PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgi Amaçlı

UĞUR YUMAK
03-12-2009, 17:51
Arkadaşlar herhangi bir kötü niyetim yok ama yinede bilinmesi açısından faydası olduğunu düşünüyorum.
Linkteki araç bir yakınımındı ve satmak zorunda kaldı. 2 defa motor kırmış ve maddi sorunlar yüzünden gelişi güzel toplanmış bir araçtır. Her an yine kırılabilir. İlan da yazdığı gibi ilk sahibi değildir şu an satan kişi.
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_orjinal_bir_arac-62WQQaXQQ19130676WQQpXQQdisplayitem

Chatin
03-12-2009, 18:39
çok güzel bir yaklaşım .. teşekkürler. illa ki birileri düşünürdü yoksa buradan.

Erol
03-12-2009, 18:41
nurinin eski aracıı bu? o ise aman uzak durun

ecthelion
03-12-2009, 18:44
alıp motor ve şanzuman toplamayı düşündüğüm bir araç bu, şasesinde kasasında darbesi değişeni vs varmı?

UĞUR YUMAK
03-12-2009, 18:53
Hayır eski sahibinin adı Nuri değil .

UĞUR YUMAK
03-12-2009, 18:58
alıp motor ve şanzuman toplamayı düşündüğüm bir araç bu, şasesinde kasasında darbesi değişeni vs varmı?

Aracın daha önceden ciddi 1 tane , ufak tefek ise bir kaç kazası var.
Toplamak için bile tavsiye etmiyorum.
Toplamak için harcayacağınız para + aracın parası ile çok daha düzgün bir araç alabilirsiniz.
Ek olarak sadece motor ve şanzumanla bitse sorun değil ama GC nin motorunda onlarca sensör var. Bir kere kurcalağında çok derine girmeniz gerekiyor iyi bir şekilde yürümesi için. Motoru açtığınızda bloktada sorun varsa çok çok ciddi maliyetlere çıkacaktır.