Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti vs saxo vts
pug_erkan
02-12-2009, 16:57
2 sinden birini alcak olsanız hangisini alırdınız arkadaşlar??? daha önce mk1 saxo vardı bende şimdide kararsız kaldım acaba tekrar saxo mu alsam die mk2 felan fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar:heyoo:
Sefa_vts
02-12-2009, 17:03
106 sahibiyim.. saxo mk2 hayranlarındanım..
Amaç donanımlı bir araç bakmaksa saxo lara daha geniş pencereden bakabilirsin.. daha fazla araba incelersin..
106 alıcakken istediğin bir donanım varsa bulduğun araçlar içinde incelersin..
Ben olsam Saxo vts mk2 alırım.. :) Görüntüsü vs daha iyi bence..
brkkksln
02-12-2009, 17:04
hangisi yorgun değilse o.
full+full siyah orjınal bir 106 GTI bence...
DogukanB
02-12-2009, 17:13
mk2yse saxo. 1se 106
ocean0636
02-12-2009, 17:48
Hangisi daha diriyse o ;)
Cihan Çizmeci
02-12-2009, 17:48
Temiz düzgün hangisinde daha iyi bi araç bulabiliyorsan onu al bence :)
Amaç donanımlı bir araç bakmaksa saxo lara daha geniş pencereden bakabilirsin.. daha fazla araba incelersin..
++++ama mk1 saxo almaktansa 106yı tercih ederim..
ben olsam honda vtı alırım ;)
road runner
02-12-2009, 18:18
zewkler we renkler :D
kesinlikle ve kesinlikle saxo
mk1 se 106 ...mk2 se kesinlikle saxo...
pug_erkan
03-12-2009, 07:49
sağolun arkadaşlar ama vti hiç ilgimi çekmiyor saxo mk1 ile hemen hemen doğramadığım vti, RC, GTİ kalmamıştır heralde:D
ERkut 205
03-12-2009, 09:11
Her ikiside güzel arabalar.
Az olması sebebiyle tercihim vts olurdu
Naptın be sefaaa:D:D:D:D
SİNANN007
03-12-2009, 09:22
http://www.sahibinden.com/iste_vts_boyle_olur-62WQQaXQQ16033386WQQpXQQdisplayitem
şu aracı değerlendir bence
Ahmet_28
03-12-2009, 09:38
ben olsam 2002 mk2 vts alırım.modelde yuksek
serhat306
03-12-2009, 09:41
bencede mk2 alabılırsın ama saterken zorlanırsın...
pug_erkan
03-12-2009, 09:53
sinan o aracı biliyorum ama sunroof yok die caymıştım yoksa arac güzel allah var yani diri duruyor bulamazsam en kötü ona bakarım gene:)
Ahmet_28
03-12-2009, 10:06
klimalı arabada sunroofa çok takılma bence.zaten takır tukur sesi kesilmiyor :)
Sen hangisini beğeniyorsan ,hoşuna gidiyorsa onu al..
Kişisel düşüncem VTS (II)
pug_erkan
03-12-2009, 10:50
yaa olmuşken sunrrof ta olsun dedik:)
pug_erkan
03-12-2009, 10:56
yaa olmuşken sunrrof ta olsun dedik:)
Cihan Çizmeci
03-12-2009, 12:56
Ya ben sizi anlamıyorum bu dikkat ettiğim aynı şeyi yaptığınız 2. böyle konu.
Konu gene saxo ve 106 ve siz yine vti'dan bahsediyorsunuz.Konuların başlıklarını okumuyor msunuz?:icon_wack
DogukanB
03-12-2009, 12:59
Konu gene saxo ve 106 ve siz yine vti'dan bahsediyorsunuz.Konuların başlıklarını okumuyor msunuz?:icon_wack
Latife yapıyor zaten ;)
Sefa_vts
03-12-2009, 13:55
Kendisi 106 sahibi... takılıyor cihan.. Huyu kurusun :D
Sunroof ve deri opsiyonel saxoda.. 2 de. Bunlar arasından bak.. ;) izmirde beyaz saxo vts 2 satılık ahdım var onu alıcam bi gün.. e36 almazsam..
temizi olsunda gerisi onemlı deıl:D ıkısıde aynı
DogukanB
03-12-2009, 14:03
http://www.sahibinden.com/2002_model_saxo_vts_2-60WQQaXQQ10841937WQQpXQQdisplayitem
eski arabam..
http://carphotos.cardomain.com/ride_images/4/256/1401/38138200001_large.jpg
pug_erkan
03-12-2009, 15:53
eski arabandı madem nasıl memnunmuydun peki baş ağrıtan derdin oldumu??
