Orijinalini görmek için tıklayınız : torpido kaplamasını sökmek
aracımın torpidodaki kaplamaları sökmek istiyorum.kaplamayı kaldırdığım zaman altında yapışkanı kalıyo.bu yapışkanları torpidoya zarar vermeden nasıl sökebilirim:soru:
Sefa_vts
01-12-2009, 22:50
NE tarz bi yapıştırıcı? foto var mı torpidonun?
o carbon etiketleri mi sökmek istiyorsun ?
selülozik tiner le sök yada türevi ucucu solvent
BlackEmperor
01-12-2009, 22:55
silgi kullan ;)
resmi yok şu anda.carbon torpido kaplaması.onları sökmek istiyorum
resmi yok şu anda.carbon torpido kaplaması.onları sökmek istiyorum
onları biz yapıştırmıştık zaten sök al altında bally gibi izler kalıcaktır onlrıda elinle silerek çıkartıcan braz uraş ama iz kalmadan çıkarmanın en etkili yolu
onları biz yapıştırmıştık zaten sök al altında bally gibi izler kalıcaktır onlrıda elinle silerek çıkartıcan braz uraş ama iz kalmadan çıkarmanın en etkili yolu
tşkler.kaplamalar kendiliğinden kalkmaya başladı zaten.uğraşıcaz artık yapcak bişey yok
tiner yada benzeri bişey kullanmana gerek yok tırnakların uzun ise kazı 2 kere söküp takmıştık onları ordan biliyorum :D
tiner yada benzeri bişey kullanmana gerek yok tırnakların uzun ise kazı 2 kere söküp takmıştık onları ordan biliyorum :D
tırnakları uzatıcaz o zaman bu hafta :D keşke 2. sefer takmasaymışınız:D
eğer altında cift taraflı bant var ise eseton kullan çıkartır
BlackEmperor
01-12-2009, 23:51
umarım bu onerdıgınız çözcücüleri daha once sız bu tarz hassas ve kalıcı iz bırakcak yerlerde deneyipte guvendıgınız için öneriyorsunuzudur...! Tekrardan silgi kullan diyorum cok sert ıse + ılık su