Orijinalini görmek için tıklayınız : libyan drift
http://www.youtube.com/watch?v=OBMCUwgCAYY
http://www.youtube.com/watch?v=8aVX6KT7STA
Rockford
27-11-2009, 23:23
ankaraya benziyo tarz :D
Istilldo
27-11-2009, 23:56
teko tam senlik la bunlar çabuk kaynaşırsın bunlara
drivers:
1- haithem falfal
2- Ahmed
3- husam el-jundi
ve seneye...
4- tekin el-gundi:D:D:D
استعراض كل من هيثم فلفال احمد اون حسام الجندي المكان : ساحة الكيش
:d:d
petrolün ucuz olduğu memleketler belli ediyor kendini :)
teko tam senlik la bunlar çabuk kaynaşırsın bunlara
he ortak la :D
drivers:
1- haithem falfal
2- Ahmed
3- husam el-jundi
ve seneye...
4- tekin el-gundi:D:D:D
sensin la gundi :)
babam 1 hafta kadardır libyada , orda yaklaşık 4 ytl ye 1 depo doluyomuş , tr de olsa bu fiyat nolucağını düşünemiyorum bile..
3 dolar die duymuştum ztn bende :)
babam 1 hafta kadardır libyada , orda yaklaşık 4 ytl ye 1 depo doluyomuş , tr de olsa bu fiyat nolucağını düşünemiyorum bile..
olcagı belli mıçmaya bile arabayla giderdim şahsen :D
Yalnışın var, Ben libyada çalışıyorum orda mk5 golf gti kullanıyorum. 50 lt benzin aldım en son fiyatı 11 LD ( libya dinari) oda ortalama 8,5$
Yalnışın var, Ben libyada çalışıyorum orda mk5 golf gti kullanıyorum. 50 lt benzin aldım en son fiyatı 11 LD ( libya dinari) oda ortalama 8,5$
Aman çok farklı :D
استعراض كل من هيثم فلفال احمد اون حسام الجندي المكان : ساحة الكيش
:d:d
Review of each of Vlval Haitham Ahmed Hossam Online soldier Location: Square Quiche
Yok yani gerçek değerlerini yazayım dedim :)
Kaddafi bana su verin ben de size petrol vereyim demiş en son :)
Tholl-ga
28-11-2009, 02:29
muştu türk vatandaşı olmadan
babamın söylediği fiyat taksicinin söylediği fiyat , belkide taksici abartmıştır :)
Serencebey
28-11-2009, 10:19
Teko nerden buluosun bole antin kuntin seyleri kanka ya :D
muştu türk vatandaşı olmadan
ahahaha sanırsam tam tutuyor :D
Mustu senı ankaraya bekliyoruz :D
Bu ağustos gibi kısmetse evlenip libyaya yerleşeceğim 3-4 sene orda çalışacağım. Orda ki araba videolarına bakarken buldum :):)
Rockford
28-11-2009, 20:15
inanılmaz cins bi trafigi var gta spec hiç özenilecek gibi deil hele tuning camiyası gibi arabası konusunda hassas kişiler için bi kat daha tehlikeli memleket :) keşke herşey benzin fiyatının güzel gözüktügü gibi gözükse ama gidince türkiyenin şu anki durumu bitmiş durumu bile daha iyi gelio insana... mümkünse bi daha gitmiim diyosunuz :)
SertacTDemir
29-11-2009, 10:51
3 dolar die duymuştum ztn bende :)
Benzin ucuz ama, vodkanin litresi karaborsada 170ytl ye denk geliyormus, arkadaslardan duymustum :)
Benzin ucuz ama, vodkanin litresi karaborsada 170ytl ye denk geliyormus, arkadaslardan duymustum :)
orda içte şişeyle bi bütün yapsınlar seni :D