eski arabandı madem nasıl memnunmuydun peki baş ağrıtan derdin oldumu??
bende çok arada kalmıştım zamanında ama kime sorduysam kesinlikle saxo al dedi ve haklı da çıktılar. Hiç başımı ağrıtmadı koç gibide 40 bin km bindim. kesinlikle saxo al derim
pardon abı
bıdaha olmaz özr dılerım sana kendımı nasıl affedırebılırım
sanamı sorcam o kadar adam anlamıs ölesıne yazmak ıcın yazdımı senmı sivrildin arada
ciddi mode on bir soru sana sen o mesajdan ne cıkardın
pug_erkan
03-12-2009, 16:43
doğru diyorsun bencede vts en mantıklısı olcak.. peki sizce sunroof lumu arıyayım olmasada olurmu??
mutlaka sunroof olsun çok daha havalı duruyo bide bunlardaki sunroof dışa açılıyo hoş bi görüntü oluyo açınca. ben vts ile amasraya gitmiştim yaza doğru ondaki keyfi hiçbir arabadan alamadım şimdiki arabam çok daha hızlı olmasına rağmen..
bu da baya kelepir göründü gözüme bi bak istersen..
http://www.sahibinden.com/askerlik_nedeniyle_cok_acillll_satilikkkkk_son_fiy attir_-26WQQaXQQ19049083WQQpXQQdisplayitem
forumdan bi arkadaşta satıyodu hatasız bal rengi yanlış hatırlamıyosam
kesinlikle sunroff olmalı....
Cihan Çizmeci
04-12-2009, 09:21
Kendisi 106 sahibi... takılıyor cihan.. Huyu kurusun :D
Sunroof ve deri opsiyonel saxoda.. 2 de. Bunlar arasından bak.. ;) izmirde beyaz saxo vts 2 satılık ahdım var onu alıcam bi gün.. e36 almazsam..
Latife yapıyor zaten ;)
He öyleyse güzel bi noktaya değiniyor kusura bakılmasın :) :icon_tup:
Cihan Çizmeci
04-12-2009, 09:24
pardon abı
bıdaha olmaz özr dılerım sana kendımı nasıl affedırebılırım
sanamı sorcam o kadar adam anlamıs ölesıne yazmak ıcın yazdımı senmı sivrildin arada
ciddi mode on bir soru sana sen o mesajdan ne cıkardın
Ya büyüğümsün saygı duyarımda benim yazış tarzıma bak 29 yaşında insansın yazış tarzına bak.Sizdeki sinirler bizde yok aldırmışız sanırım yada saygılıyız biraz.Neyse.Bana sorma reis kralda sensin herşey sensin eywallah...
Ya büyüğümsün saygı duyarımda benim yazış tarzıma bak 29 yaşında insansın yazış tarzına bak.Sizdeki sinirler bizde yok aldırmışız sanırım yada saygılıyız biraz.Neyse.Bana sorma reis kralda sensin herşey sensin eywallah...
ya bırak sımdı yaşı maşı sımdı benı bılen bılır su forumda benden en yaşça kucuk olan bıle adımla hıtab eder yaşla ılgılı bı egom kompleksım yok hatta dıyorumkı abı demeyın kendımı yaşlı hısedıyorum.
yazış tarzım gayet normal seyirciye oynamadan doğal olarak içimden geldiği gibi yazıyorum hıc umrumdada değil biliomusun ne dusunceklerı ne fıkır edınceklerı ;) he ama şu var seyirciye oynaıp kendimi ıspat edeyım diye yazarsam ozaman haklısın yazıs stılım garip gelir :) sinir saygı olayını geç forumda tanıyanlar zaten biliyor benı maytap geçtiğimi onun için söluyorum bı sen takıldın bak yukarı postlara ne yazmıslar ;)
gral kink tartısmıyorum kral olma gibi bı çabamda yok çok bilgiliyimde demiyorum kendime yetecek kadar kendı arabamı yapacak kadar bilgi sahibiyim forumlarda neden bilgi paylaşımı yavaşlıyor biliyormusun senin gibi arada bazen anlamadan dinlemeden bilmiyen sadece post doldurmak ıcın yazan oldugu için şimdi diyeceksınkı sen ozaman nıe geldin bu konuya honda yazdın die işte zaten sorunda orda o ince çizgiyi ayıkamadın uyanamadın onun için atladın ;) neyse uzatmanın manası yok şurda agız tadıyla 1 2 gun once yenıden honda 106 tartısması tatlı bı sekılde start alır dıe dusunerek yazdgım postu burnumdan getırdın
amerıkalıların bı lafı var bildinmi I love you ;)
Cihan Çizmeci
04-12-2009, 10:44
ya bırak sımdı yaşı maşı sımdı benı bılen bılır su forumda benden en yaşça kucuk olan bıle adımla hıtab eder yaşla ılgılı bı egom kompleksım yok hatta dıyorumkı abı demeyın kendımı yaşlı hısedıyorum.
