Orijinalini görmek için tıklayınız : Kia rio drift
Ahmet Saraçoğlu
26-11-2009, 22:54
sizcede önden çekişli bi araba için biraz fazla deilmi?
http://www.youtube.com/watch?v=YebeihuohXk
BlackEmperor
26-11-2009, 23:01
ya lastikler bitik arkalar tutunmuyor yada gaz fren aynı anda basıyor profesyonel biri galiba
arka lastiklerin altına dikkat edersen farklı birşeyler var :) autodromdaki eğitim araçlarının yardımcı tekerleklerine benzer bi muhabbet herhalde :)
CanBasel
26-11-2009, 23:51
O süratte önden çekişli araçla o hareketler bana imkansız gibi geliyor :) Ama yapmış adam helal olsun
lastıklerde bısey yk....... amcam prof heralde
Var gibi arka tekerleklerin orda bişeyler.
http://i570.photobucket.com/albums/ss142/sellmann/adsz.jpg
VtecDream
27-11-2009, 12:13
imkansız diye birşey yoktur denen muhabbet bunuda kapsıyor sanırım :D
ıstek varsa hersey yapılır :D
arka lastiklerin altına dikkat edersen farklı birşeyler var :) autodromdaki eğitim araçlarının yardımcı tekerleklerine benzer bi muhabbet herhalde :)
+1
yapılabilir olsa biz de yapardık :)
ulasoztas1
04-07-2010, 20:33
Yekta'nın dediği gibi arka tekerlerde kaymayı sağlicak bişeyler war. yoksa önden çekişli araç için çok çok zor hareketler
redbaron
04-07-2010, 21:50
arkada bir islem var bu kadar dusuk hizda bu kadar uzun yanlamak imkansiz ne kadar prof olsanda fizik var isin icinde,ayri bir durumda daha var, asfalt otoban asfalti en tutunandan yani:) bir ara arkadan itismi yapmislar bu araci diye dusundum ama degil gibi geldi video net degil anlasilmiyo tam nereden patinaj cektigi.
onursumer
04-07-2010, 22:55
arka lastiklerin temasını yerle minimuma indiren birşeyler var belli oluyor az çok :)
lethaldoze
04-07-2010, 23:14
Troy muydu tray mıydı neydi o muhabbet olabılır mesela.Youtubeye taray yada troy drift yazn neler gelıo.Arka lastıklerın altına tepsi gibi bişey koyup el frenını cekıyorlar sonra baslıyorlar yana.
arka tekerleklerin arasında alışveriş arabası tekerlekleri gibi tekerleklerden var. bu hem aracın arkasını yükseltmiş, hem de arka lastiklerin tutunmasını bayağı düşürmüş. ayrıca aracın arkasında hafifletilme işlemleri yapıldıysa (stepne, koltuk, müzik sistemi vs. çıkarıldıysa) bu hareketleri yapması olası. lakin benim de aklıma takılan bir şey var, donut yapıyor adam. arkadaki o yardımcı tekerlerle yanlaması normal ama donut nasıl olur anlamış değilim. o tekerleklere de güç aktarımı olabilir diye düşünüyorum ama o kadar uğraşmışlar mıdır acaba? örneğin elektrikli motor takılmış olabilir o tekerlere. zaten arabanın arkası yukarıda dediğim gibi olduğu takdirde, o tekerleklere verilecek az bir güç ile bile yanlamak olası.
opeldostlar
05-07-2010, 00:27
o düşük hızda fizik kurallarına aykırı arkadaşın resimde belirttiği gibi yardımcı sistem eğitim araçlarındaki gibi bişi var teması kesiyo sanırım
Mehmet Gazihan
05-07-2010, 00:31
bu biraz mcdonalds tepsilerini çalıp arka tekerleklerin altına koyarak yapılan driftlere benzemiş :D
tamam donuyor lastikler ama kesinlikle ciddi sürtünme eksiği var..
CallMeInsane
05-07-2010, 00:32
yani bu drift mi şimdi arabanın arkasını savurmak drift deil bence güç arkadan olmalı ve kontrollü kayıla bilmeli ki adı drift olsun bu amcamın yaptıgı bildigin savrulmak :D