Orijinalini görmek için tıklayınız : c2 1.4 hdi motor
performansı nasıl arttırabılırım.. ankarada yapan var mı??
maliyeti ne olur??
tesekkurlerrr....
DoDo_hamann
25-11-2009, 20:33
yazılım,kutu içi filtre,katalizör iptali ve eksoz boruları genişletme yeterli olacaktır.
ogunozcan
25-11-2009, 20:34
aracın kac hp.
ogunozcan
25-11-2009, 20:37
yazılım aracının orjınal guc degerlerının yerıne yenı bır programlama yapılıyo.guclendırılıyo.yanı yanlısım varsa duzeltınn.yazlım falan fılan yaptırırsan en kotu 100 hp olur aracın
Chip kat ve orta susturucu iptali vede intercooler ile 95-100 hp civarında dolaşıyor bu motor.
DoDo_hamann
25-11-2009, 20:38
aracın orjinal yazılımının değiştirilmesi,remap.
aracın uygulama ve kutu içi sonrası 90 95hp civarı olur.
superchıpe baktım sanırım citroen ıcın yok
yazılımı nerde yaptırabılırım ankda
ogunozcan
25-11-2009, 20:50
ank bı kac bılgıdım var ama ıyıce arastırman lazım yaptıranlar gercı bı sıkıntı ıle karsılasmadı.
kımler var ben bıraz arastırdım ya fıyatı ucuz yada abartı alpıne var ona bulasma dıolar beyne zarar verıomus
Mehmet Gazihan abi ıle bı ara yazışmıstım bu arac hakkında motora neler yapabılırız dıye ,Chip ,Eksoz, Filtre,kat ıpt. fln 92 hp ye yukseltılebılıor ...
Mehmet Gazihan abı sanırım ıstanbulda
ama onun bılgılerınede ıhtıyacım olucak
konularda hıc c2den bahsedılmemıs o yuzden saglam bılgı alıyım dedım
kat ıptalı ısık yakıo mu pekı
sanırsam yakmıyor ,
kat. tupunu bosaltıyorlar ısık yakmaması ıcın ama o tavsıye edılmıor, Katı sokup yerıne boru takılması daha ıyı oluyormus ...
Ahmet_28
25-11-2009, 21:01
kat iptali ışık yakar.somun ve müşür takıcaksın söndürmek için
hdi turbomu?
Astra 1.3 Cdti'ımız var yazılımı ankarada yaptırdık bayada memnun kaldık düşünürsen pm yoluyla görüşelim
DoDo_hamann
25-11-2009, 21:05
dizel c2'de sensör yok,arıza ışığı sorunuda yok o yüzden
Ahmet_28
25-11-2009, 21:10
dizel c2'de sensör yok,arıza ışığı sorunuda yok o yüzden
bunu bilmiyordum.vts de olduğu için aynı olabileceğini düşünmüştüm.
o zmn sorunda yok gene ankara ıcın bılgısı olan varsa lazım olucak eger en iisi istanbulsa oraya gıdebılırım saglam bısey olsun dizel motoru kucagımızda dolastırmıyalım:D
Belki bilmiyorsundur diye söylüyeyim aracındaki motor 206 hdi ile aynı motor. O yüzden tek fark sadece yazılım. Yazılım yapıcak kişi 206 dan hangi gücü almışsa aşağı yukarı c2 den de aynı gücü alıcaktır. Mehmet Gazihan'ın şehir dışındada bir sürü bayisi var. O yüzden genede bir danış.
o zaman Mehmet Gazihan abi die haykırmak istiorummmmm!!!!
DoDo_hamann
26-11-2009, 07:36
bunu bilmiyordum.vts de olduğu için aynı olabileceğini düşünmüştüm.
zamanında c2 vts varken bizimde pek umrumuzda değildi sensörler,katı iptal ettik 6 ay sonra antipollutuon faulty:D
Belki bilmiyorsundur diye söylüyeyim aracındaki motor 206 hdi ile aynı motor. O yüzden tek fark sadece yazılım. Yazılım yapıcak kişi 206 dan hangi gücü almışsa aşağı yukarı c2 den de aynı gücü alıcaktır. Mehmet Gazihan'ın şehir dışındada bir sürü bayisi var. O yüzden genede bir danış.
206 HDİ ile aynı motorsa intercooler da yok o zaman :)
206 hdi motorunun aynısı 8 valf katı kırın hiçbişey demez intercooler ister chip ister enjektör cırıltısı 80bin sonrasında kesilmez :)