Orijinalini görmek için tıklayınız : Tuning Türkiye ve EVO Aralık 2009 sayıları bayilerde.
onurdemir
01-12-2009, 17:29
Tuning Türkiye ve EVO dergileri Aralık 2009 sayılarıyla karşınızda. Türkiye'nin ilk ve en çok satan modifiye dergisi Tuning Türkiye'de bu ayın süper kahramanı APR STI.
http://img138.imageshack.us/img138/24/tuningkapak.jpg
Subaru Impreza WRX STI:
Tork Garaj'ın yoğun emeğiyle hazırlanan Subaru Impreza STI, gerek dış modifikasyonu, gerek yürüyen sistemi ve gerekse motor modifikasyonuyla Türkiye'nin sayılı araçlarından biri olma özelliğini taşıyor. +650 HP'lik drift box verisiyle 0-100 km/s hızlanma değeri 3 saniye olan APR STI'ın kanatları altında ise son derece kaliteli araçlar yer alıyor.
http://img227.imageshack.us/img227/4413/58253566.jpg
Honda Civic EG:
İzmir'in meşhur Spoon Civic'i Tuning Türkiye farkıyla sayfalarımızda. B16A2 motoru ve çok özel modifiye aksesuarlarıyla Sarı renkli Spoon Civic, muadillerine oranla bir hayli hızlı.
http://img227.imageshack.us/img227/9658/48425371.jpg
Mazda Lantis:
Farklı görünmek gerçekten dikkat çekiyor. Antalya'dan sayfalarımıza konuk olan Mazda Lantis, hem aşırı besleme motoru hem de dış modifikasyonlarıyla oldukça dikkat çekiyor.
http://img227.imageshack.us/img227/5833/99212457.jpg
BMW 520 IA:
Bursa'dan konuk olan BMW 520 IA, hem hifi sistemi hem de turbo beslemeli motoruyla Bursa caddelerinde dolaşıyor. 20 inçlik jantları ise onu diğerlerinden farklı kılan en büyük özellik.
http://img163.imageshack.us/img163/1170/52576331.jpg
Mazda MX-5:
Turuncu rengi ve farklı görünümüyle yolda görenlerin meraklı bakışlarını üzerine çeken MX-5, JDM Works, Turbo Zone ve Çağdaş Oto'nun hummalı çalışmalarıyla son halini almış.
http://img682.imageshack.us/img682/7222/15017474.jpg
VW SCIROCCO:
Volkswagen'in son yıllardaki en başarılı tasarıma sahip otomobili Scirocco, ABT destekli kostümüyle caddelerde turlamaya başladı bile. Tolga Köken ve Özgür Çağların objektifinden, ABT Scirocco, Aralık'ta sizlerle.
http://img682.imageshack.us/img682/2348/36962768.jpg
HONDA S2000:
Kayseri'nin en iddialı araçlarından Honda S2000, gerek motor modifikasyonu gerekse özel detaylarıyla S2000 severlerin gözüne hitap ediyor.
http://img227.imageshack.us/img227/1884/15971935.jpg
Tuning Türkiye dergisinde aynı zamanda bu ay sektörden yenilik haberleri, yeni yıla alternatif hediyeler, efsane otomobiller (Lamborghini Miura), tüm zamanların en iyi JDM trendleri, Renault Megane Coupe 1.6 16V sürüş izlenimi, Mazda 3 impressive sürüş izlenimi, 2.3 litre ve 260 HP'lik Mazda 3 MP 2.3 Turbo MZR DISI'nın dünya lansmanından ilk sürüş izlenimi, Dizel Teknik bölümü, RC Tune bölümü, Etkinlikler ve Kocaeli Rallisi yer alıyor. Her ay olduğu gibi dolu dolu bir Tuning Türkiye daha sizleri bekliyor.
