PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu s2000'ne dikaaatt edin arkadaşlar

nikox
26-11-2009, 08:21
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_sifirdan_farksiz-08WQQaXQQ18481556WQQpXQQdisplayitem
Arakadaşlar merhaba biliyosunuz s2000 hakkındaki görüşlerinizi almıştım ve sizinde anlattıklarınız düşünceleriniz doğrultusunda bu aracın bana uyacağını düşünerekten s2000 almaya karar verdim ve bunuda yazmıştım bir s2000 buldum 2004 model almaya gidicem diye.Ben bu ilandaki vatandaşlarla bi şekilde pazarlık yaptım filan anlaştık bişekilde ve bana dedikleri şuydu ilandaki araçları hakkında araba kesinlikle sıfır hata sadece ön kaputta kendisinden yüksek kasalı bir araca sürttükleri için boya var onun dışında hiç birşey bulamassın biz arabamızdan eminiz zaten ilk sahibiyiz dediler,mutluhan a da gideriz çünki bütün bakımları bugüne kadar orada yapıldı aracın herşeyini biliyolar.Bende dedimki oğlum niko içimden 2004 model s2000 28.000 km de ve sıfır hata sadece küçük bi sürtmeden dolayı kaputta boya bulunmaz nimet polyanayım ???????????????????
Neyse Allahtan Buğra gibi birini tanımışım hakikatten çok kıral bi insan benim için adam kendisine araba alıyormuş gibi tum içtenliğiyle araştırma yaptı FBI ajanı gibi valla araba hakkında sağlam bir liste çıkardı çamurluk,tampon,kaput davlumbaz ıvırzıvır plastik aksamlar,kollar bacaklar yani araç sağlam kaza yapmış ve bu herif ilanına sıfırdan farksız yazmış.
Bunun üzerine herifi aradım arabanızda bunlar bunlar ciddi parçalar değişmiş siz bana sadece kaput sürtmeden dolayı boya dışında kesinlikle bişey yok dediniz.Herif ?????? gibi kaldı nediceğini şaşırdı özür mözür ayakları ulan beni İzmir lerden getirecektim İstanbul a okadar yol gidicektim Buğra olmasa belki mutluhan da bana nederlerdi bilemiyorum ama büyük ihtimalle bunlar mutluhan lada anlaşmışlar gigbi sonrada İzmir e gelicektim enayi gibi kazasız arabam var diye.
Yani bu uzun lafın kısası bu araca dikkatttt ve bun u satan herifler nasıl terbiyesiz insanlar anlayamıyorum (Daha ağır lafları forum diye yazmıyorum )

küfürlü yazı yazmayınız !

SONE-R
26-11-2009, 08:25
iyi kurtarmışsın.. kimsenin hele sahibinin sözüne güvenilip ist'a gidilmezdi.. ha ben gitmiştim zamanında hata yapmışım..

GKS
26-11-2009, 08:26
geçmiş olsun..çakal çok piyasada dikkat etmek lazım bide kime sorsan arabası tr de en temiz kazasız fln hikaye hep..

SPORTING
26-11-2009, 08:27
böyle karaktersizler cok piyasada..

ahk
26-11-2009, 08:28
fiyatıda sanki kazasız belasız sıfır gibi vermiş olay anlaşılmasın diye :D

nikox
26-11-2009, 08:30
bunlar süzme ya .
Neyse böylelikle 2.el araç alırken nasıl araştırma yapılacağını öğrenmiş oluyoruz

