Orijinalini görmek için tıklayınız : Illegal voL.2
Buğra A.
30-11-2009, 15:21
2x Nissan Skyline GT-R
1x Ferrari F430
1x Porsche 911 Turbo
http://www.vimeo.com/7895019
Eray Yümsel
30-11-2009, 15:23
izleyelim bakalım....
miami spec uhahuauhahu
edit : aferim beğendim :D
DoDo_hamann
30-11-2009, 15:27
eline sağlık çok güzel video, skyline'ın alevleri ise can sıkıcı :)
Çok güzel gerçekten ellerine sağlık.
Ellerine saglık kardesim güzel olmus ;)
Ellerine Sağlık Buğra Abi Güzel Video Çıkartmışsın yine Aletlere Söylenicek söz Yok Zaten :)
Ellerine sağlık güzel kardeşim.
çok güzel olmuş eline sağlık
çok kaliteli video olmuş.Araçlarda süper
Tebrikler
Çok güzel bir video oLmuş tebrikler Buura abi.
M_PROJECT
30-11-2009, 15:58
guzel olmus ama deneme kismi daha net ve anlasilir olabilirmis .
Juggernaut
30-11-2009, 16:00
Bencede.
Eline sağlık
süper olmuş ellerine sağlık ;) biraz daha uzun olsaydı dadı damağımızda kaldı :D
Buğra A.
30-11-2009, 18:01
izleyelim bakalım....
miami spec uhahuauhahu
edit : aferim beğendim :D
Teşekkür ederim yavrum :)
eline sağlık çok güzel video, skyline'ın alevleri ise can sıkıcı :)
Teşekkür ederim.Sorma ya :) Sıkıntı hakikaten.
Çok güzel gerçekten ellerine sağlık.
Ellerine Sağlık Buğra Abi Güzel Video Çıkartmışsın yine Aletlere Söylenicek söz Yok Zaten :)
çok güzel olmuş eline sağlık
çok kaliteli video olmuş.Araçlarda süper
Tebrikler
Çok güzel bir video oLmuş tebrikler Buura abi.
Eline sağlık
Teşekkür ederim.
Ellerine saglık kardesim güzel olmus ;)
Ellerine sağlık güzel kardeşim.
Teşekkür ederim abicim :)
Teşekkür ederim.Aslında sorun benden kaynaklanıyor.Bir daha ki videoda mutlaka altıma 2 tane kalın ansiklopedi şart :)
tuner faruk
30-11-2009, 18:12
Ellerine sağlık bro gerçekten çok güzel bi video olmuş:icon_tup:
Skyline alev alev... :rolleyes:
Eline sağlık.
eline saglık cok guzel video : )
guzel vıdeo olmus ellerıne saglık
elıne saglık yıne guzel bır calısma olmus...
delsol07
30-11-2009, 20:19
Emeğinize sağlık, ayrıca hem çekimleriniz hem video montajınız müzik ile efektlerin uyumu profosyonel bir çalışma çıkartmışsınız. Sanırım asıl araçların kapışmasıyla ilgili ek bir video yapmaktasınız, çünkü bu video sanki asıl aksiyonun fragmanı gibi olmuş :) Bu arada araçlar bir başka klasmanda :) tebrikler..
eline sağlık Buğra abi :) alevler çok iyi..
Eline Sağlık Buğra..
Harika Bir Çekim Daha..
Saygılar..
Süper çok beğendim eline sağlık
Buğra A.
30-11-2009, 22:05
Ellerine sağlık buğra
Teşekkür ederim Cüneyt abi :)
süper olmuş ellerine sağlık ;) biraz daha uzun olsaydı dadı damağımızda kaldı :D
Teşekkür ederim.İşin sırrı o zaten :D
Ellerine sağlık bro gerçekten çok güzel bi video olmuş:icon_tup:
Skyline alev alev... :rolleyes:
Eline sağlık.
eline sağlık buğra
Eline sağlık Buğra
eline saglık cok guzel video : )
guzel vıdeo olmus ellerıne saglık
elıne saglık yıne guzel bır calısma olmus...
çok güzel Buğra cım
Teşekkür ederim.
yorumsuz...
Teşekkür ederim kardeşim :)
Buğra çok güsel özet geçmişsin tebrik ederim
ramazanın bujiler sıçmasa o porsche onu geçemesdi bu arada belirteyim
beyaz olan aracın alev atması normal degil buji sıçtıgı için her missfire da alev atıyor arac zaten aracın sesinden duyucaksınız patırdamayı o gece problemliydi araç sahibi bizi pek tınlamadıgından pisi pisine geçildi
turbolu arkadaşda havalara girdi arabası uçuo sandı hala denemek için cevab bekliyorum kendisi ile başka forumdan
Emeğinize sağlık, ayrıca hem çekimleriniz hem video montajınız müzik ile efektlerin uyumu profosyonel bir çalışma çıkartmışsınız. Sanırım asıl araçların kapışmasıyla ilgili ek bir video yapmaktasınız, çünkü bu video sanki asıl aksiyonun fragmanı gibi olmuş :) Bu arada araçlar bir başka klasmanda :) tebrikler..
darısı senin başına :)
SPORTING
01-12-2009, 08:17
her zamanki gibi cok iyi.
yawrum süper cekim olmus gene ellerine saglık... ama arkadasların dedigi gibi böle bi teaser havası var dewamı var mı =)) ?
Buğra A.
