Orijinalini görmek için tıklayınız : Cooper s
Amaç Kadran Denemesi değil araçta 3 kişi karşıdan gelirken katalizatör kaynağı kaçırmaya başladı güzel bi ses çıktı ortaya bende yaptırmadan sesi videoya alalım dedik yer sahil virajlı ve sekiyor 5 vitesin ortalarında bıraktım Alta %15 sc pulley - Jcw Buji bu kadar. filitre headers egzoz yok.
<embed src="http://videos.streetfire.net/vidiac.swf?video=4fadd2b6-3e83-4cc6-9f80-9ccf00a46f8a" width="428" height="352" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed><br/><a href="http://videos.streetfire.net/video/34dny70-cooper-s_721899.htm?ref=ce1951a1-945f-4453-8fa7-9c7501459047">34dny70+cooper+s</a>
Maşallah çok iyi gidiyor..
sesi typer a benzettim ilk :) Maşallh ses güzel
serdargoksu
28-11-2009, 19:31
Maşallah acceleration 3 kişiye rağmen tatminkar
maaşallah kasnak falan mı var arabanda çok güzel ivmelenmiş
Ses çok güzel maşaallah:)
maaşallah kasnak falan mı var arabanda çok güzel ivmelenmiş
Alta %15 sc pulley - Jcw Buji bu kadar. filitre headers egzoz yok
Evet ses direk manifolttan çıkıo bayram nedeniyle spral alamadık ses çok güzel uzaktan yüksek devirlerde sürat motoru gibi ses gelio düşük devirlerde ise pancar motoru gibi :D :D teşekkürler
ByShaGGy
29-11-2009, 09:47
typer gibi ses alıo :)
bana nedense yavaş geldi
sıfırdan kalkmadığı halde 200 e 40 saniye civarında çıkıyor 3 kişide olsa bu iyi değermi ? neyse.. bence araca bi baktır
PROMINENT
29-11-2009, 10:14
hangi sahil bu ?
chiefkadir
29-11-2009, 10:47
Yaya geçidi sağda bekleyen araba felan iyi sıkmışsınız valla biz kedi köpek çocuk atlar diye otoban harici biraz tırsıyoruz:)
Cihan Çizmeci
29-11-2009, 11:31
Değişik bi ses çıkmış ortaya :D
ROT_vtec
29-11-2009, 11:44
Aracının maşallahı var hasan,durusu ve gidişi on numara ;)
typer la denemeni isterim:icon_tup:
bana nedense yavaş geldi
sıfırdan kalkmadığı halde 200 e 40 saniye civarında çıkıyor 3 kişide olsa bu iyi değermi ? neyse.. bence araca bi baktır
190-200hp araba yolcularıyla 1500kg a yakın oluyor, ne bekliyordunuz acaba :rolleyes:
bana nedense yavaş geldi
Sıfırdan kalkıyorum dediğim gibi vites atmalarımı duyuyorsan anlarsın normal vites atıyorum hızlı değil amaç kadran denemesi değil sesi deneme amaçlı çektik. cooper s hafif bi araba değil 3 kişi olunca bu kadar yürüo aracımdada bi sıkıntı yok.
hangi sahil bu ?
Rahmanlar sahil maltepe dönüşü tam dragosa gelmeden düzlük var orda bastım yol sekio biraz virajda var ara sıra gaz kesmelerim oldu yol
1 kişi bile çok yavaşlatıyor miniyi :)
Ses çok fena hakkaten tonlu çıkmış.
Rahmanlar sahil maltepe dönüşü tam dragosa gelmeden düzlük var orda bastım yol sekio biraz virajda var ara sıra gaz kesmelerim oldu yol
Kardeş orası çok sakat, bi ark. pert etti aracını o seken yerde ;)
Aracının maşallahı var hasan,durusu ve gidişi on numara ;)
typer la denemeni isterim:icon_tup:
Teşekkür ederim inş
1 kişi bile çok yavaşlatıyor miniyi :)
Ses çok fena hakkaten tonlu çıkmış.
Kardeş orası çok sakat, bi ark. pert etti aracını o seken yerde ;)
Evet çok kazalar oluo ama bizim semtimiz oldugu için alıştık o viraja.
