Orijinalini görmek için tıklayınız : EKE 30 Kadran ( o kadarda hızlı değil :) )
bugün bauhaustan alışveriş dönüşü ben hanım ve birader le ufaktan bir video çektik :D
video 2 de başlıyo 4 te bitiyor :D 5 e attım ama basamadım trafikten ;)
devir saatimde olmadığından her vites kesici :D
http://videos.streetfire.net/video/EKE-30-KADRAN-ylesine_720934.htm
Birazdan aktif olur sanırım.
gayet güzel maşşallah,kazasız belasız
hey maşallah be :)
Kazasız belasız Mr. & Mrs. & Bro. Muştu :)
dR.selim
22-11-2009, 17:51
iyikide bi kadran videosu koyduk:D
oha muştu olum bu araç 8 sn de 100-200 yapıo :O yuhhhhh
modlu 135 den çok daha iisin bu arada :D
E30 ların kadranları hep yanlıştır :)
muştu ama güsel gidiyor vites bitirişine göre konuşuyorum 6 silindir makina üstlerde çok daha hızlı belli oluyor Maşallah
SekoLive
22-11-2009, 17:58
abi maşallah :D yengeyide tebrik ederim buna müsade ettiği için
maşallah çok şakacı çeviriyo
çok güzel be kardeşim masallah..
kanka cok güzel hızlanıyor ya ma$allah..
ailece tebrik ve taktir ediyorum sizi :D
Dizel gibi yürüyor maşallah, hiç devir çevirmeden :P
iyikide bi kadran videosu koyduk:D
ahaha kıskandım olum benden önce nasıl koyarsın :D
oha muştu olum bu araç 8 sn de 100-200 yapıo :O yuhhhhh
modlu 135 den çok daha iisin bu arada :D
valla hiç bi zaman öyle iddialarım olmadı evden işe işten eve gidip geliyorum yetiyoda artıyo bile :D
E30 ların kadranları hep yanlıştır :)
muştu ama güsel gidiyor vites bitirişine göre konuşuyorum 6 silindir makina üstlerde çok daha hızlı belli oluyor Maşallah
ahaha valla kadrana falan hiç takılmam zaten kanka devir saatim ile çalışmıyo :D
üst devirler için haklısın üstte daha güzel çeviriyo sağolasın :icon_tup:
bu arada herkeslere tekrar teşekkür ederim :)
sende sagol burda basınc kaç
senin turbonda ufaktı galiba bi yazsana onlarıda
eve kaç beygirle gidip gelion muştu onu söle :D
video fake devir saati çalışmıyor :) MAŞALAH muştu ailesine kazasız belasız...
Emre Abdik
22-11-2009, 18:08
maşallah maşallah:)
sende sagol burda basınc kaç
senin turbonda ufaktı galiba bi yazsana onlarıda
eve kaç beygirle gidip gelion muştu onu söle :D
kanka makina stock :D
turbo t3/t4 var ama miyadı doldu gibi :D
basınç 0,7 peak 0,6 cont :D
devir saatim çalışmadığı için dynoya sağlıklı çıkamadım bi serpte çıktık oda hislerimiz güvenerek devri kalibre edip :D ondada 262 hp 323 nm tork çıktı hafta içi devir saatini falan yaptırıp bayramdan önce paşaya bi gidecem.
SULTANOGLU
22-11-2009, 18:09
maşallah muştu güle güle kullan
kanka makina stock :D
turbo t3/t4 var ama miyadı doldu gibi :D
basınç 0,7 peak 0,6 cont :D
devir saatim çalışmadığı için dynoya sağlıklı çıkamadım bi serpte çıktık oda hislerimiz güvenerek devri kalibre edip :D ondada 262 hp 323 nm tork çıktı hafta içi devir saatini falan yaptırıp bayramdan önce paşaya bi gidecem.
eee çok iyi moruk Maşallah
kadran pili bitmiştir belki baktınmı
CasabLanca
22-11-2009, 18:11
abeyyyy kaç basar bu makina :D
maşallah maşallah ekeyi gördükçe şevke geliyoruz turboya mı geçsek diyoruz bizde :D
eee çok iyi moruk Maşallah
kadran pili bitmiştir belki baktınmı
sağolasın kanka valla hiç fırsatım olmadı açıkçası ama bunu iyi hatırlattın yarın bi baktırayım ;)
sağolasın kanka valla hiç fırsatım olmadı açıkçası ama bunu iyi hatırlattın yarın bi baktırayım ;)
Muştu gösterge yanık değilmi senin neyine baktırcan
maşallah 100-200 8 sn ıse 350-400hp arası olması lazım:)
Maşallah maşallah. :puha:
Day Walker
22-11-2009, 18:14
devir saati gibi kadranda yanlış beyaaa :D
kadrana takılmayın fazla gösteriyor :)
Araç tek kişi+boş olsa vede kesiciye sokmasan 7 sn de çıkar maaşallah
Muştu gösterge yanık değilmi senin neyine baktırcan
ya abi erkut ısrarla bu devir saatinin çalıştığını söylüyo ona istinaden yazdım ama en kötü bostancıya erduran abiye götürürüm o halleder :D
yok be kanka ne ettin sen yoktur o kadar olsun olsun 280 ;)
hayırlı olsun çok iyi bence
kadrana takılmayın fazla gösteriyor :)
abi dynoda top speed görünüyor mu ?
