PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese selamlar:)

sülüman
28-11-2006, 22:08
ben süleyman ...aranıza katılıp birazda beygirlerle alakalı şeyler örenmek istiyorum.biraz fazla soru sorarım şimdiden sölim:D sonradan kızmayın bana:D herkese iyi forunlar....

Kaan
29-11-2006, 10:46
hoşgeldin bakalım sülüman :D

_İs@_
29-11-2006, 10:50
hoşgeldin sülo :)

Tombaluck
29-11-2006, 11:44
hoşgeldin...

emir
29-11-2006, 12:54
hoşgeldin iyiforumlar

sülüman
29-11-2006, 22:14
hoşbuldık Arkadaşlar..inşallah güzel vakit geçiririrz hep birlikte...

yiit
29-11-2006, 22:16
hoşgeldin ..

ahmetbaha-drs
29-11-2006, 23:29
Hosgeldiniz..keyifli sohbetler dilerim.. :)

Low-Rider
30-11-2006, 00:22
hoşgeldin.

i_could
30-11-2006, 00:38
hoşgeldin...camcılık devam mı???

i_could...

MuratCokol
30-11-2006, 00:42
hoşgeldin ;)

Eriador
30-11-2006, 08:12
Hoş geldn iyi forumlar :)

ef186
01-12-2006, 00:42
yaz yaz nolur burada da iki p1520 ile cam kırdık yaz sohbet bolumune ben bisey demiyecegim bakalım buradakiler ne diyecekler...

i_could...

sen once yaz bakalım bi sohbet boulmune aynı seyi de ondan sonra konuşalım bakalım...ayrıca binlerce dolar harcamana gerek yok p1520 ler cok pahalı baslar degiller ama cam kırabiliyorlar...

i_could...

Amacın ne ? Neden böyle davranıyorsun ?
Eyer bi sorunun varsa açıkca yaz herkez bilsin. Siteye yeni üye olan arkadaşına ''Yok sen yaz sohbete bu adamlar herşeye bişi yazıyo bak sanada neler yazıcaklar'' gibi bi tavırdasın sen ?
Sorunun ne ?

Sülüman nickli arkadaşım sen yaz sohbete yazıcağını burda herkez kimin ne olduğunu anlar adamına göre muamele yapar laflarım senin konu altında oldu ama senle uzaktan yakından alakası yok Ayrıca sitemize hoşgeldin ....

^^ANIL^^
01-12-2006, 00:47
arkadaşlar kişisel sorunlarınızı burdan paylaşmayın burası açık bi ortam özelden paylaşın saçmalamaya gerek yok

grkm
01-12-2006, 00:48
arkadaşlar kişisel sorunlarınızı burdan paylaşmayın burası açık bi ortam özelden paylaşın saçmalamaya gerek yok

+ 1

böyle giderse karı$ıklık çıkaran üyelere ciddi anlamda uyarılar vermek zorunda kalıcaz ... :cool:

CTG
01-12-2006, 01:11
hoşgeldin :)

ii sohbetler dilicem ama emin diilim :D

M_PROJECT
01-12-2006, 18:47
ben sadece link vereyim sıkılmaz okursan eger anlarsın muhabbetin ne oldugunu...

http://www.peugeot-tr.org/forum/showthread.php?t=8016

sülü benim arkadasım degil ve sadece cam patlatmaya devam ediyormusun diye sordum ve sohbet bolumune yaz bu işten anlayan adamlar var bakalım onlar ne evap verecekler dedim...

cocuk buna karsılık ulan diye başladı cevabına...daha hala bana bisey soyleyebiliyorsan tebrik ederim...

bak gusel kardesım ne muhabette oldugunu kımse bılmek ogrenmek ıstemıor buraya bundan sorna bole lınk felan koyma anladın mı varsa sorunun msn den pm den hallet buraya yazdıgın her yazıyı sılıorum

i_could
01-12-2006, 20:14
bak gusel kardesım ne muhabette oldugunu kımse bılmek ogrenmek ıstemıor buraya bundan sorna bole lınk felan koyma anladın mı varsa sorunun msn den pm den hallet buraya yazdıgın her yazıyı sılıorum

bu tamamen sana baglı.ben burada durduk yere bisey yazmadım link koymanın sakıncası oldugunu da bilmiyordum.kimseyle bi problemim yok sadece biraz daha saygı biraz daha adalet...

i_could...

sülüman
01-12-2006, 20:44
abilerim kardeşlerim ben buraya geldim .sizin bilgilerinizden faydanalyım.o adamla benim alıp veremedigim yok ..

ama yarası olan gocunur demekki biri bunun kuyruguna saglam bi şekilde basmış herhalde...

sülüman
01-12-2006, 20:49
bu arada f186 ve M PROJECT abilerime teşekkür ediyorum..

inan sizin gibiler bu forumdan sogumamı engelliyor...

i_could
02-12-2006, 00:22
abilerim kardeşlerim ben buraya geldim .sizin bilgilerinizden faydanalyım.o adamla benim alıp veremedigim yok ..

ama yarası olan gocunur demekki biri bunun kuyruguna saglam bi şekilde basmış herhalde...

seni tanımam etmem,benim unuttugum seyler kadar bilgin oldugunu da sanmam,iq seviyeni de az cok tahmin edebiliyorum yaşınla beraber,ta izmirden-manisadan seninle bi alıp veremedigim de olamaz ama sadece YALAN a dayanamam o kadar...

Link e tıklayan anlar zaten ne demek istedigimi...

i_could...

tolga900
02-12-2006, 00:58
öfff be ne kadar uzatıyosunuz forum burası seda sayan programımı ne bu saçmalık harbi uçacak böyle giderse bazıları bu siteden.

ahmetbaha-drs
02-12-2006, 01:16
+313..cook uzattınız yaw..

