Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 sohc vtec 1 2 3 kadran
maşallah hasan çok renkli yürüyo aracın
http://videos.streetfire.net/video/14-sohc-vtec_721706.htm
gokhan035
26-11-2009, 23:56
1-2 den çok 3. viteste belli ediyor farkını, normal header filtreli 1.4 lerin 3 ü böyle değil. gayet keyifli olmuş belli güle güle kullanın.
maşallah erkut vtec gibi :)
BlackEmperor
27-11-2009, 00:02
ses çok güzel. 0-100 denedin mi hiç ?
maşallah erkut vtec gibi :)
sağol mertcan sanırım şu an vteci yakaladı çevirme kabiliyeti deniycez yakında stocka yakın vtilarla
bu arada 0 100 ölçecek bişeyimiz yok
2vites 85 3vites 125 :D
masallah abi :)
maşallah güsel çeviriyor
araç 4 kapımı ?
ayrıca 0 - 100 ü bu aracın 8 saniyelerde olması lazım ve cok iyi bir deger bence 1.4 is için tebrikler çok çok daha iyi yerlere gelirsin inşallah
BlackEmperor
27-11-2009, 00:15
sağol metcan sanırım şu an vteci yakaladı çevirme kabiliyeti deniycez yakında stocka yakın vtilarla
bu arada 0 100 ölçecek bişeyimiz yok
gerçek değeri kast etmedim dostum. üç aşağı 5 yukarı kadrandan hesap edip kendi aracımla karşılaştıacaktım :)
2vites 85 3vites 125 :D
masallah abi :) :D darısı başına janım
maşallah güsel çeviriyor
araç 4 kapımı ?
ayrıca 0 - 100 ü bu aracın 8 saniyelerde olması lazım ve cok iyi bir deger bence 1.4 is için tebrikler çok çok daha iyi yerlere gelirsin inşallah
teşekkürler inşallah çok daha iyi olacak kasa hb
gerçek değeri kast etmedim dostum. üç aşağı 5 yukarı kadrandan hesap edip kendi aracımla karşılaştıacaktım :)
miniksin dediği gibi sanırım 8 civarı şimdi şu civar desem neyle ölçtünüz sorusu gelecek o yüzden yazmak istemedim bişey
BlackEmperor
27-11-2009, 00:25
yakın olsak denemek isterdim sizinle dyno verisi var mı elinizde ?
eski haliyle 130 verdi şimdi biraz daha yüksek
BlackEmperor
27-11-2009, 00:29
130bg atmosferik çok güzel değer bi an heveslenmiştim, sen bi gomlek falza gelirsin bana :D maşallah tekrardan
Rockford
27-11-2009, 00:33
masallah gayet keyifli olmus :)
130bg atmosferik çok güzel değer bi an heveslenmiştim, sen bi gomlek falza gelirsin bana :D maşallah tekrardan
teşekkürler şu an biraz daha fazla 130dan
vites oranları bu uygulamadan sonra dustu sanırım.normalde 3. vtes 150 de kesyor.beyinden mi kaynaklı yoksa sanzımanla mı oynadınız?masallah bu arada kazasız belasız ex 1.4 kullanıcısı olarak gurrlandım atmosferik acıcn gayet guzel yuklenmesiyle :)
maşallah çok güzel oldu hasan.
vites oranları bu uygulamadan sonra dustu sanırım.normalde 3. vtes 150 de kesyor.beyinden mi kaynaklı yoksa sanzımanla mı oynadınız?
azcık kısa şanzumandan kaynaklı
maşallah davşanım :D
sana da tekecanım
Ulen cepten gene izleyeniyirum:D gerci nssl yurudugunu biliyoruz:D
kanka tarantula ya ne etmişti bu :D
Ulen cepten gene izleyeniyirum:D gerci nssl yurudugunu biliyoruz:D
sen kullandın izleme zaten
kanka tarantula ya ne etmişti bu :D
tarantulaya mı parlementde mi :hahaha: onun araba burda gidemiyo
maaşallah gzel ivmeleniyor
emreekin
27-11-2009, 03:21
eyy masaallah..kapak d15b kapak mı?
