Orijinalini görmek için tıklayınız : E30 3.25 Turbo vs Integra 1,8 Turbo
Eray Yümsel
06-12-2009, 01:44
mmustu vs halilağa :D
zorlu mücadelenin videoları burdaa :) kesmeden biçmeden koyuyorum ras gele her devirde her viteste denendi zevkine ve sonuna kadarda zevkini aldık. tekrardan araçlara maşallah.
HALİL ÇAKIR'ın vaatlerini dinledik ekeye box bağladık ama gps olanından huaehua km yi görsek yeterdedik :D:D gpsbox, navibox herneyse işte :D
http://videos.streetfire.net/video/E30-Turbo-vs-Integra_723795.htm
http://videos.streetfire.net/video/E30-Turbo-vs-Integra_723795.htm
donus videolari
rCIcOGFlSiM
http://www.youtube.com/watch?v=rCIcOGFlSiM
Halil abime tekrar teşekkür ederim.Sana sefiyorum abi :D
by_hayali
06-12-2009, 01:50
aktif olsun izleyek bakalım :)
bugün gelmedin dükkandaydım attık motoru :D
CasabLanca
06-12-2009, 01:53
aktif olmadı fideeeonuz :D
nirede hani nirede video :D
yakında açılır herhalde :D
oha yaa çok çok güzel yürümüş eke maşallah
alpergti
06-12-2009, 02:29
maşallah eke ye :icon_tup:
ıntegra basarılı dıyorum ben bu vıdeodan. halıl nıye 18 lerı sokmemıs anlamadım bayagı dezavantaj saglamıs kendısıne. 6 sılındır ve 500 cc hacım kendını bellı etmıs masallah
KCANN_220
06-12-2009, 02:30
helal ekeye emegınıze saglık..:)ama tegede ayrı helal sewerek ızlıyoruz...:)
ıntegra basarılı dıyorum ben bu vıdeodan. halıl nıye 18 lerı sokmemıs anlamadım bayagı dezavantaj saglamıs kendısıne. 6 sılındır ve 500 cc hacım kendını bellı etmıs masallah
moruk halil abiyle aramızda en ufak bişi olamaz 2.vites 3.vites her devirde denedik nerdeyse nerde ne zaman hangi şartlarda isterse gene denerim ;) tabiki hacim üstlerde avantajlı oluyor ;) şimdi benimde contam yanık diyecem inanmayacaksın :D
bu sizin integra mı selçuk specler neler
bu sizin integra mı selçuk specler neler
yok kanka bu fully buıld, ozdın abının drag turbo kıtı var uzerınde.0.7 barda 250 hp cıvarındaydı bızımkı stock blok evo6 turbosu 48 lık cooler borularu 60lık parca pıncık egzoz felan var ;)
kickboxer
06-12-2009, 02:35
abı 6 sılındır cart curt bosver bos..araban bence modelıne yasına gore canavar gıdıyo halıl abıye dıycek yok zaten ıkınızede msllh:D
Low-Rider
06-12-2009, 02:37
erayında korkup "tamam tamaaaaam" diye çığırdığını duydum ya ölsemde gam yemem artık ahahahah:D
erayında korkup "tamam tamaaaaam" diye çığırdığını duydum ya ölsemde gam yemem artık ahahahah:D
kanka brembo varya bende ondan :D
moruk halil abiyle aramızda en ufak bişi olamaz 2.vites 3.vites her devirde denedik nerdeyse nerde ne zaman hangi şartlarda isterse gene denerim ;) tabiki hacim üstlerde avantajlı oluyor ;) şimdi benimde contam yanık diyecem inanmayacaksın :D
kanka ben bırsey olur demedımkı zaten nıye bu hekmen bırseyler olmaz dıye savunma cabası anlamıyorum ben sızı. 18 lerı sokse 17 taksa daha bı ıyı gıder tecrubeyle sabıt yanı ben olsam 16 takarım deneme ıcın zaten. sadece dusuncemı soyledım. herkesın contası yanık zaten bırsey demıyoruz. yakın zamanda sı ıle denıycez ekeyı konustugumuz gıbı yenı kapak bıttı bıtıyor yollardayız yakında ;)
_muhaRRem
06-12-2009, 02:38
maşallah EKE güzel gidio..
kickboxer
06-12-2009, 02:39
mustafa abı bıde kesın contan yanık senın denerken bı ara cam yag su karısmı bısy oldu babamda:D yanımda eraya kufur ettı:D bak ne yapıo bızım gıresunlu dıye:D:D
yok kanka bu fully buıld, ozdın abının drag turbo kıtı var uzerınde.0.7 barda 250 hp cıvarındaydı bızımkı stock blok evo6 turbosu 48 lık cooler borularu 60lık parca pıncık egzoz felan var ;)
anladım kanka karıştırmışım sizinki de hiç fena değilmiş stock motora fazlası zarar zaten
yanlız Teke cidden çok sıkı yürümüş
Low-Rider
06-12-2009, 02:40
kanka brembo varya bende ondan :D
ahaha fren olmadığını bilerek gazlamak inceden tırstırıyor
ne yalan söliyim ogün bende tırstım gideri varda dururu yok:D
kanka ben bırsey olur demedımkı zaten nıye bu hekmen bırseyler olmaz dıye savunma cabası anlamıyorum ben sızı. 18 lerı sokse 17 taksa daha bı ıyı gıder tecrubeyle sabıt yanı ben olsam 16 takarım deneme ıcın zaten. sadece dusuncemı soyledım. herkesın contası yanık zaten bırsey demıyoruz. yakın zamanda sı ıle denıycez ekeyı konustugumuz gıbı yenı kapak bıttı bıtıyor yollardayız yakında ;)
kanka ne zaman istersen biliyosun sıkıntı yok :)
ben korkarım ağa bu laf işlerinden sevmem heleki kendi arabam olunca makara her zaman yapıyoruz ama yanlış anlaşılacak bişiler çıkmasını hiç istemem benim sıkıntım o ;)
halil abi takar 16 ları gene deneriz abimi seviyorum :D
anladım kanka karıştırmışım sizinki de hiç fena değilmiş stock motora fazlası zarar zaten
yanlız Teke cidden çok sıkı yürümüş
guzel kanka bızımkısı yeterlı 210bın kmde makıne ve hala acılmamıs :) 0.4 te 211 vermıstı yeterlı :) suan 0.6 basıyoruz
göki dede güzel videolar olması lazım oda ekler :D
MUGENPOWE®
06-12-2009, 02:48
guzel kanka bızımkısı yeterlı 210bın kmde makıne ve hala acılmamıs :) 0.4 te 211 vermıstı yeterlı :) suan 0.6 basıyoruz
masallaahhh 2 aracada oo dıılde selcuk nıe flyınn yolunda araba denıosns abı apacımısns:D
Tehnoloji arabaya fazla çıkart at o kaka şeyi camdan :D
Maşallah kelebekim arı gibi :D
masallaahhh 2 aracada oo dıılde selcuk nıe flyınn yolunda araba denıosns abı apacımısns:D
radardan cıkıp 500 metre gıdıp 1 2 3 4 yapıp mıs gıbı deneyıp gelebılcegımız yerımız var nesı apacılık ;)
Tehnoloji arabaya fazla çıkart at o kaka şeyi camdan :D
Maşallah kelebekim arı gibi :D
kanka çok teknolojik oldum yaw her yer gösterge falan arabanın ruhuna aykırı :D
kanka çok teknolojik oldum yaw her yer gösterge falan arabanın ruhuna aykırı :D
Çıkart at onları tak divitırları aciko ekolayzırı ver orhanı ver cengizi yaww :D
kickboxer
06-12-2009, 02:52
bı gun benıde al yanla su arabanla abı:D
MUGENPOWE®
06-12-2009, 02:52
radardan cıkıp 500 metre gıdıp 1 2 3 4 yapıp mıs gıbı deneyıp gelebılcegımız yerımız var nesı apacılık ;)
olm bırı mırı cıkar cok salak gıdıo mıllet oo yolda yapıstırır barıyeere
bı gun benıde al yanla su arabanla abı:D
ne zaman istersen gülüm :D gerçi bugün yanında çok yanladık ama :D
olm bırı mırı cıkar cok salak gıdıo mıllet oo yolda yapıstırır barıyeere
kanka gobekten ısıkları beklıyoruz onumuzde kımse kalmayınca basıyoruz kek deılız yanı :)
MUGENPOWE®
06-12-2009, 02:56
anladm hacı beyaz si dı galıba o gun gordum yanlıs hatırlamosam si ı hatırlıom ama rengı neydı unuttum guzel yuruo gıbıydı tam goremedm gercı ama
anladm hacı beyaz si dı galıba o gun gordum yanlıs hatırlamosam si ı hatırlıom ama rengı neydı unuttum guzel yuruo gıbıydı tam goremedm gercı ama beyaz sı ve beyaz vtec denemıstık ;)
benim kamerada da pek farkli video yok, 1-2 tane eklerim aradan denemeler disindaki videolardan :D
eke'yi giderken canli olarak ilk kez gordum, hayran kaldim valla masallah.. :)
sağolasın tarığım navi içinde ayrı teşekkür :D denemelerden hariç bişiler olacak karıştır sen :D
eke olmuş harbi çok güzel olmuş. Güle güle kullanın maşallah
M///maniac
06-12-2009, 03:26
masallah ekeye devamını beklliorz:d
Maşallah, çok güzel oldu e30..