yazış tarzım gayet normal seyirciye oynamadan doğal olarak içimden geldiği gibi yazıyorum hıc umrumdada değil biliomusun ne dusunceklerı ne fıkır edınceklerı ;) he ama şu var seyirciye oynaıp kendimi ıspat edeyım diye yazarsam ozaman haklısın yazıs stılım garip gelir :) sinir saygı olayını geç forumda tanıyanlar zaten biliyor benı maytap geçtiğimi onun için söluyorum bı sen takıldın bak yukarı postlara ne yazmıslar ;)
gral kink tartısmıyorum kral olma gibi bı çabamda yok çok bilgiliyimde demiyorum kendime yetecek kadar kendı arabamı yapacak kadar bilgi sahibiyim forumlarda neden bilgi paylaşımı yavaşlıyor biliyormusun senin gibi arada bazen anlamadan dinlemeden bilmiyen sadece post doldurmak ıcın yazan oldugu için şimdi diyeceksınkı sen ozaman nıe geldin bu konuya honda yazdın die işte zaten sorunda orda o ince çizgiyi ayıkamadın uyanamadın onun için atladın ;) neyse uzatmanın manası yok şurda agız tadıyla 1 2 gun once yenıden honda 106 tartısması tatlı bı sekılde start alır dıe dusunerek yazdgım postu burnumdan getırdın
amerıkalıların bı lafı var bildinmi I love you ;)
Dur post doldurmak için bi yazı daha yazıyım reis. Me too
Dur post doldurmak için bi yazı daha yazıyım reis. Me too
yakışır..... az rütbe yap forumda sonra yeni gelenlere çök ;) gerçi 50 yi geçmiş ticaret amaclı olsaydı satılıklara konu açabılırdın
Cihan Çizmeci
04-12-2009, 12:07
yakışır..... az rütbe yap forumda sonra yeni gelenlere çök ;) gerçi 50 yi geçmiş ticaret amaclı olsaydı satılıklara konu açabılırdın
;) Ben yanlış anladım sizi ondan dolayı bi anlaşmazlık oldu.Boşverin gitsin mevzuyu k.bakma diyim kapansın
Sefa_vts
04-12-2009, 12:31
Vti alcağıma çocuumu keserim :D
O linkteki doğukan.. Ben hiç bilmiyorum aracı ancak aklımın bir köşesinde.. İllaki bigün.. Loto çıkarda istediğim tüm arabaları alırım :)
Buarada bütçe ne kadar?
pug_erkan
04-12-2009, 12:45
en temiz vts e vereceğim para oda arabanın cıncık gibi olması lazım:D 14.000 başka kuruş çalışmaz;)
vts aL...yarın bıgun turbolıyim fılan dersen kaput altı daha musaıt... :]
pug_erkan
05-12-2009, 10:58
yaa arkadaşlar vts mk1 jantının 1 adet kilosunu bilen varmı acaba??:)
dragstar
05-12-2009, 11:04
yaa arkadaşlar vts mk1 jantının 1 adet kilosunu bilen varmı acaba??:)
bayılma ama 7.5 kg:D gülle spec
;) Ben yanlış anladım sizi ondan dolayı bi anlaşmazlık oldu.Boşverin gitsin mevzuyu k.bakma diyim kapansın
yaşından olgun dawranışından dolayı seni tebrik ediyorum ..:icon_tup:
pug_erkan
05-12-2009, 11:21
1 adetten bahsediyoruz değilmi?? ama bana 10 kg küsürlerden bahsediliyordu?? senin vts kaç model ne renk??
araçların aslında bir çok parçası birbirine uyumlu fakat 106 nın namı vts nin bi kaç gömlek üstünde bana göre ayrıca piyasası daha iyi ve görüntü dersen siyah gti temiz mükemmel olur derim.
Sefa_vts
05-12-2009, 11:31
araçların aslında bir çok parçası birbirine uyumlu fakat 106 nın namı vts nin bi kaç gömlek üstünde bana göre ayrıca piyasası daha iyi ve görüntü dersen siyah gti temiz mükemmel olur derim.
