Orijinalini görmek için tıklayınız : bu arac hakknda dusunduklerınız we bıldıklerınız.
selam arkadaslar yakın bi arkadasım ep3 ctr almak istiyor.bu arac hakkında bildiklerinz ve düsüncelerinizi paylasırmısınız?.izmirli arkadaslar arabayı gören bilen duyan varmı sizce alınırmı?
http://www.sahibinden.com/hatasiz!!!cok_temiz!!!-40WQQaXQQ16404002WQQpXQQdisplayitem
ewet arkadaslar bilgisi olan warmi acaba?arac stock kullanilmis gibi ama bilen wardir umarim
izmirli arkadaslr nerdesiniz :)
tequila818
25-11-2009, 23:11
Ben sahibine mesaj attım, değişen parçası yok sadece lokal boyalar var demişti bana ve fiyatı 34bin ytl idi. Ama araç hakkında bir bilgim yok.
Bulut Y.
26-11-2009, 00:13
baslık yanlıs typer sorgusu dicektin bak nası 3-5 sayfa oluyodu.. :D temize benzior araç çizgileri falan düzgün
baslık yanlıs typer sorgusu dicektin bak nası 3-5 sayfa oluyodu.. :D temize benzior araç çizgileri falan düzgün
dgru soluosun kardesım degstım baslıgı..:D
gercı degısemedım galıba:confused::beuj:
drag-roll yapmış SALATA typerlarla karıştırmayın :) güldüm ya gece komik lafmış
ben bu arabadan kıllandım acıkcaı, tertemız alcantra dosemeyı nıye derı kaplatırsın? ruhu gıtmıs resmen aracın, fazla kusursuz geldı bana kıllandım
otomobil yakın arkımın titizlik manyagıdır gonul rahatlıgıyla alabılırsınız en ufak bır sorun cıkıcagını sanmıyorum
Bulut Y.
26-11-2009, 00:33
2002 ler mercekli farla mı cıkıodu yaw ben mi yanlıs hatrlıorum ??
otomobil yakın arkımın titizlik manyagıdır gonul rahatlıgıyla alabılırsınız en ufak bır sorun cıkıcagını sanmıyorum
pekı arac basndan berı ızmırdemıydı yoksa ıstnbuldanmı gtme onu bılıomusunz?ıstanbuldan gtmıs dıe duydum ama..
makyajlı kasaya cevırılmıs
Bulut Y.
26-11-2009, 00:35
;)..............
butun orj. parcalarınn oldugunu solemıs arkadas ama..bırde arac drekler we tawan harıc komple cızık w.s yuzunden boyanmıs dıe bılıorm..
cok temız kıllandım deıdmya boyası yenı dıye bagırıyor
bencede araba cok güzel duruyo boya sorun deil kazası olmasın yeter..
bencede araba cok güzel duruyo boya sorun deil kazası olmasın yeter..
ewet aracın durusu we hatları cok ıı gercekten..aracda kaza we degısen yokmus ayrıca stock kullanılmıs..sızde bı ep3 kullanıcısı olarak ne dersınız bu araca alınırmı??:soru:
ben olsam alırım işn gerceği olmadı git baktır kafan rahat olsun şase nosunu iste bi servise sordur km de sorun deil stok olduktan sora daha cokkk gideri var..
ben olsam alırım işn gerceği olmadı git baktır kafan rahat olsun şase nosunu iste bi servise sordur km de sorun deil stok olduktan sora daha cokkk gideri var..
teşekkürler..şase nosu ıle sordurmak mantıklı fakat serwste cıkmama ıhtmalı warmıdır acaba?yada şöyle soylıyım aracın kazası olupta servıste yapılmamışsa eğer:beuj:
eer herhangi bi kazası varsa serviste yapıldıysa cıkmamasına imkan yoktur..bu zamana kadar serviste ne yapıldıysa tane tane yazmişlardır..
madem cok guvenio araca tramer nosunu alın aracın sorgulatın netten.ordan cıkar seceresi
evet haklısın ama şansa kazası olupta herhangi servis harıcı bıyerde yapıldıysa bu kötü:(aracı yakından gıdıp bakanlar yada bılenler olursa cok daha ıyı olucaktır..
ben izmirdeym ama aracı ilk defa gordum bu arada.
bide soyle bsyde var madem anlattıgı gbi arac niye o zman 27 agusts trhnden bu yana satılmadı?
tramer nosundan cıkarmı acaba herseyı?ayrıca aractakı + veya - özellikler sıkntı yaratrmı acaba?satarken falan derıydı bel altı boyaydı falan..?
benım arabamda bel altı var ben hiç takmıorum vaLLa..
en ufak kazası bile cıkar.fakat soyle birsey var; eger aracı trafik sigortasından yada kaskodan yaptırdıysa cıkar.baska bi yerde kendi cebinden para vererek yaptırdıysa kayıt altına alınmadan onu goremezsiniz.
erkin006
26-11-2009, 01:27
izmirde bitane stock typerla denetmek lazım almadan gidişini mukayese etmek için onun haricinde işinin ehli ustalar tarafından incelettirilirse zaten alınıp alınmayacağı çıkar ortaya...
anladım..pekı aracı dışarda kendı cebındende yaptrmıs olsa yanı aractakı bı kazayı degışenı serwıste bakarak anlıyabılrlermı?yanı kayıtları olmadıgı takdrde?aracın uzun suredır satılmadıgı ıse farklı bı şuphe konusu..:beuj:
halilkarakas
26-11-2009, 01:37
servise götürürsünüz ekspertiz raporu alırsınız..60 liraya ben eski getz aracıma almıştım satarken..sol taraf komple boyalı olduğunu yazdılar !!! =)
bakalım belkı aracı cıddı şeklde tanıyan bılen bırısı cıkar..:)
aracı aykan kendısı komple boyattı ve inanılmaz şekılde boyandı arac bodrumdan geldı yaslı bı aılenın arabasıydı hep stoktu aykanda sadece arabayı toplar asla bınmez:)
herkafadan bi ses nette sölmekle olmaz gelır bakarsın gosterırsın alırsın gıdersın araba temız gıbı her boyanan arabaya *** atma lüksü yıne yapılıyor
Göstertmek lazım bencee..
yakından gorme lazım o zaman anlasılır + ları - lerı herseyı cıkar meydana
8.000rpm
26-11-2009, 14:02
sms ile plakadan bilgi alabiliyorsunuz , tramer belge no filan gerekmez ilk aşamada..
:)
elinizin altında internet var arkadaşlar , azıcık araştırın lütfen ;
http://www.google.com.tr/search?q=plakadan+hasar+sorgulama&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a