Eray'ın ses telleri de rodajı bitirmiş bu vesileyle...
sağolasın tarığım navi içinde ayrı teşekkür :D denemelerden hariç bişiler olacak karıştır sen :D
rica ederim :)
buyrun toparladim elimdekileri..roll videolarini koymadim gerek yok diye..ayni seyler zaten :)
aL0tj9SPPcE
http://www.youtube.com/watch?v=aL0tj9SPPcE
22 saniye ile başlayan Parça tamamdır açtım dinliyorum şerefine muştu kelepeki :D
Vtec-SEDAN
06-12-2009, 04:05
muştu 10 numara olmuş araba, Allah kaza bela vermesin :)
CasabLanca
06-12-2009, 04:06
hey maşallah en balgamlısından kocaman bir tü tü tü ekeye :D
mustağaaa abi ankarada birisi var eke ile denemek istiyor mrv12 plaka ne diyorsun sdahuhaua :D
Sefa_vts
06-12-2009, 04:29
Ahaha yıldız tilbe eşliğinde rolling.. :) Eke ye maşallah.. Sana yok :D öpüp gidiosun
Maşallah eke'ye ve integraya ikiside çok iyi gidiyor. Güzel geceydi :)
muştu yemek borcun 2 etti olm bilesin..
Maşallah ekeye ve halil abiye
ekenin üstleri hala çok zengin adam 10 afrde gazlıo videoda var zaten üstler düzeldiği zaman çok çok daha iyi gider..
muştu sen hastanadeyim diyince ben diyemedim bende annemle uğraşıyodum sıkıntımız vardı ama pazar günü kaç gel bitirelim şunun ayarını ben beylikdüzündeyi yarın..
ahahaha eray iyi cıglık atmısın :D erayında korktugunu gorduk belgeli olarak
bu arada halil agayada maşallah
selöuk bu arabayla si ne olur sence yapma yaw :) si deme şu arabaya daha hızlı bir makina de mesala tb speclerinde bir şey de si olmuyo :)
Shadow_Dancer
06-12-2009, 06:43
mmustu masallah abi güle güle gazla :)
ekeray'in cigliklar guzeldi :D masallah cok guzel gidiyor ama fren kismina aman dikkat hocam :) Lastikler ve suspansiyonda neler var bu arada?
Eray Yümsel
06-12-2009, 07:50
ahahaha eray iyi cıglık atmısın :D erayında korktugunu gorduk belgeli olarak
iğnelik yapma yerler ıslak 200+ gidiyoruz kuruda durmuyo araba bide ıslaktamı durcak :D önce bi insan gibi uyardım kamerada belli olmuyo arabanın içi çok sesliydi duymuyodu bağardım bende çıtırdan :D
Eray Yümsel
06-12-2009, 07:57
mustafa abı bıde kesın contan yanık senın denerken bı ara cam yag su karısmı bısy oldu babamda:D yanımda eraya kufur ettı:D bak ne yapıo bızım gıresunlu dıye:D:D
olum ayar yok yürümüyo dediğin araba bumu :D ahauhuahua maşallah
oha yaa çok çok güzel yürümüş eke maşallah
sizinde elinize sağlık erkut
KA®ANLIK
06-12-2009, 08:15
valla maşallah EKE ye,
paso yan hep yan... yan yan... :)
olum ayar yok yürümüyo dediğin araba bumu :D ahauhuahua maşallah
sizinde elinize sağlık erkut
ayarmı yokmuş allla alla öle mi diyor
Boost Up
06-12-2009, 08:25
Maşallah EKE ye:)
eray halil çakır tarzında bır vıdeo cekmısın fakat eksıklerın var acıklayım...
vıdeoyu ekledıkden sonra gelen yorumlara göre dbn dosyasının acıklamasını ve örnek olarak bır aracı ele almamısın
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
en önemlısı halıl cakır dur dediği zaman duruyorlar ama mustu devam :D:D:D:D:D
Eray Yümsel
06-12-2009, 08:31
idolüm halil çakır :D olcak yavaş yavaş :D
83 model arabayı klasık sayıyorlar eray kendı kullanmadıgından panık olmustur
maşşallah EKE ye kazasız belasız...