Tuning Türkiye ile birlikte satılan EVO dergisi ise zenginler kulübü kapağıyla okuyucularının karşısına çıkıyor.
http://img163.imageshack.us/img163/3371/evokapak.jpg
Land Rover Discovery 4, Infiniti G37S, Renault Fluence, Mazda 3 MPS, Freelander Select, Peugeot 5008, Hyundai i30 CW, Insignia Sports Tourer, Kia Cee'd, Renault Megane Sport Tourer sürüş izlenimleriyle karşınıza çıkan EVO dergisinde bu ay 2 özel konu bulunuyor.
http://img163.imageshack.us/img163/2710/evoacilis.jpg
1.si tarihe 8 efsane modelin 10 yıllık evrimini ele aldığımız "1999, 2009'A karşı" konusu. Mitsubishi Evolution'dan, Subaru Impreza'ya, BMW M3'den Mazda RX7'ye kadar bir çok otomobilin yaşadığı değişimler 18 sayfalık özel konuda sizlerle buluşuyor. 2. konumuz ise İstanbul trafiğinde 1.0 litrelik bir aracın 250cc'lik scooter karşısında yakıt ekonomisi konusundaki şansının ne kadar olduğu. Smart vs Scooter karşılaştırması ilginizi bir hayli çekecek. İngiltere odaklı hazırlanan konular ise şöyle: Mini'nin 50. yılı dolayısıyla 6 efsane modelin karşılaştırması, milyonerler için iyi alternatif olan Pagani Zonda Cinque, Bugatti 16C Galibier ve Lamborghini Reventon Roadster modelleri, 325 km/s hızı ve 630 Bg'lik gücüyle Bentley Continental Supersports ve son olarak da ikon öyküsü 1982 Bentley Turbo.
İki dergi bir arada sadece 7 TL fiyatıyla tüm gazete bayilerinde.
Shadow_Dancer
01-12-2009, 17:30
dun aldim adanadan gayet basarili olmus her ikiside.. elinize saglik onurcum..
Serencebey
01-12-2009, 17:30
Dergi çok ama çok güzel bu sayıyı 2 kere bastan sona okudum :)
gene bomba gibi bir sayı olmus elinize saglık dostlar:)
savaş ustayla özgünün yazısı yok mu?
onurdemir
01-12-2009, 17:34
Yorum yazan herkese teşekkürler. Yine beğenmenize çok sevindim dostlar.
Bu ay yok evet. ;)
Shadow_Dancer
01-12-2009, 17:34
benimde dikkatimi cekti bu ay ki sayida
dün aldım dergileri bende , daha tam okuma fırsatım olmadı 1-2 yerine baktım , evo dergisi yine çok güzel , 99-09 kıyaslaması çok güzel olmuş..
Boost Up
01-12-2009, 17:51
Ben de aldım dergiyi Pazar günü, ellerinize sağlık:icon_tup:
dergi çıkmış benim arabada çıkmış ve ben daha almadım :o
edit: aldım :)
daha alma fırsatım olmadı bu ayki sayıda yine poster yok mu ?
bu konudaki yazıları okurken bile heyecanlandım .. sayıyı düşünemiyorum :)
hele şükür be yaw maşallah on numara..
tuning Turkiye yanında evo çok güzel oldu başarılar
bende dün aldım ay boyunca fırsat ve vakit oldukca okuyorum ve keyifli oluyor
DogukanB
01-12-2009, 19:54
Tuning türkiye çok başarılı olmuş. Elinize sağlık. Fakat evodaki 8 aracın eski ve yeni kasalarının karşılaştırması daha çok dikkatimi çekti ve çok güzel bi karşılaştırma olmuş.
Birde mazdanın body kitine eşsiz body kit yazılmış, ciddimisiniz:D
Güzel sayı olmuş ellerinize sağlık. Poster derdimiz hala devam ediyor:)
emir_hks
01-12-2009, 19:59
Bayramın ilk günü almıştım, her zamanki gibi çok güzel bir sayı olmuş ellerinize sağlık.
