PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Microsoft Powerpoint Sorunsalı

kv661
23-11-2009, 23:21
Arkadaşlar bilgisayarımda Office 2003 yüklü. Updateleri ile birlikte. Fakat şöyle bir sorunla karşılaşıyorum ki, bir sunum hazırlamam gerekiyor. Sunumda da youtube'dan indirdiğim videoyu koyuorum.

Youtube video formatı FLV. Ben bunu AVi'ye çeviriyorum ancak powerpointte sadece ses elde edebiliyorum.

Bu avi dosyasını bu sefer WMV formatına çeviriyorum bu sefer ses ve görüntü senkronizasyonu bozuluyor yani ses önceden geliyor abuk subuk bir mevzu oluşuyor.

Microsof Powerpointte AVi formatının görüntüsünü çalıştıracak bir codec mi olması lazım? Lakin var mıdır böyle birşey?

Yoksa bu WMV formatındaki ses ve görüntü senkronizasyonunu nasıl tekrardan orjinali gibi yerine getirebilirim? ya da bozulmadan bu senkronizasyon nasıl WMV formatına çevirebilirim.

NOT:Online Video Hunter ve Allok Video Joiner kullanıyorum indirmek ve format değiştirmek için

bana acil olarak yardım edebilirmisiniz?

kv661
24-11-2009, 01:13
yok mudur bilen eden bu problemı?

Maxi
24-11-2009, 07:14
problem sonuçta arada kullandığınız converter programlarında .
ya hatalı çevrim yapıyorlar ya senkron kaydırıyorlar, birşey oluyor.

bunun için gene programlardan faydalanmalısın .

ufak tefek programlar oluyor ,
ses ve video senkronizasyonu yapmak için ,
işte diyorsunki, ses 1.234 saniye sonra gelsin , tam yerine oturtuyorsun böylece .

altima
24-11-2009, 08:18
converter programında MPEG varsa ona çevir.

o zaman problemin ortadan kalkacaktır..

saygılar
Rıdvan.

NOT: converter olarak total video converter tavsiye ederim..

kv661
25-11-2009, 00:32
hemen deniyorum

TarikS
25-11-2009, 00:37
http://www.vdownloader.es/download.php

tavsiye ederim, youtube'tan istedigin formatta indirebiliyorsun, henuz hic sorun yasamadim, cok basit bir program..

kv661
25-11-2009, 00:59
converter programında MPEG varsa ona çevir.

o zaman problemin ortadan kalkacaktır..

saygılar
Rıdvan.

NOT: converter olarak total video converter tavsiye ederim..

Allah bin kere razı olsun şimdi sıkıntı yaşamıyorum. Ama deliriodum bilgisayarın başında valla :D:D

+rep :D