hayırlı olsun çok iyi bence
sağolasın ilker abim
abi dynoda top speed görünüyor mu ?
savaşa gitttttt savaşa gitttt savaşa giittt ....
Araç tek kişi+boş olsa vede kesiciye sokmasan 7 sn de çıkar maaşallah
valla denemek lazım ama dedimya öyle iddialarım yok Allaha şükür yetiyo şimdilik :D
savaşa gitttttt savaşa gitttt savaşa giittt ....
şimdi bişi derdim de :D cumartesi geldinde gitmedik mi :D megatune den bakardık devre işte :D
Day Walker
22-11-2009, 18:20
valla denemek lazım ama dedimya öyle iddialarım yok Allaha şükür yetiyo şimdilik :D
az kanaat etmeyen çoğu hiç bulamamız dimi kardeşim :D
dur la 2 dk bi s..le gerdeğe gircez sende izin vermion :D
maşallah ALLAH kaza bela vermesin..
ya abi erkut ısrarla bu devir saatinin çalıştığını söylüyo ona istinaden yazdım ama en kötü bostancıya erduran abiye götürürüm o halleder :D
yok be kanka ne ettin sen yoktur o kadar olsun olsun 280 ;)
kardeşim benim ETK erduranı seviyoruz :)
şimdi bişi derdim de :D cumartesi geldinde gitmedik mi :D megatune den bakardık devre işte :D
olum mustafa geldi gördün çocuk merak ediyo yanlızmı bırakıyım hem sen geri gelmedin ben napıyım hem kabloyuda almadın koksikol kablomu :D
dur la 2 dk bi s..le gerdeğe gircez sende izin vermion :D
ahuahauau alayına gider o zaman :D ben tek kişi olsam varyaaaa :D yararım ulen bu memleketiii :hehe:
olum mustafa geldi gördün çocuk merak ediyo yanlızmı bırakıyım hem sen geri gelmedin ben napıyım hem kabloyuda almadın koksikol kablomu :D
nerden biliyon almadığımı ;) çocuk bizi maslakta bekliyodu zaten konuşturma beni :D
Masallah :D
bindimi bu dragger yüzü güldüğüne göre :D
nerden biliyon almadığımı ;) çocuk bizi maslakta bekliyodu zaten konuşturma beni :D
vayyy gider yapıon ha :D demiştin sen bana arabam yürüdümü bakarmıyım yüzüne diye dur bari dynodan sonra git laa :D
ekenin eski devir saati 4 silindire göre çalışıyodu
saati 323 ünkiyle değiştirdim gayet sağlıklı çalıştı yani bilseydim video çekerdim ;) edisle uyum sağlamadı yapacak kadar da zamanım olmadı devir saati düzgün çalıştığı için de extra saati söktüm ms öncesi hatta dün özgürle yollayacaktım extra saati ama gece 1 de aklımıza geldi artık kargolarım
kadranı başka bi e30a takıp denersen sevinirim
Ahmet_28
22-11-2009, 18:28
maşallah kazasız belasız sorunsuz binmek nasip olsun
DogukanB
22-11-2009, 18:30
incredibles family muştu:D
http://www.digitaldreammachine.com/blogimages/luxo/IncrediblesFamily.jpg
maşallah:D
bro benimde aklıma gelen ms olayı zaten eski bobin falan hepsi iptal oldu garanti öyle bi dalga dümeni vardır bakacaz artık şarj dinamosundanda okuyomuş herhalde bi yerden okutacam oni :D
incredibles family muştu:D
http://www.digitaldreammachine.com/blogimages/luxo/IncrediblesFamily.jpg
maşallah:D
ahhahaha biz aşiretik haaa bilesin :hehe:
H22Power
22-11-2009, 18:42
Ne yani şimdi bu araba yürüyor mu? Babaannnemin süper markete gitmek için kulandığı 1.0eco corsa var deneyelim mi?:D 41 KERE MAAŞALLAH...
