Orijinalini görmek için tıklayınız : BU Honda Si alınırmı sizce
http://www.araba.com/2182602/Honda%20Civic%201.6%20İE%20AC
araba bu akadaşlar.fiyatındaki pazarlıktan sonra bana makul gelen bi fiyat.triger-baskı balata yağı bujisi vs yeni değişmiş.500 km bile olmamış.sol ön çamurluk değişmiş ve kapıda aşağı kısımda küçük bi bölge işlem görmüş.daha öncede komple boyatmışlar.kliması vs tüm fonksiyonları çalışıyor.tek eksiği 4lastik ve muayene.ne dersiniz?
onurdestan
23-11-2009, 18:10
Ben Şahsen Galeriden Araba Almam..Çevremde Galeriden Araba Alıpta Memnun Kalan Bela Okumayan Birini Görmedim
Hele Bize Bir 3.18 Ti Göstermişlerdi 77.000'de Diye Aman Allahım Hiçmi Allah'tan Korkma Kuldan Utanma Yok Demiştik Arabada Kurşun Deliği Bile Vardı Ve Adım Gibi Eminim 300.000'de Falandı
Bir Tane A3 Aldık 1.6 Aldıktan Sonra 3 Milyar Harcadık Sattık
vs vs
Galericilerden Allah Korusun İnsanları Başka Araçlara En Azından Sahibinden Araçlara Bakman Dileğiyle :)
öyle galerici ayrımı yapmamak lazım. Her meslekte çürükler çıkabiliyor. Ben galerici değilim ama galeride çalışmıştım hemde lüks bi galeride akrabamızın. Kimsede gelipde bunun burasında şu varmış demedi. Önemli olan dürüstllük araba budur, buyu falan vardır böyledir fiyatı budur bu kadar basittir. Ama satmakiçin dönen katakulliler çok. Kısaca işini yapması gerektiği gibi yapmayan bi sürü kişi var. her meslekte böyle.
araca gelirsek yaklaşık 8 aydır si bakıyorum böyle uygun fiyatlı ve düzgün görmemiştim. Eğerki araç fotolardaki gibi düzgünse 7 liraya alınır bence...
Ercan_35
23-11-2009, 19:05
araç çok makul görünüyor güzel görünüyor ama sanırım sen adanadasın galeri mersinde o sorun olabilir nasıl sorun oluru sana örnekle açıklayayım ben bundan 3 sene önce manisadan galeriden araba alcaktım ben izmirdeyim aracı gösterdik 2 yere ikiside araç "güzel sorunu yok" dedi sonra arkadaşım "benim akrabam galerici bide o baksın" dedi galerici bize satan adamı tanıyormuş adama "kusura bakma bunlar benim akrabalarım" dedi ve başladı arabanın sorunlarına sonra araca son 8500 diyen galerici aracı 6000 e bırakmıştı, böyle bir durum olabilir, mersin küçüktür tanıdığın yoksa sakata gelebilirsin. Haricinde araç çok ii görünüyor honda si ın ne olduğunu bilmeyen adamlar var bu kişide belki bilmiyodur dicem ama galeri olunca şüpheliyim.
Bence yorgun duruyor ama parası hesaplı. Ben olsam almam:)
Bu araç düzgüne benziyor..Temizse alınır..
ÇALIŞKAN
23-11-2009, 22:49
Ben Şahsen Galeriden Araba Almam..Çevremde Galeriden Araba Alıpta Memnun Kalan Bela Okumayan Birini Görmedim
Hele Bize Bir 3.18 Ti Göstermişlerdi 77.000'de Diye Aman Allahım Hiçmi Allah'tan Korkma Kuldan Utanma Yok Demiştik Arabada Kurşun Deliği Bile Vardı Ve Adım Gibi Eminim 300.000'de Falandı
Bir Tane A3 Aldık 1.6 Aldıktan Sonra 3 Milyar Harcadık Sattık
vs vs
Galericilerden Allah Korusun İnsanları Başka Araçlara En Azından Sahibinden Araçlara Bakman Dileğiyle :)
:bravo::bravo::bravo:
1- degişeni var
2-komple boyalı
3-vize yok
4-motor da yürüyennde ne çıkar süpriz
5-satmaya gitsen bunlar para etmiyo derler öldürürler malını alırken ALTIN olur satarken TENEKE :D
EvrenCan_RS
23-11-2009, 22:58
Jantlar değişecekse neden olmasın ;)
kafa resmınden baktımgım halde makına kafadan patlak ha nerden anladınız dersenız hatlarına dıkkatlı bakın anlarsınz
slowmotion
23-11-2009, 23:18
kafa resmınden baktımgım halde makına kafadan patlak ha nerden anladınız dersenız hatlarına dıkkatlı bakın anlarsınz
aynen çok belli
hoş durmuyor bence hiç girme bu ihaleye 2-3 fazla ver ellenmemişini bin.. ;)