Eray Yümsel
06-12-2009, 08:50
83 model arabayı klasık sayıyorlar eray kendı kullanmadıgından panık olmustur
hhaha muştuda klasikçi ztn :D
panik olma konusu şu dikkat et orda tamam diye bağırdıktan sonra bidaha deneme yapıyoruz 220leri geçiyoruz makas falanda atıyo bende tık yok muştunun plotajına güvenim sonsuz da o tamam diye bağardığım bölge ıslaktı kurudan ıslağa geçtik ondan dur diye bağırdım yoksa hemen sonraki videoda tapa gaz gidiyoruz yani :D
Ben ızlemedım bıle telefondan gırdım bakıyorum ama tahmın ettım mustunun klasıklerı
kenan_106
06-12-2009, 09:57
muştucum tebrik ederim hacim farkı diyorum:D
ben bilmiyorumda internalla bu araba 1 bar bassa güzel turboyla deli olur
Eray Yümsel
06-12-2009, 09:59
abi ozaman muştu kullanırken binilmez işte o arabaya uhauahhuauhauha :D
abi ozaman muştu kullanırken binilmez işte o arabaya uhauahhuauhauha :D
eray dikkat ettiysen araba 10 dan daha zengine oturyo aynı basınç ta son bir ayarla çok daha güzel gider emin ol :)
Eray Yümsel
06-12-2009, 10:05
eray dikkat ettiysen araba 10 dan daha zengine oturyo aynı basınç ta son bir ayarla çok daha güzel gider emin ol :)
olur tabi abi :) gideri varda 1 senelik motor ve çektiği işkenceleri az çok biliyosun su koymaya basladı artık internallere girmeye şartlamıs mustu fena bişey olcak gibi :D
coolvtec
06-12-2009, 10:12
güzel denemeler olmuş, her iki araca da maşallah :)
olur tabi abi :) gideri varda 1 senelik motor ve çektiği işkenceleri az çok biliyosun su koymaya basladı artık internallere girmeye şartlamıs mustu fena bişey olcak gibi :D
valla sana diyimmi o kollar yeni piston yine dayanır bence sııntısız arabanın başına gelmeyen kalmadı 1 senede ..bu kadar işkenceye dayandıysa yine dayanır internalları çok pahalı gerek yok 1 bar sıkıntısız basılır o arabaya :)
maşallah kazasız belasız :)
valla sana diyimmi o kollar yeni piston yine dayanır bence sııntısız arabanın başına gelmeyen kalmadı 1 senede ..bu kadar işkenceye dayandıysa yine dayanır internalları çok pahalı gerek yok 1 bar sıkıntısız basılır o arabaya :)
1 bar arkadan ıtıslı arabada kafanın yol tutusunu bozmaz mı
1 bar arkadan ıtıslı arabada kafanın yol tutusunu bozmaz mı
bozmaz sevda
Eray sen az bagirmissin ben kendimi parcaladim hulk&sulu denemesinde diskler yandi pedal yok:D
iki aracada masallah. :)
yanlız ben erayı böle bağırırken ilk defa duydum eğer eray böle bağırdıysa olay tamamdır :D yürü be muştumoto:D
He birde tebrik etmeyi ogrenin o ole olsaydi boyle olurdularla calcenelik yapmayin. Iki aractada ciddi emek var birakin bunlari sahipleri konussun
yanlız ben erayı böle bağırırken ilk defa duydum eğer eray böle bağırdıysa olay tamamdır :D yürü be muştumoto:D
Miştumoto lütfen doğru yazalım :D
Drıft gununde kafa ayrı arka ayrı oynadı o yuzden sordum tesekkur
Drıft gununde kafa ayrı arka ayrı oynadı o yuzden sordum tesekkur
Sevda o gün araba ALLAH ne verdiyse basıyordu :D şimdi çok şükür öle sıkıntısı yok :D
He birde tebrik etmeyi ogrenin o ole olsaydi boyle olurdularla calcenelik yapmayin. Iki aractada ciddi emek var birakin bunlari sahipleri konussun
ben konuşmuyummu şimdi :D
Kesınlıkle katılıyorum bu konuda eksıgı fazlası ancak arabanın sahıbının bıldıgı bır konu
Ustasınında tabı
abi sen susma bak sira sana gelir:D
antalya kargosunu 4gozle bekliyorum:D
Ustasınında tabı
ben ustası değilimki :D çırağıyım :D
abi sen susma bak sira sana gelir:D
antalya kargosunu 4gozle bekliyorum:D
pazartesi kanka gelir hafta içide alo de istediğn zaman yapalım ..ama sen pazartesi şey yapıcam dedin şakamıyıd o :D
Abi sey gelicek iste sonra bende sey yaparim sana:D
Eray Yümsel
06-12-2009, 10:59
abi önce uyarı atışı yaptım sakince baktım kitlenmiş verdm ayarı hauaeha
abi önce uyarı ateşi yaptım sakince baktım kitlenmiş verdm ayarı hauaeha
yaw ben o deliyle karda ayar yaptım ne dehten anlıyo ne çüşten :D
onursoytam
06-12-2009, 11:00
EKE yi gördükçe E30 hastalığı beni çağırıyor :D
Maşallah her iki aracada
Abi sey gelicek iste sonra bende sey yaparim sana:D
nasibişy :D
2 aracada maşallah bu arada :)
nasibişy :D
2 aracada maşallah bu arada :)
msne gel bakıyıiiimm sen :D
cembozbey
06-12-2009, 11:03
maşallah araclara guzel deneme olmus,
ekeyle deneyenler kervanına katılmak istiyorum:D
msne gel bakıyıiiimm sen :D
abi geleymde cepte zor oluyo yazmak işteym pazar pazar :D
maşallah ikisinede güzel ve dostça denemeler olmuş...emek var güç var.....integra devrinde basıldığında teg baya baya tutunmuş maşallah diyorum...halilin arabası on numara oldu....stock 1.8 bence gayeeetttt başarılı....standartta 130 beygirlik bir araba.....bmw için söylenecek fazla bir şey zaten kalmamış....dadından yinmez o be.....maşallah her ikisinede .......
Ekeeeee
bağıraydın ya "beni 5 e atma diye" :D
herkeslere teşekkür ederim :D
H.bilgili
06-12-2009, 11:26
denemeye gelen butun arkadaslara tesekkurler
hırs yapmadan yapılan bır deneme daha sorunsuz ve eglencelı bır sekılde bıttı.:icon_tup:
eke cok guzel gıdıyor kocaman bır MASALLAH,eskı bır e 30cu olarak cok cok gururlandım;)
Erayın ekede bagırdıgı anlarda yerler cok kotuydu ekenın arkası kaymaya baslamıstı mustuya arka kayıyo dıyorum sorun yok abı sen bırakma bas dıyordu:D:D:D
subaruyla olan videolar varmı mustu ???
mr.korhan
06-12-2009, 11:34
Çok keyfli denemeler olmuş aranızda olsaydım ne makara yapardım varya heleki erayın o bağırdığını görseydim :) ..gebze taraflarındaydım aradığımda malesef herşey bitmişti :( ..ikinizide tanırım..arabalarınızı ve arabalarınızda emekleri olanlarıda tanırım..tüm hepinizi katarak diyorumki Ellerinize Sağlık.. bu ortama iki güzel araba kattınız ..iki aslanıda allah nazarlardan korusun..1. gelenide ayrıca tebrik etmek gerekir :icon_tup:
Güzel deneme olmuş Halıl basıncı biraz arttırman lazım.
denemeye gelen butun arkadaslara tesekkurler
hırs yapmadan yapılan bır deneme daha sorunsuz ve eglencelı bır sekılde bıttı.:icon_tup:
eke cok guzel gıdıyor kocaman bır MASALLAH,eskı bır e 30cu olarak cok cok gururlandım;)
Erayın ekede bagırdıgı anlarda yerler cok kotuydu ekenın arkası kaymaya baslamıstı mustuya arka kayıyo dıyorum sorun yok abı sen bırakma bas dıyordu:D:D:D
Abim teşekkür ederim :)
Çok keyfli denemeler olmuş aranızda olsaydım ne makara yapardım varya heleki erayın o bağırdığını görseydim :) ..gebze taraflarındaydım aradığımda malesef herşey bitmişti :( ..ikinizide tanırım..arabalarınızı ve arabalarınızda emekleri olanlarıda tanırım..tüm hepinizi katarak diyorumki Ellerinize Sağlık.. bu ortama iki güzel araba kattınız ..iki aslanıda allah nazarlardan korusun..1. gelenide ayrıca tebrik etmek gerekir :icon_tup:
ah be abi nerdeydin sen valla mc te kalabalıktı güzel muhabbet olurdu sağolasın.
subaruyla olan videolar varmı mustu ???