Özellikle Evo'da 1999-2009 karşılaştırması çok hoşuma gitti :)
nitrO_Oxide
01-12-2009, 20:02
Ellerinize saglık çok guzel bi sayı olmus dolu dolu :)
tolga-özgür hayırlı olsun bu sayı sizin içinde :)
hoş bir saı olmuş elinize sağık :)
ErmanArseven
01-12-2009, 20:45
Güzel sayı olmuş ellerinize sağlık. Poster derdimiz hala devam ediyor:)
+++++9
masallah yine mükemmel bir sayı olmus emeğinize sağlık :)
harika olmus 2 sayi da okurken acayip keyif aldim Onur elinize saglik hepinizin..
matbaayi sonunda degistirdiniz heralde kagit kaliteniz epey artmis :) fotograflar vs. yine cok iyi..
Alıştık artık bu sayılara :) Tebrik ederim.
onur elinize saglik guzel olmus hakkaten,
japanese per. daki gibi 99-2009 karsilastirmasi derlemeniz ama TR den gercek araclar ile yorumlamaniz cok daha guzel olmus. APR ninde resimleri cok guzel cikmis, bir suru daha guzel resimler vardi onlarinda CD sini rica ediyorum sizden. Tekrar elinize saglik;)
onurdemir
01-12-2009, 23:01
harika olmus 2 sayi da okurken acayip keyif aldim Onur elinize saglik hepinizin..
matbaayi sonunda degistirdiniz heralde kagit kaliteniz epey artmis :) fotograflar vs. yine cok iyi..
Matba değişti Tarık haklısın. 2010 model matbamızda basılıyor artık dergilerimiz. :) Evo dergisinde bir kaç sayfada yaşanılan problemler var. Normalden daha koyu çıkmış. Bunlar tabiki nazarlık olaylar.
Beğenilerini ileten herkese teşekkürler. Türkiye'de bu şekilde konuları başarabilecek henüz bir otomobil dergi kadrosu yok. Bunu iddia edebilirim. Zira bu 16 aracı bir araya getirmemiz 1.5 aylık bir telefon trafiğiyle gerçekleşti. İçlerinde iş adamları, Bursa'dan konuk olanlar, Sapanca'dan gelenlere kadar bir çok zorluk vardı ama sağolsun araç sahipleri bizleri kırmadı. Aynı şekilde Smart ile bir scooterı karşılaştırmak da gerçekten çok ilginç oldu bizler için. Smart'ın scooterdan daha az yakması otomobilin geleceğinin ne yöne doğru gideceğini işaret ediyor. Farklı, bizlerin ilgisini çektiği kadar sizlerin ilgisini de çekebilecek daha bir sürü konu geliyor aklımıza. Hepsini sırayla yapacağız. Kadrajımıza alacağımız otomobillerde sizlerden de zaman zaman destek isteyebilirim. Malesef Türkiye'deki EVO dergisi, İngiltere'de yayınlanan EVO dergisi kadar şanslı değil bu konuda. Son olarak her iki dergimiz için de yorumlarıyla destek olan herkese teşekkürler.
onurdemir
01-12-2009, 23:02
onur elinize saglik guzel olmus hakkaten,
japanese per. daki gibi 99-2009 karsilastirmasi derlemeniz ama TR den gercek araclar ile yorumlamaniz cok daha guzel olmus. APR ninde resimleri cok guzel cikmis, bir suru daha guzel resimler vardi onlarinda CD sini rica ediyorum sizden. Tekrar elinize saglik;)
Beğenmene sevindim Korhan abi. DVD'yi ve bir kaç tane dergiyi hafta içinde kargo yaparım. Tüm Tork ailesine selamlar. ;)
::ZaFeR::
01-12-2009, 23:08
Geçen ay alamamıştım ama bu ay ilk fırsatta almak gerek : )
onursumer
01-12-2009, 23:10
dun aldım gerçekten çok başarılı ellerinize sağlık ;)
Dergileri aldım tuning türkiyeyi okudum, her zamanki gibi adından söz ettirecek bi dergi olmuş, kapağından yola cıkarak da sanırım bu ayki evo dergisi de uzun süre kendinden söz ettirecek şu an yanımda duruyor birazdan okuyaagım =).. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bu arada eski aracım GUR86 nın Modelinde ufak bi basım hatası olmuş 2004 yazılmış, araç 2009 diğer arkadaşlarımın bilgisine sunarım. Tekrar teşekkür ederim..