adam si dan anlamıyo.aradığımda sordum çift egzantrikmi dedim.ben bilmem dedi.ruhsatında 130 küsür beygir yazıyor dedi.devir kadranı kaç dedim en son 9 var dedi.sol çamurluk ve kapı sacı değişmiş.sonradanda komple boyanmış.çamurluğu ve kapı sacını kendisi değişmiş.ama komple boyatan arabanın ilk sahibiymiş.zaten ilk sahibinden almış bu arabayı adam.kendisi üstüne aldığında 2.sahibi olmuş.mersinde arkadaşlar akrabalar çok.babam ve burdan güvendiğimiz bi ustamızla gidip bakacaklar.inşallah temiz çıkar
mgnPower
24-11-2009, 08:40
ex'dede el'dede devir kadrani 9dur. ayrica benim ex'dede ruhsatta 140 beygir yaziyordu. suhsata guvenme. ben ankarada si almaya gidiyorum diye istanbula gittim gittigimiz arac gece klubunde calisan bi koruma gorvelisinin EX'i cikti. ve hala israr ediyordu si olduguna dair. ayrica ruhsat konusunda su anki kopekbaligi lancerinde motor hacmi 2950cc agirligi 1990kilo beygiride 100 beygir yaziyordu. duzelttirene kadar temsadan ve cesitli yerlerden evraklari bizzat toplamak zorunda kaldim. ustune ustuluk birde tespite gittim sifir arabayla. netice itibari ile ruhsata guvenme 1. kucuk esnaf galerilerine hic guvenme 2. bu si resimlerde durdugundan daha daginik cikacak genelde hep boyle olur cunku buda 3.
EfeTopcu
24-11-2009, 08:42
al gitsin :D
fsunnetci
24-11-2009, 08:47
fiyatına göre makul bence pazarlık felan iyice düşürürsün bu fiyatı..Eli ayağı düzgün görünüyor fotolarda.. ama motor durumunu ancak sen bilebilirsin..Bu paraya Kasası düzgün Si ancak bu kadar olur fazla bir şey beklemek hata bence :) Filtre kiti ile güzel bir jant ile çatara çutara dolaşırsın :)
ama çift egzantrik şase numarası ruhsatta d16a9 la başlıyor ex olsa çift egzantrik olmaz
Fotolarda düzgün gözüküyor , yakından bak baktır icine sinerse al :)
umarım umduğun gibi bi araç çıkar fiyat si olarak iyi fakat değişenler var sol çamurluk ve kapı biraz çelişkili ama ön yargılı olmamak gerek.. benim fikrim ben olsam almam o aracı hatları düzgün ve sevimli durmuyo.
Tuning055
24-11-2009, 22:10
arac yorgun duruor ama 6 6 bucuk gıbı alınırsa ii..
serhat306
25-11-2009, 08:20
fıyat cok uygun bu fıyatın ustune pazarlık yap al kendın topla arabayı sonra...
mgnPower
25-11-2009, 08:24
ama çift egzantrik şase numarası ruhsatta d16a9 la başlıyor ex olsa çift egzantrik olmaz
şasi degil motor kodudur o. sonuc nedir gordunuzmu araci canli canli...
orda bi akrabamız aracı özel honda servisine göstermiş.cihaza bağladıklarında hata vermemiş hiç.şaselerinde motor ve şanzuman kulaklarında hiçbir sorun yokmuş.ön farlar orjinalmiş özellikle sordurmuştum ben.kaputta macun yada çekiçleme felan yokmuş.
acil 4 lastik 4firen balatası bide cam silecek suyunun pompası değişmek gerekiyormuş.6,5 a pazarlığı bitirdik gibi bişe.bayramdan sonra hayırlısı ile alacaz.
VtecDream
25-11-2009, 11:24
hacı arka frenleri disk ise si'dır en pratik burdan anlayabilirsin.
Cihan Çizmeci
25-11-2009, 11:34
adam si dan anlamıyo.aradığımda sordum çift egzantrikmi dedim.ben bilmem dedi.ruhsatında 130 küsür beygir yazıyor dedi.devir kadranı kaç dedim en son 9 var dedi.sol çamurluk ve kapı sacı değişmiş.sonradanda komple boyanmış.çamurluğu ve kapı sacını kendisi değişmiş.ama komple boyatan arabanın ilk sahibiymiş.zaten ilk sahibinden almış bu arabayı adam.kendisi üstüne aldığında 2.sahibi olmuş.mersinde arkadaşlar akrabalar çok.babam ve burdan güvendiğimiz bi ustamızla gidip bakacaklar.inşallah temiz çıkar
Resimlerden bile aracın kaportasında bikaç kayıklık belli oluyor ama bunun kaynağı belki montajdadır.Bu yaşta bi araca gidip bakın motor ve şasesine + içine eğer kafanıza yatıyorsa bu araç için 7 lira gibi fiyatlar çokta değil bence.