!KO
26-11-2009, 08:31
geçmiş olsun hocam iyi kurtarmışsın

SULTANOGLU
26-11-2009, 08:32
geçmiş olsun

ahmetuygur
26-11-2009, 08:37
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_sifirdan_farksiz-08WQQaXQQ18481556WQQpXQQdisplayitem
Arakadaşlar merhaba biliyosunuz s2000 hakkındaki görüşlerinizi almıştım ve sizinde anlattıklarınız düşünceleriniz doğrultusunda bu aracın bana uyacağını düşünerekten s2000 almaya karar verdim ve bunuda yazmıştım bir s2000 buldum 2004 model almaya gidicem diye.Ben bu ilandaki vatandaşlarla bi şekilde pazarlık yaptım filan anlaştık bişekilde ve bana dedikleri şuydu ilandaki araçları hakkında araba kesinlikle sıfır hata sadece ön kaputta kendisinden yüksek kasalı bir araca sürttükleri için boya var onun dışında hiç birşey bulamassın biz arabamızdan eminiz zaten ilk sahibiyiz dediler,mutluhan a da gideriz çünki bütün bakımları bugüne kadar orada yapıldı aracın herşeyini biliyolar.Bende dedimki oğlum niko içimden 2004 model s2000 28.000 km de ve sıfır hata sadece küçük bi sürtmeden dolayı kaputta boya bulunmaz nimet polyanayım **.....ko..yım.
Neyse Allahtan Buğra gibi birini tanımışım hakikatten çok kıral bi insan benim için adam kendisine araba alıyormuş gibi tum içtenliğiyle araştırma yaptı FBI ajanı gibi valla araba hakkında sağlam bir liste çıkardı çamurluk,tampon,kaput davlumbaz ıvırzıvır plastik aksamlar,kollar bacaklar yani araç sağlam kaza yapmış ve bu herif ilanına sıfırdan farksız yazmış.
Bunun üzerine herifi aradım arabanızda bunlar bunlar ciddi parçalar değişmiş siz bana sadece kaput sürtmeden dolayı boya dışında kesinlikle bişey yok dediniz.Herif *** gibi kaldı nediceğini şaşırdı özür mözür ayakları ulan beni İzmir lerden getirecektim İstanbul a okadar yol gidicektim Buğra olmasa belki mutluhan da bana nederlerdi bilemiyorum ama büyük ihtimalle bunlar mutluhan lada anlaşmışlar gigbi sonrada İzmir e gelicektim enayi gibi kazasız arabam var diye.
Yani bu uzun lafın kısası bu araca dikkatttt ve bun u satan herifler nasıl terbiyesiz insanlar anlayamıyorum (Daha ağır lafları forum diye yazmıyorum )

mutluhan kadar ciddiyetsiz bi servis olamaz bnm arabama expertiz yaptılar kaputtaki el kadar boya için kaput boyalı yazdılar kagıda........

Bu araç sanırım gümrükten alınıp yapılan gri araba keşke baştan sorsaydın anlatırdık ne oldugunu :)

sinan-s
26-11-2009, 08:41
Çok büyük terbiyesizlik yapmış adam..Madem kazalı fiyatını daha uygun yaz barii..Resmen kadnırmaca..Geçmiş olsun diyelim..S2000 tehlikeli araç..Kazalısı çok...

bugra_0101
26-11-2009, 08:44
geçmiş olsun

!KO
26-11-2009, 08:46
mutluhan kadar ciddiyetsiz bi servis olamaz bnm arabama expertiz yaptılar kaputtaki el kadar boya için kaput boyalı yazdılar kagıda........

Bu araç sanırım gümrükten alınıp yapılan gri araba keşke baştan sorsaydın anlatırdık ne oldugunu :)

o değil sanırım o s2k sis farlarıyla ünlü :p

Day Walker
26-11-2009, 08:47
geçmiş olsun :( burda herkes birbirine yardım etmek ve fikir alış verişinde bulunmak için hazır bence

-Aydın-
26-11-2009, 09:38
Geçmiş olsun ucuz yırtmışsın. Buğrayada teşekkürler diyelim, ne kadar güzel böyle yardımlaşmalar. ;)

BlackEmperor
26-11-2009, 09:43
2. el tamamen şans işi satıcının insafına kalmış. Bende araba alırken oğuz a sormuştum( DayWalker) sağolsun oda yardımcı oldu. Sistemden bişe göremiyorum dedi :D şaka bi yana forumdaki yardımlaşmayı bende şahsım adına tebrik ediyorum.