yok bro çekmedik onur kardeşim beni kırmamak için çıktığı halde yoldan geri döndü denemek için.normal şartlarda 1,3 basarken şu aralar 1 basıyor ve ufak tefek işleri var daha maksat benim gönlüm olsun diye çıktık anlayacağın :icon_tup:
cembozbey
06-12-2009, 11:43
maşallah araclara guzel deneme olmus,
ekeyle deneyenler kervanına katılmak istiyorum:D
abi gözden mi kactı görmekmi istemedin:))))
yok bro çekmedik onur kardeşim beni kırmamak için çıktığı halde yoldan geri döndü denemek için.normal şartlarda 1,3 basarken şu aralar 1 basıyor ve ufak tefek işleri var daha maksat benim gönlüm olsun diye çıktık anlayacağın
ok kardeşim ;);)
abi gözden mi kactı görmekmi istemedin:))))
oo başkan valla görmedim kusura bakma tabi deneriz hafta içi zor ama hafta sonu yine bi cuma cumartesi gecesi yaparız :icon_tup:
cembozbey
06-12-2009, 11:50
oo başkan valla görmedim kusura bakma tabi deneriz hafta içi zor ama hafta sonu yine bi cuma cumartesi gecesi yaparız :icon_tup:
hpler aynı ya salça oldum,birazda samimiyetine dayanarak takılayım dedim haftaya bende dynoya cıkıcam ozaman daha net belli olur musait odlugumuzdada deneriz,tekrardan maşallah diyelim ekeye ve teg'e
gps grafigini paylasirsaniz sevinirim; gosterge hatasi ne kadar baktiniz mi :D
10 numara olmuş :D tebrikler
gps grafigini paylasirsaniz sevinirim; gosterge hatasi ne kadar baktiniz mi :D
:D :D valla inan ben bakamadım ama eray kesin bakmıştır.
Eray Yümsel
06-12-2009, 12:03
eke kadran 220km 4.vites kesiciye girerken gps te 207km gözüküyodu. 13km hata var yani bu taktıgımız gps te yanılma payı en az gps miş bide o var. heralde doğrudur.
Low-Rider
06-12-2009, 12:04
iğnelik yapma yerler ıslak 200+ gidiyoruz kuruda durmuyo araba bide ıslaktamı durcak :d önce bi insan gibi uyardım kamerada belli olmuyo arabanın içi çok sesliydi duymuyodu bağardım bende çıtırdan :d
R R R R R R R R R e.ay :D :D :D
13 km hata hiçbişey bence bizim arabalarda belki daha fazla 220 de bence demekki kadran gayet doğru gösteriyomuş bariz hata olduğunu söyleyenler nerde merak ettim yeni yorumlarını
13 km hata hiçbişey bence bizim arabalarda belki daha fazla 220 de bence demekki kadran gayet doğru gösteriyomuş bariz hata olduğunu söyleyenler nerde merak ettim yeni yorumlarını
onunda kolayı var gps dandik :D
olum yeterLan haftanın 3 gunu roll yapıosun :) manyak özgür basma dıo sen kokluyosun:D
H.bilgili
06-12-2009, 13:12
banada haber verın 3 lu basalım dun aksamkı gıbı keyıflı deneme olacagı kesın :icon_tup:
dragstar
06-12-2009, 13:17
mustafa abi maşallah da frenlerin snn sakat aman
Eray Yümsel
06-12-2009, 13:19
bence firenleri gayet iyi güzel duruyo arabada ben e30la ıslak zemını gorunce kendımde kullanmıyosam korkarım :D
BlackEmperor
06-12-2009, 13:50
2 aracada tebrikler çok eğleneci olmuş böyle rollingler istiyoruz :) under 300 hp rollingler zevkli oluyo üstü sakat :p
M///maniac
06-12-2009, 14:17
lan tamaaaaaaaaaaaaam tamaaaaaammmmmmmmmD:D:D:D
masallah abi Allah zeval vermesin...emeklerinin karsiligini fazlasiyla almishsin..ee ne zaman deniyoruz:D artik zor denerim bn senle su gidisi gordukten sonra, direk R :D
2 otomobile de masallah :)
DaRkNeSs-
06-12-2009, 14:33
muştu maşalalh tekrar kardeşim
bayramda ektin onu kenara ayrıca yazdım ama :D
senin arabanın gidişi 287 bg gibi değil,daha fazla gidiyo araban bence :) beygir gücü kadar tork ve güç eğrisi de önemli o eğriler düz çizgi galiba sende :D
ciddi gidiyo be abi makıne, yanına yaklasılmaz senın arada bı sınıfta kaldın:) ver yanı gıtsın sesı yeter:D
güsel gitmiş maşallah iki aracada
eke nin de gözü aydın artık
benim dedigim gibi kadranda cok hata var
H.bilgili
06-12-2009, 15:26
donerken tek kısı denemelerı vardı onlar nerde arkadaslar,passatmustafa nerde vıdeolar?
donerken tek kısı denemelerı vardı onlar nerde arkadaslar,passatmustafa nerde vıdeolar?
Kavacik'tan donerken mi tek kisi denendi? Onlari ekleyebilirim elimdekileri. Eray'in koyduklarinda hepsi var zannedip koymadim ben.
H.bilgili
06-12-2009, 15:35
evet donerken tek kısı ıdık onlar varsa onlarıda deyredelım
Maşallah Araçlara Güzel Denemeler Olmuş :)
DogukanB
06-12-2009, 15:52
e30 un kesici seside bambaşkaa
donus videolari
rCIcOGFlSiM
http://www.youtube.com/watch?v=rCIcOGFlSiM
H22Power
06-12-2009, 15:55
abi göki yanımdaydı o çekti hepsini kamerayı biz çekim için tarık ve emreden aldık tarık kamera senindi sanırım ne var ne yok ekle eğer o ise benimde bir videom olucak oda baya eğlenceli wideband a bakarken öndeki araca girmek üzere olduğunu son anda farkedip makas atarken lastik sesi çıkartabilen çılgın kişilik:D
maşallah araçlara vay be n/a cı kalmadı piyasada:)
cıvıc si
06-12-2009, 16:03
güzel bi geceydi iki aracada maşallah dün akşamda söylemiştim muştu kazasız belasız çok güzel olmus eke ;)
Eray Yümsel
06-12-2009, 16:08
ilk sayfayada ekledim videoları
abi göki yanımdaydı o çekti hepsini kamerayı biz çekim için tarık ve emreden aldık tarık kamera senindi sanırım ne var ne yok ekle eğer o ise benimde bir videom olucak oda baya eğlenceli wideband a bakarken öndeki araca girmek üzere olduğunu son anda farkedip makas atarken lastik sesi çıkartabilen çılgın kişilik:D
al la dedigin video :D
YXJK8YESg04
http://www.youtube.com/watch?v=YXJK8YESg04
gidis yolundaki videolardan, eray'in koydugu videoda da var zaten
NpczaxyrIho
http://www.youtube.com/watch?v=NpczaxyrIho
Mustafa Birsesli
06-12-2009, 16:19
çok kıyak bir gece olmuş iki arabayada maşallah muştumm m3le denemeni sabırsızlıkla beklıyorum
H.bilgili
06-12-2009, 16:24
maşallah araçlara vay be n/a cı kalmadı piyasada:)
aynen oyle ;) hadı bakalım sıra sende
çok kıyak bir gece olmuş iki arabayada maşallah muştumm m3le denemeni sabırsızlıkla beklıyorum
ben başka araba bekliyorum kanka ;)
selcuk bu arabayla si ne olur sence yapma yaw :) si deme şu arabaya daha hızlı bir makina de mesala tb speclerinde bir şey de si olmuyo :)
TB speclerınde bı arabayı EKE ıcınmı soylıyım anlayamadım? sakamı bu? sı cıkar 2 haftaya tamamen yenı kapagıyla . denenır gorulur cok dert deıl nasılsa eglencesıne basılıcak. bu arada sı ın cr sı 9 gıbı suan. gayet tatmınkar
tebrık edıldı zaten, ıhtımallerı konusup konusmayacagımı sana sormıycam...
