motoru sağlıklı deil sorunu varmı tam sorununu bilmiorm arkadaşım almaya gitti vazgeçip geldi ;)
sayende reklam oluyo bak müşteri çıkar araç satılırmış sen düşünürken :D
nede satılmadığını söledim ama bazı kişiler hemn bilmeden yazma diyor diorumki motoru sağlıklı deil sorunu varmı tam sorununu bilmiorm arkadaşım almaya gitti vazgeçip geldi ;)
Biliyorsan detaylı bilgi verirsin kardeşim kimse senin bogazına sarılmaz :icon_tup:
Arkadaşım araca bakmaya gitti diyorsun, çok zor değil araçdaki sorunu buraya yazmak.
Bazı kişilerden yaşar KÖSE Saygılar. . .
SERHATCAN
23-11-2009, 18:39
hepiniz sağolun arkadaşlar artık gidip bakıcaz arabaya kısmetse olur