MiaMi
26-11-2009, 09:56
Buğra tebrik ederim bu forumun kalitesi bu işte. Herkes yardımlaşmak için uğraşıyor.

sulhi
26-11-2009, 10:01
arac yenı plaka tescıl görmüş mü yani atıyorum daha önce farklı bi plaka varmıymış üstünde onuda araştırdın mı?

karsiyakaliozi
26-11-2009, 10:03
ondan en gozde meslek araba alım satımı tr de bakkal satar berber satar manav satar al-sat nasılsa arastırılamıyo ya herkezi enayı sanıyo adamlar forum yardımlasmasını takdir ettim selamlar

cenkr1
26-11-2009, 10:05
forumda bir sürü s2k sahibi var zaten sana gerekli bilgiyi verirdi 60 liraya isterse hiç hatasız olsun öyle bir para etmez veya 55 yok öyle bir rakkam birde ufaktan bir kaldırıma çıksan önündeki plastik aksamları bir yazsalar araba pertmi olmuş dersin çok incik boncuk var önünde ahmetin arabayı neden düşünmedin bilinen bir araba sonuçta

gökan
26-11-2009, 10:31
mutluhandan araba alacak arkdaşlar bu uydurukcu bı sırketmı bende cıvıc 14 baktım mutluhan da bakım yapılmıs araba pertten cıkma cıktı

nikox
26-11-2009, 10:31
arac yenı plaka tescıl görmüş mü yani atıyorum daha önce farklı bi plaka varmıymış üstünde onuda araştırdın mı?

bana bukadar yeter.adamlar direk yalancı abi sağ taraftan hafif kazalı yazsalar tamam diyecem.sıfırdan farksız nedemek ya

SONE-R
26-11-2009, 10:34
ankarada Efe honda, istanbulda da Mutluhan meşhur demekki :D :D

Onuralp
26-11-2009, 10:35
Geçmiş olsun.

blackk35alp
26-11-2009, 10:38
bu s2000 nın pıyasası bıtmıstır artık ben bugun 22000 bı fıyata warmısın yokmusun dıyımde.herıf bı kafayı bozsun .en sonunda da mal senın para bızım der cıkarız bence her bırımız 25000 e kadar fıyat wersın de herıf kendı arabasının hayatta cıddı bı hondacıya satılamayacagını anlasın...beter olsun karaktersız elınde curusun de gorsun

ahmetuygur
26-11-2009, 10:47
forumda bir sürü s2k sahibi var zaten sana gerekli bilgiyi verirdi 60 liraya isterse hiç hatasız olsun öyle bir para etmez veya 55 yok öyle bir rakkam birde ufaktan bir kaldırıma çıksan önündeki plastik aksamları bir yazsalar araba pertmi olmuş dersin çok incik boncuk var önünde ahmetin arabayı neden düşünmedin bilinen bir araba sonuçta

cenk abi dogru demıssın gecen bnm on tamponu kırdılar davlumbazda kırıldı yanı bu demek oluyormu araba önden kazalı yok ama işte anlatamıosun mıllete neyseki resimleri var :)

SONE-R
26-11-2009, 10:50
cenk abi dogru demıssın gecen bnm on tamponu kırdılar davlumbazda kırıldı yanı bu demek oluyormu araba önden kazalı yok ama işte anlatamıosun mıllete neyseki resimleri var :)

öyle ama ahmet önden kazalı.. senin araba para etmez.. sen onu bana 30 milyara satıver :p :p :D

ahmetuygur
26-11-2009, 10:54
öyle ama ahmet önden kazalı.. senin araba para etmez.. sen onu bana 30 milyara satıver :p :p :D

:eek: 25 ver hayırlı olsun 30 etmez :hahaha:

SONE-R
26-11-2009, 10:56
:eek: 25 ver hayırlı olsun 30 etmez :hahaha:

sağol aldım gitti.. kaç binde fitek açıyodu bunlar :D :D :p şaka bi yana param olsa alırdım ah ah :(

ahmetuygur
26-11-2009, 10:58
:)

bu araba yı göstetmek lazım sonucta kazalı araba alınıp proje ypaılıcak falansa bunun gıbı bı suru daha dırı arabalar bulunabılır.

Cihan Çizmeci
26-11-2009, 10:59
İşte böyle şerefsizler yüzünden insanların güveni kırılıyor.Aklımızda kurtlar olmadan bişey alıp veremez olduk

elpadre
26-11-2009, 11:12
allah korkusu olmuyanlar boyle ıste

özgür67
26-11-2009, 11:21
Arkadaşım 5000 km de almanya da yaşayan bir gurbetçi amcamızın 2005 model polo marka aracını satın aldı.Arabanın jelatinleri bile üzerinde tabi böyle olunca kıllanmamış araştırma gereği de duymamış.Alırken ben hacı adamım çek,senet v.s bu işlerle işim olmaz para peşin diyen adam meğer sol tarafı komple boyalı arabayı satmış arkadaşımıza.Bunu da sonradan öğrendik ama iş işten geçmiş oldu.Demek istediğim artık insanların para için yapabileceklerini anlamak artık çok zor.