onurdemir
01-12-2009, 23:15
Dergileri aldım tuning türkiyeyi okudum, her zamanki gibi adından söz ettirecek bi dergi olmuş, kapağından yola cıkarak da sanırım bu ayki evo dergisi de uzun süre kendinden söz ettirecek şu an yanımda duruyor birazdan okuyaagım =).. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bu arada eski aracım GUR86 nın Modelinde ufak bi basım hatası olmuş 2004 yazılmış, araç 2009 diğer arkadaşlarımın bilgisine sunarım. Tekrar teşekkür ederim..
Ouww Sercan'a ufak bi hatırlatma yapalım o halde. Yazıyı o yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam :D
Ouww Sercan'a ufak bi hatırlatma yapalım o halde. Yazıyı o yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam :D
Sercanla görüştüm ben bana sordu çünkü bende söylemiştim 2009 oldugunu. Sanırım baskı sırasında oluşan ufak bi hata. Olabiliyor bazen bu tarz şeyler =) Sadece arkadasları bilgilendirmek istedim dergide 2004 görüp beni yalanlamasınlar sonra =))
edit....... netim bozuk yazdıklarım iki kere gidiyor :)
207KITCAR
01-12-2009, 23:24
mükemmel bi sayı gercekten tüm emeği gecenlerin ellerine sağlık gercekten.. araç sahiplerine allah kaza bela vermesin.. sevgili burak ERTEM abimede budan cok selamlar... editörü burak abinin olduğu bi EVO da gercekten cok keyifli...
Cok güzel bir sayı ellerinize saglık :)
onurdemir
01-12-2009, 23:30
Sercanla görüştüm ben bana sordu çünkü bende söylemiştim 2009 oldugunu. Sanırım baskı sırasında oluşan ufak bi hata. Olabiliyor bazen bu tarz şeyler =) Sadece arkadasları bilgilendirmek istedim dergide 2004 görüp beni yalanlamasınlar sonra =))
Baskı sırasında kesinlikle hata olmaz. 2004 yazılmışsa yazıya 2004 şeklinde gitmiştir matbaya. Matba yazılarda değişiklik yapma hakkına sahip değil çünkü.
onurdemir
01-12-2009, 23:31
Cok güzel bir sayı ellerinize saglık :)
Sağol Dragırım. Biliyorum kızdın bana çağırmadığım için ama sen söylemeden önce toplamıştık bu grubu. Yaz ayları geliyor. Yanaşırız cabriolarla sahile merak etme :D
Low-Rider
01-12-2009, 23:32
güzel güzel elinize sağlık onur
her seferinde daha iyisi daha güzeli çıkıyor bu ekipten :)
yahu bir gelemedim ofise topliyim şu eski sayıları:D
onurdemir
01-12-2009, 23:51
güzel güzel elinize sağlık onur
her seferinde daha iyisi daha güzeli çıkıyor bu ekipten :)
yahu bir gelemedim ofise topliyim şu eski sayıları:D
Gel tabi. Gelirken diyet bisküvi, diyet çikolata bir de yeşil çayla gel ama. :D Eskidendi o tulumba günleri :D
Low-Rider
02-12-2009, 00:06
ahaha ayıpsın kanka getiririm köpeğin olsun , ya hep sizin oralardayım ama unutuyorum hep :D
Tuning055
02-12-2009, 00:07
gerçekten herzamanki gibi guzel bir sayı olmuş.. gidip alacagım ama vakit bulamıyorum..