CTG
02-12-2006, 02:46
linke tıklayınca anlayamıyoruz çünkü üyelik istiyo.

cem
02-12-2006, 03:09

http://www.peugeot-tr.org/forum/showthread.php?t=8016

i_could...

"Sayfaya girebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. "

diyor ..

M_PROJECT
02-12-2006, 08:13
seni tanımam etmem,benim unuttugum seyler kadar bilgin oldugunu da sanmam,iq seviyeni de az cok tahmin edebiliyorum yaşınla beraber,ta izmirden-manisadan seninle bi alıp veremedigim de olamaz ama sadece YALAN a dayanamam o kadar...

i_could...

1 tanımadıgın etmedıgın adam hakkımda nasıl bılgısı ıq su hakkında yorum yapıosun
2 sen kımsın kı ınsanların ıq sunu sorguluyosun
3 burda bole seyler yasanmaz olmaz olmadıda cıktın bı yerden herpostta herkonuda sorunsun
4 bole gıderse banlanıcaksın kımseyı bukadar uyarmadım
5 yıne tekrarlıorum burdakımle ne derdın varsa ozel yollarla hallet
6 forumda huzur ıstıoruz kı bak benden ve dıer arkadaslarımdan cok oncelıkle butun uyeler sana ıhtarda bulunuyo anlakı nasıl bır ortamdasın kı senı de kazanmak ısterız ama cabalarsan kotu olmak kırıcı olmak adam harcamak kolaydır sana kalmıs

i_could
03-12-2006, 00:18
1 tanımadıgın etmedıgın adam hakkımda nasıl bılgısı ıq su hakkında yorum yapıosun
2 sen kımsın kı ınsanların ıq sunu sorguluyosun
3 burda bole seyler yasanmaz olmaz olmadıda cıktın bı yerden herpostta herkonuda sorunsun
4 bole gıderse banlanıcaksın kımseyı bukadar uyarmadım
5 yıne tekrarlıorum burdakımle ne derdın varsa ozel yollarla hallet
6 forumda huzur ıstıoruz kı bak benden ve dıer arkadaslarımdan cok oncelıkle butun uyeler sana ıhtarda bulunuyo anlakı nasıl bır ortamdasın kı senı de kazanmak ısterız ama cabalarsan kotu olmak kırıcı olmak adam harcamak kolaydır sana kalmıs

sana diyecek bisey bulamıyorum,artık ne oldu da bu kadar yanlış davranıyorsun bilemiyorum.beni tuning turkey de,egetuningde ya da ca-tr da bulabilir oralardaki forumlarda tanıyanlara nasıl birisi oldugum hakkında yorum alabilirsin.

bana on yargılı davranıyorsun foruma eglence amaclı koydugum bi topiçten sonra birlerinin saldırısının ardından bi kısmınız daha da saldırgan bi tavır takındınız...diyecek bisey yok.hiç bi forumda kendimi kanıtlamak için ya da başka sebeple tartışmaya girmedim tanıyanlar bilir ne kadar düz bir insan oldugumu inanmıyorsan beni gercek hayatta tanıyan m3csl tipo16v ya da eroll a sorabilirsin...

ben bi yerden cıkmadım uye oldugum tarihe bakarsan anlarsın sadece uzun süre okuyup ondan sonra yazmaya başladım...

hala sizinle konuşurken cok saygılı davranıyorum ama sorması ayıp niye hiçbir uye ya da siz haya muhabbetine ya da ulan diye başlayan cevap yazmaya bisey demiyo ihtarda bulunmuyo,bunu cevabı cok onemli lütfen verirmisin???

banlanmak umrumda degil acıkcası sadece haksızlık ettiginiz düsünür bir daha takılmam o olur hatta boyle devam eder her soyledigime boyle seyler yazılırsa bir daha bisey soylemem sadece okur gecerim...

dedim ya bu cocukla bi problemim yok olsa zaten üsenmez cekinmez özeli msn i bırak istanbula gelir bulur hallederim ama dedigim gibi bi problemim yok sadece cam kırmaya devam...

saygılar...

i_could...

^^ANIL^^
03-12-2006, 02:47
adamı gelip burda tahrik ediyosun sonra nie öle msj atıyo diosun burda saygılıyım die destan yazıyosun sonunda yine cam kırmaya devam die adamı tahrik ediyosun biraz daha yazarsan banlanıcaksın kardeşim git özel meseleni özel hallet burayı alet etme kendine

TT_BOY
03-12-2006, 12:07
hoşgeldin..
iyi forumlar..

M3CSL
03-12-2006, 12:16
aykut normalde agresif bi iinsan deildir sadece haksızlıklara kendini tutamıyo o kadar cam muhabbeti vardı dier sitede onu biraz burda alaycı dille dile getirdi.. onun dısında buyutulcek bi durum yok bence..

^^ANIL^^
03-12-2006, 23:24
gitsin dier sitede dile getirsin kardeşim ordan buraya taşınmasın bu konuya daha cvp atmayın

Dodo-FB
04-12-2006, 13:33
-Hoşgeldin , gereksiz tartışmalara veya özel konularınız burda

herkesin içinde dile getirmek durumunda değilsiniz özel msj

veya msn var lütfen forumu kirletmeyin .. !

vs2508
04-12-2006, 14:10
SÜLÜMAN foruma hoşgeldi(K)n bnde yeniyimde :)

sülüman
04-12-2006, 21:07
hoşbulduk arkadaşlar

ben artık o insanı kaaalee alıp daha o için hiç bir mesaj yazmıcam......... isteyen istedigini yazsın...