mgnPower
26-11-2009, 11:51
para icin nelerden vazgecer oldu insanlar

Jam da Joker
26-11-2009, 12:04
Sahibindende takip ettiğim 2-3 tane ilan vardı hepside satıldı..
Temiz araba direk satılıyor demekki.
En son şuna bakıyordum buda satılmış
http://www.sahibinden.com/fiyat_dustu_cok_acil_satilik_2006_s2000_kapali_gar aj_arabasi-55WQQaXQQ17719916WQQpXQQdisplayitem

Buarada şu araçta bizim arkadaşımızın abisinin aracıydı hala onlardamı bilmiyorum ama öyle olması lazım Buğra bir görüşsün kazası vardı ama öyle leş arabaya binicek insanlar değiller nesi var nesi yoksa söylerler Buğra bir konuşsun senin için :
http://www.sahibinden.com/honda_s2000_moonrock_2005_model-02WQQaXQQ15567921WQQpXQQdisplayitem
Burakın abisinde hala araç heralde konuş bi Buğra

MoDVTeC
26-11-2009, 12:27
Burasu istanbul bu yüzden deniliyo herhalde...

Neyse geçmiş olsun erkenden iş çözülmüş

XoR
26-11-2009, 12:36
Moonrock grisi s2000'e çok yakışıyo.

Geçmiş olsun maalesef ortalık sahtekar dolu.

ef186
26-11-2009, 12:38

arabanın ilk plakası bu kanka .
Şase nosu uzerinden hasar listesi çıktı sonra anadolu sigortadan da teyidini yaptım ...

yearone
26-11-2009, 12:43
Aracın sahibini tanıyorum... Ben de çok temiz biliyordum ta ki bu konuyu görene kadar. Aracı hemen hemen hergün görüyorum. Yeni boyanmışa benzemiyordu... Sanırım kazası yeni oldu...

Swift
26-11-2009, 12:45
valla iyi kurtarmışsınız şerefsiz dolu ortalık :(

ef186
26-11-2009, 13:04
Aracın sahibini tanıyorum... Ben de çok temiz biliyordum ta ki bu konuyu görene kadar. Aracı hemen hemen hergün görüyorum. Yeni boyanmışa benzemiyordu... Sanırım kazası yeni oldu...

10.07.2004 te yapmış kazayı .
3189 km de iken .

ömerve
26-11-2009, 13:19
Geçmiş olsun,araç sahibinin yaptığı terbiyesizlik..Ama artık çok kişi yapıyor bunu dikkat etmek lazım.

GOKTAN
26-11-2009, 13:38
harbi büyük geçmiş olsun....kimseye güvenimiycekmiyiz arkadaş....

lucky Jackal
26-11-2009, 15:50
10.07.2004 te yapmış kazayı .
3189 km de iken .sakıncası yoksa bizimlede paylaşabilir misin bu kadar bilgiye nasıl ulaştığınızı? veya pm ile bilgilendirsen,benimde bakmak istediğim bazı araçlar war.

hondaa
26-11-2009, 16:09
geçmiş olsun

ef186
26-11-2009, 16:18
sakıncası yoksa bizimlede paylaşabilir misin bu kadar bilgiye nasıl ulaştığınızı? veya pm ile bilgilendirsen,benimde bakmak istediğim bazı araçlar war.

Honda Türkiyeden ulaştım .
Normalde ulaşılabilecek bir bilgi değil ama tanıdık varsa iş değişiyor .

sulhi
26-11-2009, 16:23
arabanın ilk plakası bu kanka .
Şase nosu uzerinden hasar listesi çıktı sonra anadolu sigortadan da teyidini yaptım ...

kanka bende sandım BSG vardı ya hani o sandım ben gene hani o muhteşem plakalı araban huauhauhauahu

Shekil
26-11-2009, 17:34
aynen gecmis olsun..

ef186
26-11-2009, 17:35
kanka bende sandım BSG vardı ya hani o sandım ben gene hani o muhteşem plakalı araban huauhauhauahu

ulan sülü ulan sülü ben sana bi isim takıcamda neyse :D
Plakamla geç dalganı kankha:D
hueuheuhuhe

tender06
26-11-2009, 17:57
buna yapılacak en ii şey gidicen bakacan gösterecen başka servise orada herşeyi çıkıcak sonra telini dağıtacan herkes aricak paso anlattıracak sonra basacak küfürü utanmıyonnu dicek çekecek fırçayı şerefsize

Dou
26-11-2009, 18:02
En iyisi bu tip public bir ortamda bu tip kişileri ve araçlarının durumunu deşifre etmek, sizin yaptığınız gibi.