Yani sormuşsunuz haklı olarakta canlı görüp incelemeden kim ne derse doğru olmaz sadece yorum olur ölesine :) :icon_tup:
Resimlerden bile aracın kaportasında bikaç kayıklık belli oluyor ama bunun kaynağı belki montajdadır.Bu yaşta bi araca gidip bakın motor ve şasesine + içine eğer kafanıza yatıyorsa bu araç için 7 lira gibi fiyatlar çokta değil bence.
Yani sormuşsunuz haklı olarakta canlı görüp incelemeden kim ne derse doğru olmaz sadece yorum olur ölesine :) :icon_tup:
evt haklısın.bayramdan sonra alalh izin verirse gidip gözümüzle görecez.
mgnPower
25-11-2009, 12:08
hacı arka frenleri disk ise si'dır en pratik burdan anlayabilirsin.
bazen yaniltilabiliyor benim EX'de sonradan 4 fren diskdi mesela :D neyse arac icin 6.5 gayet uygun geldi birden bana. hayirlisi ile icinize sinerse alip gule gule binersiniz. toplama gerektirecek yerleride yavas yavas yaparsiniz gonlunuzce insallah.
Emir_b16a
25-11-2009, 12:24
yaw ilandan araba sormanın mantığını anlamıorum tanıyan warmı kısmı hariç resimden nası araba anlaşılıo onuda bilmiorum :D en son ilanda temiz gördüüm we bakmaya gittiğim araba çalıntı buluntu çıktı :D
timucintt
25-11-2009, 13:06
Ben yakından inceledim civic si işte... içi temiz boyası rezil yapılmış portakal kabuğu gibi heryeri kabarmış... galeriye göre en kral civic dedim tabi tabi.... 7000 ne alırsın ama 3 4 rahat harcarsın adam olması için stock haline.... ama ben olsam para harcamazdım buna... macun felan yok demişsinde aracın heryeri rezil olmuş.... komple soydurup boyatmadan kaportası adma olmaz.... tamponları farları sarkık sarkık stopları kırık.... kim bakmışsa araca bence hiç iyi baktıramamış ayrıca Beyinini nasıl okutmuş ?? OBD0 beyni kim okuyor mersinde çok merak ettim....
Ben yakından inceledim civic si işte... içi temiz boyası rezil yapılmış portakal kabuğu gibi heryeri kabarmış... galeriye göre en kral civic dedim tabi tabi.... 7000 ne alırsın ama 3 4 rahat harcarsın adam olması için stock haline.... ama ben olsam para harcamazdım buna... macun felan yok demişsinde aracın heryeri rezil olmuş.... komple soydurup boyatmadan kaportası adma olmaz.... tamponları farları sarkık sarkık stopları kırık.... kim bakmışsa araca bence hiç iyi baktıramamış ayrıca Beyinini nasıl okutmuş ?? OBD0 beyni kim okuyor mersinde çok merak ettim....
timuçin özel bi honda-mazda-toyata servisiymiş.bunları söylemende aslında rahatlattı içimi.daha çok bilgi sahibi oldum.bayramdan sonra geldiğimde mersine seninle beraber gider tekrar bi bakarız
timuçin özel bi honda-mazda-toyata servisiymiş.bunları söylemende aslında rahatlattı içimi.daha çok bilgi sahibi oldum.bayramdan sonra geldiğimde mersine seninle beraber gider tekrar bi bakarız
başka bak sen başka
mstpower
26-11-2009, 03:03
sen yakından kendi gozunle gor musti kafana yatarsa hesapla kitapla al bu fiyata ex diil ef bile zor
timucintt
26-11-2009, 05:03
ok sen gel gelmeden önce araşırız bakarız araca.... servise çıkarmaya gerek yok yabancı araçlar değiller bana servisten iyi anlarım bu oldskoollardan merak etme :D :D sana kocaman liste çıkarırım önünde... sonra karar sana kalır :soru: :D
ok sen gel gelmeden önce araşırız bakarız araca.... servise çıkarmaya gerek yok yabancı araçlar değiller bana servisten iyi anlarım bu oldskoollardan merak etme :D :D sana kocaman liste çıkarırım önünde... sonra karar sana kalır :soru: :D
olm dur bakmadan soğuttun arabadan.