Orijinalini görmek için tıklayınız : sizce hangi marka ?
merhaba arkadaşlar sizce parça sağlamlığı ve fiyat bakımından en uygunu ve en sağlamı hangi marka araçlardır ? hangi modellerdir?
not:anket listesi almayı düşündüğüm markalar üzerinden hazırlanmıştır. Listede adı geçmeyen markaları yorum olarak açıklamanızı rica ediyorum...
Silverbullet
05-12-2009, 10:26
marka olarak basını agrıtmıycak zevkle kullanacagın arabalar honda & toyota olur ama parcasının ucuzlugunu dusunecek olursan renault tercih et derim hayırlısı olsun.
renaultu tercih ettihindede SAğlam araçlar olmadıgını söylemeliyim.
Bulut Y.
05-12-2009, 10:30
honda bence parçası kum gibi kolay bulunabiliyo fiyatlarda öle aşırı tuzlu deil
overblack
05-12-2009, 10:36
şu forumda yazan insanların çoğu(bende dahil) honda arabasına hertürlü işkenceyi yapmışızdır.arabalar hala taş gibi.parçası desen zaten zebil gibi.
cembozbey
05-12-2009, 10:44
parca saglamlıgı ve fiyat bambaşka bi olay
sadece fiyatsa renault saglamlıksa toyota ve honda
anketin amacını tam anlayamadım ben
nitrO_Oxide
05-12-2009, 10:45
göreceli bi konu ama sonuc belli H :)
Renault parçası ucuz ve türkiye şartlarınada dayanıklı bi araç. Japon araçları daha sağlamlar ama renault'a göre parçaları biraz daha pahalı.
hem sağlamlık hemde ucuzluk ikisi birarada olunca iş biraz zor.Ucuz olması konusunda bu listedekilerin içerisinde en makulu Renault kimse imkar edemez bunu..
Sağlamlık derken neyi kastettiğini anlamadım?Motor ekipmanlarının sağlamlığı ise konu bu konuda honda derim ama başka sağlamlıkları ele alırsak örneğin arabanın kaportasıdır sacıdır kapısıdır dersen honda ve toyota en sonda yer alır listede o konudada Ford ve Opel derim
parca saglamlıgı ve fiyat bambaşka bi olay
sadece fiyatsa renault saglamlıksa toyota ve honda
anketin amacını tam anlayamadım ben
kısmetse aracımı değiştirmeyi planlıyorum ama çok kararsızım bu konuda tecrübelerinize başvuruyorum...
overblack
05-12-2009, 11:03
hem sağlamlık hemde ucuzluk ikisi birarada olunca iş biraz zor.Ucuz olması konusunda bu listedekilerin içerisinde en makulu Renault kimse imkar edemez bunu..
Sağlamlık derken neyi kastettiğini anlamadım?Motor ekipmanlarının sağlamlığı ise konu bu konuda honda derim ama başka sağlamlıkları ele alırsak örneğin arabanın kaportasıdır sacıdır kapısıdır dersen honda ve toyota en sonda yer alır listede o konudada Ford ve Opel derim
ford'un kaportası kesinlikle güvenli değil.kaza anında sürücü yaşam alanına çok fazla darbe alıyor.
cembozbey
05-12-2009, 11:04
kısmetse aracımı değiştirmeyi planlıyorum ama çok kararsızım bu konuda tecrübelerinize başvuruyorum...
hmm onu bence begendigin modeller arası secim yabarken gözden gecir ,
aynı markanın ceşitli modellerinde bile farklı kronik problemler ,parca fiyatlarında değişkenlik olabiilyor..ama genelde japon arabaları sorunsuzdur bu böle bilinir.
Uygun fiyat bakımından Renault öndedir. Ancak fiyat-sağlamlık oranı devreye girerse Honda öne çıkar.
6 Sene Megane 1 Phase II, 4 sene Vtec 2 tecrübem mevcut.
bu zamanda markayı sağlamlıkla bağdaştırmak yanlış bence çoğu otomobil üreticisinin geniş yelpazesi var yani ne kadar ekmek o kadar köfte
Anketinde yazdigin markalar arasinda sadece Honda diyorum.