Orijinalini görmek için tıklayınız : opel astra g astra h reno megane II corola 2005 kasa
genç_058
07-12-2009, 17:09
opel astra g astra h reno megane II corola 2005 kasa
bu otomobiller den birini alacam
büçe olarak şimdilik 20 bin ama kredi ile 30 civarı
hangi aracı tavsiye edersiniz
genç_058
07-12-2009, 17:33
:( kimsenin bilgisi yokmu
kesinlikle astra h.. birkaç gömlek ustun digerlerinden..
Yakıtı düşük olsun bakım masrafları ucuz olsun diyorsan Megane.
pug_erkan
08-12-2009, 07:51
megane hem yakıt hem parça ;)
kesinlikle astra h.. birkaç gömlek ustun digerlerinden..
iç mekan darlığında mı , plastik kalitesizliğinde mi, tıkırdamakta mı üstün ? ;)
en sorunsuzu corolla en konforlusu megane bu araçlardan, parça bulunabilirliği servis vs megane corolla eşit sayılır astra daha tuzludur.
iç mekan darlığında mı , plastik kalitesizliğinde mi, tıkırdamakta mı üstün ? ;)
en sorunsuzu corolla en konforlusu megane bu araçlardan, parça bulunabilirliği servis vs megane corolla eşit sayılır astra daha tuzludur.
plastiği kalitesiz mi :) peki :)
astra parçası daha pahalı hem zaten pojo ve opel grubunu pek sevmiyorum. işyerinde disel megane II sedan var otm. şehir içinde +binkm yol yapıyorum servis ücretleri ne kadar hatırlamıyorum ama gayet uygun içi falanda geniş megane tavsiye ederim. corola hiç kullanmamdım bilmiyorum ama şu ana kadar corola lar içinde hiç olumsuz birşey duymadım..
Corolla cok daha kalıtelı bana gore her ıkısınden.Tercıhım corolla olurdu
megane in ici kotu, eski kasa toyota/civic hafif ve kalitesiz.
bu siniftaki en iyiler golf ve astra....
Astra H ı tavsiye ederim...
Bu sınıfın referans araçları golf ile astra dır
Corollanın dede spec görüntüsü kafadan eliyor kendini
kesinlikle astra ;)
genç_058
11-12-2009, 14:23
alaçam aracın modifiye parçası olsun
bitane garrett_gt25 tubolu opel astra g var 28 tl istiyo araç temiz bu sitede uyeli var mış
o davsiye edi
genç_058
11-12-2009, 15:41
noldu kimseden ses cıkmıyor
.::EmrE::.
13-12-2009, 02:12
Opel kullandığım için değil,ancak en kalitelisi yine Astra H. Plastik aksam demiş bir arkadaş,Megane'daki kağıt oluyor herhalde Astranın yanında o zaman?
Megane II parça ve servis açısından rahat olur diye düşünüyorum.Corolla sorunsuz bir araç,ve fena değil ancak görünüşü gerçekten kötü bence. Ben olsam Astra H veya Golf tercih ederim.
Bu sınıfın referans araçları golf ile astra dır
Corollanın dede spec görüntüsü kafadan eliyor kendini
kesinlikle astra ;)
+ toyotanın sorunsuz olduğunu sadece kulaktan dolma laflara bakarak söyleyebilirim ne kendimde nede yakınımda böyle bir durum görmedim ama.yıllardır gördüklerime yaşadıklarıma dayanarak opelde parça sıkıntısı yaşandığını ilk defa duydum.ben 97 Corsa GSi ın debriyaj telini didim'de radyatörünüde söke'de bulmuştum.orjinal parçalarını geçtim binbir çeşit ve kalitede yan sanayi parçalarıda rahatça bulunur opelin.Opel parçası pahalı parçası bulunmaz lafına sadece :hahaha: yani.
Shadow_Dancer
13-12-2009, 11:40
AStra H ;)