Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbulda gidilecek yerler
Beyler bayramda ııstanbulda olucam şşöyle pııknıık yapıılcak yer neresi var yanıı kendıın pişşir kendıın ye cıınsıınden yada guzel bıı kahvaltıı yesııllıık alan ııstııyoruz..ağva nasıl biyer acaba şöyle dere kenarııda olur..şimdiden teşekkürler:)
Garipçe köyü tavsiye ederim.
Sabah kahvaltısı falan cok güzel oluyor.
Sefa_vts
24-11-2009, 21:09
Beyler bayramda ııstanbulda olucam şşöyle pııknıık yapıılcak yer neresi var yanıı kendıın pişşir kendıın ye cıınsıınden yada guzel bıı kahvaltıı yesııllıık alan ııstııyoruz..ağva nasıl biyer acaba şöyle dere kenarııda olur..şimdiden teşekkürler:)
Gittiğin yerde kalıcak mısın? Kendin pişirciler çatalcada var.. ağvada var mı bilmiyorum.. Polenezköyü sevioru tatlı pansiyonları var :) var oğlu var aslında..
valla ne tarafta kalacaksınız?
mesela çatalca tarafında antikköy var kahvaltısını ben tutuyorum oranın:)
ağva güzel gökan bayramda çok kalabalık olur,derekenarında çok güzel bungalov tarzı yerler var.
Gittiğin yerde kalıcak mısın? Kendin pişirciler çatalcada var.. ağvada var mı bilmiyorum.. Polenezköyü sevioru tatlı pansiyonları var :) var oğlu var aslında..
kalmııcam sefacıım 1gunluk sabah gııdııp akşşam gelcez şşöle mangal çektıı canıımıız kendin pişşir kendıın ye duzgun sakıın apaçi olmayan biyer olsun nezih yada güzel bi kahvaltıı verdııgıınıız yerlerıı adresle yazarsanıız not edeyıım :)kalmalıı olmicak
valla ne tarafta kalacaksınız?
mesela çatalca tarafında antikköy var kahvaltısını ben tutuyorum oranın:)
b. evlerdeyıım ağğva 1oo km sanıırıım
kilyos yolu üzerinde çok güzel yemyeşil kendin pişir kendin yeciler dolu. biz arkadaşlarla geçen yaz gitmiştik. inanılmaz güzeldi, ordan aşağı sahile inersiniz. ağvada çok güzel ama ist merkeze 140km.
kilyos yolu üzerinde çok güzel yemyeşil kendin pişir kendin yeciler dolu. biz arkadaşlarla geçen yaz gitmiştik. inanılmaz güzeldi, ordan aşağı sahile inersiniz. ağvada çok güzel ama ist merkeze 140km.
evet ağva uzak orası zor gibi git gel zaten geç olur saat kilyos yolu üstünde hıım olabilir
bide sarıyere gitmeden çayırbaşı diye biyer daha var. mesire alanı zaten hep. 2,3tane kendin pişir yeci var. 1 tanesi çok güzel içlerinden. kapalı yerleride vardı hani olurda yağmur fln yağarsa. hem merkeze en fazla 10km uzaklıkta. diğer bi seçenek.
eevet zaman kısıtlıı sarııyerde olabilir temıız ve nezııh olsun yeterkıı
b.evlerden çatalca dediğim yer aslında nispeten yakın... açık büfe kahvaltısı var, mangal olayı da var...
http://www.istanbulrestaurants.com/detail.php?id=2050
http://www.dobisko.com/mekanlar/antikkoy
ben taktım buraya neden bilinmez:)
bahadırtelli
24-11-2009, 21:30
hava güzel olursa polenezköy güzel bir seçenek devamlı gittiğimiz ludwik diye bir mekan var etleri güzel. açık alanı çok güzel.