Bende bu araçla ilgileniyordum ama sayenizde öğrenmiş oldum, teşekkürler.

turbo&quattro
26-11-2009, 18:14
Her malin bir alicisi mutlaka var.Niye boyle bir yol secilir anlayabilmis degilm..Bu insanlar paranin kolaymi kazanildigini dusunuyorlar acaba?

Gecmis olsun...

nikox
26-11-2009, 18:33
En iyisi bu tip public bir ortamda bu tip kişileri ve araçlarının durumunu deşifre etmek, sizin yaptığınız gibi.

Bende bu araçla ilgileniyordum ama sayenizde öğrenmiş oldum, teşekkürler.

benimde maksadım buydu herkez bilsin.kazalı dese problem yok ona göre kendini hazırlarsın pazarlığını yaparsın ama sıfırdan farksızın anlamını ya biz bilmiyoruz yada bunlar

Xenomorph
26-11-2009, 18:37
Allah'ından Bulurlar İnş Ne Diyim

onurdestan
26-11-2009, 18:38
bizde bir vti almıştık arkadaşımıza kasası düzgündü gittik ta burdan 1000km açtık telefon bak o kadar yol gelicez vs bilmemne diye neyse harbiden kasa düzgün çıktı adamlarda gayet efendi hatta arabanın sahibi motorunda bi sıkıntı çıkarsa anasını bacısını ortaya koydu verdik kaporalarını döndük sonra yine gittik baktık km'ye 300 km fazla neyse dedik aldık arabayı az çok güvendik insanlara 1 lira fazla olsun adam anasını bacısını koydu ortaya dedik sonuç:

yan sanayi subap takmışlar arabaya = 4000ytl :)

geçende aradı arkadaşı yanlışlıkla numarayı karıştırmış arkadasta soyledı boyle boyle arabanızla ugrasıoruz dıye salak oldu telefonda bizim arkadaşta sövmek vs yerine hade hayırlı akşamlar dedi kapattı anlayacağınız allaha havale etti oysaki burdan ne zorluklarla alındı o araba krediler çekildi borçlara girildi be adam madem koydun onları söyle hadi para peşindesin aç söylede iş çıkarma başımıza ama nerde...

tabi giren bize girdi hatta aracı arkadaşıma satan arkadaşta foruma üye pek aktif değil kendisi ulaşılmak istese hıralara gürele çıkarılmak istense çıkarılırdı ama sonuçta bize giren girmiş ele ne geçicekki...

arkadaşım arabasına 5 kuruş haram para harcamadan topladı arabasını biniyor sonuçta şu an fakat soğudu sonuçta hatta honda'dan soğudu iyi tanırım yıllarca hayalini kurdu vtec'in

biz allah'a havale ettik zaten tecrübeyle ve görünenle de sabittirki kul hakkı ve haram yiyeyin eninde sonunda çıkar bi yerinden Allah bi yerden alıyor bi yerden veriyor

Burdaki Dürüst Arkadaşlarımızı Böyle İnsanlar Konusunda Tekrardan Uyarıyorum Çok İnce Eleyin Sık Dokuyun Araç Sahibine Galeriye Vs Güvenmeyin Açın Telefon Götürün 3 Tane Yetkili Servise Ayrı Ayrı Ne Markaysa Ne Modelse Yazılı Olarak Alın Raporunu

Herneyse Sinirlendim Yine

Allah Düşürmesin Düştüğümüz Duruma Çok Dikkat Edin Arkadaşlar

Onurkk06
26-11-2009, 19:39
http://www.datametral.com/Kalinlik-Olcer/kalinlik-olcer.html en iyisi bundan bir tane almak geçen gün alım satım yapan bi abimiz almış bundan neyse arkadaşımızın babasına araba bakıyoruz 97 model vectra adam dedi ki ne boya ne hata başka bişey yok hiç bişey yok araba fabrikadan cıktığı gibi falan filan aletle ölçükçe arabanın hataları çıkmaya başladıkça adam da ötmeye başladı baya işe yarıyo