maşallah kıcını basını kaşı bınerken nazar değmesin
Eray Yümsel
22-11-2009, 18:55
maşşallah morukcum efsane şimdi daha hızlı ;)
maşallah kıcını basını kaşı bınerken nazar değmesin
ahuahau eyvallah davşanım darısı başına inşallah :icon_tup:
maşşallah morukcum efsane şimdi daha hızlı ;)
ilk eke konusu açtığımda birisi şey demişti " Terminatör gibi yok edilemiyor " :hehe:
Eray Yümsel
22-11-2009, 19:09
ysn ya bende ilk ekeyi aldıgımda banada aynısını söliyodu benden önceki sahibinide biliyo canını aldı ben aldım dirilttim sonra ben öldürdüm sen dirilttin bakalım sonraki talihli kim :D aheueahuae
muştu ama hala adam akıllı denemelerini göremedik imzanda vardı falan filan integrayla ne oldu denemen :)
abi biliyosun şimdiye kadar tek adam akıllı denemem mami ile oldu kırmızı e30 M3 ile
şu bayram bi gelsin arayacam zaten herkesi bakalım bakalım ;)
masallah eke :) ıyı hızlanmıs ama devır saatı kusmus kadran saatıne benden hızlı donuyor dıye :D
abı 4 ü çok ıyı bıtırmış maşallah üstler cok ıyı..
MR.GADGET
22-11-2009, 19:46
Jokey iyi makine iyi hadi hayırlısı hayırlı şürüşler,
e ustada iyi ama dimi kankam :D
bunun kadraninin dogru oldugundan emin miyiz? :D :D
masallah MDM e30 iyi gidiyormus :)
Maşallah Maşallah yavaş mavaş yürüyormu yürüyor teke işte
şahitleri var kanka gidişinin :D
Maşallah Maşallah yavaş mavaş yürüyormu yürüyor teke işte
kerem küsmüyüz olum sesin soluğun çıkmıyo gel bakalım özele :icon_wack
M_PROJECT
22-11-2009, 20:10
masallah cok guzel gidiyor kazasiz belasiz
MR.GADGET
22-11-2009, 20:11
:heyoo::icon_tup:
e ustada iyi ama dimi kankam :D
hehehehh makina salam
kanku
kadranda ciddi hata payı var...
kadranda ciddi hata payı var...
hadi canımmm sendee :hehe:
hadi canımmm sendee :hehe:
:) hayır bazı arkadaslar 100-200 8 sn falan yazmısta sen 200le giderken (gittigini zannederken) yanından 180 le gecen adam olursa anla die yazdım
:) hayır bazı arkadaslar 100-200 8 sn falan yazmısta sen 200le giderken (gittigini zannederken) yanından 180 le gecen adam olursa anla die yazdım
ona göre mustu ayagini denk al.. ;)
:D :D :D :D :D
o zaman şöyle yapalım sen gel istediğin zaman ben 200 le gideyim sende 180 le geç yanımdan
yada bende telsiz var bi çıkıp deneyelim 2 araba senin km göstergen kaçta benim ki kaçta ne dersin ?
o zaman şöyle yapalım sen gel istediğin zaman ben 200 le gideyim sende 180 le geç yanımdan
yada bende telsiz var bi çıkıp deneyelim 2 araba senin km göstergen kaçta benim ki kaçta ne dersin ?
hiç gerek yok al bi gps cihazı kendin bak
ona göre mustu ayagini denk al.. ;)
:D :D :D :D
öyle bro haddimizi bilelim :hahaha:
H22Power
22-11-2009, 20:32
bu seferki yeni üyede 8. mesajda cortladı yazık 9 u gören yok daha:D birazdan bannedhahaha
hiç gerek yok al bi gps cihazı kendin bak
teşekkür ederim kardeşim alırım onuda çeker koyarım en kısa sürede senin gönlün rahat etsin sıkıntı yok ;)
H22Power
22-11-2009, 20:34
teşekkür ederim kardeşim alırım onuda çeker koyarım en kısa sürede senin gönlün rahat etsin sıkıntı yok ;)
gps araca 10hp 20 tork verir ama haftasonu beni gps ile geçebilceğini sanıyorsan baştan söliyim HAHAHA:D
neyse mustafam sonuçta arkadaş beni tanımıyo bu tarz polemiklere kendi aracım için hayatta girmem gelsin beni geçsin 180 le sıkıntı yok yani ;)
H22Power
22-11-2009, 20:37
neyse mustafam sonuçta arkadaş beni tanımıyo bu tarz polemiklere kendi aracım için hayatta girmem gelsin beni geçsin 180 le sıkıntı yok yani ;)
öyle cnm bu forum misafirperverliği ile seviyeli sohbetleri ile ünlü hoşgeldiniz emre:icon_tup:
öyle cnm bu forum misafirperverliği ile seviyeli sohbetleri ile ünlü hoşgeldiniz emre:icon_tup:
Saolasın...