BAHADIR24
27-11-2009, 07:32
arıza lambası ve tozlu göstergeler aynı benim is:)
maşallah yürüyen d14 ler görmek sevindirici şanzıman oranlarıda çok iyi olmuş nasıl kısalttınız bilgilendirirseniz sevinirim:)
Djalican
27-11-2009, 10:31
hepimizin sesi aynımı çıkar yahu....maşalllah süper ötesi olmus ;)
sağolun beyler
y8 kapağı emre
erkut bide sohc vtec turbo yapın be :)
erkut bide sohc vtec turbo yapın be :) hehe o da olacak inş kanka :D yeltenmiyo değilim
masallah ıyı devır cevırıyor
capcapca
27-11-2009, 17:21
kardeşim benim maşallah dahada güzel olacak allahın ıznıyle başarılar
VteC_MaNiaC
27-11-2009, 17:22
erkut bide sohc vtec turbo yapın be :)
http://img69.imageshack.us/img69/9062/img0094t.jpg
belkide olmuştur :) YL spec :D
metinalan
27-11-2009, 17:36
Videyo izleyemedım ama yorumlar süper abi
Bi Kocaman maşşalah da benden darısı başıma inşşallah :)
aa bu sohc vtec turboyu bilmiyordum yaw nedir bu araç :)
serdargoksu
27-11-2009, 17:56
Maşallah canlı izleme fırsatımda oldu hırçın ve agresif, Emeği geçen herkese teşekkürler ve iyi bayramlar
tarantino
27-11-2009, 18:25
http://img69.imageshack.us/img69/9062/img0094t.jpg
belkide olmuştur :) YL spec :D
bu kapağı gözüm biyerden ısıracak ama hayırlısı
Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun araç konusunda elimizden geleni yapıyoruz iyi bişeyler çıksın ve artık soch larda yürüsün diye :) Çok fazla emek var ama çokta keyifli araçlarımız Mehmet abinin aracı ayardan dolayı burda sıkıntı yaşadı ama benim aracımdan çok daha keyifli bir araç olduğundan şüpem yok (sana seviyorum abi :D ) Mustafa abi saolasın senin yanında araç deneyebilmek bile çok güzel bişey Ankaranın en iyi yürüyen si ına sahipsin abi gerçekten benim için onur inş oda çok dahada güzel olacak.Kazım abi Erkut abi Gürol abi Gökhan abi bütün BMS ailesi ve emeği geçen herkes her seferinde yazıyorum ama yazmadımı kendimi nankör hissediyorum hepinizin eline yüreğine sağlık hep beraber daha iyiye inş. Yorum yazan herkesin eline klavyesine sağlık.
VteC_MaNiaC
27-11-2009, 18:58
bu kapağı gözüm biyerden ısıracak ama hayırlısı
biliosun moruk sohc severiks :D
asıl senin eline sağlık hasan vites atmayı iyi öğrendin janım benim hiç kaçırmıyosun
1'den 2ye atınca tork nedeniyle kesilse de 3'e atınca çok keyifli. bir defa kullandım çok hoşuma gitti. inşallah daha da iyi olur.
1'den 2ye atınca tork nedeniyle kesilse de 3'e atınca çok keyifli. bir defa kullandım çok hoşuma gitti. inşallah daha da iyi olur.
evet guzeldi mustafa sanayi track mod on :D
masallah bu arada shoc vites oranlari bekledgmden daha kısa olmus :)
evet guzeldi mustafa sanayi track mod on :D
masallah bu arada shoc vites oranlari bekledgmden daha kısa olmus :)
aradaki kasisler olmasa daha güzel:)
beceremedim sürmeyi ama zevkliydi
asıl senin eline sağlık hasan vites atmayı iyi öğrendin janım benim hiç kaçırmıyosun
İyiki bı vites kaçırdım bende yani erkut abi her fırsatta dile getirmesen olmaz dımı:). Bu arada maşallah kardesim çok ii olmuş yaa. Gerçi biliors nasıl gittiğinize sen surunce bı farklı olmuş:)
İyiki bı vites kaçırdım bende yani erkut abi her fırsatta dile getirmesen olmaz dımı:). Bu arada maşallah kardesim çok ii olmuş yaa. Gerçi biliors nasıl gittiğinize sen surunce bı farklı olmuş:)
Tabi kardeşim senin yürütmenide biliyoz vites kaçırıyomuş :D vitesi oraya perçinliyon artık :) İnş. beraber oldukça daha iyilerinide yapıcaz kardeşim. Herkese teşekkürler yorumlar için Mustafa abi hoşuna gitmesine ayrıca sevindim.Barış abi senin oranlarda inş. çok daha iyi olur.