TB speclerınde bı arabayı EKE ıcınmı soylıyım anlayamadım? sakamı bu? sı cıkar 2 haftaya tamamen yenı kapagıyla . denenır gorulur cok dert deıl nasılsa eglencesıne basılıcak. bu arada sı ın cr sı 9 gıbı suan. gayet tatmınkar
selçuk si mı geçicek şimdi ekeyi bunumu diyosun :) ben şunu örendim eğlencesi için deneme kalmamış herkes hırslı bu konuda
selçuk si mı geçicek şimdi ekeyi bunumu diyosun :) ben şunu örendim eğlencesi için deneme kalmamış herkes hırslı bu konuda
denendıgınde goruruz kımın gececegını :) eglencesıne dedık vıdeo cekmeyız bıter gıder eglencede kalır. ama ben anlayamadım TB speclerınde bırsey soyle sen eke ıcın dedın. cok hafıf kalmadımı cıdden TB ıcın EKE?
denendıgınde goruruz kımın gececegını :) eglencesıne dedık vıdeo cekmeyız bıter gıder eglencede kalır. ama ben anlayamadım TB speclerınde bırsey soyle sen eke ıcın dedın. cok hafıf kalmadımı cıdden TB ıcın EKE?
yaw selçuk video çekicez olmaz videosuz ..ama si dedin si ufak kalır ekeye daha yüksek rakip olsun böle ekeye çünkü si basmaya hazırlanırken eke nokta olur..
yaw selçuk video çekicez olmaz videosuz ..ama si dedin si ufak kalır ekeye daha yüksek rakip olsun böle ekeye çünkü si basmaya hazırlanırken eke nokta olur..
ben hala sorumun cevabını alamadım TB ıle ılgılı kısımda :) TB gıbı dedın rakıp olsun bence mustu once TREX le denesın gecerse TB gıbı bı rakıp buluruz deılmı :)
bu arada Sı basmaya hazırlanırken mustu nokta olur demıssınde eger ben bıraz bırsey bılıyorsam sonuc hıc bekledıgın gıbı olmaz :) vıdeo cekersek cıkıcak polemıklerede hazır oluruz ozaman sorun deıl. ha bırde bız 0.6 basıyoruz sız sunu basıyosunuz dıye bı dert olmaz sanırım deılmı? wg yayımız 1 barlık bızım :)
bide selçuk basınca basınç tegle denyelim diye 10 sefer dedin sonra turbo mitsubishi turbosu egsoz kötü intercooler böle dedin sen demiyomuydun ben integranın turboyu görünce şok oldum diye selçuk bu sefer si gelsin deneyelim
H.bilgili
06-12-2009, 16:51
tabı vıdeo olmalı maksat denemektır gecmek gecılmek onemlı degıl
ben hala sorumun cevabını alamadım TB ıle ılgılı kısımda :) TB gıbı dedın rakıp olsun bence mustu once TREX le denesın gecerse TB gıbı bı rakıp buluruz deılmı :)
bu arada Sı basmaya hazırlanırken mustu nokta olur demıssınde eger ben bıraz bırsey bılıyorsam sonuc hıc bekledıgın gıbı olmaz :) vıdeo cekersek cıkıcak polemıklerede hazır oluruz ozaman sorun deıl. ha bırde bız 0.6 basıyoruz sız sunu basıyosunuz dıye bı dert olmaz sanırım deılmı? wg yayımız 1 barlık bızım :)
valla selçuk arabıyıda biliyorum adamıda biliyorum boşuna heveslenme :) bu si benimde rakibim olurmu 2 aynı motorlu araba
bide selçuk basınca basınç tegle denyelim diye 10 sefer dedin sonra turbo mitsubishi turbosu egsoz kötü intercooler böle dedin sen demiyomuydun ben integranın turboyu görünce şok oldum diye selçuk bu sefer si gelsin deneyelim
evet dedım o basıncla dıye yıne denerız ne olucakkı ben denerız dedım gecerız demedımkı :) sı la denıycez zaten herkes kafasına gore basar basıncını denerız. ha su var TREX ın turbosu buyuk mısal onun 1 barını bız belkı 1.3 te yakalarız turbomuzun kucuklugunden dolayı ama ınternallerımız aynı yanı hatta bızım crmız senden yuksek bıle olabılır suan
Olm sen varsan zaten işin içinde başka polemik unsuru aramana gerek yok :D
hatta wastgate yazmışsın benimde wastgatim 1 barlık muştuda 1 bar basar o zaman mızıkmayın ama hacim filan diye :)
valla selçuk arabıyıda biliyorum adamıda biliyorum boşuna heveslenme :) bu si benimde rakibim olurmu 2 aynı motorlu araba
bende bılıyorum altımdakı sı ın ne oldugunu, senın bındıgın zamanlarla alakası yok, hanı senın skı kapalı halın vardıya lesmıs dedıgın oyle bı ıyılesme sozkonusu bızım sı dada. senle nezaman denerız bılıomusun nezaman mehmet benı dınler turboyu buyuturuz ıstedıgım turboyu takarız ozaman senlede denerız sorun deıl. senın ınternallerınde aynı bızımkılerde aynı.
hatta wastgate yazmışsın benimde wastgatim 1 barlık muştuda 1 bar basar o zaman mızıkmayın ama hacim filan diye :)
oncekı mesajdada yazdım herkes ıstedıgını basar dıye ben denemeye gelırken topla tufekle gelırım yanı elımden gelenı ardıma koymam :) sende bas 1.5 felan ekeye dert deıl
sesler fena :) mahş ikisinede :)
tabı vıdeo olmalı maksat denemektır gecmek gecılmek onemlı degıl
maksat madem eglenmek denemek senınlede denerız halıl aga vıdeolarız :)
evet dedım o basıncla dıye yıne denerız ne olucakkı ben denerız dedım gecerız demedımkı :) sı la denıycez zaten herkes kafasına gore basar basıncını denerız. ha su var TREX ın turbosu buyuk mısal onun 1 barını bız belkı 1.3 te yakalarız turbomuzun kucuklugunden dolayı ama ınternallerımız aynı yanı hatta bızım crmız senden yuksek bıle olabılır suan
crmiz filan aynı değil selçuk :D tbnin aldığın pistonlarını hatırlıyomusun öle bir şey desem anlarsınmı :) yaw sıkıntı yok sadece ben o arabaya kendi yaptığım hiç bir arabaya geçirtmem zaten kasmamda fazla sende fazla kasma selçuk değerini bilen adamları savun bana ben yaranamdıysam sen hiç yaranamazsın o yüzden hani demiş ya yolda saplıycam diye selçuk o bana saplaması için 1 milyar yıl geçmesi lazım ;)
crmiz filan aynı değil selçuk :D tbnin aldığın pistonlarını hatırlıyomusun öle bir şey desem anlarsınmı :) yaw sıkıntı yok sadece ben o arabaya kendi yaptığım hiç bir arabaya geçirtmem zaten kasmamda fazla sende fazla kasma selçuk değerini bilen adamları savun bana ben yaranamdıysam sen hiç yaranamazsın o yüzden hani demiş ya yolda saplıycam diye selçuk o bana saplaması için 1 milyar geçmesi lazım ;)
ben kımsenın lafıyla ıs yapmam benı cok ıyı tanırsın ben bındıgım kullandıgım arabanın gıdısınden dolayı burda bu sekılde yorum yapıyorum. bende sana soyle soyleyım cr kısmında kapaktan ve bloktan gereklı sekılde aldık cr ıcın acımadık yanı kapak cop olur hararette felan dıye. kapaktan nerdeyse 1mm alındı desem yeterlı olur sanırım.bloktanda var bıraz bısıyler.eger sozume bıraz ıtımadın varsa ekeye 1 bar bas denemede ozaman belkı gecırtmezsın :)
bende bılıyorum altımdakı sı ın ne oldugunu, senın bındıgın zamanlarla alakası yok, hanı senın skı kapalı halın vardıya lesmıs dedıgın oyle bı ıyılesme sozkonusu bızım sı dada. senle nezaman denerız bılıomusun nezaman mehmet benı dınler turboyu buyuturuz ıstedıgım turboyu takarız ozaman senlede denerız sorun deıl. senın ınternallerınde aynı bızımkılerde aynı.
