Orijinalini görmek için tıklayınız : Ehliyet Alım Süresi!
Merhaba Arkadaşlar...
Ben Ehliyet Evraklarımı Kursdan Aldım Ehliyeti En Geç Ne Zamana Kadar Almam Gerekir...
Ben Şöyle Biliyorum Temiz Kağıdıyla,Sağlık Raporunun Senesini Doldurmadan Almak Gerektiğini Yani Temiz Kağıdıyla,Sağlık Raporunu Bu Sene Haziranda Aldım 2010 un Haziran Ayına Kadar Evraklarım Yanmaz Demi:(
Şimdiden Teşekkürler.
sağlık raporunu yenilemen gerekiyor sadece, diğer evraklarında bişi çıkmıyor, parasını verip alıyordun.
ben 2 yıl sonra almıştım.
Dün saban 9'da verdim saat 2'de elimdeydi.
6 ay serfıkayla dolasmıstım :) sorunda olmadı tabı bu 97 yılındaydı sımdı nasıl bılmıyrum
onursumer
04-12-2009, 10:37
sadece sağlık raporun yanar
belgeleri vermeden once sağlık raporu alman gerekicek onun dışında sorun olmaz ;)
bende sertifikamı aLmadım daha ya istanbula gitmem lazım.
karakola evrakları verirken parmak izi alıyorlarmış acaba o dogru mu ya ona göre babam yatırsa oLur mu acaba 2 hafta sonra istanbula gittiğimde ben karakoldan alsam...yoksa illa benim mi yatırmam Lazm evraklari
bende sertifikamı aLmadım daha ya istanbula gitmem lazım.
karakola evrakları verirken parmak izi alıyorlarmış acaba o dogru mu ya ona göre babam yatırsa oLur mu acaba 2 hafta sonra istanbula gittiğimde ben karakoldan alsam...yoksa illa benim mi yatırmam Lazm evraklari
ehliyeti çıkartmak için, eğer harç yatmışsa önce trafik şubesine gidiyorsun, Ordan dosyanı alıp emniyete, parmak izi vs işlemleri hallediyosun tekrar trafik şubeye bırakıyosun dosyanı. Orda sana zaten üstünde adının vs yazdığı ehliyeti daha kart haline gelmemişken imzalatıyorlar. Öğleden sonra gidersen ertesi gün, sabah gidersen öğleden sonra alabiliyorsun. Ama kesinlikle senin gitmen lazım.
ben 1.5 saat sora almıstım tabi normal sartlar altında değildi ama sırada bekliyenler vardı sölediklerine göre 2 ay falan bekletiyorlarmıs
crazydog
04-12-2009, 21:14
parmak izi niye alıyolar? ben aldıgım zaman kımse parmak ızımı falan almamıstı? 2002 senesi
parmak izi niye alıyolar? ben aldıgım zaman kımse parmak ızımı falan almamıstı? 2002 senesi
yeni başlamış zaten, bilmiyorum neden ama sanırım yavaş yavaş herkesi parmak izi sistemine geçirmeye çalışıyolar. :o
parmak izi alınıyor benden aldılar , parmak izi 1 nevi kimlik yerine geçicekmiş öyle demişlerdi pasaportlarda falan kullanılcakmış vs vs 2 dk lık 1 iş gibi gözüküyo ama çok kuyruk oluyo sabah erkenden gidin benden tavsiye bana ehliyetini 2 hafta sonra gel al dediler 3 gün sonra şansımı deniyim dedim gittiğimde hazırdı garip 1 sistem :)
ehliyeti çıkartmak için, eğer harç yatmışsa önce trafik şubesine gidiyorsun, Ordan dosyanı alıp emniyete, parmak izi vs işlemleri hallediyosun tekrar trafik şubeye bırakıyosun dosyanı. Orda sana zaten üstünde adının vs yazdığı ehliyeti daha kart haline gelmemişken imzalatıyorlar. Öğleden sonra gidersen ertesi gün, sabah gidersen öğleden sonra alabiliyorsun. Ama kesinlikle senin gitmen lazım.
Bilgi için teşekkürler.Artık istanbula gidince gidip yatırcaz...Benim arkadaş yatırmış 1 hafta sonra gel aL demişler ama...
Bilgi için teşekkürler.Artık istanbula gidince gidip yatırcaz...Benim arkadaş yatırmış 1 hafta sonra gel aL demişler ama...
ya ben bandırmada halletmiştim, 100 bin nüfus :D İstanbul faktörünü unutmuşum.
İşlemler aynıdır büyük olasılıkla sadece alım süresi değişir.
oLabilir dediğiniz gibi neyse 18 sene bekledik birkaç hafta daha bekleriz :d
Merhaba Arkadaşlar...
Ben Ehliyet Evraklarımı Kursdan Aldım Ehliyeti En Geç Ne Zamana Kadar Almam Gerekir...
Ben Şöyle Biliyorum Temiz Kağıdıyla,Sağlık Raporunun Senesini Doldurmadan Almak Gerektiğini Yani Temiz Kağıdıyla,Sağlık Raporunu Bu Sene Haziranda Aldım 2010 un Haziran Ayına Kadar Evraklarım Yanmaz Demi:(
Şimdiden Teşekkürler.
ben de geçen yıl ağustosda aldım sertifikamı . ehliyetimi geçen ay adım.
temiz kağıdı ve sağlık raporunu yeniletmen gerekiyor. onun dışında işlemler arkadaşların yazdığı gibi.
oLabilir dediğiniz gibi neyse 18 sene bekledik birkaç hafta daha bekleriz :d
alıcada amaan bumuymuş diyosun önce bi ama değiyo :icon_tup:
alıcada amaan bumuymuş diyosun önce bi ama değiyo :icon_tup:
+1 okadar bekledik bumuydu yani oluyo :p