Orijinalini görmek için tıklayınız : Entele otu
Arkadaslar bir iddaa ugruna saclarımı kazıtmak zorunda kaldım.ve acılen uzatmak ıstıyorum.netten arastırdıgım kadarıyla bu entele otu dıe bısey varmıs ayda 6 cm falan uzatıyo dıolar.bu otu kullanmıs yada bılen bırı varmı.bılgılendırırse sevınırım.saygılar
Aktarlardan birine git! Çam Terebentin al. Her sampuan aldıgında 1.5 kapak ekle.
böle reçine kokusu vardır ama merak etme 1 ayda uzaması gerekenden 2-2.5 katı fazla uzatır
Hergün duş al yatmadan bi haftada toplar :)
ahuahuah bende kazıdım ve acilen uzaması gerek konu tam benlik :D:hehe:
Serencebey
01-12-2009, 19:49
olm seninki kellik :D ahahaha
olm seninki kellik :D ahahaha
kanka alnımız geniş bizim :D yok kanka uraşamadıgım için kestim ama işler değişti acilen uzatmam gerek :D hem saç ektiricem a kü :D
gambit49
01-12-2009, 20:03
:D fazla degisik seyler surmeyin :D allah muhafaza
5 yıldır en uzun saçım 4 ya da 5 numara. çok memnunum.
alışırsın. hatta bağımlılık yapar :)
kanka alnımız geniş bizim :D yok kanka uraşamadıgım için kestim ama işler değişti acilen uzatmam gerek :D hem saç ektiricem a kü :D
yeni bi şampuan cıkmış :D kıvırcık mıvırcık idare etcen artık :hahaha::hahaha:
5 yıldır en uzun saçım 4 ya da 5 numara. çok memnunum.
alışırsın. hatta bağımlılık yapar :)
bnmde ole cok rahat ama bazende jole surup sekil vermeyi ozluyorm :D gokinin dedigi gibi bizim alnimiz geniş yapcak bişy yok :p
bnmde ole cok rahat ama bazende jole surup sekil vermeyi ozluyorm :D gokinin dedigi gibi bizim alnimiz geniş yapcak bişy yok :p
senin alnın ensenle birleşmiş ne geniş alnından bahsediyorsun :hehe:
senin alnın ensenle birleşmiş ne geniş alnından bahsediyorsun :hehe:
oglm konuyu pert etmek istemedgmden konuyu uzatmayip susuorm.allah seni bildigi gibi yapsn :hahaha::hahaha::hahaha:
Çam terebendini parmak uçlarına dök ve saç köklerine masaj yap :)
kanka benım ense sacım uzun keser verımm sana :D