selçuk arabanın içindeki internallar aynı peki kafanın içindeki internallar ne olucak o zor işte :)
H.bilgili
06-12-2009, 17:05
maksat madem eglenmek denemek senınlede denerız halıl aga vıdeolarız :)
benı bılırsın hıc sorun degıl vıdeolardada goruldugu gıbı eke bana ıyı fark actı vıdeoları ben koyun dedım benım ıcın hıc sorun degıl pıyasada guzel yuruyen arabaların oldugu Türkiye nın modıfıye konusunda gerı kalmadıgı cok ıyı makınaların oldugu bellı olur si cıkınca deneyelım lısteye benıde yaz;)
selçuk arabanın içindeki internallar aynı peki kafanın içindeki internallar ne olucak o zor işte :)
kafa derken bırının aklındakı seylerı soyluyorsan ona yorum yapmam ama arabanın kendısı ıcın ısın ıcınde ben varım bence bırazda olsa tatmın olman lazım :)
ben kımsenın lafıyla ıs yapmam benı cok ıyı tanırsın ben bındıgım kullandıgım arabanın gıdısınden dolayı burda bu sekılde yorum yapıyorum. bende sana soyle soyleyım cr kısmında kapaktan ve bloktan gereklı sekılde aldık cr ıcın acımadık yanı kapak cop olur hararette felan dıye. kapaktan nerdeyse 1mm alındı desem yeterlı olur sanırım.bloktanda var bıraz bısıyler.eger sozume bıraz ıtımadın varsa ekeye 1 bar bas denemede ozaman belkı gecırtmezsın :)
selçuk hacminiz 1.6 turbonuz bebe taşağı kadar neyi geçiyosunuz yaw mantıklı ol biraz
benı bılırsın hıc sorun degıl vıdeolardada goruldugu gıbı eke bana ıyı fark actı vıdeoları ben koyun dedım benım ıcın hıc sorun degıl pıyasada guzel yuruyen arabaların oldugu Türkiye nın modıfıye konusunda gerı kalmadıgı cok ıyı makınaların oldugu bellı olur si cıkınca deneyelım lısteye benıde yaz;)
arac cıktı ama cıktıgı an kapakta catlak oldugu anlasıldı sımdı yenı kapagın ıslenmesı ve takılması kaldı bu hafta ıcınde belkı takarız ıslerden vakıt bulursak. rodaj bıtınce ararım kanka hadı bakalım nedır dıye ;)
selçuk hacminiz 1.6 turbonuz bebe taşağı kadar neyi geçiyosunuz yaw mantıklı ol biraz ozaman sende gecemezsın EKEyı :) senınde hacmın 1.6 :) bebe yumurtası kadar dedıgın o stock turboyla 450 hp alıyolar.neyse polemıge gerek yokkı turbo almak ıcın para sorunu yok bılıyosun sadece beklentıler var ortada. mehmet bu bana yeter dıyor, ben daha hard olsun buyutelım dıyorum. buyutursekde yorumun aynımı olucak?
selçuk ne zaman insallara maşallah diyceksin ne zamanki adamlar yaptı be helal olsun diyceksin o zaman huzura ericeksin yoksa öle asla arabalarınız yürümez ve ben sana diyorum ben o arabaya olan hakkımı helal etmediğim sürece yürütemezsiniz bunu unutma hakkım kimsede kalmamıştır beni bilirsin..
Bence bu konuları burda degıl pmde tartısın yanı bır derdınız baskalarının yaptıgına tu kaka demek olmasın konu baska yazılan baska
ozaman sende gecemezsın EKEyı :) senınde hacmın 1.6 :) bebe yumurtası kadar dedıgın o stock turboyla 450 hp alıyolar.neyse polemıge gerek yokkı turbo almak ıcın para sorunu yok bılıyosun sadece beklentıler var ortada. mehmet bu bana yeter dıyor, ben daha hard olsun buyutelım dıyorum. buyutursekde yorumun aynımı olucak?
selçuk yorumum aynı olucak neden dersen hala diyorum motorun içindeki internallar değil kafanın içindeki internallar çürük ;) sen boşver selçuk takma güzel kafanı bunlara :)
selçuk ne zaman insallara maşallah diyceksin ne zamanki adamlar yaptı be helal olsun diyceksin o zaman huzura ericeksin yoksa öle asla arabalarınız yürümez ve ben sana diyorum ben o arabaya olan hakkımı helal etmediğim sürece yürütemezsiniz bunu unutma hakkım kimsede kalmamıştır beni bilirsin..
