Orijinalini görmek için tıklayınız : GELİBOLU... 360 derece, 3 boyutlu...
ahmetuygur
01-12-2009, 12:15
http://www.360tr.net/17_canakkale/gelibolu/
gidip gezemedik görmedik demeyin.
gittik gezdik gördük, ama buda çok süper paylaşım için tşk.
Paylaşım için teşekkürler. Askerliğimi çanakkalede yaptım bende gidip görme fırsatım oldu yine isterim ama.
ahmetuygur
01-12-2009, 12:23
Benim gibi gitme şansı olmayanlar için güzel bir yapım herkes girsin baksın bu hayatımızda kol piston egzantrıkten daha onemlı şeyler var unutulmaması gereken.
süper bişey paylaşım için saol...
kesinlikle canlı canlı gidip görmek lazım Allaha şükür ki yazın gidip dolaştım..
karsiyakaliozi
01-12-2009, 12:36
tum bayramı oraları gezerek gecirdim turkum dıyen herkezin gormesi gerek tarıhımız yatıyor orada bı cok yerde altında yatanı bılınmıyen bır cok mezar var atamızın askerlik dehası ve askerimizin kahramanlığı orada en belirgin halıyle duruyor .
gitmeyi çok istiyordum ve bayramın 3. günü gidip gezme fırsatımoldu çok şükür.
söylenecek tek şey var. içinde vatan sevgisi olan ve bizler için varlıklarını ortaya koymaktan çekinmeyen o emsalsiz insanlara saygı duyan her türk evladının gidip görmesi gereken bir yer.
Bu ülke için nelerin göze alındığı ve ne feci çarpışmaların gerçekleşmiş olduğunu görmek insanı hem ürpertiyor hemde gururlandırıyor...
paylasım ıcın tesekkurler ama bır organızyasyon arastırmasındayım
deathofacar
01-12-2009, 15:01
ahmet valla çok iyi oldu.
GÜzel birşey gerçekten sağol çok güzel o kadar geçtim oradan bi gündüz gözü ile gezemedim :(
Çok güzel , teşekkür ederim.. ;)
ahmetuygur
01-12-2009, 15:42
rica ederim arkadaşlar müzenin içine kadar girebiliosunuz bu uygulamyla iyice bi gezin
Çok güzel...çok teşekkürler...
Allah nasip ederse ailemle beraber bir daha gitmeyi düşünüyorum...
Gidip görülesi yerler kesinlikle...
mukemmel paylasım valla harıka ellerıne saglık ahmet : )
Türküm diyen her insanın gidip görmesi gereken biryer ;)
CeM öZeR
02-12-2009, 07:50
Üç defa gidip gezdim yine imkan olsa yine giderim. :) Paylaşım için çok teşekkür ederim...
guzelmis, sagolasin paylasimin icin achmedcim :)
gidip görmeden o duygu yaşanmaz.adım attığınız anda bambaşka bi ruh haline bürünüyorsunuz.o arı burnunda deniz ayağınızın altında.arkanızda şehitlik önünüzde şehitlik.o an akla gelen ilk cümleler
"DUR YOLCU! BİLMEDEN GELİP BASTIĞIN BU TOPRAK" diye devam eden o eşsiz dizeler oluyor.
paylaşım için çok saol.