Maşallah, Sesi ve Gidişi Çok Güzel..
3 Kişi Olmanıza ve Çok Fazla Sıkmamanıza Rağmen Çok İyi Gidiyor..
Bide Bu Aracın Tek Kişi ve Sağlam Sıkmış Halinin Videosunu İzlesek Tadından Yenmez..
Kazasız Belasız..
Saygılar..
190-200hp araba yolcularıyla 1500kg a yakın oluyor, ne bekliyordunuz acaba :rolleyes:
190 bile yoktur görkem :) Seninkiyle karıştırdın sanırım :p
Maşaallah hasanım ses muhteşem dikkatli ol gene sen iyi sıkmışsın :)
Planladıgım ufak tefek eksikleri var pek ilgilenemiyorum arabayla vakit bulunca onları tamamlayınca daha iyi olcağına inanıyorum ses şuan çok böğürüo yani şimdi inip arabayı çalıştırmaya korkuyorum :) gece yükseks devirde 1km den miilet bakıo corvettmi gelio die :D
tamamen stock ve otomatik cooper s 2 kişi ile bundan çok daha hızlı ivmeleniyor 160 lara kadar sıfırdan 5-6 saniye fark var aralarında
tamamen stock ve otomatik cooper s 2 kişi ile bundan çok daha hızlı ivmeleniyor 160 lara kadar sıfırdan 5-6 saniye fark var aralarında
Bak dostum özeldende bana saçma sapan mesajlar atıyorsun rahatsızmısın sen getir sen tek ol o otomatik full stock cooper s inle ben yine 3 kişi oliyim anahtarına varmısın full stock otomatik cooper nası gidiormuş öle çok merak ettim özelden saçma sapan mesajlar atma bana canımı sıkma benim
Ben orda yarış yapmıorum 0-100 denemiyorum hızlı vites atmıyorum diyorum adam neyi kısaylıyorr yaaa allahı yarabbim yaa :D :D :) çok hızlııı yaaa
masallahh tayyar gıbı sesı var
emrah type-r
29-11-2009, 23:31
aynne tayyar gıbı..
İlk mesajındaki puntoyu biraz daha büyüt bence o bile yeterli olmamış :)
Ben orda yarış yapmıorum 0-100 denemiyorum hızlı vites atmıyorum diyorum adam neyi kısaylıyorr yaaa allahı yarabbim yaa :D :D :) çok hızlııı yaaa
hız yada kadranla alakan yoksa nie sonuna kadar çeviriosun nie ibreyi çekiosun amacın ses ise videoya gerek yok ses kaydı yapsan yeterli yada başka bi yeri çek kadranı çekiosan bu bir kadran videosudur video söylüyor bunu senin söylemene gerek yok bide fazla uçma megane rs le falan gel yazıyorsun senin aracın ne ki clio rs az gelir megane rs le gel diosun ? hayatında kaç tane clio rs ile denedin sen ? adam gibi denetelim dedik başta aracını çok bişi sanıp saçmalayan sensin senin gibisiyle araçta denenmez zaten sen çek kadranını koy böyle
saçma sapan çocuk çocuk muabetler güldürmeyin adamı
hız yada kadranla alakan yoksa nie sonuna kadar çeviriosun nie ibreyi çekiosun amacın ses ise videoya gerek yok ses kaydı yapsan yeterli yada başka bi yeri çek kadranı çekiosan bu bir kadran videosudur video söylüyor bunu senin söylemene gerek yok bide fazla uçma megane rs le falan gel yazıyorsun senin aracın ne ki clio rs az gelir megane rs le gel diosun ? hayatında kaç tane clio rs ile denedin sen ? adam gibi denetelim dedik başta aracını çok bişi sanıp saçmalayan sensin senin gibisiyle araçta denenmez zaten sen çek kadranını koy böyle
saçma sapan çocuk çocuk muabetler güldürmeyin adamı
Lan kamil bana mesaj atan sensin canımı sıkma benim kaybol git polemik yaratmayamı geldin buraya başkasının arabasıyla burda bana artistik yapma
TolgaEsentepe
30-11-2009, 01:15
ses güzel maşallah gidişide iyi.