ahaha ayıpsın kanka getiririm köpeğin olsun , ya hep sizin oralardayım ama unutuyorum hep :D
senin getirmen sorun degil, onur koklu bir degisiklige gidip rejim ve spora baslamis:) guzel bir sanayi yemegi bile yediremedim adama;)
onurdemir
02-12-2009, 00:58
senin getirmen sorun degil, onur koklu bir degisiklige gidip rejim ve spora baslamis:) guzel bir sanayi yemegi bile yediremedim adama;)
Abi zamanı gelince onu da yemeye gideriz. Zaten şu iş temposuna sinir oluyorum. Gittiğim yerlerde görmeyi istediğim bir sürü kişi, bir sürü garaj oluyor. Ama malesef vakitsizlikten hep kısıtlı sürede çekimleri bitirip dönmek zorunda kalıyoruz. Ankara'ya bir başka zaman tatil amaçlı gelicem. Gerçi nasıl bir tatil olacak bu bilmiyorum ama :D Bi halt yiyip spora ve diyete başladık. Gelişmeler var elbet ama hedef 1 senede 40 kilo vermek. Sanırım Aralık ayı içinde bunun 4'de 1'ini gerçekleştirmiş olacağım. Zira daha önce sıkan pantalonlarım şimdilerde paparazzilere muhteşem pozlar vermeme neden olabilir.
Bu arada Ankara'ya gelirsem tatil amaçlı gelicem demiştim az önce. Motosikletimle gelmeyi planlıyorum. Hemde kalabalık bir grupla Anıtkabir ziyaretine. Gelmişken 2-3 gün daha uzatılabilir bu tatil tabi. Öncelikle havaların biraz ısınması gerek. Zira sizin oraların havası bana iyi gelmiyor. Bolu'da bi oksijen sensörü arızası başlayı veriyor beynimde :D Semih duymasın :D
AhmetKadir
02-12-2009, 10:20
Allahımm APR yi dergide gordum ya bundan sonra dergiye cıkaramayacagımız bi arac olmaz artık ;)
Ankara ve RESMİ SUBARU temsilcisi Ahmet Kadir Sayılır olarak yazınız acayip coskulandırdı benı :D Ayrıca tesekkur ederim :)
Eline sağlık Onur derginin kalitesini her gecen gün artırıyosunuz, yurt dışındaki hangi ülkelere gidiyo dergi hiç ordaki türkler tarafından okunuyomu?
onurdemir
02-12-2009, 10:42
Eline sağlık Onur derginin kalitesini her gecen gün artırıyosunuz, yurt dışındaki hangi ülkelere gidiyo dergi hiç ordaki türkler tarafından okunuyomu?
Malesef yurt dışına gitmiyor Alpcim. Bazen okunduğunu duyuyoruz. Sık sık ülkemizi ziyaret eden gurbetçilerimiz farklı ülkelerden mail atıyorlar. Burada bizler de modifiye ile ilgileniyoruz ve her ay derginizi eksiltmeden okuyoruz diye. Elbette daha fazla kişiye ulaşmasını isteriz çünkü Türkiye'de hazırlanan araçlar son 2 yılda gerçekten çok çok iyileşti.
Savaş ve Özgünün yazıları bu ay neden yok?
Kapaktakiler çok güzelde yazı çok fazla bence 2-3 tane daha spor otomobil karşılaştırması olsa güzel olur.
DERAN_TUYNER
02-12-2009, 13:55
Malesef yurt dışına gitmiyor Alpcim. Bazen okunduğunu duyuyoruz. Sık sık ülkemizi ziyaret eden gurbetçilerimiz farklı ülkelerden mail atıyorlar. Burada bizler de modifiye ile ilgileniyoruz ve her ay derginizi eksiltmeden okuyoruz diye. Elbette daha fazla kişiye ulaşmasını isteriz çünkü Türkiye'de hazırlanan araçlar son 2 yılda gerçekten çok çok iyileşti.
Su an son sayı Kenyada var eklerim fotoları bir ara :)
onurcum benim aracın fotosu gözükmüyor linkde bir sorun var bi el atsan bi görsek nedir ne deildir..