mustunun arabasında gozum kalacagını yada yurudugunde zoruma gıdecegını felan dusunmuyorsundur umarım :) benım bıle 5 6 gunluk saatler suren bı emegım var o canavarda :)
senın hakkını helal edıp etmemenın benım konumla alakası yokkı cem. bosver sen hak helalını vsyı. bızde delı gıbı ugrasıyoruz buna bıraz saygın olsun ozaman
H22Power
06-12-2009, 17:12
hakkını helal et helal et ustaaaa :D
http://www.dailymotion.com/video/xnxk6_ibrahim-tatlises-usta_music
Bence bu konuları burda degıl pmde tartısın yanı bır derdınız baskalarının yaptıgına tu kaka demek olmasın konu baska yazılan baska
sevda her konu açtığımızda her yaptığımız arabaya kaka derlerse bizde yazıcaz kimseye gerimiz yok
yenge bızım cemle mustuyla felan hıc bı derdımız olamaz sen sıkma canını ;)
Bu kadar hırsa gerek yok hemde ortada araba bıle yokken
mustunun arabasında gozum kalacagını yada yurudugunde zoruma gıdecegını felan dusunmuyorsundur umarım :) benım bıle 5 6 gunluk saatler suren bı emegım var o canavarda :)
senın hakkını helal edıp etmemenın benım konumla alakası yokkı cem. bosver sen hak helalını vsyı. bızde delı gıbı ugrasıyoruz buna bıraz saygın olsun ozaman
valla selçuk neyinize saygım olsun yapın yürütün saygım olsun lafa saygı duymam ben gelin geçin bizi saygı duyalım
sevda her konu açtığımızda her yaptığımız arabaya kaka derlerse bizde yazıcaz kimseye gerimiz yok
ALLAH askına cem mustunun arabasına lafmı ettım ben? mustuyla msnde neler konustugumuzu bılırız ıkımızde. ha benım arabam ha onun arabası oda TB ıcın cok ıyı seyler dusunur soyler bende EKE ıcın yanı. soyleyen olabılır ama ben soylemıyorum tu kaka dıye
olum yeterLan haftanın 3 gunu roll yapıosun :) manyak özgür basma dıo sen kokluyosun:D
sende gel kanka tayyarla ama :D
banada haber verın 3 lu basalım dun aksamkı gıbı keyıflı deneme olacagı kesın :icon_tup:
abim sensiz çıkmam bi yere :D
masallah abi Allah zeval vermesin...emeklerinin karsiligini fazlasiyla almishsin..ee ne zaman deniyoruz:D artik zor denerim bn senle su gidisi gordukten sonra, direk R :D
eyvallah yavrim geçmek geçilmek dert olmaz bizde sıkıntı yok :D
muştu maşalalh tekrar kardeşim
bayramda ektin onu kenara ayrıca yazdım ama :D
senin arabanın gidişi 287 bg gibi değil,daha fazla gidiyo araban bence :) beygir gücü kadar tork ve güç eğrisi de önemli o eğriler düz çizgi galiba sende :D
kanka sağolasın daha gidip paşadan çıktıyı almadım ama bu şekilde gidip yamuk olsa bile çizgiler umrumda değil :D
ciddi gidiyo be abi makıne, yanına yaklasılmaz senın arada bı sınıfta kaldın:) ver yanı gıtsın sesı yeter:D
sağolasın yavrum
güsel gitmiş maşallah iki aracada
eke nin de gözü aydın artık
benim dedigim gibi kadranda cok hata var
sağolasın kanka artık kadrana göstergelere bakmıyorum nerde trak orda bırak hesabı :D
güzel bi geceydi iki aracada maşallah dün akşamda söylemiştim muştu kazasız belasız çok güzel olmus eke ;)
sağolasın salihim
eyvallah yavrum
Yaw bide çarşı pazar karışmış biraz arkadaşlar her zaman dediğim gibi isterse rakip 1500 hp olsun çıkar denerim ben bu arabayı eğlenmek için yaptım çok kahrını çektim şimdide eğleniyorum sıkıntı yok selçuk 1 bar bassın ben 0,6 beni geçsin ne olacak bi yerimmi eksilecek o 1 basar bende 1 basarım yine ne olacak sedece keyif alacaz o kadar :icon_tup:
H.bilgili
06-12-2009, 17:17
arac cıktı ama cıktıgı an kapakta catlak oldugu anlasıldı sımdı yenı kapagın ıslenmesı ve takılması kaldı bu hafta ıcınde belkı takarız ıslerden vakıt bulursak. rodaj bıtınce ararım kanka hadı bakalım nedır dıye ;)
cok gecmıs olsun umarım sorunsuz bır sekılde rodajını bıtırırsınız pıyasa sıkı bır sı a daha kavusur,arabanın nasıl oldugunu anlamanın en guzelı yolda gıdısını bıldıgın bır araba ıle denemek ben hafta sonu olursa gelırım sorun degıl
valla selçuk neyinize saygım olsun yapın yürütün saygım olsun lafa saygı duymam ben gelin geçin bizi saygı duyalım
bırıne olmasa dahı sanırım bana saygın vardır...
valla selçuk ben atımı bilirim atımı konuşurum bitince arayın deneyelim ben kimsenin ne samimiyetine inanıyorum ne dostluğuna hazırlayın arabınızı çağırın beni eğer hala beni geçmeyide düşünürseniz bende gelirim sıkıntı yok ...
valla selçuk ben atımı bilirim atımı konuşurum bitince arayın deneyelim ben kimsenin ne samimiyetine inanıyorum ne dostluğuna hazırlayın arabınızı çağırın beni eğer hala beni geçmeyide düşünürseniz bende gelirim sıkıntı yok ...
bosver deneme felan olmıycak gerek yok...
bosver deneme felan olmıycak gerek yok...
yok öle yağma deniycez
yok öle yağma deniycez
yok abı zorlamı denetcen :) benım dostlugum samımıyetıme ınancın yoksa benımde senın yaptıgın arabayla denemeye nıyetım yok :)
yok abı zorlamı denetcen :) benım dostlugum samımıyetıme ınancın yoksa benımde senın yaptıgın arabayla denemeye nıyetım yok :)
selçuk bugüne kadar denediğin kaçtane adamla kankaydın çoğuyla hırsın için çıktın sen boşver arpler hazır bekliyorum
selçuk bugüne kadar denediğin kaçtane adamla kankaydın çoğuyla hırsın için çıktın sen boşver arpler hazır bekliyorum
mustu hırs yapacagım bırı deıl, bana ıyılıklerını unutamam :) bu sekılde yazıyorsunya sırf o arpler elınde kalsın dıye denemem senınle :)
Selçuk kabul et sen foruma girince Dr. Hyde'dan Frankestein'a dönüşüyosun :)
Selçuk kabul et sen foruma girince Dr. Hyde'dan Frankestein'a dönüşüyosun :)
sende bu ara baya sardın bana heeee :mad:
:D
mustu hırs yapacagım bırı deıl, bana ıyılıklerını unutamam :) bu sekılde yazıyorsunya sırf o arpler elınde kalsın dıye denemem senınle :)
kalmaz kalmaz sen iki gün sonra gaz olursun yine deneriz ;)
H.bilgili
06-12-2009, 17:34
arp lerıne zeval gelmesın Cem saplayacak bıyer bulursun elbet:)
sende bu ara baya sardın bana heeee :mad:
:D
Senin iyiliğin için :) kaybetme etrafındaki insanları ;) Farkında değilsin nasıl davrandığının insanlara karşı bu ben olurum o olur bu olur.Dışardan gözlemleyen birisi olarak bunu söylüyorum.
kalmaz kalmaz sen iki gün sonra gaz olursun yine deneriz ;)
yoo ben halıl agayla mustuyla denedıgı basıncta denerım yeterlı olur :icon_tup:
Senin iyiliğin için :) kaybetme etrafındaki insanları ;) Farkında değilsin nasıl davrandığının insanlara karşı bu ben olurum o olur bu olur.Dışardan gözlemleyen birisi olarak bunu söylüyorum.
