Orijinalini görmek için tıklayınız : Kızılırmak Nehri'nde Oltaya Araba Takılmış
CasabLanca
23-11-2009, 08:53
http://www.yazete.com/pics/news/221120091719435815974_3.jpg
Biraz önce okudum balıkçının teki oltayla balık tutarken bir bakmış oltanın ucunda araba hemen emniyete haber vermiş dalgıçlar felan gelmiş. Arabayı vinçle sudan çıkarmışlar Arabanın üstünde plakaları yokmuş ancak kontak anahtarı felan üstündeymiş 2006 model siyah hyundai accent. Arabanın gaz pedalına taş konulup dereye uçurulduğu söylenmiş. Açıkcası işin rengini çok merak ettim ben aklıma kaskodan para almak için çevirilmiş dümen geldi. :soru:
mgnPower
23-11-2009, 08:59
motor sasi numarasindan aninda bilgilerine ulasmislardir
Haberi bende okuyunca direk aklıma kaskodan para almak için yapıldığı geldi. Şuanda emniyet kesinlikle siyah renkte kaybolmuş hyundai arıyordur.
Gürol abi bunu yapanlar o numaraları silmişlerdir.
CasabLanca
23-11-2009, 09:00
haberde yazmıyordu usta
mgnPower
23-11-2009, 09:03
Oltaya ‘otomobil takıldı’
Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA) 23 Kasım 2009
Oltaya ‘otomobil takıldı’
Kızılırmak Nehri´ne balık tutmaya giden Ankaralı Durmuş Şen, oltasının suda bulunan otomobile takıldığını görünce polisi aradı.
Şen’in ihbarı üzerine, olay yerine Sivil Savunma, Kırıkkale Belediyesi ve Bahşılı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gönderildi.
Alınan güvenlik önlemleri sonrası, Sivil Savunma dalgıç ekipleri girdiği Kızılırmak sularına gömülen boş bir otomobili buldular.
Otomobil, büyük bir vinç ile Kızılırmak’tan çıkarıldı. Yapılan tesbitlerde ise, ön ve arka plakaları sökülmüş, 2006 model siyah renkte, üzerinde kontak anahtarı bulunan Hundai marka otomobilin yaklaşık 1 ay önce gaz pedalına taş konularak Kızılırmak Nehri´ne atıldığı belirlendi.
Durmuş Şen, “Önce oltama büyük balık takıldı zannettim. Ancak daha sonra gelmeyince ne olduğunu anlamadım. Bir süre sonra oltama otomobil takıldığını farkedince şok oldum” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ferhat-a
23-11-2009, 09:07
kaskodan para almak için yapılmıştır kesinlikle
başka ne olacak.emniyet bulur sahibini kesin
overblack
23-11-2009, 09:08
vay anasını ya biz 2 tane mezgit tutmayı beceremiyoruz adam araba tutmuş :D
mgnPower
23-11-2009, 09:09
bako mezgit tutalim tutmusken kanka... daha lezzetli oluyor
valla doğru artık ırmaktan pek balık çıkmıyor ;)
aslında arabayı çıkarmasalar iyi yuva olurdu balıklara :D
SOMEONESPECIAL
23-11-2009, 09:12
Cinayet olamaz mı ? Kaza süsü verip ?
VTec_king
23-11-2009, 09:33
2006 model olduğunu hemen nası anlamışlar demekki bilgilerine ulaşmışlar :)
06 ANIL 38
23-11-2009, 09:40
kasko işi olsa plakaları üstünde bırakırlardı çalındı süsü verilmeyi düşündükleri için o kadar kek değillerdir :) bu işin altında başka işler yatıyodur :D aracın sahibinin dışında yapıldığını düşünüyorum cinayet hırsızlık vs gibi bişey olabilir ..
gazetede okudum var bır dumen bunda :)
CasabLanca
23-11-2009, 09:43
aklıma biraz önce şey geldi :D sudan şu Türk yapımı araba olan Sazan çıksaydı ya :D:D
SULTANOGLU
23-11-2009, 09:45
aklıma takıldı peki bu adam arabyı tuttuğunu nasıl fark etmiş ? nehrin içinemi girmiş oltayı kurtarmak için. yada kafam bozuk olduğundanmı anlayamıyorum okurken
aklıma biraz önce şey geldi :D sudan şu Türk yapımı araba olan Sazan çıksaydı ya :D:D
:D:D
Sultanoğlu valla kardeş orasını bende anlamadım ben balık tutarken kurşun taşa bile takılsa biraz çekiyorum sağa sola baktım gelicek gibi değil kes gitsin misinayı :D
:D:D
Sultanoğlu valla kardeş orasını bende anlamadım ben balık tutarken kurşun taşa bile takılsa biraz çekiyorum sağa sola baktım gelicek gibi değil kes gitsin misinayı :D
sana katılıyorum
ahah aynen az takım heba etmedik :D
Ferhat_V
23-11-2009, 11:43
bence çalıntı araç yada hırsızlıkta filan kullanıldı kiralık araçtı gps den görünmesin diye uçurdular oraya..
Tayfun-E30
23-11-2009, 13:36
bence çalıntı araç yada hırsızlıkta filan kullanıldı kiralık araçtı gps den görünmesin diye uçurdular oraya..
gpsten araç görünmesi ne demek?
JumboAli
23-11-2009, 13:47
haahuauhauauhuahuahuauhauahauha Yarıldım ya:D
KuBilaYY
23-11-2009, 13:56
vay bee balık tutmasını pek sevmem ama bu haberden sonra arasıra şansımı deniycem type_r falan tutarım belki :D :D
gpsten araç görünmesi ne demek?
bazı kiralama firmaları araca verici yerleştirip gps le takip ediyorlar herhangi bir change yada çalınma işlemine karşı önlem olarak.
sanırım o denmek istenmiş.
kaskodan para alamazlar çünkü anahtar üstündeymiş, bu tarz hırsızlık olaylarında kasko her 2 anahtarıda ister ;)
Tayfun-E30
23-11-2009, 14:34
kaskodan para alamazlar çünkü anahtar üstündeymiş, bu tarz hırsızlık olaylarında kasko her 2 anahtarıda ister ;)
arabayı uçuran anahtarını yaptırır diye düşünüyorum...