dimi kardeşim yaw bende diyorum sitede kim çıkıcak böle akıllı biri şanslı senmişsin :)
abi bayramda boluda buluşup deneyelim
abi bayramda boluda buluşup deneyelim
yaw adaş kaldırdın bana arp leri sende hahahhahahahhahaha
yaw şaka bi yana bayramda bi org olacak ise gelirim hatta olmaz ise bile haberleşelim ben gelirim yavrım benim.
H22Power
22-11-2009, 20:44
yaw şaka bi yana bayramda bi org olacak ise gelirim hatta olmaz ise bile haberleşelim ben gelirim yavrım benim.
bu bayramda büyüklerimizin ellerini öpmeyi unutmayalım bu arada bayramlarda sabah erken kalkmak şart mı?:D
H.bilgili
22-11-2009, 20:44
Mustafa gozun aydın sonunda ıstedıgın gıbı oldu eke,cok guzel gıdıyor masallah Allah kazasız belasız gazlamalar nasıp etsın
estağfurullah abi:)
arplerde uzama yok kontrol ettirdik :)
abi maşallah eke formunu bulmuş kadranı çok başarılı buldum
Mustafa gozun aydın sonunda ıstedıgın gıbı oldu eke,cok guzel gıdıyor masallah Allah kazasız belasız gazlamalar nasıp etsın
eyvalah halil ağa :D teşekkür ederem :D
ya senin arp lerin sağolsun kardeşim benim :D
kadrana takılma hatalı o hatalı :hehe:
navi cihazlari dogru gosteriyosa eger (benim kadrandan 4kmh az gosteriyor navideki deger) yardimci olabilirim abi sag koltukta 2 tur atmis olurum :p
kadran yanlış kanka zaten doğru gösteren bmw yok heralde :) onuda bulucaz artık çaresini
valla bizim toyota corollada takılı ama baya farklı gösteriyodu sendeki ne marka denemek lazım bi..
kadran yanlış kanka zaten doğru gösteren bmw yok heralde :) onuda bulucaz artık çaresini
abi çok ciddiyim ya senin araba ya sulhinin tayyarla bi çıkalım hangisi kaç km de bakalım
abicim 3-4'ü bitirme süresi iyi geldi bana
3te 4te kaç yapıyor onu öğrenirsek daha sağlıklı yorum olur
admin arkadaşlardan rica edeyim kadranım yanlış mış konu kaldırılabilir.
daha sonra doğru kadran çalışan devir saati ve son dyno sonucu ile yeni bir konu açarım.
valla bizim toyota corollada takılı ama baya farklı gösteriyodu sendeki ne marka denemek lazım bi..
garmin nuvi200
admin arkadaşlardan rica edeyim kadranım yanlış mış konu kaldırılabilir.
daha sonra doğru kadran çalışan devir saati ve son dyno sonucu ile yeni bir konu açarım.
üzmeyin ağabeyimi alırım aklınızı :mad:
garmin nuvi200
ok kanka müsait bi gün deneyelim sanada uyarsa
üzmeyin ağabeyimi alırım aklınızı :mad:
kanka üzülmem ben bilirsin hayattada takılmam böyle işlere milleti yanlış yönlendirmeyelim kendi işim olunca fazla sevmiyorum böyle arada kalan lafları işleri herşey açık seçik net olsun :icon_tup:
ok kanka müsait bi gün deneyelim sanada uyarsa
kanka üzülmem ben bilirsin hayattada takılmam böyle işlere milleti yanlış yönlendirmeyelim kendi işim olunca fazla sevmiyorum böyle arada kalan lafları işleri herşey açık seçik net olsun :icon_tup:
tabiki benim yazımda işin şakası ama senin arabayı bilen bir insan o kadranın neden öyle olduğunu bilmesi gerekir ;) :D
neyse abisi ben hatalı kadranım ve yürümeyen arabamla mutluyum :D
maşallah. güzel gidiyor aracınız.
Rstmania
22-11-2009, 21:22
Ah be abim alışmış olman lazım senin böyle muhabbetlere...
Mesela ben :D
Ne zaman bitecek bu araba?
Kaç hp olacak?
Niye uğraşıyon ki bununla?
Kadran hatalıdır..
Gitmez bu boşuna uğraşma...