Ercan_35
26-11-2009, 20:54
http://www.datametral.com/Kalinlik-Olcer/kalinlik-olcer.html en iyisi bundan bir tane almak geçen gün alım satım yapan bi abimiz almış bundan neyse arkadaşımızın babasına araba bakıyoruz 97 model vectra adam dedi ki ne boya ne hata başka bişey yok hiç bişey yok araba fabrikadan cıktığı gibi falan filan aletle ölçükçe arabanın hataları çıkmaya başladıkça adam da ötmeye başladı baya işe yarıyo

bu güzel bişimiş fiyatını göremedim bu arada konuyu pert etmemek adına geçmiş olsun...

Redbull
26-11-2009, 20:55
Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bende 5 ay oldu alalı 10 tane s2000 e baktım hep tek parça boya var dediler 2 tanesi pert çıktı.
Sonra onjinal buldum filitre takılmamış ama inanmayıp iki serviften onay alıp öyle aldım.
Birde aklımda kalan bir ilan DAHA TEMİZİ VARSA BEDAVA DİYE...Baktım Perti vardı.

mechanıcer
26-11-2009, 22:15
gecmıs olsun arkadasım.benım anlamadıgım neden honda alıcak arkadfaslasr referans olasrak ıllakı mutluhan bakım garantılı ıstıyorlar ? sormak ıstedıgım mutluhan tek yetkılı bayımı ? yada tr nın en ıyı honda bayısımı ? yada bızım bılmedıgımız ozel seyler mı yaspıyorlara araca.. ben hergun sahıt oluyorum sanaıyden onca ınsan gellıyor plakalık alıyorlar aracları topluyorlar plakalıkları takıp servıs bakımlı dıe satıyorlar.. demek ıstedıgım soylenenlere yada surası bakımlı dıyenelre pek ınanmayın. bır honda alacaksanız once sase nosu ıle bır bayıden htr gecmısını ogrenın.. adam ısterse desın bılmem ne servısınden baska el deymedı...bende honda calısanıyım yanlız ama bu konuda en uzman kısı bırol ustayı tanırım yetkılı plazalar arasında...

Onurkk06
26-11-2009, 22:22
bu güzel bişimiş fiyatını göremedim bu arada konuyu pert etmemek adına geçmiş olsun...

fiyatları 1 milyara yakın;) ama baya işe yarıyo

DetailEF
26-11-2009, 22:34
geçmiş olsun..çakal çok piyasada dikkat etmek lazım bide kime sorsan arabası tr de en temiz kazasız fln hikaye hep..

Ben buraya çok içerledim ya :( Bence bu kadar topluca herkesi kastederek konuşmamalıyız..

Kime sorsan diye bir hitap şekli dünyadaki tüm insanları ilgilendiren birşey lütfen diyorum ;)

ali
26-11-2009, 22:45
bende Ankara'da ep3 type-r a bakmıştım, eleman sadece sağ çamurluk boyalı, hafif düzeltildi, başkada kesinlikle birşeyi yok demişti aldım elime ruhsatı aradım servisdeki arkadaşı, şase numarasından ne var ne yoksa çıkmıştı, meğer sağ çamurluk değişmiş, sağ jant değişmiş, tampon, sağ kapı, ve birkaç yerinde boyalı olan araçtı, madem var kusuru neden işi üçkağıtçılığa vuruyorsun kardeşimmm, o kadar yol gittik birde.

çok dikkatli olmak lazım, en güzeli tanıdık eş dost tavsiyesi, bilindik aracı almak ;)

geçmiş olsun bu arada

ÇALIŞKAN
26-11-2009, 23:46
Geçmiş olsun ucuz yırtmışsın. Buğrayada teşekkürler diyelim, ne kadar güzel böyle yardımlaşmalar. ;)

:bravo::Bravoo:

redbaron
27-11-2009, 00:50
amma çok şerefsiz doğdu piyasada ya... inşallah o araba bi yerinde patlar.yalandan sattığı arabasını o paraya satınca nasıl içi rahat edecek?doğru ki bu tip insanlarda vicdan ne gezer....geçmiş olsun kardeşim allah korumuş.