Kahvaltı içinde floryada cok güzel yerler var birtane kilis mi ne öle biyer vardı biraz pahalı ama gerçekten efsane kahvaltılardan veriyorlar(kişi başı 40 tl idi yanlış hatırlamıyorsam)
Sefa_vts
24-11-2009, 21:34
b.evlerden çatalca dediğim yer aslında nispeten yakın... açık büfe kahvaltısı var, mangal olayı da var...
http://www.istanbulrestaurants.com/detail.php?id=2050
http://www.dobisko.com/mekanlar/antikkoy
ben taktım buraya neden bilinmez:)
Güzel yerdir.. grup organizasyonu ile gitmiştim bir kere pek tad alamadım ve doluydu.. Oyum antikköyden yana.. göl vs de var.. hamak ooh :)
Güzel yerdir.. grup organizasyonu ile gitmiştim bir kere pek tad alamadım ve doluydu.. Oyum antikköyden yana.. göl vs de var.. hamak ooh :)
antikköyün tam adresini alabıılrmııyıım yollarıı bıılmııyorum gene bahcelııevlere gııtcem dııye edıırneden cııktııgıım gııbıı olmasıın:)
Sefa_vts
24-11-2009, 21:36
antikköyün tam adresini alabıılrmııyıım yollarıı bıılmııyorum gene bahcelııevlere gııtcem dııye edıırneden cııktııgıım gııbıı olmasıın:)
Valla google earth den bakıp sölicem gökan.. şurası diyebilicğm bir yer de değil :) Varsa bak istersen sen..
GÖKAN konuya salça olmuş gibi olucam ama; bendebayramda hatta arifede istanbulda olcam. Eşimle birlikte. Toplantı falan olacaksa, özel bir buluşma olacaksa gelmek isterim. Hatta dostlarla görüşmek isterim hazır gelmişken. Haberdar edermisiniz :D
valla ben cıınarcııka gelııyorum ordan ... kıız ark gormeye gelııcem arabayla toplantıı sanmam bayram gunu buluşşma olursa ama ben sana haber ederıım ben b.evler ataköy cııvarıında olcam
e5 den gidersen eğer geçeceksin avcuları b.düzünü filan... sonra haramidereden ineceksin... çekmeceyide geçtikten sonra sağdan çatalca diye sapak var... göl sağında kalacak dümdüz devam edersen görürsün... temden gidersen de eğer çatalca sapağından ayrıldıktan sonra sorman gerekir:)
valla ben cıınarcııka gelııyorum ordan ... kıız ark gormeye gelııcem arabayla toplantıı sanmam bayram gunu buluşşma olursa ama ben sana haber ederıım ben b.evler ataköy cııvarıında olcam
çınarcıkta bayram tatilinde genç olur mu?
boş mu olur dolu mu oralar?
yasin_oguz
24-11-2009, 21:51
kilyosu tavsiye ederim kendın pişir kendiye olarak yol uzerınde çok mekan war muhakkak size hitap eden bir yer olucaktır
Bende polenezköy ü tavsiye ederim.Dohada mı Dohado mu öyle biyer var polenezköyde 4-5 kez gittim açık alanı çok güzel doğa manzara süper sakin ve nezih biyer.Kendin pişir kendin ye var.istersen onlar pişirip getiriyor.5 kişi 90-100TL falan tutmuştu en son iki hafta önce gittiğimde.Polenez hiristiyan mezarlığı var yakınında.Jandarma karakolu var bide.
Emir_b16a
25-11-2009, 12:21
çınarcıkta bayram tatilinde genç olur mu?
boş mu olur dolu mu oralar?
yarı yarıya dolar yaz kdr olmasada ;)
istanbula gelip kendin pişir kendin ye ne gerek war gidin boğaza rakı balık yaparsınız :)
kendin pişir kendin ye olayını çınarcıkta yap bnce hasan baba enderin yeri :)
cabriolet
25-11-2009, 12:27
valla b.evlerden nerdeyse gidilicek heryerin mesafesi aynıdır ama bu clioGT nickli arkadaş boğazına düşkün bi arkadaş o çatalca diyosa bi bildiği vardır kesin :D
Cimmeria
25-11-2009, 12:48
mangal değilde güzel kahvaltı için kaleyi tek geçerim...
Garipçe köyü tavsiye ederim.
Sabah kahvaltısı falan cok güzel oluyor.
burası gayet net yanlıs hatırlamıyosam koc univestesinin oralardan falan gidiliyodu deniz
kenarı fenerde kavaltı fln gayet şık oluyo.