Namı derken? Kazasız vts mi bulmak kolay 106 mı? Hangisinin namı daha iyi sizce?
KingoAtmo
05-12-2009, 11:34
Namı derken? Kazasız vts mi bulmak kolay 106 mı? Hangisinin namı daha iyi sizce?
:)
hangisinin ?
ben cevap vereyim, vts bulmak daha kolay :D
vts 1 özellikle çok ağır gidiyor ..satması zor..
pug_erkan
05-12-2009, 11:49
valla kaç gündür bu olayla ilgili araştırma, tartışma, sohbet her ne yaptıysam vts daha ağır bastı vts tercih eden daha çok 106 namı çıkmış ama hep patlak araba olarak namı çıkmış:D vts ninde kendine göre müşterisi binicisi var tabiki hayranlık sergiliyo herkez vts mk2 diyince;)
ankarada emek8.caddede bi galeride sarı vts 2 vardı.ben o arabayı almayı cok ıstemıstım.cok dırı kazasız orjınal 55000 2002 modeldı.21 lıra fıyat cekınce vazgectım tabı.ama gordugum en duzgun vts ıdı.bılen vardır belkı.
pug_erkan
05-12-2009, 12:48
doğrudur ama ne kadar temiz olursa olsun hiç bi vts in 21 edeceğini düşünmüyorum:D
ankarada emek8.caddede bi galeride sarı vts 2 vardı.ben o arabayı almayı cok ıstemıstım.cok dırı kazasız orjınal 55000 2002 modeldı.21 lıra fıyat cekınce vazgectım tabı.ama gordugum en duzgun vts ıdı.bılen vardır belkı.
Çok az bulunuyor 2002 model. Birde o araç gerçekten çok güzeldi ama bir ara üzerinde çok kötü bir fiber tampon vardı.
Çok az bulunuyor 2002 model. Birde o araç gerçekten çok güzeldi ama bir ara üzerinde çok kötü bir fiber tampon vardı.
ben baktıgımda tamponları orjınaldı.senın dedıgın araba street artın sahıbı emrahın araba heralde.benım dedıgım baska cunku orjınaldı.
doğrudur ama ne kadar temiz olursa olsun hiç bi vts in 21 edeceğini düşünmüyorum:D
ben 18bını onune koydum genede vermemıstı.18 gozden cıkarmıstım.cok cok guzeldı.sımdı nerde nasıl bılemıorum ama
KingoAtmo
05-12-2009, 12:58
Çok el değiştirdi o araba ,
2 sene önce eskişehire gitti 15000 civarında bir paraya alan 2 ay sonra geri birine kaktırdı ?
Vardı bir sıkıntısı ama ...
şimdide 21000
ben baktıgımda tamponları orjınaldı.senın dedıgın araba street artın sahıbı emrahın araba heralde.benım dedıgım baska cunku orjınaldı.
Evt Street Art önünde fotoğrafları vardı. Sonra söktüler o tamponu öyle sattılar zaten.
benım bahsettıgım o araba emrahın araba dııl.emrahın arba 2001 dı ztn.plakasını hatırlayamıorum hatırlasam belkı bulucamda.
http://www.sahibinden.com/saxo_vts_2002_hatasiz_ve_58_000km_de_-15WQQaXQQ16510612WQQpXQQdisplayitem bahsettıgım arac galıba bu ılanını buldum fotolarını koymamıslar ama gıdıp bakmak lazım.eger dedıgım arcsa ben bıle ılgılenebılırım tekrardan yanı:)
brkkksln
05-12-2009, 14:16
http://www.sahibinden.com/saxo_vts_2002_hatasiz_ve_58_000km_de_-15WQQaXQQ16510612WQQpXQQdisplayitem bahsettıgım arac galıba bu ılanını buldum fotolarını koymamıslar ama gıdıp bakmak lazım.eger dedıgım arcsa ben bıle ılgılenebılırım tekrardan yanı:)
bu cem babasının citroen bayisi olan cem mi acaba?
eğer oysa fiyatta yardımcı olmasını sağlarım neyitiniz var ise?
106 gti kişisel tercihim olur ne farkları veya ne benzerlikleri var hiç bir bilgim yok ama :)
mk2 ve GTI arasında hangisi bütcene göre diriyse onu al derim..
vkarayel
15-12-2009, 11:28
Birbirine daha yakın 2 araba olamaz ben olsam saxo derdim oda daha az olduğu için...
mk2 saxo bence daha iyi görünüyor. ama zevkler renkler tartışılmaz.