Gibi laflara alıştım. .
Takma kafana.. Bu arada araç daha önce bobinliyse( Şahin bobini diyim sen anla) Edisin ateşleme uçlarına diode koyularak direk gösterge girişine bağlanarak devir saatini aktif hala getirebilirisn. Gerçi tesisatın durumunu bilmiyorum ama bir araştır msextra.com u vardır bir çaresi..
Kazasız belasız kullan aga... ;)
valla kanka elektronikle hiç alakam yoktur anlamam yani diyaottan falan :D
bakacaz bi çaresinede sen asıl bana edisle lounch asıl yapacam onu anlat :D
trafikte ii asınılmıs masallah:)
trafikte ii asınılmıs masallah:)
hadi kanka darısı başına seninde :D
dun bızı gecemedın ama riis :)
abi çok ciddiyim ya senin araba ya sulhinin tayyarla bi çıkalım hangisi kaç km de bakalım
edisden devir çıkışı var onu biliyoruz ucunu falanda devir saati hayvan gibi yanık şekilde diye 50 katrilyon sefer dedim ben bulunucak o arabaya göre gösterge uyumlu kalanıda benim işim kapatın artık kadran konusunu . muştu o kadranda 200 le giderken siktir olupta gidicek varsa hodri meydan muştu herkesle dener
Rstmania
22-11-2009, 21:38
http://www.msextra.com/manuals/MS_Extra_Hardware_Manual.htm#launchC
http://www.msextra.com/manuals/MS_Extra_Hardware_Manual.htm#launchin
Şu iki linki elektronikten anlayan birine göster abi.. (İngilizce bilmesi tercih nedeni:D) O arkadaş sana yardımcı olacaktır..
Rstmania
22-11-2009, 21:39
edisden devir çıkışı var onu biliyoruz ucunu falanda devir saati hayvan gibi yanık şekilde diye 50 katrilyon sefer dedim ben bulunucak o arabaya göre gösterge uyumlu kalanıda benim işim kapatın artık kadran konusunu . muştu o kadranda 200 le giderken siktir olupta gidicek varsa hodri meydan muştu herkesle dener
Sadece bir fikirdi abi.. Niye kızıyon ki... :soru:
http://www.msextra.com/manuals/MS_Extra_Hardware_Manual.htm#launchC
http://www.msextra.com/manuals/MS_Extra_Hardware_Manual.htm#launchin
Şu iki linki elektronikten anlayan birine göster abi.. (İngilizce bilmesi tercih nedeni:D) O arkadaş sana yardımcı olacaktır..
edisle lunch olmuyor ...........
kızmadım niye kızıyım :)
yaw reis ne kızıyon tamam getirecem sana çalışan bi kadran :D
tabi bu arada denemek isteyen herkesle çıkar denerim bilen bilir ki geçip geçilmek umrumda değildir :icon_tup:
ahaha kanka sana kızmadı o :D konuyu baştan okudun mu :D
Rstmania
22-11-2009, 21:42
Evet atlanan olay ateşleme kesicisi olmaması edisin... Düşünemedim..
Evet atlanan olay ateşleme kesicisi olmaması edisin... Düşünemedim..
valla kafama takıldı sana kızmadım kusra bakma senle alakası yok kardeşim;)
MustafaMuştu ağabeyim.. hayırlı olsun.. ok gibi maşallah :D
kadranına kurban ele inat sök tabloyu :D
Eray Yümsel
22-11-2009, 21:45
kadranda hata olsa olsa ennnn fazla 20km dir amma büyüttünüz bea :)
he bu arada bu araba 1 barda basabiliyor :)
Rstmania
22-11-2009, 21:45
valla kafama takıldı sana kızmadım kusra bakma senle alakası yok kardeşim;)
estağfurullah...