kanka sunu soyleyebılırım sana, benım ıcımı dısımı aklımı ruhumu ben kadar ıyı bılen bırının yazdıgı bı yorum var bu konuda, onu okuduktan sonra benım kımsenın ne dostluguna ne arkadaslıgına ıhtıyacım yok dıyorum :) kımseye yaranılmıyormus demekkı
yoo ben halıl agayla mustuyla denedıgı basıncta denerım yeterlı olur :icon_tup:
bizi mahrum edemezsin bizlede deniyceksiniz
kanka sunu soyleyebılırım sana, benım ıcımı dısımı aklımı ruhumu ben kadar ıyı bılen bırının yazdıgı bı yorum var bu konuda, onu okuduktan sonra benım kımsenın ne dostluguna ne arkadaslıgına ıhtıyacım yok dıyorum :) kımseye yaranılmıyormus demekkı
Neyse işte olm şapkanı önüne koyup düşünme vakti gelmiş geçiyor.Geçmeden sen yakala bence ;)
Neyse işte olm şapkanı önüne koyup düşünme vakti gelmiş geçiyor.Geçmeden sen yakala bence ;)
yok kanka hıc gerek yok bosver sen benı bılen bılır bılmeyende kendı bılır :)
o zaman selçuk madem o kadar dostsun benim arkamdan konuşan benim arkamdan atıp tutan ve zamanında senin nefret ettiğin adamın (biliosun kim ) yanında durmazdın tokatı patlatıp çıkardın bana terane anlatma
bizi mahrum edemezsin bizlede deniyceksiniz
ehehehe yaw bı sakın olsana sen :) ne bu hırs. yok abı deneme felan hallıllede denemıycez :)
o zaman selçuk madem o kadar dostsun benim arkamdan konuşan benim arkamdan atıp tutan ve zamanında senin nefret ettiğin adamın (biliosun kim ) yanında durmazdın tokatı patlatıp çıkardın bana terane anlatma
ozaman sende benım yanımda neler dedıgın adamları suan savunmazdın sende bana terane anlatma ... bız bırbırımızı bılırız bosver gırme bu konulara. senın sırların benımle benımkıler senınle kalsın olene dek sıttıret
ya beyler bunların yeri burasımı Allah aşkına yapmayın etmeyin
SPORTING
06-12-2009, 17:45
maşallah eke :)
ya beyler bunların yeri burasımı Allah aşkına yapmayın etmeyin
kanka benım yaptıgım bırsey yok cem suan ımama kızıp abdest bozuyo baska bırsey deıl. benı bu sıtede en ıyı o tanır ,ama tanımıyormus gıbı konusuyo ona uzuluyorum
ozaman sende benım yanımda neler dedıgın adamları suan savunmazdın sende bana terane anlatma ... bız bırbırımızı bılırız bosver gırme bu konulara. senın sırların benımle benımkıler senınle kalsın olene dek sıttıret
bilirim bilirimde kimin iyiliği için savundum bilmezsin neyse selçuk ne sen değişirsin ne ben deniyelim bitsin deniycez öle yok denemem filan çocukmusunuz küsüyosunuz bal gibi deniycez
H22Power
06-12-2009, 17:48
incredible muştuya dün geceki kıyağından dolayı sonsuz teşekkürler...
küseceksek oynaşmayalım :D
bilirim bilirimde kimin iyiliği için savundum bilmezsin neyse selçuk ne sen değişirsin ne ben deniyelim bitsin deniycez öle yok denemem filan çocukmusunuz küsüyosunuz bal gibi deniycez
adam takıldı :D tamam tamam bakarız :D
incredible muştuya dün geceki kıyağından dolayı sonsuz teşekkürler...
sanada gıder ulan :D
beyler bak ranthor adminim sabahtır konuda birinizi gözüne kestirebilir her an dağılın ulenn :D
H22Power
06-12-2009, 17:53
sanada gıder ulan :D
ben bu egzantrikli arabalardan hiçbişi anlamadım turbo takın abi:D
H.bilgili
06-12-2009, 17:53
Selcuk bence şoyle soyle alayınıza gooo:D:D
ben bu egzantrikli arabalardan hiçbişi anlamadım turbo takın abi:D az bekle cok az marsa basıyoruz kısmetse yarın :D fareler yıne yemıs a.q :D
beyler bak ranthor adminim sabahtır konuda birinizi gözüne kestirebilir her an dağılın ulenn :D
küfür yok bir şey yok hiç bir şey tartışmayallımı forumda muştu :) her konuya maşallah çekip dağılalımmı
18" bende ancak izlemeye gelirim
Alınık 205/45/16 Lastik 4 adet :D
16'ları taksam.Arabayı söksem. Basınç açsam acaba EKE ile ne olur :D
Bitim kanlanmaya başladı benim tekrardan hadi hayırlısı :D
16'ları taksam.Arabayı söksem. Basınç açsam acaba EKE ile ne olur :D
Bitim kanlanmaya başladı benim tekrardan hadi hayırlısı :D
hahaha onura sor :D
hahaha onura sor :D
Sen pm at daha çabuk öğrenirim :D
küseceksek oynaşmayalım :D
çatara patara gidiyon maşallah abi bi bindirmedin şu ekeye bizi:D
Sen pm at daha çabuk öğrenirim :D
özelden yazdığını tüzeldende bi yazsana :D
özelden yazdığını tüzeldende bi yazsana :D
Özelimiz bize kalsın sırlarımla gömülücem :D :D :D
Hata bende EKE'nin ayarı yokken denemem gerekiyodu :D
Mami'nin deyişiyle hata yaptık :D
mustu eke yı satıom dıe ılan koy kanka zamanı geldı ;) 30 mılyar tık die gıtmezse ne olayım :D
hahahaha moruk 6 aydır satılık ilanı var da ne arayan var ne soran vardı :D bugün 98 model 520 takas teklifi geldi yemin ederim :hehe:
Bence 1-2 video ile 35e kadar yolu var:D
muştucum yemek borcunu şu merak ettiğim uykuluk ile ödeyebilirsin :D:D
Mustafa egzantrikli,pistonlu vtec seni gecemez olm dun gece konustuk. Sen kendine farkli rakipler ara:)
moruk patlatalım o zaman bu hafta içi bi sütlüce buluşması :D
Mustafa egzantrikli,pistonlu vtec seni gecemez olm dun gece konustuk. Sen kendine farkli rakipler ara:)
hangi mustafaya bu laf :D
hangi mustafaya bu laf :D
Passatliya dedim dotun kasi iyo gsliba:D
adam 230 hp turbo egzantrikli pistonlu 1600 cc 190 hp civari aeabslara sulaniyor:)
Kafa çıkardık ama abi:D
moruk patlatalım o zaman bu hafta içi bi sütlüce buluşması :D
Adamımsın :D :D
SULTANOGLU
06-12-2009, 21:26
uykulukmu ??? :D:D:D
Kafa çıkardık ama abi:D
Sen kullanirken evet ben vites atmayi bilmiyorum. :D
Mustu patlat bi uykuluk night:)
Passatliya dedim dotun kasi iyo gsliba:D
adam 230 hp turbo egzantrikli pistonlu 1600 cc 190 hp civari aeabslara sulaniyor:)
e aldı ağzının payını turbolu arabalardan :hehe:
Ahahaha flamakit mustu
sen hiç arama bu taraflara gelince :ofk:
beni konuşturma barış :D kartal sınırlarını geçiyon mu sen :D
beni konuşturma barış :D kartal sınırlarını geçiyon mu sen :D
sahilde gezintiye cikiosnz ya alla alla paralida degilmydnz.
93 kilo olmusum 3 kilo aldim son zamanlarda ha bire ye ic rollde cok dezavantaj oluyor atmosferikte. Artik turbomu yapsam napsam:)
yok moruk kavacık ;)
he bak orayada cikabiliorm.neyse salla.
uykuluk yapalım
93 kilo olmusum 3 kilo aldim son zamanlarda ha bire ye ic rollde cok dezavantaj oluyor atmosferikte. Artik turbomu yapsam napsam:)
ülen baş çavuşmu osiriyi gelicez abi desenize :D
Yapalim abi uykulu uykusuz gelelim alalim seni ne istiyon sole sen mustu ismarliyomus rahat ol agahshsg
konumda geyik yapmayın lütfen uykuluk için konu açılacak..............
:D :D :D
masallah eke ye 6 sılındır iste