PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B.köy taraflarında Guitar hero lu cafe aranıyor :) baterili..

yavuz364
30-11-2009, 12:28
arkadaşlar. b.köy, florya, yeşilköy, ataköy civarında rock band olan bi Playstation cafesi biliyor musunuz ?
bateri seti ve vokal de olucak :D 2 de gitar tabii...
magic te var ama baterileri bozulmuş :mad: başka bi yer arıyorz..

SULTANOGLU
30-11-2009, 12:29
bunu benimde öğrenmem lazım :D baterili olsun benim olsun

KingoftheWest
30-11-2009, 12:32
ekol dershanesinin karşısında var bi yer dershaneler sokağında.
bilmiyorsanız şöyle tarif edeyim,istanbul caddesinde seyir ederken evkuru biraz geçtikten sonra sağda iskendercinin sokağına giriyorsunuz sonra ilk sol ve hemen 5 mt ilerde solda cafeyi göreceksiniz..

yavuz364
30-11-2009, 12:33
orayı da biliyorm, ama ordaki aletlerin hepsi bozulmuş 1 ay önce sipariş vermişler yenilerini , henüz gelmemiş :mad:
teşekkürler..
arkadaşlar acil yardım bekliyorm :D

ekol dershanesinin karşısında var bi yer dershaneler sokağında.
bilmiyorsanız şöyle tarif edeyim,istanbul caddesinde seyir ederken evkuru biraz geçtikten sonra sağda iskendercinin sokağına giriyorsunuz sonra ilk sol ve hemen 5 mt ilerde solda cafeyi göreceksiniz..

_FaRuK_
30-11-2009, 12:35
edıt:konuyu yanlıs anlamısım:)

barışbazan
30-11-2009, 12:37

yok hayır orda playstation yok
peki:)

yavuz364
30-11-2009, 12:38
merak ettim şimdi ne yazmıştınız :)
nese yine de teşekkürler..

SekoLive
30-11-2009, 14:30
yavuz bakırköyde otobus son duraklarından taksim dolmus durakalrına doğru iniyorsun sanırım sağdaki ilk sokakda başak kafe var orda sor herkes gösterir onun karşısında çok güzel bi ps3 kafe var bateri v.s. herşey vardı orayı öneririm sna bakırköyde.

yavuz364
30-11-2009, 15:08
;) akşama doğru bi bakim :) teşekkürler..
yavuz bakırköyde otobus son duraklarından taksim dolmus durakalrına doğru iniyorsun sanırım sağdaki ilk sokakda başak kafe var orda sor herkes gösterir onun karşısında çok güzel bi ps3 kafe var bateri v.s. herşey vardı orayı öneririm sna bakırköyde.

yavuz364
30-11-2009, 23:39
Az önce geldim b.köyden :) ilk önce dediğiniz yere gittim, orda oynayanlar vardı bide mikrofon olmadığı için magic te biraz çaldık, sonra da başak cafenin karşısındaki yere gittik, gayet güzel ama kulaklık olması ve internet cafe gibi bi ortam olması pek ii değil.. magic o bakımdan daha çok havaya sokuyo insanı :D bide istanbul caddesinde magic e gelmeden techno play die bi yer var, odalar var, tamamen apayrı çalıyorsun, orası da çok güzel bi yer, haftaya flan bateri gelicekmiş oraya da..
bu 3 yer de tamamen tarzları farklı o yüzden hepsi güzel :) magic te tam bi konser havası var, projeksiyon, büyük hoparlörler, arkada seyirciler flan :D techno play stüdyo tarzında, arkadaşlarında gidip takılabileceğin bi yer.. başak cafenin karşısı da internet cafe tarzı :) hepsi 10TL ..
Çok teşekkür ediyorm :)