Low-Rider
22-11-2009, 21:48
maşallah maşallah viteslerde geçiyor :D
tadına baktık güzel gidiyor :D
he bu arada bu araba 1 barda basabiliyor :)
yaa dimi abi :D ben onu unutmuşum :D
yaa dimi abi :D ben onu unutmuşum :D
muştu sen o arabayla 1.3 basmadınmı küçükçekmecede ben unutmadım beni aradın abi gaza basıyorum 4 te araba kendi etrafında dönüyo diye :)
muştu sen o arabayla 1.3 basmadınmı küçükçekmecede ben unutmadım beni aradın abi gaza basıyorum 4 te araba kendi etrafında dönüyo diye :)
abi yanlış hatırlıyosun sen :D
o 1,7 idi hahaha basmak istedikten sonra sıkıntısız 1 - 1,3 basılabilir ama gerenk yok şuanda böyle biraz binelim herşeyin zamanı var :icon_tup:
abi yanlış hatırlıyosun sen :D
o 1,7 idi hahaha basmak istedikten sonra sıkıntısız 1 - 1,3 basılabilir ama gerenk yok şuanda böyle biraz binelim herşeyin zamanı var :icon_tup:
onu boşverde arkaya s.muştu yazdır toprağım diye demiyorum çok şanslısın.:)
onu boşverde arkaya s.muştu yazdır toprağım diye demiyorum çok şanslısın.:)
ya onu kalbime yazmışım abi ben sıkıntı yok :D
ya onu kalbime yazmışım abi ben sıkıntı yok :D
bu çok iyiydi :icon_tup:
by_hayali
22-11-2009, 23:24
maşallah maşallah tütütüütüt Allah nazarlardan saklasın :D
bana nisbet yapar gibi sanayinin içinde kesiciyle gidiyosun dimi dün çıktın sesin hala geliyodu arkandan :D:D
boosted_pug
22-11-2009, 23:38
ms in tachometre out u için gerekli olan devreyi yaptınızmı ondan çalışmıyo olabilir
Tholl-ga
22-11-2009, 23:49
hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer :D
maaşallah hahahhah :D
maşallah kazasız belasız çok güzel :)
ersinin camekanlar buhar yapmistir zevkten :D Masallah diyim :)
searock///
23-11-2009, 04:27
hayırlı olsun cok guzel olmus :)
ms in tachometre out u için gerekli olan devreyi yaptınızmı ondan çalışmıyo olabilir
valla biz bişi yapmadık :D tolgayada bi ulaşıcam ama cem abi çözdü gerek kalmayabilir :icon_tup:
hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer :D
maaşallah hahahhah :D
ahahhaa öyle demiyodun geçen akşam :D
maşallah kazasız belasız çok güzel :)
sağolasın kanka
hahahha bayrama kadar ona verdim arabayı :D
hayırlı olsun cok guzel olmus :)
yaw sağolasın denizim asıl haberi biz senden bekliyoruz :icon_tup:
Tholl-ga
23-11-2009, 07:21
imza istiosun anlaşılan :D
maşallah mustu rabbim kemgözlerden esirgesin :D
amin abim Allah razı olsun.
By_FresH
23-11-2009, 08:02
güzel video :D
serkan ünlüü
23-11-2009, 08:19
maşallah güzeel cevirmş
onursoytam
23-11-2009, 08:26
maşallah..
masallah kardesım allah agız tadıyla binmeyi nasıp etsin.. :)
araba cıkmadan once deneyelim diye **** bası oynayan arkadaşlardan randevu bekliyoruz..
Maşallah abim :) pek şukela hızlanıyor .
masallah kardesım allah agız tadıyla binmeyi nasıp etsin.. :)
araba cıkmadan once deneyelim diye **** bası oynayan arkadaşlardan randevu bekliyoruz..
Kavgada söylenmez :)
KA®ANLIK
23-11-2009, 08:42
Maşallah,
Allah kazasız belasız, tatlı tatlı binmek nasip etsin. sesi de güzel gibi geliyor videodan:)
tütütütütütü maşallaaahh...
kadrana herkes bişey söylemiş , kusura bakmazsanız bende b.k atabilir miyim :D:D:D
Kadran bozuk arkadaşım !
devir saatinin altındaki yol bilgisayarı mantığıyla çalışan o benzin yakışını göster'ten ibre çalışmAyor. o çalışmadığı için benzinin yakışını hesaplayamıyor tabi bu da kadranın beynine AÇLIK sinyalleri yolluyor, bu sinyaller kadranın MANTIKLI hareketler yapmasını engelliyor. bu da sonuca negatif olarak etki ediyor her ne kadar kadrana pozitif etki etse de :D
kısacası kadran bozuk :D
Muştu arabanın arkasına smuştu yazdır alınırım bak :)
Üst hızları feci bitiriyor. İnsan izlerken zevke geliyor :) Maşallah.
Maşallah oh be sonunda be :D :D
cengiz üngör
23-11-2009, 12:15
Maaşallah EKE'ye kazasız belasız...
ne diin oğlim kahrını çektik brazda sefasını sürelim satmadın arabayı bize bizde elimizdeki imkanları değerlendirelim barii:)
evet foruma üye sülalenin son elemanıda yorum yazdı :hehe:
yazacaz tabi :) bende forumun bi üyesiyim dışlamayın beni:)
[QUOTE=miniks;990192]E30 ların kadranları hep yanlıştır :)
+1
[quote=miniks;990192]e30 ların kadranları hep yanlıştır :)
+1
+58850....