SekoLive
02-12-2009, 14:20
maşallahhh
dergı cok kalıtelı ve dolu dolu amma şu abıdık gubudık araba nıck lerınıde bı kaldırsalar...
Buğra A.
02-12-2009, 17:12
Subaru'nun yazısı güzel olmuş :) Dergide apayrı zaten.Ellerinize sağlık.
tandogan
02-12-2009, 18:39
savaş ustayla özgün abinin yazısı yok ya neyse... çok güzel bir sayı olmuş yine ellerinize sağlık..:)tuning türkiyenin kenyada satılmasıda çok ilgimi çekti he tebrik ederim onur abi
DERAN_TUYNER
02-12-2009, 23:08
savaş ustayla özgün abinin yazısı yok ya neyse... çok güzel bir sayı olmuş yine ellerinize sağlık..:)tuning türkiyenin kenyada satılmasıda çok ilgimi çekti he tebrik ederim onur abi
Kenyada satılmıyor kardeşim ben gelirken havaalanından aldım dolayısyla benimle birlikte geldi :)
Serencebey
02-12-2009, 23:13
ahhaa Ilk defa bir dergi tam zamanında elimdeydi :D
demi onurum :D
tesekkur icin aradım ammaa geri donen olmadı be :D
Evo çok güzel olmuş unutulmaz sayılar arasına girer
onurdemir
03-12-2009, 00:17
Savaş ve Özgünün yazıları bu ay neden yok?
Bunun belirli bir açıklaması yok. :) Her ay aynı bölümler olmayabiliyor dergide.
Su an son sayı Kenyada var eklerim fotoları bir ara :)
Kenyalıların elinde çekilmiş bir fotoğraf bekliyoruz o halde :D
Subaru'nun yazısı güzel olmuş :) Dergide apayrı zaten.Ellerinize sağlık.
Buğracım çok teşekkürler. Beğenmene sevindim. Bayram mesajları için neden cevap vermediğimi ya da geri dönüş yapmadığımı sormuş Burak. Burada sana da ona da cevap vermiş olim. Çünkü sende mesaj atmıştın cevap verememiştim. Çok ama çok hastaydım bayram süresince. Yataktan kalkamadığım için telefonla hiç ilgilenmedim desem yeridir. Hastalığım daha dün geçti ve yeni ayaklandım.
onurcum benim aracın fotosu gözükmüyor linkde bir sorun var bi el atsan bi görsek nedir ne deildir..
Şu an bende gözüküyor Erolcum. Düzeldi mi sende de?
Arkadaşlar dergi Savaş usta ve Özgün'ün yazısından oluşmuyor elbette. :) İkiside bizlere yoğun destek veriyorlardı ancak işleri bu sıralar ikisinin de yoğun gidiyor. İnsanları sıkmadan, yeri geldiğinde yazı ricasında bulunmanın doğru olduğunu düşündük hepsi bu. :)
ahhaa Ilk defa bir dergi tam zamanında elimdeydi :D
demi onurum :D
tesekkur icin aradım ammaa geri donen olmadı be :D
Geri dönüş mesajı için Buğra'nın mesajına bi göz atıver Serencebeyim.
Evo çok güzel olmuş unutulmaz sayılar arasına girer
Teşekkürler Gürkancım. Sayende eksikleri de tamamladık. Allah bir kez daha razı olsun senden. ;) :heyoo:
DERAN_TUYNER
09-12-2009, 09:59
Kenyalıların elinde çekilmiş bir fotoğraf bekliyoruz o halde :D
http://img706.imageshack.us/img706/7938/dsc00287.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/7540/dsc00261z.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/992/dsc00262n.jpg
onurdemir
09-12-2009, 11:52
Deran abi muhteşemsin. JUN amcamızın fotoğrafından sonra bunlar da iyi geldi. Arşive katıyorum :D :D
http://img263.imageshack.us/img263/999/juns.jpg
DERAN_TUYNER
09-12-2009, 12:05
Madem arşiv yapıyorsun bak sana daha neler yollayacağım en son dergiye basarsın TT heryerde diye :)