chiefkadir
28-11-2009, 11:17
Maşallah çok güzel yürüyor..
Erkut sıra bizim ex e nezaman gelir :D
ehehe sağol abi parçalarımız olsun her zaman gelir de ex daha fena oluyo
DogukanB
28-11-2009, 11:59
Emeğinize sağlık, hızlanması gayet güzel.
Kullandığınız parçalar nedir acaba?
ferhat-a
28-11-2009, 18:34
maşallah kardeşim Hasan aracın çok güzel oldu ve çok güzel yürüyor
erkut abi seninde ellerine sağlık :D
Emeğinize sağlık, hızlanması gayet güzel.
Kullandığınız parçalar nedir acaba?
yüksek cr piston sohc vtec kapak emme headers cai p28 ecu şanzumanda bi kaç değişiklik o kadar
maşallah kardeşim Hasan aracın çok güzel oldu ve çok güzel yürüyor
erkut abi seninde ellerine sağlık :D
senin dilin sivriymiş ferhat :D öyle diyorlar ;)
Ferhat abimin günahını alıyorlar :D
ferhat-a
28-11-2009, 18:45
yüksek cr piston sohc vtec kapak emme headers cai p28 ecu şanzumanda bi kaç değişiklik o kadar
benim dile bir video yakışır abi sivrimi değilmi
oylamaya sunarız :D
nedersin :D:hahaha:
ferhat-a
28-11-2009, 18:47
Ferhat abimin günahını alıyorlar :D
Allahın kurban kardeşim bayramın mübarek olsun
onlar günah kazansın bende yolda rolingde kazanayım :D
chiefkadir
28-11-2009, 21:10
benim dile bir video yakışır abi sivrimi değilmi
oylamaya sunarız :D
nedersin :D:hahaha:Sen cezalısın olm :) Hem niye bukadar sivrildi senin dilin:hahaha:
capcapca
28-11-2009, 22:35
gerçekler acı erkut abii ondan öle diyolardır abime
kasan kardeşimede aracınada maşallah konuyu kaynatmayalım
ferhat-a
29-11-2009, 17:25
Sen cezalısın olm :) Hem niye bukadar sivrildi senin dilin:hahaha:
bilmem abi videolayalım diom nedersin
ferhat-a
29-11-2009, 17:26
gerçekler acı erkut abii ondan öle diyolardır abime
kasan kardeşimede aracınada maşallah konuyu kaynatmayalım
kardeşim nederse o beyler cnm kardeşim seviom seni. :hahaha:
Erkut eline sağlık hasan sanada kardeşim yanlız o kadranın önündeki 1 parmak tozuda siliverin :) :) :)
Erkut eline sağlık hasan sanada kardeşim yanlız o kadranın önündeki 1 parmak tozuda siliverin :) :) :)
hasan şu arabayı bayram temizliğine sok 3 senedir böyle biniyosun :hahaha:
Ben araba yıkattımı geç klıyom hep kızıyonuz sonra bende yıkatmıyom artık :D Şaka maka yarın nasipse döşemeler motor iç dış komple bi bıcı bıcı olacak :D Yorum yazan herkesin ağzına sağlık teşekkürler. Ocaktan sonra inş. daha güzel videolarda yapıcaz ozaman daha renkli olucak inş. şimdilik kış modu :)
vtecturbo
30-11-2009, 11:25
gercekten cok guzel olmus.emeklerıne saglık.