Bulut Y.
23-11-2009, 21:30
çok gidiyo makına be yaaa masalllahh
Muştu arabanın arkasına smuştu yazdır alınırım bak :)
yengemi kırmayın kan çıkar valla tanımam alayınızı :heyoo:
muştu bak bakalım
http://img248.imageshack.us/img248/1050/adszif.png
Uzun yolda kör eder adamı bunlar :D dimmer varmı bunlarda ?
Uzun yolda kör eder adamı bunlar :D dimmer varmı bunlarda ?
var tabi SUPER maryom :D
var tabi SUPER maryom :D
Plasma Tacho tarzında kadranlar güzelmiş :)
Plasma Tacho tarzında kadranlar güzelmiş :)
kanka o gördüğün set 600 dolara gibi fiyata km saati devir saati su sıcaklık benzin gösterge yağ basınç lpg basınç :D hepsi var hatta km saatinde trip filanada var hepsi warnıngli ve 7 renkli
kanka o gördüğün set 600 dolara gibi fiyata km saati devir saati su sıcaklık benzin gösterge yağ basınç lpg basınç :D hepsi var hatta km saatinde trip filanada var hepsi warnıngli ve 7 renkli
Göstergenin tanesi 100 dolarese denk geliyo.Bence alınır eğer mevcut kadran yoğurt olmuşsa.Adam etmeye uğraşıp vakiy kaybetmektense görsel anlamda hem artı sağlanır işlevsel olarakda hepsi tam takım olur.
Day Walker
24-11-2009, 07:43
göstergeler güzelmiş cem abi
muştu bak bakalım
yaw abi canınııı yirim :D
ne güzel bişi bu yaaa :D ama ben e30 da orjinallikten yanayım :hehe:
dediğim gibi abi bendeki göstergeleri satmadan kıpraşamam bu ara :(
SULTANOGLU
24-11-2009, 08:41
bu göstergelerde nrg midir ?
maşallah ben ilk defa izliyorum EKe nin kadranı gerçekten başarılı nazar değmesin :)
Day Walker
24-11-2009, 08:45
bozuk bozuk o :D
200 den sonrasını daha hızlı ındırıyor yaw maşallah, e ne zaman deniyoruz:)
valla izzetim ya ben oraya ya sen buraya geldiğinde :D
en olmadı bolu da yaparız bişiler daha mustafa kardeşimle deneyecez kardeş kardeş :D
muştu ne zaman deniyo la rodajım bitti..:D
Muştu ne zaman deniyoruz :D
by_hayali
24-11-2009, 10:11
abi ne zaman deniyoruz :D herkes deniyo :D
hep beraber deneyelim, 4some:D
abi kadranı böle indiriyorsa benim fazladan benzin yakmama gerek yok....
edo typer
24-11-2009, 10:13
masallah kardesım kazasız belasız on olmus:D sayın st.legalıde tebrık ederım:D:D er e deydı kıcın bellı olmus:D
turbo teglerlede deneninilir..:D
turbo teglerlede deneninilir..:D
Zombie Vteclerle denenir :D
Zombie Vteclerle denenir :D
boostu sok gel kanka:D
boostu sok gel kanka:D
Şuan 0,8 stok :D
SULTANOGLU
24-11-2009, 10:22
yalaaannnnn
yalaaannnnn
;)
http://www.sahibinden.com/1977_chevrolet_camaro_yeni_gm_motor-43WQQaXQQ18732528WQQpXQQdisplayitem
SULTANOGLU
24-11-2009, 10:28
tanımadığımız arabalar hakkında konuşmayalım :D sadece sen ve ben :cool:
tanımadığımız arabalar hakkında konuşmayalım :D sadece sen ve ben :cool:
Sen ben Muştu please :D
SULTANOGLU
24-11-2009, 10:32
ahaha tamam muştuda olur :D
yengemi kırmayın kan çıkar valla tanımam alayınızı :heyoo:
Muştu kork benden :hahaha::hahaha::hahaha:
ya hep beraber denemeyin şimdi yolda arabalar gök gürüldüyor zannederler bir de hepiniz birden makas falan atarsınız millet ne olduğunu şaşırır
ya hep beraber denemeyin şimdi yolda arabalar gök gürüldüyor zannederler bir de hepiniz birden makas falan atarsınız millet ne olduğunu şaşırır
Yok ben o makas işini hayatta yapmam :) 2 tane pertim var.