01-12-2009, 15:29
Teşekkür ederim =) Aslında ek bir video yapamıyorum.Belki bir çoğunuz üzülecek ama beyaz GT-R problemli olduğu için Turbo ile sağlıklı bir deneme yapamadılar.Fakat ilerleyen zamanlarda 5-6 süper spor otomobilin olduğu çok güzel bir video gelebilir :) Fragman havasında olması daha güzel oldu.İnsanlar izledikten sonra gaz oluyorlar çünkü =) Bu da beni daha çok mutlu ediyor.
eline sağlık Buğra abi :) alevler çok iyi..
Eline Sağlık Buğra..
Harika Bir Çekim Daha..
Saygılar..
Süper çok beğendim eline sağlık
Çok iyi :icon_tup:
her zamanki gibi cok iyi.
perfetto...
Teşekkür ederim.
Buğra çok güsel özet geçmişsin tebrik ederim
ramazanın bujiler sıçmasa o porsche onu geçemesdi bu arada belirteyim
beyaz olan aracın alev atması normal degil buji sıçtıgı için her missfire da alev atıyor arac zaten aracın sesinden duyucaksınız patırdamayı o gece problemliydi araç sahibi bizi pek tınlamadıgından pisi pisine geçildi
turbolu arkadaşda havalara girdi arabası uçuo sandı hala denemek için cevab bekliyorum kendisi ile başka forumdan
Teşekkür ederim.Ramazan abinin GT-R'ında ki problem o gece sağlıksız bir deneme olmasına sebep oldu ve ben dahil orada ki herkes bu konudan dolayı biraz sıkıntılıydı.Turbo'lu olanı tanımıyorum fakat GT-R'ı geçebileceğine inanıyorsa yazık :) Çünkü son 3 denemede GT-R problemli olmasına rağmen 2-3 boy açabildi.Videolar mevcut.Gerekirse ekleyebilirim.
;1002822']yawrum süper cekim olmus gene ellerine saglık... ama arkadasların dedigi gibi böle bi teaser havası var dewamı var mı =)) ?
Teşekkür ederim =) Maalesef,keşke olsa =(
Kemalozcan
01-12-2009, 15:31
Buğra eline sağlık, her zaman ki gibi çok başarılı. :)
Boost Up
01-12-2009, 16:04
Bugün okulda izlerken yanımdaki tepkiler aynen şuydu;
"Oha bu video Türkiyede mi çekildi?"
Çok güzel çekim olmuş ama Buğra abi tebrik ederim, MAŞALLAH:icon_tup:
Buğra A.
02-12-2009, 16:52
Buğra eline sağlık, her zaman ki gibi çok başarılı. :)
Teşekkür ederim.
Bugün okulda izlerken yanımdaki tepkiler aynen şuydu;
"Oha bu video Türkiyede mi çekildi?"
Çok güzel çekim olmuş ama Buğra abi tebrik ederim, MAŞALLAH:icon_tup:
:) Teşekkür ederim Arda'cım.
Süper Süper Süper Ellerine sağllık Buğra....
Buğra A.
02-12-2009, 23:01
Teşekkür ederim..
ocean0636
03-12-2009, 15:10
Elinize sağlık nsm'yı cok ıyı bılıyorum dehset bır sesı var :)
Her zamanki gibi cok güzel olmus, eline saglık..
Son zamanlarda izlerken en çok keyif aldığım video gerçekten elinize sağlık.Araç sahiplerine ayrıca maşallah.
Buğra A.
03-12-2009, 18:58
Teşekkür ederim arkadaşlar.Beğendiğinize sevindim.
Jam da Joker
03-12-2009, 20:22
Eline sağlık Buğracım hakkaten izlerken heycanlanıyor insan dediğin gibi teaser gibi kısa olmasıda ayrı bir heycan katmış tebrikler :)
Ansiklopedi mesajına koptum buarada :hehe:
bro eline sağlık cumartesi akşamı standart programdamısın :) yetişirse c.tesi akşamına güzel bir süprizim var sana =))
Buğra A.
03-12-2009, 22:54
Eline sağlık Buğracım hakkaten izlerken heycanlanıyor insan dediğin gibi teaser gibi kısa olmasıda ayrı bir heycan katmış tebrikler :)
Ansiklopedi mesajına koptum buarada :hehe:
Teşekkür ederim Cem'cim.Beğendiğine sevindim.Ansiklopedi ya da yastık şart hakikaten :P Boy kurtarmıyor,biliyor musun :D
bro eline sağlık cumartesi akşamı standart programdamısın :) yetişirse c.tesi akşamına güzel bir süprizim var sana =))
Maalesef moruk :) Bodrum'dayım yarın sabah itibariyle.İş amaçlı 2 gün oradayım.
720p nin gözünü seveyim.. eline sağlık buğracım çok güzel bir video denemelerde gerçek fps ve anlık ses olsa daha bir güzel gelirdi sanırım göze ama fark açtıktan sonraki yavaşlama slow-motion olabilir :)
AHMET1907
04-12-2009, 08:48
Eline sağlık
Buğra A.
07-12-2009, 01:53
720p nin gözünü seveyim.. eline sağlık buğracım çok güzel bir video denemelerde gerçek fps ve anlık ses olsa daha bir güzel gelirdi sanırım göze ama fark açtıktan sonraki yavaşlama slow-motion olabilir :)
Teşekkür ederim :) Eleştirilerini dikkate alıcam.
Eline sağlık
Teşekkür ederim.