Orijinalini görmek için tıklayınız : Notebook hoparlör sorunsalı
dragonflydesing
28-11-2009, 09:24
Arkadaşlar dün babam notebook'umu kurcalarken hoparlörlerine ne yapmışsa şarkı çalınıyor fakat söz kısımları duyulmayacak kadar az geliyor artı ses gıcırdıyarak ve aşırı derece yayılarak,yankılanarak geliyor Realtek audio yöneticisine baktım ama ayarlar normal halinde 2 gündür uğraşıyorum ne gibi bi sorun var acaba ?
Realtek'in turuncu ya da benzeri türev simgesi vardır ona tıkla orada Ambiance ayarı vardır onu YOK ya da NORMAL seceneğine getir.
Ordan değilse sıkıntı bir de denetim masasında Ses ve efekti Uygulamalar seçeneği olan Hoparlör simgesinden ayarlara bi de bak
Realtek'in turuncu ya da benzeri türev simgesi vardır ona tıkla orada Ambiance ayarı vardır onu YOK ya da NORMAL seceneğine getir.
Ordan değilse sıkıntı bir de denetim masasında Ses ve efekti Uygulamalar seçeneği olan Hoparlör simgesinden ayarlara bi de bak
aynen arkadaşın dediği gibi tünel , mağara , yankı vs gibi efektlerden birtanesini açmış olabilir baban..
dragonflydesing
28-11-2009, 18:32
ilk oraya baktım arkadaşlar fakat hiçbir oynama yok ayarlar aynı,ses cızırtılı ve hışırtılı bi şekilde geliyor kısaca ses kalitesi berbat gramafon gibi.