Artık olarak bakma ben herkese denerim edewrim diyorum ama anca klavyeden :D bıraktım ben deneme işlerini varsa yoksa tek başıma viraj yapıyorum en keyiflisi :D
muştu bak bakalım
abi arabanın torpidosunda o kadar yer yok sen anca 2-3 ünü takarsın hem araba bunu taksan diskotek olur :hahaha::hahaha::hahaha:
Yok ben o makas işini hayatta yapmam :) 2 tane pertim var.
Artık olarak bakma ben herkese denerim edewrim diyorum ama anca klavyeden :D bıraktım ben deneme işlerini varsa yoksa tek başıma viraj yapıyorum en keyiflisi :D
valla hayırlısı olmuş bence :) tamam hani zevkli falan ama bir yere kadar
valla hayırlısı olmuş bence :) tamam hani zevkli falan ama bir yere kadar
Aynen öyle :)
Tam dişine göre bir rakip geldi ama artık bizim otelde :)
Mirafiori 2.0 TC :D
masallah kardesım kazasız belasız on olmus:D sayın st.legalıde tebrık ederım:D:D er e deydı kıcın bellı olmus:D
ALLAH razı olsun kankacım gelde görüşelim be özledim :)
ne zaman deniyoruz muştu :D
muştu ne zaman deniyo la rodajım bitti..:D
yazık günah benzinime bor :hehe:
Muştu ne zaman deniyoruz :D
olum bayramda yan çizmek yok çıkacaz senle :D
abi ne zaman deniyoruz :D herkes deniyo :D
sen sus haddini bil hahahah arabanı bi toplada bakalım :D
ahaha sağolasın kanka valla bi 10-15 hp gelmiş ordan :D
moruk 0,8 e 0,8 deneyelim işte gerçi ben 0,6 basıyorum ama kadranım bozukya bunada inanmazlar :hehe:
Tam dişine göre bir rakip geldi ama artık bizim otelde :)
Mirafiori 2.0 TC :D
ya moruk geç onu sen :D
ne zaman deniyoruz muştu :D
abi eğer utanmayıp 0,6 basan arabaya karşı 1,7 basarsan olmaz :D 0,6 ya 0,6 varmısın :hehe:
0,6 ya 0,6 porno olur hauhauhaa:D
Ozaman 0,6'ya 1,2 adaletli olsun :D :D
trex 1 bardan aşağı basamıyo 0.6 bara 1 bar kaparım evcimi dneriz geçen seni alır :D
H22Power
24-11-2009, 12:45
abi benim ne zaman deniyoruz die bir soru sormama gerek yok sanırım bizim tarihimiz belli:D
Ozaman 0,6'ya 1,2 adaletli olsun :D :D
kanka bırak makarayı bayramda ortak bir gün çıkıyoruz bahane dinlemem bu saatten sonra :D
trex 1 bardan aşağı basamıyo 0.6 bara 1 bar kaparım evcimi dneriz geçen seni alır :D
tamam abim trex 1 bar nossuz :hehe: ben org edecem nasılsa bayramda hepimiz buradayız çulsusuz yapacak bişide yok :D
abi benim ne zaman deniyoruz die bir soru sormama gerek yok sanırım bizim tarihimiz belli:D
klansmanım değilsin :hehe::hehe::hehe:
Ben direkt kaybetmeyi tercih ediyorum Özgür'le sana mutluluklar :D :D
valla keli alabilmek için her şeyi yaparım yeterki o benim olsun :D
Benzini Shell'den Vteği kelden al demişler :D
sizi moderatöre şikayet edecem konumda geyik yapıyosunuz diye :D
nasıl bişi merak ediyorum :D
moruk devir saatin nie çalışmıyor :) maşallah çalışmamasın arağmem vites aralarını iyi kullanmışsın
H22Power
24-11-2009, 13:01
amaç muştuyu geçmek ise basınç teferruattır:D
beni alsa alsa muştu alır gerisi yalan alır:D
kanka beni begenmiyormusun yanı..:beuj:
tabi abı ya topraga vereceğimize sana veririz napalım..:D
Benzini Shell'den Vteği kelden al demişler :D
kanka ona baska turlu derlerde neyse sen bilin nasıl olsa sende kelsın haıahıa:D
ahahaha aynen kankacım yanlız değilsin 2 seneye yakalarım senin kıvamını :D
temizliyim mi diyeceğim ama temizlesem 10 msg kalır kalmaz:)
bende turboya geçiş yapiim diyodum ama vaz geçtim videoyu görünce :)
teşekkür ederim.az önce dedim bi bakayım gereksiz postların numarasını yazıp silinmesini rica edeyim diye ama baya çok olunca :) dedim uğraştırmayım kimseyi :)
Day Walker
24-11-2009, 13:46
en iyisi konuyu silelim :D